Feng Shui Soverom (139 Bilder): Regler For Dekorering Av Vegger Med Malerier, Farger Og Arrangement Av Møbler, Designideer, Er Det Mulig å Beholde En Orkide

Innholdsfortegnelse:

Video: Feng Shui Soverom (139 Bilder): Regler For Dekorering Av Vegger Med Malerier, Farger Og Arrangement Av Møbler, Designideer, Er Det Mulig å Beholde En Orkide

Video: Feng Shui Soverom (139 Bilder): Regler For Dekorering Av Vegger Med Malerier, Farger Og Arrangement Av Møbler, Designideer, Er Det Mulig å Beholde En Orkide
Video: Раскраски Цветы Соляные Раскраски для Детей | Видео с увлекательным обучением красок для детей 2024, April
Feng Shui Soverom (139 Bilder): Regler For Dekorering Av Vegger Med Malerier, Farger Og Arrangement Av Møbler, Designideer, Er Det Mulig å Beholde En Orkide
Feng Shui Soverom (139 Bilder): Regler For Dekorering Av Vegger Med Malerier, Farger Og Arrangement Av Møbler, Designideer, Er Det Mulig å Beholde En Orkide
Anonim

Innbyggerne i det gamle Kina visste at hvert rom har sin egen energi og er i stand til å påvirke en person. Spesiell oppmerksomhet rettes mot sove- og avslapningsrommet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det ble lagt merke til at selv i et vakkert og behagelig rom med en komfortabel seng, kan en person fortsatt ikke ha hvile av høy kvalitet og få styrke. For å gjøre soverommet lykkelig og fylt med positiv energi, har folk fulgt og fortsetter å følge læren til Feng Shui.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hva er Feng Shui?

Feng Shui (fra kinesisk "vann" og "vind") er en gammel taoistisk lære om bevegelse av strømmer av korrekt Qi -energi i verdensrommet og bruken av det til fordel for mennesker. Apologer til denne læren sier at alle objekter og ting har sin egen energi, som i samspill med en person påvirker hans skjebne og følelsesmessige tilstand. Ved hjelp av denne kunnskapen kan du fordele energi riktig slik at det hjelper mennesker med å skape en harmonisk atmosfære rundt dem. Kunnskap om Feng Shui vil bidra til å balansere alle aspekter av en persons liv: helse, familie, karriere, barn, etc.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Plassering av rommet

Før du bestemmer hvor soverommet skal være i huset, bør du først bruke et kompass og bestemme kardinalpunktene, siden dette er et av nøkkelpunktene for riktig oppstilling av ting. Påvirkningen av den gunstige energien til Qi på de levende menneskene avhenger av plasseringen av rommet.

  • Plasseringen av rommet i nord, basert på husets generelle retning, bidrar til å raskt sovne, og det blir mer rolig . Og for folk som praktiserer yoga, vil et slikt soverom være det perfekte stedet for meditasjon. Denne retningen hjelper til med å slappe av, noe som er akkurat det du trenger på soverommet. Det er imidlertid verdt å vite det faktum at det er bedre for ensomme mennesker å ikke velge den nordlige sektoren, da det kan øke følelsen av forlatelse.
  • Nord-øst-retningen er ikke veldig bra for soverommet . Energien i denne sektoren er veldig intens i strukturen og vil frata personen som bor i den søvn. Denne retningen vil også ha en negativ innvirkning på helsen.
  • Selve den østlige retningen er fylt med svært aktiv Qi .… Soverommet i den østlige delen av huset vil hjelpe nygifte mennesker, eller bare unge mennesker som har startet et selvstendig liv, oppdage nye horisonter, mestre nye yrker og bygge en karriere.
  • Som regel er soverommet ikke bare ment for søvn og avslapning, men også for kjærlighet, så den sørlige beliggenheten vil bare komme elskere til gode . Men det skal forstås at i et slikt arrangement vil dette rommet ikke favorisere en rolig og dyp søvn, men omvendt. Energien i lidenskap og varme relasjoner er konsentrert i sør.
  • Et avslapningsrom i den sørøstlige delen av huset, egnet for kreative og inspirasjonssøkende mennesker . Forretningsmenn anbefales også denne retningen, da det vil hjelpe til med å finne nye kontakter og nyttige bekjente, og også bidrar til avsløring av indre potensial.
  • Selve sørvestretningen er ustabil og vil neppe fremme avslappende og sunn søvn . Dette soveromsarrangementet bør unngås.
  • Vesten er en destinasjon for drømmere og opphøyde mennesker . Soverommet i den vestlige sektoren vil bringe ånden til romantikk og vennlighet.
  • Soverommet på nordvestsiden er egnet for eldre mennesker i sin energi . Dette er en sektor av stabilitet og en rolig strøm av energi. Men denne retningen bør unngås når du velger barnehage, da denne energien vil gjøre barnet mer aggressivt og ubalansert.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvis vi snakker om å velge et rom for å sove i en leilighet, må det mentalt deles inn i 2 soner. I henhold til energikarakteristikkene, er de veldig forskjellige. Den første er inngangspartiet, nemlig delen av leiligheten der inngangsdøren er plassert, og den andre er baksiden. Den er fylt med aktiv og motiverende energi. De kaller henne Yanskaya. Den andre delen av leiligheten er fylt med Yin -energi. Det er i det at soverommet skal være plassert, siden de rolige Yin -energiene favoriserer avslapning, god søvn og restitusjon.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når du velger et sted for et soverom i et privat hus, bør du vite følgende regel: første etasje er fylt med Yang -energi, andre etasje er Yin. En enkel løsning følger av dette: det er bedre å ha et hvilerom i 2. etasje.

Barn, som ingen andre, føler energistrømmer, så barnesoverommet skal ikke ligge på baksiden av huset. Det er en risiko for at barnet vil håndtere følelsene og følelsene til foreldrene som det ønsker.

Bilde
Bilde

Ideelle layoutalternativer

Boligoppsett, fra fengshui -læringsperspektivet, påvirker alle aspekter av en persons liv. Det hender at når du kjøper en leilighet eller leier en leilighet, står du overfor et slikt problem som feil oppsett. Men alt dette kan fikses.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I dag bor mange mennesker i "Khrusjtsjov". Det særegne med disse leilighetene er at stuen og soverommet er koblet til ett rom. Sett fra feng shui er dette ille, ettersom det er en blanding av yin og yang energier. Sonering med skjermer eller møbelpartisjoner vil hjelpe i denne situasjonen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I et smalt og lite rom bør du velge møbler etter størrelse, og også la så mye ledig plass på soverommet som mulig. Det er best hvis hvilerommet bare har en seng med nattbord og det er det.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er slike romoppsett når en korridor begynner fra soverommet, og inngangsdøren til rommet er rett overfor toalettet. I en slik situasjon kan du først og fremst sette sengen foran denne døren, men hvis dette ikke kan unngås, kan du plassere en skjerm eller skillevegg laget av møbler med dekorative metallelementer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Av alt det som er sagt, kan vi konkludere med at det er best når et separat rom er tildelt soverommet. Det skal være så lite møbler som mulig, slik at energistrømmene ikke møter hindringer.

Regler for dekorering av vegger, gulv, tak

Veggene er grunnlaget for rommet, så de må være flate, uten feil .(skrellende tapet, flekker, hull, hull). Vegger kan males eller papir. Når du velger sistnevnte, bør du foretrekke en ikke-aggressiv palett, strebe etter mykere og varmere toner, siden soverommet skal slappe av med farger. Bakgrunnen skal være pustende, uten en sterk glans. Veggmalerier vil ikke fungere i det hele tatt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvis valget falt på fargelegging, er det bedre å foretrekke grønne nyanser, noe som bidrar til å gjøre atmosfæren mer behagelig, lysegrå, pastellfarger (fremmer en rask sovning).

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Bruk en pensel til å male over hodegjerden, for eksempel bambuspinner eller henge en skikkelig stor bambusmatte . - det er en kilde til helbredende og forfriskende energi, som er så nødvendig om morgenen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Gulvbelegget må ikke flislegges, selv om det er et varmeelement under . Naturmaterialer som kork eller tre bør foretrekkes. Det er bedre å dekke plassen ved siden av sengen med et teppe i nøytral farge.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Taket på soverommet må være flatt, uten at bjelker stikker ut av det . Du bør ikke lage syntetiske strekklofter på soverommet. De skaper en reflekterende overflate som er uakseptabel over et soveområde. Hovedregelen for dekorasjon er at taket må være rent, uten strippegips etc. Lyse farger er å foretrekke.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Plassering av en køye

Sengen er det aller helligste på soverommet, og søvn og hvile er generelt avhengig av hvor den står og hva som omgir den. For å føle deg komfortabel mens du sover, bør du følge disse retningslinjene for å sette opp sengen din.

Sengegavlen skal være mot veggen . Dermed dannes baksiden, som danner en følelse av trygghet og komfort i sinnet. Hvis sengen av en eller annen grunn ikke kan stå med sengegavlen mot veggen, bør det opprettes en slags støtte for den. Dette kan være en vanlig skjerm, garderobe eller kommode. Ikke sett "sengen" på sengen mot vinduet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det bør ikke være massivt overhengende bjelker, lysekroner eller dekorative elementer over sengen . Luftrommet over hvilepersonen må være "ren" slik at luftstrømmer beveger seg fritt rundt i rommet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Du bør ikke legge sengen på passasjen av Chi -energi . Hvis rommet er i form av et langstrakt rektangel, og sengen er i midten, viser det seg å være plassert som det er blant strømmen av energi og luftmasser. Denne oppsettet er veldig vanlig. En mangefasettert krystallkule som henger ved vinduet, eller en blomst på vinduskarmen (med frodig grønt) kan hjelpe i denne situasjonen. Du kan også sette en skjerm.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sengen skal ikke reflekteres i speil . Det antas at speilet symboliserer vannelementet, og menneskets hjerte - ild, som følge av at det oppstår en konflikt.

Bilde
Bilde

Du bør ikke sette soveplassen slik at beina til den sovende ser mot døren eller toalettet . Denne ordningen kan påvirke helsen negativt. Hvis dette ikke kan unngås, kan du alltid blokkere plassen med en skjerm.

Bilde
Bilde

Skarpe hjørner på møblene rundt bør ikke rettes mot sengen .

Bilde
Bilde

Det skal være ledig plass under sofaen eller sengen , skal ikke i noe tilfelle søppel - dette vil bidra til akkumulering av negativ energi.

Bilde
Bilde

Det bør ikke være stikkontakter eller elektriske apparater i nærheten av sengen , minst 1,5 meters avstand fra den sovende.

Bilde
Bilde

Glade farger

Før du velger en fargepalett for et soverom, anbefaler Feng Shui -mestere å beregne et personlig Ba Tzu -kort - det er individuelt for hver person. Den viser deg hvilke farger som er best egnet.

Bilde
Bilde

I den gamle læren tilsvarer hver farge ett av fem elementer: ild, vann, metall, tre og jord. Kombinasjoner av motstridende elementer, som brann og vann, bør ikke tillates. Beste kombinasjoner: tre og vann (grønt og blått), tre og ild (rødt og grønt), metall og jord (gult og gråtoner), etc.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Men hvis det ikke er noe ønske om å gå dypt så mye, er det best å stole på en indre stemme - intuisjon. Siden soverommet er et sted å slappe av, bør Yin -passive nyanser seire i fargepaletten, men sengetøy kan være sjokolade, rødt, syrin eller lysorange.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Skygger kan velges avhengig av plassering av rommet. Grønt og dets nyanser er best egnet for sørlige eller orientalske soverom . Denne fargen beroliger og fremkaller en følelse av sikkerhet. Denne fargen symboliserer også elementetreet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

O nyanser av brunt, gull, rødt symboliserer brann . De er egnet for den sørlige, sørvestlige sektoren. Du må være forsiktig med svært lyse nyanser av de ovennevnte fargene, da de kan påvirke søvn og hvile negativt, men et laken, putetrekk eller et teppe kan meget vel være et lyst element i rommet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Akvatiske farger er som regel blues, blues og deres nyanser, det er bedre å velge for nordlige soverom. Men denne paletten skal ikke være mye, ettersom en følelse av angst eller angst kan dukke opp.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Lilla, lilla eller lavendelfarger, samt pastellfarger av gul eller oransje, vil bidra til å legge til ro . Små dekorative elementer i denne serien hjelper deg med å slappe av og slappe helt av.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er bedre å ikke bruke svart når du skal dekorere et soverom .… Denne fargen intensiveres og skaper en følelse av sorg. Kineserne prøver ikke å bruke det i det hele tatt.

Bilde
Bilde

Rosa, rødt, crimson eller scarlet hjelper til med å tiltrekke kjærlighet til enslige mennesker, disse fargene er også nødvendige for nygifte . Det er nok å sette røde lys ved sengen eller kjøpe skarlagensrød sengetøy.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Den gylne regelen ved valg av feng shui -palett sier at det bør være 2 hoved- og dominerende farger, mens resten av nyansene du liker bare skal finnes i små dekorative elementer, og ikke noe mer. Ellers er det en risiko for at rommet blir som en klovnantrekk, og dette er uakseptabelt på hybelen.

Hvilke blomster skal jeg sette?

Friske og kunstige blomster gleder alltid sjelen og skaper en følelse av estetisk komfort. Hver plante og hver blomst er unik i sine egenskaper og aromaer, så de bør velges med omhu for soverommet.

Bilde
Bilde

Den viktigste regelen for Feng Shui ved valg av blomster: de må være i live, det er bedre å ikke bruke vaser med kunstige blomster som ikke samler energi til dekorasjon . Blomster er best plassert i de delene av rommet som er mest vellykkede for personen som bor i det. For å finne ut denne retningen, er det nødvendig, som allerede nevnt før, å beregne et personlig feng shui -kort.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Som du vet, kan alle blomster deles inn i følgende kategorier:

  1. Blomster som gir energi - givere.
  2. Plukke opp - blomster er energivampyrer.
  3. Rengjøringsmidler (rens rommet for negativ energi).
  4. Beskytter (vær rolig og fred).
  5. Giftig (blomster som avgir giftige stoffer som kan forårsake allergi eller hodepine).
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Innendørs blomster kan også deles inn i 2 grupper i henhold til den dominerende Yang- eller Yin -energien i dem. Yin -planter inkluderer sitrusfrukter, forskjellige typer klorofytum, asparges og andre. Blomster med en dominerende Yanskaya -energi er blomster fra den fiolette familien, begonia, zamiokulkas og, som folk sier, et pengetre.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For et soverom er det bedre å ta planter fra kategorien amuletter og givere, med en dominerende Yin -energi. Ikke legg for mange av dem i pauserommet, da de også bruker oksygen (spesielt dieffenbachia). Også aggressive planter, som kaktus, monstera, kan ikke plasseres på soverommet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Basert på alt det ovennevnte, bør du velge følgende innendørsplanter: Kalanchoe, aloe, begonia, gylden bart. Disse blomstene genererer riktig energi som fremmer søvnkvalitet og dyp avslapning.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når det gjelder eksotiske blomster, for eksempel en orkide, sier feng shui -mesterne enstemmig at denne planten ikke er for soverommet. Det har en negativ effekt på menneskelig energi.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvis vi snakker om de vakre sakura -blomstene, så er de ganske enkelt skapt for et hvilerom, de er i stand til å skape en atmosfære av kjærlighet, harmoni og ro, som så ofte er nødvendig.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Nykuttede blomster - roser, asters, det er bedre å sette på en kantstein, men ikke ved siden av sengen. Sterke dufter kan forstyrre god søvn. Spesiell oppmerksomhet rettes mot pionen, da den symboliserer kjærligheten og forståelsen til elskere. Den delikate og delikate duften av denne blomsten vil skape en romantisk atmosfære.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvis en ensom ugift jente hviler på soverommet, vil nyskårne peoner bidra til å tiltrekke seg en sjelevenn. Du kan også henge opp et bilde av disse flotte blomstene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ordning

Forbedringen av rommet bør bygge på et slikt prinsipp at det alltid er rent og behagelig i det. Overflødige og ødelagte ting må kastes eller repareres snarest.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Komfort og kos ligger i de små tingene og detaljene. Derfor, hvis ektefellene sover på en demontert sofa, må den samles hver morgen i en stasjonær stilling. Sengen skal ikke plasseres foran inngangsdøren eller til vinduet. Energistrømmer vil flyte for intenst, og dette kan provosere hyppige konflikter og misforståelser mellom elskere.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Den viktigste regelen for feng shui på soverommet er å følge minimumssettet med nødvendig tilbehør. Jo mindre møbler jo bedre. Strømmer av positiv Chi vil bevege seg fritt i verdensrommet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Innredningen i rommet skal være diskret og bidra til hvile og i fremtiden til å sove.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan innredes med møbler?

Hjertet på soverommet er sengen, så det bør være det største møbelet i rommet. Det er viktig å vite at sengen til en mann og kone ikke bør bestå av to halvdeler, dette påvirker forholdet negativt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er bedre å bytte ut garderoben med en liten kommode. Ideelt sett vil den bli bygget inn i veggen, og dermed frigjøre plass. Det bør være nattbord i nærheten av sengen, alltid på begge sider. De bør være under sofaens nivå, da de vil forsinke strømmen av positiv energi. Du kan sette kompakte og pene, tullløse lamper på dem.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Skarpe hjørner på nattbord, bord, kommoder og andre møbler bør ikke rettes mot sengen. Hvis et speil er nødvendig på soverommet, bør det først og fremst vises en person i full høyde, og for det andre kan sovende mennesker ikke reflekteres i det. Det er heller ikke plass til en stor og massiv veggklokke i rekreasjonsrommet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I tilfelle når rommet har store vinduer, er det best å gardinere dem med tykke men pustende gardiner. Dette vil hjelpe til ikke å bli distrahert av fremmedlys fra gaten, og det vil også skapes en atmosfære av sikkerhet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Dekor

Når du møblerer og dekorerer et hvilerom, bør du bli ledet av ordet - ikke gjør noen skade. På soverommet kan du plassere fresker med et vakkert og rolig landskap, trær, blomster, men det anbefales absolutt ikke å henge malerier med vann, tegninger som viser følelsesmessige opplevelser, bevegelse.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Vann er et farlig og uforutsigbart element. Det er kontraindisert for et soverom - å sove i et slikt rom vil være ubehagelig og rastløs.

Bilde
Bilde

Akvarier kan heller ikke installeres på soverommet, mesterne advarer om at det vil påvirke helsen til sovende mennesker negativt. Massive keramiske figurer med ville dyr bør også unngås.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Slik at det alltid er harmoni i kona og ektemannens liv, kan du henge et bilde med et forelsket par over sengen eller ved siden av. Det er bedre å velge en treramme for bildet, der sommerfugler kan graveres. Disse insektene er et symbol på kjærlighet og glede. Nattlamper kan også ha gulvlamper med sitt image eller ornament.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Speilet i rommet skal være stort og ikke dele opp bildet av personen som ser på det. Det er ønskelig hvis det er solid, rektangulært med avrundede ender, og dekker hele veksten av verten. Og som nevnt ovenfor, bør den ikke gjenspeile sengen og folk som hviler på den.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En beskyttende feng shui -vifte kan brukes til å dekorere soverommet. Ifølge legenden regnes det som en amulett. En vifte lagt ut og hengt på veggen er i stand til å skape en kraftig beskyttelse mot negativ energi og tiltrekke positiv Chi -energi.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

På soverommene til private hus kan du finne en peis - et symbol på brannelementet, så det er best hvis det er i den sørlige delen av rommet. En levende ild vil gi nødvendig positiv energi og komfort. Det vil være veldig behagelig å sove i et slikt miljø.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når det gjelder de små dekorative elementene, som figurer, suvenirer, etc., vil de lykkes med å passe inn i interiøret på nattbordene. Det burde ikke være mange av dem. For eksempel kan familiefolk sette en figur av to duer. De kan være keramiske eller krystall. Ensemblet i rommet vil bli vakkert supplert med små røde lys med lysestaker, de vil bringe romantikk og kjærlighetens energi til soverommet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Tips

I feng shui -læren er det et stort antall regler og nyanser, og deretter vil soverommet bli et virkelig fredelig og flott sted å slappe av.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Strømmer med positiv Chi -energi skal flyte uten hindringer, og negativ energi skal ikke samle seg. Hvordan kan dette oppnås?

Ventilér rommet hver morgen og før sengetid. Soverommet vil først og fremst bli beriket med oksygen, og for det andre vil Qi -strømningene bli fornyet og stadig i bevegelse. Ikke glem rengjøring. Tross alt, hvor det lukter rent og godt, vil en atmosfære av kjærlighet, vennlighet og suksess alltid herske.

Bilde
Bilde

Når du rengjør soverommet, bør du kjenne noen regler:

  1. Når du feier, må du ikke flytte søppel inn i midten av rommet fra hjørnene - det er bedre å feie dem separat … Med feil feiing kan negativ energi bare øke effekten på en person og provosere en krangel mellom folk som sover her.
  2. Vask ut plassen under sengen, faktisk, og hele gulvet grundig … Støv og smuss, selv om det ikke er synlig, er kilder til negativitet og stagnasjon på alle områder.
  3. Tørk av støv oftere fra alle overflater .
  4. Det anbefales å bytte sengetøy hver 2-3 dager .
  5. Ikke rengjør soverommet hvis du er i dårlig humør … Prøv å gjøre alt i et positivt og gledelig humør, og dermed vil rommet bli fylt med glade følelser og energi.
  6. Fyll soverommet ditt med behagelige dufter . For en hoppende morgen, bruk en sitrusoljebrenner. Hvis du trenger å slappe av, bruk aromaene av jasmin, lavendel.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Beste interiørdesign ideer

Disse eksemplene vil hjelpe deg med å bestemme plasseringen av sengen i rommet, samt foreslå det grunnleggende fargeskjemaet. Du vil legge merke til at alle rommene har lite møbler og mye luftplass. Fargepaletten er veldig delikat og "myk".

Anbefalt: