Fischer Dowels: En Oversikt Over Universelle Modeller For Hule Murstein Og Trinn, For Luftbetong Og Betong, Andre Plugger Der De Brukes

Innholdsfortegnelse:

Video: Fischer Dowels: En Oversikt Over Universelle Modeller For Hule Murstein Og Trinn, For Luftbetong Og Betong, Andre Plugger Der De Brukes

Video: Fischer Dowels: En Oversikt Over Universelle Modeller For Hule Murstein Og Trinn, For Luftbetong Og Betong, Andre Plugger Der De Brukes
Video: fischer Ecotwist: The dowels revolution 2024, April
Fischer Dowels: En Oversikt Over Universelle Modeller For Hule Murstein Og Trinn, For Luftbetong Og Betong, Andre Plugger Der De Brukes
Fischer Dowels: En Oversikt Over Universelle Modeller For Hule Murstein Og Trinn, For Luftbetong Og Betong, Andre Plugger Der De Brukes
Anonim

Å henge en tung gjenstand og sikre den sikkert på en hul overflate er ikke en lett oppgave. Det blir upraktisk hvis feil festemidler brukes. Myke og porøse materialer som murstein, luftbetong og betong krever spesielle festemidler. For dette ble Fischer -dyvelen utviklet, som i noen tilfeller ganske enkelt ikke kan gjøres uten.

Arbeid med spesifikke festemidler krever overholdelse av alle installasjonsregler og driftsbetingelser, og omfanget av deres applikasjon er ganske omfattende - bruk selv hjemme. Den innovative teknologien har gjort installasjonen enkel og rimelig, og gir en super sterk forbindelse.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Fischer -pluggen er designet for å sikre høy mekanisk styrke og tåle dynamiske belastninger … Produksjonsmaterialer ga den høy motstand mot kjemikalier og forvitring. Den unike løsningen forhindrer dannelse av kondens på overflaten av pluggen, noe som forlenger levetiden opptil flere tiår.

Fischer universal dybler de brukes til installasjon av mange typer konstruksjoner, som begge har en relativt lav vekt: hyller, veggskap, speil og ganske store og tunge . I tillegg brukes noen typer universalankre for arbeid med gips og gips, mens andre er egnet for betong, hule og massive murstein.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

De har en kant som begrenser innsetting av pluggen i hullet under installasjonen. Eksperter anbefaler uerfarne byggherrer eller amatører å utføre reparasjoner med egne hender, som har en veldig dårlig forståelse av materialets fysiske egenskaper.

Bilde
Bilde

Typer og modeller

Fischer dowels er deler designet for å koble deler av en struktur. De er presentert i flere varianter.

  • Dowel for hule murstein . For festemidler i betong og betongplater med hulrom, for solid materiale og villstein, brukes ekspansjonsankre.
  • Ankerbolter med dobbel ekspansjon brukes i arbeid med solid betongsammensetning og murstein.
  • Kjemiske ankre for økt belastning, brukes de til eksternt og internt installasjonsarbeid. De jobber med alle typer betong.
  • Gjennomsnittlige ankre arbeid i alle typer betong. Ramme, de foran er av en avstandsstykke, laget av polyamid nylon. Sekskantede skruer er laget av galvanisert stål og rustfritt stål.
  • Dowel-spiker brukes til montering av gjenstander på materialer laget av massive murstein, betong eller steinmaterialer. De kan hamres i en plugg eller brukes som et uavhengig festelement. Når de jobber med dem, bruker de en konstruksjons- og monteringspistol. Nålen kan være med eller uten en tråd, noen ganger har den en sentrerende skive på slutten. Selve spikeren er laget av stål og har et sinkbelegg, pluggen er laget av plast av høy kvalitet.
  • Ståltyper brukes i arbeid med tunge hule materialer. Kan ha en ring eller krok på slutten. En slik plugg tåler høy mekanisk belastning i materialer med liten tykkelse. Hylsen er laget av stål eller messing, en selvskruende skrue, spiker eller varmgalvanisert stålskrue er innsatt innvendig. Festemidler for varmeisolasjon er en plugg med en spiker av plast, stål og glassfiber, med et slagfast hode. Det finnes platetyper for taktekking. Rammeankerplugger brukes til montering av dører og vinduer.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Modellserie av Fischer -dyvler

Universell plugg Fischer DUOPOWER egnet for installasjon med alle typer materialer. Den har en stor funksjonalitet - knutebinding og en spreder lar deg bruke den i en rekke av udefinert type. Hylsen til en slik plugg lager en avstandsstykke i faste materialer, og når du arbeider med hule materialer, blir de bundet til en knute.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

DUOPOWER S - funksjonaliteten er lik den første.

Bilde
Bilde

Fischer DUOTEC opprinnelig designet for tung konstruksjon, bygge paneler. Den har to typer fester: en plugg og et hylse med et hull for en skrue. Festene er forbundet med en spesiell ribbetape, som gjør festet elastisk og lar deg endre avstanden mellom hovedelementene. Produktet er laget av kombinert plast, forsterket med glassfiber under produksjonsprosessen. Glassfiber påvirker ikke spenstens fleksibilitet, men det øker styrken.

Bilde
Bilde

Dowel for luftbetong Fischer GB nylon - festemidler for installasjon i luftbetong. Enheten har en spiralform, den er ganske enkel å montere med en hammer. Dens krav til spesialverktøy gir en god tidsbesparelse for installasjon av festemidler. Hvis du bruker skruer i rustfritt stål, kan dyvlene brukes til utendørs bruk. På grunn av spiralribben fordeler pluggen trykket jevnt og garanterer pålitelig vedheft til materialet. Et stort utvalg tilbys - opptil 280 mm. Produktet tilhører den foreløpige installasjonstypen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Tapp uten kant Fischer UX er et allsidig verktøy. Den brukes i alle slags materialer, har låsende tenner og hakk. Utstyrt med øyebolter, kroker og ringer, bolter.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Produkt Fischer UX GRØNN definert som en miljøvennlig dyvel. Har et universelt formål, kantede hakk, fungerer i alle materialer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Omfang av bruk

Fischer -produkter er mye brukt i byggebransjen, under mindre reparasjoner. Materialene som dette festet er egnet for er ganske forskjellige:

  • betong;
  • betongplater med hulrom inne og for trinn;
  • lett betong;
  • hul og solid murstein;
  • skumbetong.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Avstandsstykker er laget av høy kvalitet nylon og stål. De tåler lett store temperaturendringer, så de brukes på byggeplasser i Sibir og Fjernøsten. Deres høye bæreevne gjorde det mulig å jobbe med dem på olje- og gassplattformer. Ekspansjonsfrie ankre brukes ved installasjon under forhold med små avstander mellom aksen og kanten.

Anbefalt: