Vega Madrasser: Fordeler Med Modeller For å Sove I Komfort, Bedriftsanmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Video: Vega Madrasser: Fordeler Med Modeller For å Sove I Komfort, Bedriftsanmeldelser

Video: Vega Madrasser: Fordeler Med Modeller For å Sove I Komfort, Bedriftsanmeldelser
Video: # musikk for å sove, avslappende musikk for å få sove, deltabølger #1 -2016 2024, Kan
Vega Madrasser: Fordeler Med Modeller For å Sove I Komfort, Bedriftsanmeldelser
Vega Madrasser: Fordeler Med Modeller For å Sove I Komfort, Bedriftsanmeldelser
Anonim

Når de tenker på en behagelig og sunn søvn, kjøper folk populære Vega -madrasser, laget av materialer og fyllstoffer av høy kvalitet. Dette produktet påvirker menneskers helse og humør sterkt. Derfor bør du nøye nærme deg arrangementet av det ideelle soveplassen. Alle vil ha en sunn og fullstendig søvn daglig, som kan leveres av en perfekt matchet ortopedisk madrass. Ikke alle produkter kan utføre denne oppgaven. Du må gjennomføre en fullstendig analyse av hver av modellene på markedet og velge det ideelle alternativet for deg selv.

Bilde
Bilde

Riktig valg

Det er ikke lett å velge et produkt som støtter sunn søvn. Det er omtrent 300 modeller på markedet. Ikke alle vil selvstendig kunne gjøre det riktige valget av en ortopedisk madrass som vil støtte ryggraden og hjelpe deg med å sove godt.

Populære Vega -madrasser er i stor etterspørsel. De er anskaffet for permanent bruk. Levetiden til produktene er omtrent ti år. Når du velger, er det nødvendig å ta hensyn til noen parametere:

Produktstørrelse . Hvis madrassen er kjøpt for en eksisterende seng, må du måle dens innvendige dimensjoner. Sengens dimensjoner må stemme helt overens med dimensjonene til madrassen som er kjøpt. Bredden på et dobbeltprodukt er 160 centimeter, og et enkelt er 90 centimeter.

Det er senger med ikke-standard størrelser, i dette tilfellet lager produsenten madrasser i henhold til individuelle parametere.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Vektkategori . Når du velger en ortopedisk madrass, må du ta hensyn til daglig belastning. En person med lav vekt vil føle seg komfortabel på et mykt produkt.
  • Madrass konstruksjon . Produktene er tilgjengelige med eller uten fjærer. Hver madrass er unik på sin egen måte, så valget må tas, med fokus på dine egne preferanser.
  • Stivhetskoeffisient velges i henhold til vekten og alderen til den sovende personen. For små barn velges mer stive modeller for å støtte den voksende ryggraden. Bare myke produkter som ikke legger press på kroppen er egnet for eldre.
  • Brukte materialer og fyllstoffer . De skal være behagelige å ta på, ha gode ortopediske egenskaper og tjene lenge.

De listede kriteriene er de viktigste du må ta hensyn til når du velger en ortopedisk madrass.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hjelpestoffer

Når de lager sine produkter, bruker Vega følgende materialer:

  • Naturlig latex . Den brukes til produksjon av ortopediske madrasser. Den har mange positive egenskaper: god elastisitet, utmerket elastisitet, tåler konstant vektbelastning; gjenoppretter sin opprinnelige form. Disse egenskapene påvirker materialets ortopediske egenskaper. Latexmaterialet er veldig mykt og behagelig å ta på. Det er allergivennlig og varer i ca 20 år. Brukes som fyllstoff for fjærfrie madrasser.
  • Kunstig latex regnes som en utmerket analog av naturlig materiale. Det er miljøvennlig og har en lavere pris. Den eneste forskjellen fra naturlig latex er dens økte stivhet. Resten av eiendommene er helt identiske med naturlige materialer.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Kunstig materiale polyuretanskum er utbredt. Fordelene er miljøvennlighet og lave kostnader. Moderne materiale har god tetthet.
  • Madrasser med skumfyll ikke holdbar og krøll og smuldre med konstant bruk. Den lave prisen lar deg kjøpe en skummadrass for midlertidig bruk eller til et landsted.
  • Naturlig kokosnøttkokos mye brukt for å oppnå ekstra stivhet. Materialet er kortvarig og under konstant belastning eldes det og smuldrer. Presset kokos tåler ikke tunge belastninger.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Populære modeller

De mest populære produktene er Comfort -serien madrasser. De er laget av en blokk med uavhengige fjærer som støtter kroppen i riktig posisjon under søvn eller under hvile. Fjærene fungerer uavhengig av hverandre. I produksjonen brukes fyllstoffer av naturlig latex, kokosfibre, skumgummi og holofiber. Uavhengige fjærer sikrer sunn søvn for en person. Fjærene med økt elastisitet støtter menneskekroppen perfekt, selv med en minimumsvekt. Dette sikrer minimal nedbøyning av madrassen og trykk på ryggraden.

Vega Comfort Eco madrasser har middels fasthet. Fyllstoffet er filt, limt ved en oppvarmingsprosess, og den ytre overflaten er laget av naturlig jacquard.

En blokk med uavhengige fjærer tåler en belastning på 110 kilo.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Madrassen "Vega Comfort Eco Prestige" er fylt med polyuretanskum og har middels hardhetsegenskaper. Et lag oppvarmet og limt filt øker stivhetsparametrene. Køyen kan holde opptil 120 kilo. Madrasser

"Vega Comfort Eco Sofia" med forskjellige fyllinger på hver side. Overflaten for den kalde årstiden er laget av polyuretanskum; for styrke brukes termisk limt filt. Det indre laget av sommersiden er kokosnøttkokos og overflaten er laget av bomullsjacquard.

Sidene på Vega Comfort Relax -madrassen har forskjellig hardhet. Et produkt med en fjærblokk, og hver av overflatene med en annen stivhet. Det isolerende laget er termisk filt.

Modeller "Vega Comfort Eco Max" med økt stivhet, hvor fyllstoffet er kokosnøttkoker, og trekket er laget av bomullsjacquard. Disse modellene er basert på uavhengige fjærer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Barns ortopediske madrass "Kroha Hollo" har ingen fjærer og har en gjennomsnittlig hardhet. Fyllingen av denne modellen er holofiber, og trekket er laget av bomullsjacquard eller calico.

Umka Memorix barneprodukter er fjærløse, med ulik stivhet på begge sider. En av dem er middels, og den andre er økt. Kokosnøttfyller.

Madrassen "Vega Comfort Coconut Hollo" med økt stivhet og uavhengige fjærer består av en kombinasjon av kokskokos og holofiber, og isolasjonslaget er laget av spunbond.

Om de populære Vega -madrassene er anmeldelser i de fleste tilfeller positive. Selvfølgelig er det også misfornøyde brukere av disse modellene. Noen liker ikke stivhetsindikatoren eller fremstillingsmaterialet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fordeler og ulemper med fjærløse modeller

Produktene har en rekke fordeler:

  • Ortopedisk effekt. Den stive strukturen gir utmerket støtte for ryggraden. Fyllet i denne modellen er kokosnøttkokos. Disse produktene er ypperlige for mennesker med ryggproblemer. Denne typen produkter er perfekt for et behagelig opphold.
  • Det er ingen sprø eller bråkete elementer i strukturen.
  • Det er ingen metalldeler som akkumulerer elektromagnetiske bølger og skader menneskers helse.
  • De krever ikke ekstra vedlikehold, men bare årlig rengjøring for støv og rusk.
Bilde
Bilde

Disse modellene har en rekke ulemper:

  • Høy pris.
  • Restriksjoner på vektkategorien til en person.
  • Det er ingen måte å kontrollere fyllstoffet.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Tips for valg av en god ortopedisk madrass

Madrassen skal gi god komfort mens du sover. Hvis du velger riktig produkt, vil ryggraden være i riktig posisjon. Hvert produkt har sine egne fordeler og ulemper.

De fjærløse modellene er egnet for pasienter med muskuloskeletale problemer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Vårmodeller er laget med uavhengige elementer eller med kontinuerlig fletting. Uavhengige fjærenheter har den ulempen at de bøyes under konstant belastning. Designet er helt stille, fordi hver fjær er plassert i et eget etui. Fyllstoffet kan være hvilken som helst naturlig eller kunstig latex, komprimert kokosfibre eller skumgummi.

Du vil lære hvordan Vega madrasser er laget i den følgende videoen.

Anbefalt: