Barnas Fotoalbum (40 Bilder): For En Jente Og En Gutt Fra Fødselen, Store Alternativer For 500 Bilder For Barn Og Andre Fotoalbum

Innholdsfortegnelse:

Video: Barnas Fotoalbum (40 Bilder): For En Jente Og En Gutt Fra Fødselen, Store Alternativer For 500 Bilder For Barn Og Andre Fotoalbum

Video: Barnas Fotoalbum (40 Bilder): For En Jente Og En Gutt Fra Fødselen, Store Alternativer For 500 Bilder For Barn Og Andre Fotoalbum
Video: Masse oppdateringer og irriterende jenter😠 2024, April
Barnas Fotoalbum (40 Bilder): For En Jente Og En Gutt Fra Fødselen, Store Alternativer For 500 Bilder For Barn Og Andre Fotoalbum
Barnas Fotoalbum (40 Bilder): For En Jente Og En Gutt Fra Fødselen, Store Alternativer For 500 Bilder For Barn Og Andre Fotoalbum
Anonim

Når flash -stasjoner og disker har blitt hovedlagringsmediet, kan det virke som om du ikke trenger et album for bilder. Imidlertid motbeviser den makeløse prosessen med å se på barnefotografier som er lagt ut på vakre sider denne uttalelsen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

I dag er konseptet med et fotoalbum for barn mer romslig. Det kan til og med ta imot digitale medier som inneholder minneverdige lyd- og videoopptak. Albumet kan være annerledes: det er et fabrikktrykt produkt, og håndlaget av en mester, og en vakker bok, laget for hånd . Det er forskjellige måter å legge ved bilder, ekstra innredning, farger, antall bilder som skal legges ut. Du kan velge for en kort eller lengre periode, som bare vil inneholde de mest ikoniske og mest vellykkede bildene (for eksempel i førskoleperioden).

Bilde
Bilde

Det særegen ved et barnealbum må tas i betraktning umiddelbart, med fokus på din egen idé, dens fokus eller nytteverdi. Vurderer du kjøpte produkter eller har til hensikt å engasjere deg i uavhengig kreativitet, må du fokusere på følgende egenskaper:

  • det tiltenkte formatet til bildet eller en universell monteringsmetode som lar deg enkelt plassere bilder i forskjellige størrelser;
  • kvaliteten på papiret - billig, med en uforståelig farge vil ødelegge inntrykket av det mest vellykkede fotografiet;
  • tilleggsattributter - et sted for en minnesinnskrift, dato eller kommentar, separat utstedt;
  • fordeling av sider etter viktige datoer og minneverdige hendelser er et godt alternativ for et spedbarn opptil ett år, i løpet av denne perioden går barnet gjennom spesielt mange viktige milepæler;
  • utformingen av hver side - noen ganger plasserer designeren så mange tegnet bilder på dem at selve bildet går tapt (men en tom bakgrunn gir også en følelse av ufullstendighet);
  • deksel - polymer, tre vil tjene lenge, papp og stoff kan slites ut over tid;
  • måte å feste sider på - ark som er festet på trådringer anses som det mest holdbare alternativet, men de blir også ubrukelige hvis du gir albumet til et barn for konstant visning.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Visninger

Som regel er et fotoalbum tydeligvis ikke nok, selv om det er designet for 500 bilder.

Derfor foreslår mer erfarne som regel å lage flere album - fra fødsel til ett år, barnehage, skole og ungdom, i råd til unge foreldre.

Hvis barnet går inn for sport eller dans, kan et eget album vies til denne delen av livet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Derfor er det så mange forslag fra produsenter - markedsøkonomien reagerer umiddelbart på forbrukernes etterspørsel og legger frem en hel rekke forslag som svar

Stor, med mange sider - ved første øyekast, en god løsning. Men det er bedre å la det være for generelle familieemner, siden barnet har flere hendelser å fokusere på, vil vellykkede bilder gå tapt i den generelle messen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

" Mitt første år", "Vår baby " - spesialdesignede album, hvor det absolutt er en lomme for den første klippekrøllen, bilder per måned og seks måneder, med foreldre, tomme linjer for signaturen. Det er spesielt bra hvis det er personlig, med et blått eller rosa deksel.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Håndlaget utklippsbok laget av mester eller mor , - et interessant, men ikke alltid praktisk alternativ. I det første tilfellet vil det koste mye, i det andre kan det vise seg å være vakkert, men kortvarig på grunn av mangel på erfaring på dette området.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Du kan kjøpe albumet "I was born" for jenta . Det skal definitivt være rosa eller rødt, med sider for foreldrenotater, eller et lignende utseende for en gutt - med en passende inskripsjon på forsiden, med sideskift etter måned og minnesmerke.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er album med bildehjørner eller plastfolie , der det er lett å brette bilder, med spor for bilder, med avstøpninger, malte ark, tegnede rammer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Gavealternativ med original påskrift , papiret i det er belagt eller glanset, det er en tape for å omorganisere sider, hjørner for enkel vending, sider er signert eller nummerert.

Bilde
Bilde

Notisblokkformat er også egnet for lagring av bilder fra en senere periode .der arkene er festet til en wireholder.

Det viktigste er at det tildeles en spesiell plass for en slik stabel, og hvert album har en inskripsjon - et tema eller en periode.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Design

Dekke - en av hovedkomponentene i det produserte inntrykket, men ofte er ikke veldig rikt innhold gjemt under det. Laminerte - det beste alternativet, det er lyst, holdbart og solid. Dette betyr at selv daglig visning av albumet med barnet ikke vil gjøre det ubrukelig om noen måneder.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fargeskjemaet i slike kreasjoner er begrenset - det er lett å finne blå og rosa alternativer. Dette er det tradisjonelle og inngrodde skillet mellom gutter og jenter. Men avviket fra stereotyper er alltid hyggeligere, det viktigste er å ta hensyn til påliteligheten til omslaget. Det er en garanti for holdbarhet. Derfor kan du kjøpe et album med et omslag av skinn, plysj eller polyvinylklorid som har kommet på moten igjen ..

Originale håndlagde album er også en trendy trend, og veldig dyre … Det er lettere å bruke noen dager og lage ditt eget originale design, guidet av mange videoer og mesterklasser på nettet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Bakgrunnen er en viktig forutsetning for at bildet skal se fordelaktig ut.

Men det er ingen spesielle tips her heller - bakgrunnen kan være lys eller mørk, avhengig av fotografiens motiv. Du kan lage en vakker bakgrunn i et solid album med egne hender, plukke stoff, farget papir og dekorere det i form av en collage. Ikke vær oppmerksom på latterliggjøring av trivielle alternativer med en bjørn eller en kanin . Barnealbumet er designet av foreldre for barnet deres, og hvis de liker en bjørn i klubbfot eller en lurrev med sløyfe, er dette deres valg.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan velge?

Det er vanligvis ikke akseptert å gi noen insisterende anbefalinger ved valg av et barnealbum for fotografier. Noen foreldre liker preget skinn på omslaget, andre liker papp med tegneseriefigurer, bjørner, blomster eller dukker. Noen liker applikasjonen og en sløyfe på hver side, mens andre anser det som et tegn på dårlig smak.

Personlige preferanser er hovedargumentet for å velge et produkt av enhver type. Men hvis det er kjøpt som en gave til unge foreldre, er det bedre å vise måtehold og velge et solid alternativ, ikke spesielt dekorert.

Bilde
Bilde

Hvis albumet er i rosa og rødt, er det ikke vanlig å kjøpe det til en gutt, og jenter får vanligvis ikke blått og blått . Grønne, brune og gule farger passer for et barn av alle kjønn. Biler og fly er en manns egenskap, dukker, blomster og sløyfer er for en jente. Fans av rørende bjørner kan kjøpe en bok med et bilde av en søt bjørn for både en jente og en gutt, men samtidig ser de på forskjellige små ting, for eksempel fargen på baugen knyttet rundt halsen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For en nyfødt baby kjøper de et album fra fødselen . Men hvis det er kjøpt som gave, og babyen allerede er mer enn en måned gammel, er det bedre å kjøpe noe annet, fordi foreldrene sannsynligvis allerede har kjøpt et slikt album for fotografier, slik at de kan fylle det med nye bilder som barnet utvikler seg.

Den generelle anbefalingen er å ikke ta så mye hensyn til det originale designet som til styrken på omslaget, bildets sikkerhet og antall sider.

Ofte har de mest fargerike barnealbumene ikke engang 12 sider. Derfor er det ikke nok i opptil et år, mens hovedvolumet består av paljetter, lommer og volumetriske applikasjoner.

Anbefalt: