Originale Sconces (38 Bilder): Uvanlige Vegglamper I Interiøret

Innholdsfortegnelse:

Video: Originale Sconces (38 Bilder): Uvanlige Vegglamper I Interiøret

Video: Originale Sconces (38 Bilder): Uvanlige Vegglamper I Interiøret
Video: 75+ креативных идей освещения своими руками | Типы внутреннего освещения | Типы светильников для дома 2024, April
Originale Sconces (38 Bilder): Uvanlige Vegglamper I Interiøret
Originale Sconces (38 Bilder): Uvanlige Vegglamper I Interiøret
Anonim

Belysningen i leiligheten spiller en viktig rolle. Ved hjelp av vegglamper kan du gunstig understreke fordelene ved et rom, skjule de mindre feilene, dele rommet i soner og til og med visuelt utvide rommet. I moderne butikker presenteres et stort antall modeller av originale sconces. Du kan raskt og enkelt kjøpe en lampe som passer perfekt inn i hjemmet ditt.

Bilde
Bilde

Funksjoner av vegglamper

Sconces er små lamper som er montert på veggen. Oftest brukes den som en ekstra lyskilde, men en lampe kan også fungere som hovedbelysningsenhet. Produsenter produserer lamper i forskjellige former og størrelser. I butikkene finner du både veldig små og ganske store modeller.

Samtidig kan de være enkle geometriske former eller ekte perler av designhåndverk.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Materialer for produksjon av lamper

I dag er det et stort utvalg materialer som brukes til å lage sconces. Det kan være tre, frostet eller gjennomsiktig glass i forskjellige farger, metall, krom, plast. Og også bronse, sølv og til og med gull. Uvanlige designmodeller finnes ofte, for å lage rhinstein, mosaikk, rhinestones og halvedelstener.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Muranoglassmodeller er også ekstremt populære. Disse sconces ser virkelig luksuriøse, sofistikerte og stilige ut. De passer godt inn i absolutt ethvert interiør, og utfyller og dekorerer miljøet.

Moderne butikker selger industrilagde lamper og unikt håndverk.

Bilde
Bilde

Varianter

Deretter vil vi vurdere flere alternativer for originale vegglamper som ikke bare blir en praktisk enhet, men også en stilig aksent i leiligheten din.

For sportselskere

Hvis noen av familiemedlemmene dine er interessert i basketball, fotball eller tennis, kan du kjøpe en sconce i form av en ball. For hockeyspillere er en vaskemaskinformet vegglampe en utmerket løsning. Slike modeller er ganske enkelt uerstattelige for rommet til et barn eller tenåring.

De vil gi rommet en unik karakter, skape en spesiell atmosfære.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For de som leser mye

Små vegglamper brukes ofte til å belyse rommet når du leser om natten. Hvis du ikke kan forestille deg en kveld uten din favorittroman, så ta en nærmere titt på modellene av sconces som er laget i form av en bok.

Noen butikker har til og med varer som etterligner omslagene til spesifikke litterære verk. Installer en slik enhet over sengen eller ved siden av en myk komfortabel stol. Og nyt engasjerende historiefortelling uten å skade øynene dine.

Fargeløsninger for slike sconces kan være svært forskjellige.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For de minste

Utvalget av vegglamper for barnehagen er ganske enkelt slående i sitt utvalg. Det kan være sconces som skildrer karakterer fra populære tegneserier. Med en slik lampe vil barnets rom umiddelbart forvandle seg.

Modeller i form av blomster, sommerfugler, fugler, biler eller skip er ikke mindre etterspurt. I dette tilfellet avhenger valget av produktet av kjønnet til barnet. Den festlige atmosfæren i rommet vil bli skapt av lyse lamper i form av flerfargede ballonger. Barn vil definitivt glede seg.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For elskere av natten

Sconces ser utrolig imponerende og vakre ut i interiøret, som i sin form og farger ligner himmelske kropper. Så, vegglamper i form av en fullmåne eller en elegant halvmåne er veldig populære.

Lamper som ser ut som stjerner eller planeter, ser ikke mindre originale ut. Denne typen produkter er perfekt for både et barnerom og en stue eller soverom. Dette alternativet er spesielt relevant for innbyggere i store byer som sjelden ser virkelige stjerner.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Og disse er langt fra alle alternativene for moderne sconces -modeller. Det er mange forskjellige alternativer for lamper som er laget i forskjellige stiler: barokk, moderne, klassisk, minimalisme og så videre. Dessuten godtar mange selskaper i dag bestillinger for produksjon av vegglamper i henhold til individuelle størrelser, konfigurasjoner og design.

Dermed er utformingen av lampen begrenset av fantasien din.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Armaturalternativer

På grunn av det faktum at sconces er preget av en ganske kompakt konfigurasjon, kan de plasseres nesten hvor som helst. Oftest, ved hjelp av slike lamper, skilles arbeidsområder. Dessuten fungerer det like effektivt på kjøkkenet, stuen, studiet, gangen. Sconces er plassert under taket, midt på veggen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Et annet veldig effektivt og praktisk posisjoneringsalternativ er et hjørne. Hjørneskjermer fanger et mer brukbart område for belysning og ser ganske stilig ut i interiøret.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan velge?

På slutten av artikkelen tilbyr vi deg noen enkle og nyttige tips for å velge riktig lampe:

  1. Prøv å få sconces og lysekroner laget i samme stil. Det er ønskelig at lysarmaturene er laget i samme farge og av de samme materialene. Takket være dette vil rommet se mer harmonisk og helhetlig ut.
  2. For å unngå dannelse av blending på TV -skjermen, må du ikke plassere lampen i nærheten av utstyret. Det er bedre å installere en vegglampe ikke nærmere enn femti centimeter fra skjermen.
  3. Hvis du vil skape en dempet og romantisk atmosfære i rommet, bør du ikke plassere skansen for høyt. Jo lavere lys, jo roligere lys.
  4. Ved hjelp av lamper på veggene vil det vise seg å visuelt utvide plassen litt. Denne effekten kan oppnås ved å installere lampene på samme nivå, men på motstående vegger. Eller monter enheter på en vegg, men etter hverandre, installer flere stykker samtidig.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Denne teknikken er spesielt nyttig for belysningsdesign av smale korridorer og små ganger.

Bilde
Bilde

Vi håper at informasjonen fra denne artikkelen vil hjelpe deg med å velge en stilig og original lampe til ditt interiør.

Du kan finne ut hvordan du lager en original lampe med din egen ruami ved å se videoen nedenfor.

Anbefalt: