Fylling For Garderober Og Garderober (84 Bilder): Utstyr Og Tilbehør Til Garderoben

Innholdsfortegnelse:

Video: Fylling For Garderober Og Garderober (84 Bilder): Utstyr Og Tilbehør Til Garderoben

Video: Fylling For Garderober Og Garderober (84 Bilder): Utstyr Og Tilbehør Til Garderoben
Video: 12 Best IKEA Wardrobe Ideas For Small Bedrooms 2024, April
Fylling For Garderober Og Garderober (84 Bilder): Utstyr Og Tilbehør Til Garderoben
Fylling For Garderober Og Garderober (84 Bilder): Utstyr Og Tilbehør Til Garderoben
Anonim

For riktig oppbevaring av ting er det nødvendig å utstyre de riktige systemene, inkludert garderober og garderober. La oss se nærmere på de mest praktiske og funksjonelle måtene å fylle lagringssystemer på.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Funksjoner og fordeler

Hvert lagringssystem har utvilsomt en rekke ikke bare funksjoner og fordeler, men også ulemper, som man bør gjøre seg kjent med umiddelbart før man kjøper et bestemt produkt og installerer det i en leilighet.

Fordelene med skap er synlige for det blotte øye - kompakthet, bekvemmelighet og romslighet … Nesten hvilken som helst garderobe har alle disse egenskapene, noe som gjør at du kan lagre et stort antall ting inne uten å rote plassen i leiligheten.

En klar fordel er inndelingen av det indre rommet i hyller for oppbevaring av pent sammenbrettede ting og i rom for oppbevaring av ting i en horisontal posisjon på en henger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Men skapene har også ulemper - til tross for selv de mest kompakte dimensjonene, tar skapet fortsatt plass i rommet, noen ganger ikke engang lite. Og hvis dette ikke er kritisk for store leiligheter, vil reduksjonen i plass i små rom være veldig merkbar.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En garderobe kalles et lite rom - et rom designet for oppbevaring av ting . Med riktig interiørutstyr kan garderoben ikke bare erstatte garderoben fullt ut, men også bidra til å frigjøre plass i leiligheten.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fordelen med omkledningsrom ligger først og fremst i deres store kapasitet, takket være at du kan skjule for nysgjerrige øyne ikke bare klær og små personlige ting, men også unødvendig utstyr, store retter og, med tilstrekkelig plass, til og med bilhjul.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Typer og beliggenhet

Naturligvis er det et stort utvalg av skaptyper - modeller varierer i høyde, bredde og dybde. Men det overraskende er at garderober også er delt inn i flere varianter og er forskjellige i rommets område og form.

Bilde
Bilde

Det vanligste og mest kjente for alle er garderoben , hovedtrekk som er skyvedører som sparer litt plass. Hengslede dører beveger seg fritt, men krever forsiktig håndtering, for ikke å miste ytelsen for tidlig.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En klassisk garderobe, så vel som en vanlig garderobe, har en standard rektangulær form, som er ganske egnet for ganske romslige rom, hvor plassbesparelse ikke spiller en spesiell rolle.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Men for små leiligheter, hvor hver kvadratmeter teller, ville et utmerket alternativ være en hjørneskapmodell, som tar liten plass, passer perfekt inn i ethvert interiør og sparer plass.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er også alternativer for hjørnekabinetter, som oftest er håndlagde, siden denne formen for ekstra rom i en leilighet sjelden er designet og dekorert av utvikleren.

Noen leiligheter har spesialrom i et lite område, som ofte er avsatt til garderober. For å utstyre et slikt rom er den innebygde sammenleggbare garderobemodellen mest egnet.

Oftest er slike rom plassert inne i soverommet, noe som er veldig praktisk når du samler. Men hvis det ikke er omkledningsrom, kan du alltid supplere interiøret med en liten garderobe, hvor bare de mest nødvendige tingene vil bli lagret.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

7 bilder

Et omkledningsrom vil være veldig nyttig i et privat hus, siden det er under slike levekår at det er et presserende behov for å lagre et stort antall ting. Det er best hvis rommet ligger i samme del av huset som soverommet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan utstyre?

Det er veldig viktig ikke bare å utstyre lagringsplassen, men også å utstyre den med ytterligere detaljer som hjelper til med å opprettholde orden og beholde alt på plass.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Noen lager garderober og bygger garderober med egne hender ved å bruke passende deler og komponenter. Men noen ganger trenger et ferdig produkt passende internt utstyr.

La oss se nærmere på hvilke detaljer som kan være nødvendige for den interne fyllingen av et bestemt lagringssystem:

  • Hyller i forskjellige størrelser er nødvendige for å lagre ting når de er brettet;
  • Skuffer laget av samme materiale som selve lagringssystemet, det være seg en garderobe eller en rammegarderobe, kan bli en ganske praktisk detalj;
  • Metallstang for oppbevaring av ting på kleshengere;
  • Tilsvarende stativer for hyller og skinner, samt guider for flytting av skuffer.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

8 bilder

Det er mange tilbehør til garderober og garderober som vil gjøre oppbevaring mer praktisk og avgrense plassen inne i skapet. Tilbehør er delt inn i innebygd og ikke-innebygd tilbehør. La oss se nærmere på hver.

Bilde
Bilde

Innebygd lagringstilbehør:

  • I tillegg til stangen brukes også en uttrekkbar tynn henger til hengeren, som til tross for strukturens ytre tynnhet er ganske sterk og pålitelig;
  • Innebygd enhet for jern;
  • Ulike hengende kurver designet for oppbevaring av klær, lette sko og tilbehør;
  • Uttrekkbare bukser, som er en rektangulær henger med mange tynne broer;
  • Uttrekkbare skoorganisatorer - perfekt for oppbevaring av sko i skap.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ikke-innfelt oppbevaringstilbehør:

  • Det mest utbredte og velkjente tilbehøret er en henger, som praktisk talt er et vesentlig element i et skap;
  • Ikke-innebygd tilbehør inkluderer også deksler og vakuumbokser for oppbevaring av varme, klumpete klær;
  • Skillevegger er populære for å avgrense plass i skuffer;
  • Ulike arrangører for skuffer, hvis indre rom er delt med spesielle hoppere;
  • Hengende arrangører egnet for oppbevaring av vesker og små sko.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

De brukte lagringselementene må nødvendigvis være av høy kvalitet, holdbare og praktiske, fordi fyllet til skapet eller garderoben velges ikke for en dag eller to, men for lang tid. Det er bedre å ikke spare på kvaliteten, for ikke å betale for mye senere ved å bytte tilbehør og komponenter i lagringssystemet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

All slags tilbehør og fyllstoff er ikke nødvendig, men på mange måter gjør livet lettere og stimulerer opprettholdelsen av orden i lagringssystemer.

Innvendig fylling

Før du kjøper en garderobe eller utstyrer et omkledningsrom, må du bestemme størrelsen på rommet. Og ergonomi kan hjelpe deg med å velge den optimale skapstørrelsen og fyllingen for garderoben.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

La oss se nærmere på hovedtrekkene:

Skapets høyde kan godt være et par - tre centimeter mindre enn høyden på veggene i rommet, men for stabiliteten er det nødvendig at bredden på skapet er minst 56 centimeter. Men selv med slike dimensjoner er det best å fikse møbelattributtet mot veggen for å unngå å falle

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det samme gjelder garderober, der hyllenes høyde kan nå takhøyden, og hyllene selv trenger ytterligere feste for å sikre større sikkerhet. La oss nå se nærmere på det interne innholdet

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Den øverste hyllen i skapet eller garderoben skal være plassert i en avstand på omtrent 50 - 55 centimeter fra toppen av produktet - med dette arrangementet vil rommet være romslig nok til å lagre en stor mengde ikke så viktige ting

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Høyden på avstanden mellom resten av hyllene, som klær vanligvis lagres i hauger, kan være fra 40 til 45 centimeter. Slike dimensjoner gjør det mulig å utstyre lagringssystemet med et stort antall hyller, som hver kan være forbeholdt en bestemt type klær

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Du bør være oppmerksom på at skap og lagringssystemer i garderober kan variere i dybde, noe som på en bestemt måte påvirker hyllens størrelse. La oss se nærmere på forholdet mellom dybden og bredden på hyllene ved å bruke eksemplet på et sammenligningstabell

Lagringsdybde (mm) Smal hyllebredde (mm) Standard hyllebredde (mm) Bred hyllebredde (mm)
300 - 400 - 420 - 460 800 - 820
420 - 460 300 - 350 550 - 600 780 - 800
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Standardhøyden og -bredden på hyllene er forståelig, men mange skap har ganske smale skuffer og rom, og mange forstår ganske enkelt ikke hva de er til. Alt er veldig enkelt! Rommene, med en høyde på 20 til 30 centimeter, er designet for å lagre både undertøy og sengetøy.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Standard hyller for lagring av hatter kan være 15 til 20 centimeter høye, og skokasser er 25 til 30 centimeter høye. Det er bedre å lagre høye støvler i horisontal posisjon, siden det ikke er noen spesielle rom for dem.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Med en stor plass kan skapet eller garderoben ha et spesielt rom for bukser, hvis høyde varierer mellom 12 og 15 centimeter, samt esker for oppbevaring av sokker og strømpebukser, omtrent samme høyde

Bilde
Bilde

Noen garderober eller garderober kan være utstyrt med trinnvise stenger som kleshengere er lagret på. La oss se nærmere på hvilken høyde på stangen som er nødvendig for å lagre visse typer klær:

  • 170-80 cm: høyden som kreves for lagring av lange strøk, regnfrakker, pelsfrakker og vinterdunjakker;
  • 140-150 cm: høyden som kreves for å lagre lange kjoler for kvinner, så vel som yttertøy, hvis lengde når midten av leggen;
  • 100-110 cm: høyden som kreves for lagring av korte yttertøy, jakker, skjorter og bluser.
Bilde
Bilde

Det er verdt å merke seg at lagringssystemer i garderober også kan utstyres med dører, siden klær laget av delikate stoffer som krever spesiell håndtering må lagres bak lukkede dører for maksimalt å beskytte produktet mot eventuelle ytre påvirkninger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Interessante designløsninger

En hjørngarderobe med blanke hvite dører ser ganske bra ut . Modellen har alt nødvendig interiørutstyr, flernivåstenger, mange skuffer og hyller for oppbevaring av forskjellige ting.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er bemerkelsesverdig at modellen er utstyrt med et åpent hjørnehylle, som kan tjene som et dekorativt element for oppbevaring av ulike interiørartikler, og som en funksjonell del for lagring av familiealbum og bøker.

Et slående eksempel på kompetent og praktisk bruk av plass er et hjørne -garderobe laget med egne hender . Dørene er laget av mathvite paneler i et brunt snitt, noe som får dem til å se vakre ut og utfylle interiøret ganske godt.

Bilde
Bilde

Garderoben er utstyrt med stenger for å henge både lange og korte klær. Det er skuffer og skokurver. De øvre hyllene er designet for oppbevaring av sko, vesker og kofferter, og de vanlige er for klær og sengetøy.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En stilig klassisk garderobe kan være ikke mindre praktisk og romslig enn ethvert omkledningsrom . Denne modellen er utstyrt med et bakgrunnsbelysningssystem, noe som gjør det mye lettere å finne ting i mørket, uten at du trenger å slå på ekstra belysning.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Skapet har standard hyller for ting, en øvre hylle for klær og andre egenskaper som sjelden brukes, barer for korte klær og bukser, og en enhet for oppbevaring av sko. Ulempene med denne modellen inkluderer mangel på skuffer og en stang for oppbevaring av lange gjenstander.

Anbefalt: