Asbestsnorer SHAON: Vekt På 1 Meter Asbestsnor, Generelle Ledninger 10 M Og 5 Mm, 20 Og 30, 3,5-8 Mm Og Andre Diametre

Innholdsfortegnelse:

Video: Asbestsnorer SHAON: Vekt På 1 Meter Asbestsnor, Generelle Ledninger 10 M Og 5 Mm, 20 Og 30, 3,5-8 Mm Og Andre Diametre

Video: Asbestsnorer SHAON: Vekt På 1 Meter Asbestsnor, Generelle Ledninger 10 M Og 5 Mm, 20 Og 30, 3,5-8 Mm Og Andre Diametre
Video: Танцует армия Израиля под песенки на русском языке! 2024, April
Asbestsnorer SHAON: Vekt På 1 Meter Asbestsnor, Generelle Ledninger 10 M Og 5 Mm, 20 Og 30, 3,5-8 Mm Og Andre Diametre
Asbestsnorer SHAON: Vekt På 1 Meter Asbestsnor, Generelle Ledninger 10 M Og 5 Mm, 20 Og 30, 3,5-8 Mm Og Andre Diametre
Anonim

I dag er det mange materialer som kan brukes til tetting og varmeisolering. Imidlertid er det asbestsnoren som har vært kjent for byggherrer lenge. Materialet er så populært på grunn av dets spesielle egenskaper og rimelige priser. SHAON er en av modifikasjonene av asbestledningen med sine egne egenskaper.

Bilde
Bilde

Kjennetegn

SHAON asbestsnorer har et generelt formål. Selve materialet er ganske lett, det er praktisk å jobbe med det. Vekten på en meter avhenger av ledningens diameter. I produksjonen er det vevd av asbestfibre, som er kombinert med polyester-, viskose- eller bomullssnorer.

Det er denne kombinasjonen av komponenter som gir ledningens spesielle egenskaper.

Bilde
Bilde

SHAON delaminerer ikke under drift, er motstandsdyktig mot bøyning og vibrasjon . Det er en viss plastisitet som lar deg enkelt legge materialet på riktig sted. Disse egenskapene går imidlertid tapt hvis bruksvilkårene brytes. Så den begrensende temperaturen bør ikke være høyere enn + 400 ° С. Det er også viktig å overvåke trykket slik at det er opptil 0,1 MPa.

Bilde
Bilde

Generell ledning bør ikke brukes på kraftige systemer . Hvis anbefalte temperatur- og trykkstandarder overskrides, vil materialets integritet bli krenket. Små fragmenter av fibre kommer inn i luften, og deretter inn i luftveiene. Ved inntak kan asbest forårsake mange komplekse sykdommer.

Bilde
Bilde

Krysotilasbest med bomull eller kjemisk fiber av annen opprinnelse brukes i produksjonen . Minste produktdiameter er 0,7 mm. Interessant nok tilsvarer materialets lineære tetthet dens vekt. Produktet kan brukes til isolasjon i forskjellige enheter, det beholder varmen perfekt.

Bilde
Bilde

Ved fremstilling av SHAON blir produsentene guidet av GOST 1779-83 og TU 2574-021-00149386-99. Disse dokumentene inneholder alle kravene til sluttproduktet. Det er verdt å merke seg at selve ledningen leder varme godt. Vi vil også liste opp andre viktige eiendommer.

  1. Asboshnur er varmebestandig . Den tåler høye temperaturer. Selv med ekstreme temperaturer deformeres ikke produktet, beholder alle egenskapene.
  2. Ledningen endrer ikke størrelse fra oppvarming og kjøling, når den er våt og tørr . Fiber og filamenter er utformet slik at isolasjonslaget er det samme under alle omstendigheter. Dette unngår mange uønskede situasjoner.
  3. Asboskorden er ikke redd for vibrasjoner . Denne egenskapen gjør at den kan brukes i en rekke design under trykk. Når det utsettes for vibrasjoner i lang tid, beholder materialet fortsatt sine opprinnelige egenskaper.
  4. Ledningen reagerer ikke på mekanisk belastning . Så, selv med sterke vendinger og bøyninger, gjenoppretter den fortsatt sin opprinnelige form. Tester viser høy strekkfasthet.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Noen mener at SHAON ikke bør brukes på grunn av helserisiko . Men hvis alle reglene følges, er det praktisk talt ingen risiko. Under installasjonen er det verdt å kutte materialet bare med en skarp kniv, og alt gjenværende støv må samles og kastes.

Bare mikrofiber er skadelige ved svelging.

Bilde
Bilde

Dimensjoner

Diameteren på ledningen velges avhengig av funksjonene i applikasjonen. Så hvis tetningen må settes inn i det forberedte sporet, velges størrelsen for den. Moderne produsenter tilbyr et bredt spekter av diametre. Asbestsnor selges i spoler som veier ca 15-20 kg . Hver er innpakket i polyetylenfilm for beskyttelse.

Bilde
Bilde

Spoler frigjøres nøyaktig etter vekt, så det kan være så mye som 10 m materiale eller mindre. Vekt 1 rm. m avhenger av ledningens diameter. Noen produsenter kan kutte den nødvendige mengden CHAONG.

En enkel tabell hjelper deg med å navigere i dimensjonene

Diameter Vekt 1 rm. m (g)
0,7 mm 0, 81
1 mm 1, 2
2 mm 2, 36
5 mm
8 mm 47
1 cm 72
1,5 cm 135
2 cm 222
2,5 cm 310
3 cm 435, 50
3,5 cm 570
4 cm 670
5 cm 780
Bilde
Bilde

Det er også andre mellomparametere. Imidlertid er det disse SHAONS som brukes oftest. Å vite vekten av ledningen er viktig for å vurdere belastningen på strukturen der den brukes . Indikatorene varierer ikke avhengig av produsent - et materiale med en diameter på 30 mm vil alltid veie 435,5 g.

Dette er fordi asbestledningen for generelle formål er produsert i henhold til GOST.

Bilde
Bilde

Hvor brukes det?

Det generelle formålet asboscord er nesten universelt, som navnet tilsier. Et varmebestandig varmeisolerende tetningsmiddel kan brukes på alle overflater som ikke varmes opp til + 400 ° C. Hvis driftstemperaturen overskrides, blir materialet ganske enkelt ubrukelig. Ledningen vil ikke bare miste egenskapene, men også skade mennesker.

Bilde
Bilde

Egenskapene til SHAON gjør at den kan brukes på forskjellige felt . Det er uerstattelig i produksjonen av vannvarmeanlegg, varmesystemer og annet termisk utstyr. Merket er også etterspurt når du isolerer gassrørledninger eller vannforsyning i boligsektoren, når du bygger fly, biler og til og med missiler. En generell ledning er mye brukt i hverdagen, spesielt når du isolerer ovner. Materialet kan påføres både på døren og på platetoppen, skorstein.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når du velger et bruksområde, er det verdt å bare vurdere driftsforholdene . Så temperaturen bør ikke overstige + 400 ° С, og trykket bør ikke overstige 1 bar. Samtidig kan asbestsnoren enkelt utføre sine funksjoner i forskjellige arbeidsmiljøer. Produktet er ikke redd for vann, damp og gass.

Anbefalt: