Soverom I Engelsk Stil (37 Bilder): Interiørdesign

Innholdsfortegnelse:

Video: Soverom I Engelsk Stil (37 Bilder): Interiørdesign

Video: Soverom I Engelsk Stil (37 Bilder): Interiørdesign
Video: примерка r18 37 style на мою е36 на пневме 2024, April
Soverom I Engelsk Stil (37 Bilder): Interiørdesign
Soverom I Engelsk Stil (37 Bilder): Interiørdesign
Anonim

Soverommet er et spesielt rom i huset, fordi det er i det eierne hviler med sjelen og kroppen. Når du arrangerer det, er det viktig å skape en koselig atmosfære som fremmer avslapning og søvn. Ikke glem også den estetiske appellen til interiøret - rommet må matche beboernes smak og karakter. For balanserte, rolige mennesker som strever etter åndelig harmoni, ville et soverom i engelsk stil være et utmerket alternativ. Men det skal bemerkes at denne designen er egnet for store soverom, siden den lille plassen ikke vil tillate Englands tradisjoner å bli fullt ut realisert.

Bilde
Bilde

Hovedtrekk

Interiøret i engelsk stil er eleganse, komfort og pålitelighet. Den kombinerer harmonisk nåde og alvor, enkelhet og luksus. Når du arrangerer et soverom, er det nødvendig å ta hensyn til de viktigste designegenskapene:

  • tilstedeværelsen av treelementer - det kan være både tilbehør og møbler eller etterbehandlingsmaterialer;
  • en peis, og ikke nødvendigvis en vedfyrt, en elektrisk eller dekorativ er ganske egnet;
  • et stort antall høykvalitets og dyre tekstiler;
  • antikke dekorartikler med en lang historie;
  • dyre, massive møbler med utskårne elementer og stofftrekk.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fargeskjemaet til det engelske interiøret avhenger i stor grad av størrelsen og plasseringen av rommet, men huseiernes personlige preferanser bør også tas i betraktning. Varme farger brukes oftest:

  • rike nyanser av rødt, for eksempel rubin eller kirsebær;
  • pastell oransje toner - fersken, karamell;
  • gul, men i små mengder, da den øker tonen, noe som kan forstyrre avslapning;
  • forskjellige nyanser av brunt.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Du kan oppdatere interiøret og visuelt forstørre soverommet ved hjelp av kalde farger. For engelsk stil er nyanser av blått og noen grønne toner, inkludert turkis og sjøbølger, godt egnet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Dekorasjonsmaterialer

Den engelske stilen ligner på mange måter den klassiske, siden interiøret antar tilstedeværelsen av et stort antall naturlige materialer. For dekorasjon brukes tre hovedsakelig eller produkter som etterligner et trebelegg:

For gulv er dyr parkett ideell, men treplanker er også fine . I ekstreme tilfeller kan du bruke et mørkt laminat som matcher det naturlige materialet så mye som mulig.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Veggene er ferdig med papir eller stoff tapet . De kan enten være enkle eller med et lite blomstertrykk. Trepaneler er festet til bunnen av veggene, og friser eller listverk er plassert over dem.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Tak er vanligvis dekorert med trebjelker ., men hvis dimensjonene på rommet ikke tillater dette, kan overflaten males i en tradisjonell hvit farge.

Bilde
Bilde

Til tross for populariteten til metall-plastvinduer, bør et naturlig treprodukt installeres i et soverom i engelsk stil. Videre bør store rammer deles med planker i flere rektangler.

Innerdører bør også velges fra tre eller fra et materiale, hvis overflate etterligner tremønsteret helt.

Bilde
Bilde

Møbler

Moderne soveromsett er helt uegnet for innredning i engelsk stil. Det mest verdifulle er antikke møbler, som har en historie med flere generasjoner . Men hvis det ikke er noen, kan du kjøpe skreddersydde varer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Midtpunktet på soverommet er en dobbeltseng i tre med et stort hodegjerde og utskårne detaljer . Den skal være høy og massiv nok. Tidligere var en baldakin en obligatorisk detalj, med vekt på aristokratiet til eierne av huset, men i dag brukes det ekstremt sjelden. For å skape en koselig og varm atmosfære, plasseres mange puter, tepper og et stort teppe eller sengeteppe på sengen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Rommets design vil bli supplert med nattbord, en antikk kommode med et stort speil, et par lenestoler og en garderobe med svingbare dører, hvorav det bør være minst 3.

Møbler bør plasseres symmetrisk, spesielt for sammenkoblede gjenstander.

Bilde
Bilde

Tilbehør

Et stort antall tilbehør og dekorasjoner er velkomne i det engelske interiøret:

  • malerier i utskårne trerammer;
  • porselen og glassfigurer;
  • gulv- og bordvaser med blomster;
  • hyller med bøker og blader;
  • grasiøse lamper og vegger;
  • strikkede servietter;
  • massive vegg- eller mantelklokker;
  • familiebilder i elegante rammer;
  • lysestaker og antikke lysestaker.
Bilde
Bilde

Tepper med blomster eller geometriske mønstre gir ekstra komfort til soverommet . Du kan plassere ett stort produkt i midten av rommet eller 2 små på begge sider av sengen. Ikke spar på tepper - de skal se dyre ut og ha høy kvalitet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Et like viktig element i interiøret i engelsk stil er gardinets vinduer - det skal være frodig og dekorert med broderi, mønstre eller frynser . Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot valg av tekstiler. En kombinasjon av et dyrt materiale med et billigere er tillatt, for eksempel fløyel med chintz eller lin med damask.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det engelske interiøret på soverommet vil appellere til modne mennesker som streber etter et målt, komfortabelt liv, og ønsker å skape et koselig familirede.

Stort sett er dette designet valgt av kvinner, men det foretrekkes ofte av menn med en behersket, aristokratisk karakter.

Anbefalt: