Oppblåsbar Seng I Bilen: Velg En Madrass For Baksetet I Bilen, I Bagasjerommet På En Bil For Reiser Og Andre

Innholdsfortegnelse:

Video: Oppblåsbar Seng I Bilen: Velg En Madrass For Baksetet I Bilen, I Bagasjerommet På En Bil For Reiser Og Andre

Video: Oppblåsbar Seng I Bilen: Velg En Madrass For Baksetet I Bilen, I Bagasjerommet På En Bil For Reiser Og Andre
Video: Bilbasen tester biler under 10.000 kroner 2024, April
Oppblåsbar Seng I Bilen: Velg En Madrass For Baksetet I Bilen, I Bagasjerommet På En Bil For Reiser Og Andre
Oppblåsbar Seng I Bilen: Velg En Madrass For Baksetet I Bilen, I Bagasjerommet På En Bil For Reiser Og Andre
Anonim

Lange bilturer krever nødvendigvis hvile. Imidlertid er det ofte vanskelig å finne et hotell eller hotell når kreftene er på tømm. Det er en flott løsning på problemet - en oppblåsbar bilseng. Det vil tillate reisende å slappe av med økt komfort i sin egen bil, velge hvilken parkeringsplass de liker.

Pakkens innhold og egenskaper

Den oppblåsbare bilsengen er i to kammer. Det nedre kammeret fungerer som en støtte. Den øverste er en myk, behagelig madrass.

Hvert kammer er utstyrt med sin egen ventil, oppblåst separat . Settet er supplert med en spesiell pumpe drevet av en sigarettenner, forskjellige adaptere. Det er mulig å blåse opp sengen manuelt med en pumpe.

Et sett inkluderer en limpakke, flere lapper. Settet vil hjelpe til med å reparere produktet i tilfelle skade på integriteten.

I tillegg til sengen, har settet to oppblåsbare puter for et mer behagelig opphold.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Funksjoner, fordeler og ulemper

Enheten til en bilseng er designet for å gi maksimal komfort og bekvemmelighet til reisende.

Et stort pluss av produktet er nyansene i strukturen

  • Luftsirkulasjonens indre sylindere er plassert slik at luften fordeles jevnt i dem. Takket være dette blåses produktet helt opp, unntatt områdene som kollapser.
  • Laget av vannavvisende vinyl. Over er et lag med phlox, som minner om velour. Materialet er ganske mykt, behagelig å ta på. Forhindrer at sengetøy sklir.
  • Stivende ribber gir den oppblåsbare sengen holdbarhet. Lar deg fordele kroppsvekten jevnt på overflaten og beskytte ryggraden mot unødvendig stress.
  • Utmerket ventilasjon forhindrer konsentrasjon av ubehagelig lukt.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Bilsengen er praktisk å transportere, siden det monterte elementet tar veldig lite plass. Settet inneholder en oppbevaringspose for sengen.

Det er en mulighet til å velge en modell for alle typer biler

Ulempen med sengen er sannsynligheten, om enn den minste, for brudd på den oppblåsbare overflaten. Imidlertid bruker moderne europeiske og koreanske merker materialer med økt styrke.

Bilde
Bilde

Modeller

Det finnes flere alternativer for oppblåsbare sengetøy, avhengig av biltype.

Den universelle bilsengen har følgende dimensjoner: bredde - 80–90 cm, lengde - 135–145 cm. Montert på baksetet på en bil. Den har en øvre del designet spesielt for å sove og en nedre som fyller mellomrommet mellom forsetene og baksetene. Støtter produktet. Installasjonen er ganske enkel:

  • forsetene beveger seg fremover så mye som mulig;
  • baksetet er opptatt av en madrass;
  • den nedre delen blåses opp ved hjelp av en pumpe, deretter den øvre delen.
Bilde
Bilde

Det er en versjon av den universelle sengmodellen med delte topp- og bunndeler . Denne designen eliminerer behovet for den nedre delen av produktet hvis plassen mellom setene er opptatt av poser.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En oppblåsbar seng med overlegen komfort er installert på den ene siden av bilen, som inntar setene foran og bak. Den har en lengde på 165 cm.

Et trekk ved produktet er tilstedeværelsen av to nedre deler plassert ved hode- og fotenden.

Installasjon:

  • ta av nakkestøtten i forsetet, flytt det så langt frem som mulig;
  • senk forseteryggen helt;
  • utvide sengen;
  • pump opp de nedre delene: først hodet, deretter beinet;
  • pump opp toppen.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det finnes modeller for biler, der bagasjerommet danner en felles nisje med baksetene brettet: SUV -er, minivans. Et ganske stort rom dannes, noe som tillater en økning i området til den oppblåsbare overflaten for maksimal komfort. Denne modellen er 190 cm lang og 130 cm bred. En lignende oppblåsbar seng er dannet av flere seksjoner, som er uavhengig fylt med luft . For å redusere sengens område er det nok å blåse opp flere seksjoner. La resten stå tomt. Dette lar deg justere størrelsen på sengen for ethvert område av bilen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hver modell er presentert i enkelt, halvannen, dobbel størrelse.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valgtips

Før du kjøper en oppblåsbar seng i en bil, må du måle dimensjonene på bilen nøye. Dette er nødvendig for å bestemme størrelsen på produktet, modellen, enten du plasserer sengen i baksetet, i bagasjerommet eller plasserer den langs kupeen. Kanskje er en luftmadrass uten bunn tilstrekkelig for turen.

Du bør også ta hensyn til produsenten, siden dette bestemmer prisen og kvaliteten på produktet. Prøver av kinesiske merker (Zwet, Fuwayda, Letin, Catuo) er billigere enn europeiske og koreanske kolleger . Sistnevnte er imidlertid av utmerket kvalitet takket være bruken av moderne Oxford -materiale. Prisen bestemmes også av typen modell (en universell seng vil koste mindre), dimensjoner.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En oppblåsbar bilseng er det riktige valget for de som ønsker komfort selv på trange steder.

Anbefalt: