Hvordan Velge En Barnemadrass? 38 Bilder Hva Er Det Beste Fyllstoffet For Et Barn På 3-5 Og 7 år, Hvordan Velge Det Riktige I En Barneseng, Anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan Velge En Barnemadrass? 38 Bilder Hva Er Det Beste Fyllstoffet For Et Barn På 3-5 Og 7 år, Hvordan Velge Det Riktige I En Barneseng, Anmeldelser

Video: Hvordan Velge En Barnemadrass? 38 Bilder Hva Er Det Beste Fyllstoffet For Et Barn På 3-5 Og 7 år, Hvordan Velge Det Riktige I En Barneseng, Anmeldelser
Video: Guide: Hvordan velge riktig overmadrass | JYSK 2024, Mars
Hvordan Velge En Barnemadrass? 38 Bilder Hva Er Det Beste Fyllstoffet For Et Barn På 3-5 Og 7 år, Hvordan Velge Det Riktige I En Barneseng, Anmeldelser
Hvordan Velge En Barnemadrass? 38 Bilder Hva Er Det Beste Fyllstoffet For Et Barn På 3-5 Og 7 år, Hvordan Velge Det Riktige I En Barneseng, Anmeldelser
Anonim

Søvn er en viktig prosess for hver enkelt person. Sunn søvn for barn er enda viktigere, fordi dannelsen av menneskekroppen begynner helt fra fødselen. Hvis et barn får nok søvn, vil hans åndelige og fysiske utvikling alltid være harmonisk. Ikke glem at det er under søvn at hele kroppen til barnet er helt avslappet når det får styrke for neste dag.

Bilde
Bilde

Visninger

Moderne madrasser for babyer kommer i forskjellige typer. En av de mest populære er en dobbeltsidig madrass. Dette er produkter, på den ene siden, laget for vinterkulden, og på den andre siden er de egnet for varme somre. Ull brukes vanligvis på siden av madrassen som er designet for bruk i årets kjølige sesong - dette er et av de beste isolasjonsmaterialene med fuktavvisende egenskaper. Til siden av plagget som er bra om sommeren, brukes vanligvis bomull eller jacquard. Det er også kombinerte barnemadrasser, som på den ene siden har et standardfyllstoff av kokosfibre og latex på den andre, som et "vinter" fyllstoff.

Du bør også ta hensyn til madrasser av høy kvalitet med en fjærblokk, som, selv om de er mindre holdbare, da de gjennomgår deformasjon, men fortsatt lar barnet føle seg mest komfortabelt under hvile og søvn. Produkter uten fjær beholder den nødvendige stivheten mye lenger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hva er det beste fyllstoffet for å sove?

Når du velger en madrass for et barn, må du være spesielt oppmerksom på materialene den består av, fordi barnets fysiske tilstand direkte kan avhenge av kvaliteten. Derfor vil enhver spesialist råde deg til å velge et produkt bare med de naturlige fyllstoffene som ikke er kontraindisert for bruk i madrasser til babyer . For eksempel er slike populære naturmaterialer som filt og ull allergener, absorberer fuktighet perfekt og begynner etter en stund å avgi dårlig lukt, noe som er uakseptabelt for barnesenger.

Følgende fyllstoffer brukes oftest i moderne barnemadrasser:

  • Coira - dette er kokosfibre, komprimert eller latexbundet av høy kvalitet. Dette materialet er allergivennlig og har høye bakteriedrepende egenskaper.
  • Heste hår er også et vanlig fyllstoff i barnemadrasser. Det er et ganske spenstig materiale, dets fibre smuldrer ikke selv etter lang tids bruk og danner ikke støvpartikler.
  • Bokhvete skall , hvis den er riktig behandlet, ikke forårsaker allergiangrep, vil skadelige mikroorganismer eller midd aldri starte i den.
  • Latex oftest laget av gummi. Det er et av de mest spenstige materialene for å lage barnemadrasser. Slike madrasser vil ikke absorbere fuktighet og støv, men de har ikke antiallergeniske egenskaper.
  • Polyuretanskum Er den billigste kunstige latexerstatningen. Det er helt trygt for barn, miljøvennlig, brannsikkert og derfor populært.
  • Slike moderne høyteknologisk materiale som minneskum det er ikke så vanlig, fordi det ikke er billig sammenlignet med andre fyllstoffer til barnemadrasser. Slikt skum er i stand til raskt å tilpasse seg alle slags stillinger i menneskekroppen og til og med skape effekten av "temperatursolidaritet". Hvis babyen i en drøm snur seg på den andre siden, vil skummet på stedet der babyen lå før raskt ta sin opprinnelige form.
  • Noen foreldre, som prøver å spare penger, kjøper en billig madrass med fyllstoff til barna sine. av bomull og skumgummi , som er helt uakseptabelt. Disse fyllstoffene er for myke, disse typer madrasser mister sin opprinnelige form for tidlig og utfører ikke funksjonen som støtte av høy kvalitet for ryggraden under hvile og drømmer.

Bomullsfyllstoffet kan også akkumulere fuktighet, noe som vil være et utmerket grobunn for skadelige organismer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

7 bilder

Hva slags barneseng er nødvendig?

Når du velger en madrass til barnet ditt, bør du være spesielt oppmerksom på skallet - et deksel, fordi barnets kropp kommer i kontakt med det.

Et trekk til en barnemadrass må være laget av naturmaterialer av høy kvalitet . I rimelige modeller av madrasser til et deksel kan materialer som calico og chintz brukes, som er 100% luftgjennomtrengelige og ganske behagelige å ta på. Tett jacquardstoff er det mest holdbare og enkle å ta vare på.

Det er best å velge en madrass for barn med et trekk med en pen glidelås, da dette lar deg opprettholde hygiene og renslighet i barnets seng uten problemer gjennom madrassens levetid.

Et trekk til en babymadrass kan også bestå av forskjellige lag. Den øvre overflaten kan være laget av jacquard, og lagene inne i produktet kan være laget av ull, polstring polyester eller bomull. Dette madrassdekket ser ikke bare vakkert ut, men gir også en flat overflate hvor den lille kan hvile. Undersøk madrassdekselet nøye før du kjøper, og kontroller at det ikke er sømmer på det - de skaper vanligvis en ubehagelig følelse for barnet under søvn og lek.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvor høyt skal det være?

Madrassens høyde bør avhenge direkte av babyens alder du kjøper dette produktet for. For eksempel kan produkthøyden for nyfødte og barn under 3 år være fra 5 til 10 cm. For barn fra 3 til 6 år gamle madrasser opp til 10-15 cm høye velges, fra 6 til 10 år er anbefalt høyde av produktet skal være 10-16 cm. 16-20 cm-den optimale høyden på en god madrass for tenåringer som ennå ikke er 18 år.

Bilde
Bilde

Dimensjoner

Når du skal velge madrass, må du huske størrelsen på selve barnesengen, der babyen sover. Et tomrom kan dannes mellom madrassen og siden, men den bør ikke være mer enn 4 cm - ellers kan smulene bli skadet.

Standard barnesenger for babyer har tre størrelser: 120x60 cm, 120x65 cm, 140x70 cm, men før du kjøper en madrass til en barneseng, dobbeltsjekk og spesifiser de opprinnelige dimensjonene - lengde og bredde. Gode barnesenger for babyer skal ikke ha en solid bunn. Basen i dem skal være laget av lameller - da vil madrassen "puste" og barnet ditt vil sove mer komfortabelt.

Hvis madrassstørrelsen likevel viser seg å være større enn nødvendig, kan det oppstå bøyninger i sengen, noe som er ekstremt skadelig for babyens voksende ryggrad.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Vi velger den rette etter alder

Så snart en barneseng dukket opp på barnerommet, må du tenke på hva slags sengetøy som må finnes i den. Når du husker at babyen tilbringer mesteparten av tiden sin i barnesengen, må du velge riktig madrass for ham - slik at babyen sover godt, leker, beveger seg på krybben, kryper på den. Samtidig anbefaler eksperter under ingen omstendigheter å bruke de gamle madrassene dine tidligere barn hadde, da de kan skade babyens helse.

Bilde
Bilde

Hvordan velge riktig madrass for ulike barns alder?

Frem til barnet er 3 år, forbyr leger bruk av myke madrasser i barnesengen. For et fire måneder gammelt og ett år gammelt barn må du velge en moderat hard madrass-slik at babyens skjøre ryggrad dannes riktig . I dette tilfellet vil den mest korrekte løsningen være å kjøpe en fjærløs madrass, som begge har ulik elastisitet på begge sider. Den vanskeligste siden skal brukes til babyen er på beina. Det er best å bruke kokosnøttfyllstoff her. En slik madrass vil ha en utmerket ortopedisk effekt. Madrassmodeller som ikke har fjærer er virkelig tryggere for barn, siden de ikke virker med elektrostatikken på kroppen som fortsatt utvikler seg.

Bilde
Bilde

Når babyen blir 2-3 år begynner de nødvendige bøyene av beinene å dukke opp, og det er da at madrassen kan snus og prøve å bruke siden til babyens søvn som bedre tilpasser seg den naturlige holdningen til barn. Prøv samtidig ikke å være for ivrig når du velger en hard madrass, ettersom babyen din ikke får nok søvn på et altfor hardt underlag.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Etter at et barn er 3 år, begynner de vanligvis å legge ham i en større seng. Omtrent 4-5 år gamle, moderne barn begynner aktivt å vise bøyningene i ryggmargssystemet. I dette tilfellet bør stivheten til madrassoverflaten forbli, bare det øverste laget kan være litt mer fleksibelt. Her kan du allerede vurdere muligheten for å kjøpe madrasser med separate blokker med fjærer. Det er sant at hvis babyen din er veldig aktiv og liker å hoppe på sengen, trenger du en madrass uten fjærer, og du vil bruke den mye lenger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når du velger et produkt for barn 6-7 år, bør du vite at livet deres er overmettet med studier og utendørs spill. Hos barn i skolealder dannes korsryggen og et korsett med muskler, og det fleksible vevet fra brusk erstattes av beinvev. Utilstrekkelig søvn kan redusere elevens prestasjoner, forårsake rask tretthet og humørsvingninger. Det er derfor når du kjøper en madrass for barn 8-9 år, må du ta hensyn til alle aldersrelaterte endringer som skjer i kroppen som vokser. For en yngre student er en middels hard madrass med naturlig fyllstoff som latex perfekt.

Hvis barnet ditt ikke har problemer med holdning, kan du kjøpe en madrass med et mykere fyll.

Tenåringer bruker for mye tid på å sitte, så søvnkvalitet er spesielt viktig for dem . I alderen 10-12 år begynner mange barn å vokse raskere og kroppsvekten endres. Eksperter anbefaler foreldre å kjøpe fjærløse madrassmodeller for tenåringer eller systemer med separate fjærblokker som ikke er mer enn 20 cm høye.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Produsentens vurdering

Et stort antall produsenter i dag vil tilby deg madrassene sine, som har egenskaper av høy kvalitet og kan tilfredsstille smaken til selv de mest krevende forbrukerne. Blant dem er det nødvendig å spesielt markere de innenlandske fabrikkene for produksjon av madrasser, fordi blant dem er det favoritter, hvis produkter kjennetegnes av en høyteknologisk komponent. Dette er selskaper som:

  • Konsul - en kjent russisk bedrift som har produsert produkter for søvn og avslapning i et dusin år og i separate serier har produsert utmerkede madrasser med forskjellige parametere for barn og ungdom.
  • Ormatek - et selskap som er en av lederne i den innenlandske møbelindustrien, men som også spesialiserer seg på produksjon av søvnprodukter. I katalogen hennes kan du enkelt finne mange modeller av madrasser designet for barn i forskjellige aldersgrupper fra 0 til 12 år.
  • Dreamline - en gruppe selskaper som produserer forskjellige søvnprodukter og tilbyr omsorgsfulle foreldre et utvalg av forskjellige modeller av barnemadrasser, tatt med tanke på egenskapene til kroppen til et moderne barn.
  • Ascona - et selskap som produserer vårmodeller av barnemadrasser og modeller uten fjærer med Bonnel -blokken, som er veldig populær blant vanlige mennesker. Disse anatomiske madrassene for barn ble utviklet med involvering av de beste barneleger i landet.
  • Bratsj - en kjent produsent av mer enn 40 typer ortopediske madrasser i Russland og i utlandet, som tilbyr et bredt spekter av madrasser for barn med forskjellige høyder, størrelser, et stort utvalg av fyllmaterialer.
  • Avita - en ung fabrikk for produksjon av barnemadrasser av høy kvalitet, rimelig for enhver vanlig mann i gata.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hva trenger du å vite når du kjøper?

Mange foreldre lurer på hvilken madrass de skal velge for barneseng, slik at barnets søvn er så behagelig som mulig, og resten er komplett. Når du velger madrass, er det viktig å ta hensyn til babyens alder, vekt og høyde . Og hvis barnet også har visse ortopediske problemer, er det nødvendig å konsultere en kompetent spesialist før du kjøper et produkt.

Hovedkriteriene for valg av kvalitetsmadrass er:

  • Glatt soveflate.
  • Komfortabel stivhet som ikke vil belaste barnets kropp for mye.
  • Styrke og holdbarhet.
  • Fyll- og lokkemateriale av høy kvalitet.
  • Praktisk med regelmessig pleie av produktet.
  • Tilstedeværelsen av antibakteriell impregnering av alle komponentene i madrassen.
  • Behandler et produkt med sølvioner..

Husk alltid at det er viktig å kjøpe en ny madrass for størrelsen på en bestemt seng - det bør ikke være mer eller mindre plass til å sove.

Du bør ikke la madrassen være i pakken på lenge, så snart du kjøpte den - bli kvitt cellofanen umiddelbart, slik at mikroklimaet inne i produktet ikke blir alvorlig forstyrret. Og ikke legg umiddelbart en ny madrass på sengen og dekk den med sengetøy - la madrassen lufte litt.

Ikke glem å snu madrassen hver 3-4 måned, luft den godt om sommeren og vask trekket et par ganger i året. I dette tilfellet vil en slik madrass tjene deg veldig lenge.

Bilde
Bilde

Anmeldelser

Før du kjøper en madrass til en baby fra en eller annen produsent, bør du vite hva slags anmeldelser gir forbrukerne om madrasser fra kjente produsenter:

  • For eksempel, i mer enn 20 år har selskapets madrasser Ascona De er preget av høy styrke, ortopedisk effekt, og har også rimelige priser for kjøpere, noe som gjør dem så populære.
  • Ortopediske madrasser fra firmaet Konsul vil gi barna en virkelig behagelig hvile, spesielt siden de ble utviklet i samarbeid med ortopediske leger og derfor har høy helsebevarende funksjon.
  • Barnas madrasser Ormatek med varierende grad av stivhet fra forskjellige sider vil gi babyer en følelse av komfort selv med veldig sterk tretthet, og deres rimelige kostnader vil glede foreldrene sine betydelig når de velger dette produktet. Forresten, om nødvendig, vil selskapet lage en barnemadrass i henhold til individuelle parametere.
  • Barnas madrasser fra Dreamline - Det beste forholdet mellom pris og kvalitet, selskapet tilbyr et stort utvalg av produkter med naturlige og kunstige fyllstoffer og forskjellige grader av hardhet.
  • Selskap Violight produserer rimelige barnemadrasser for barn i forskjellige aldre. Madrasser fra denne produsenten beholder formen perfekt, har standardstørrelser og et utvalg produkter med de mest populære fyllstoffene.
  • Madrasser Avito tiltrekke kjøpere med bruk av miljøvennlige materialer og lang levetid med den mest aktive bruken.
Bilde
Bilde

Hvis du nærmer deg valget av madrass for babyen din med all omsorg, mens du tar hensyn til detaljene i hans ømme alder og anbefalinger fra kompetente leger, vil du sikkert gjøre det riktige valget og få det beste produktet for et fullverdig barns sove og hvile.

Anbefalt: