Oppblåsbare Senger (49 Bilder): Hvordan Er De Forskjellige Fra Madrasser? Enkeltsenger For å Sove Og En Og En Halv Seng, Deres Renovering. Vurdering Av De Beste Modellene

Innholdsfortegnelse:

Video: Oppblåsbare Senger (49 Bilder): Hvordan Er De Forskjellige Fra Madrasser? Enkeltsenger For å Sove Og En Og En Halv Seng, Deres Renovering. Vurdering Av De Beste Modellene

Video: Oppblåsbare Senger (49 Bilder): Hvordan Er De Forskjellige Fra Madrasser? Enkeltsenger For å Sove Og En Og En Halv Seng, Deres Renovering. Vurdering Av De Beste Modellene
Video: Hvordan få sove når det er varmt? 2024, April
Oppblåsbare Senger (49 Bilder): Hvordan Er De Forskjellige Fra Madrasser? Enkeltsenger For å Sove Og En Og En Halv Seng, Deres Renovering. Vurdering Av De Beste Modellene
Oppblåsbare Senger (49 Bilder): Hvordan Er De Forskjellige Fra Madrasser? Enkeltsenger For å Sove Og En Og En Halv Seng, Deres Renovering. Vurdering Av De Beste Modellene
Anonim

En oppblåsbar seng har mange funksjoner og kjøpes til forskjellige formål. Et komfortabelt og romslig soveplass vil være nyttig for gjestene; det kan brukes på landet, på fotturer, for å slappe av på terrassen eller mens du svømmer i en dam. Hovedverdien av produktet ligger i dets evne til å krympe til størrelsen på en liten eske, som kan lagres selv i en ett-roms leilighet. I vår artikkel vil vi fortelle deg om produkttyper, om omsorg for dem, vi vil hjelpe deg med å forstå et stort utvalg oppblåsbare senger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fordeler og ulemper

En oppblåsbar seng har sine fordeler og ulemper. For de som kritiserer slike produkter for mye, vil vi minne deg på at de ikke er kjøpt for konstant nattesøvn (selv om det finnes slike modeller), men for spesifikke tilfeller når du raskt må organisere et soveplass, og deretter fjerne det raskt, eller når du trenger å transportere en seng under utflukter til naturen. En banal sammenleggbar seng kan ta opp hele bagasjerommet, og en tømt og sammenrullet madrass er nesten usynlig. En oppblåsbar køye har også andre fordeler.

  • Når den er oppblåst, er strukturen lys, men inneholder samtidig en stor overflate som flere mennesker kan hvile på en gang.
  • Pumpen gjør det enkelt å justere sengens hardhetsgrad, tilpasset brukernes preferanser.
  • Luftfylling er en god varmeisolator, du kan sove på en slik madrass rett på bakken.
  • Produktet samler ikke støv, midd, er lett å rengjøre og tørker raskt i solen.
  • Oppblåsbare senger, i motsetning til alle andre soveplasser, er enkle å transportere, lagre og opptar ikke et nyttig område mens de er våkne.
  • Et bredt spekter av modeller lar deg kjøpe et produkt for spesifikke oppgaver.
  • Oppblåsbare senger kan være flere senger, inneholde forskjellige størrelser, tilhører kategorien for barn eller voksne.
  • Slike produkter er mye billigere enn tradisjonelle stasjonære senger.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når det gjelder manglene, eksisterer de også

  • På grunn av usikkerheten er gummisenger ikke veldig holdbare. De blir lett gjennomboret av klørne på kjæledyr og eventuelle skarpe gjenstander. Madrassen kan bli skadet ved å kaste den i gresset, der det er torner, glass, tørre grener gjemt i tett vegetasjon.
  • På varme netter er det tett og ubehagelig å sove på gummiprodukter.
  • Mange lukter gummi.
  • Det er spesielt ubehagelig hvis sengen tømmes under søvn. Turister våkner i et telt av kulden, mens de sover, faktisk på bakken.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sammenligning med madrass

Et oppblåsbart produkt er en sekundær seng som brukes fra tid til annen under forskjellige omstendigheter. Når de kjøper den, lurer mange på hva som er bedre å kjøpe, en seng eller en madrass? Hva er forskjellene deres, og hvilket produkt er mer praktisk og etterspurt? La oss finne ut av det.

Alle oppblåsbare køyer inni er laget av vinyl, en liten forskjell kan bare være overflatelaget av flokk . Mange kjente selskaper gjør sine egne innovative endringer i måten å flokkes på, og oppnår større likhet med skinn og velour. Produktene er mer behagelige og behagelige å ta på.

Forresten, det flokkede laget hjelper arkene ikke til å gli av sengoverflaten.

Hovedforskjellen mellom produktene er høydeparametrene . Hvis vi for eksempel vurderer Intex-produkter, er høyden på madrassene deres 23-25 cm, og høyden på sengene er 42-57 cm.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Følgende forskjeller gjelder utseende. Madrassen har det vanlige flate planet, mens sengen kan inneholde sengegavl, sider, satt sammen av flere komponentdeler.

I den tømte formen er produktene forskjellige i størrelse og vekt . Sengene er mer massive, og de kommer ofte med innebygde pumper, noe som gir enda mer vekt.

I motsetning til madrasser kan Intex-senger i rammen ikke inneholde vanlige PVC-skillevegger, men spesielle fiberstivere (Fiber-Tech), som kjennetegnes ved elastisitet og høy styrke. Å sove på en slik overflate er mer behagelig.

Forskjellen i produkter er spesielt merkbar når du kjøper et produkt, sengen koster mer. Kostnaden avhenger av mengden materiale som brukes, designens kompleksitet, antall skillevegger, seksjoner og bruk av Fiber-Tech-teknologi.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Så vi trekker konklusjoner

  • Madrassene er lettere, mer mobile, enkle å transportere, ta med deg på turer, til en sommerhytte, til en piknik eller til sjøs. Hvis gjestene ikke sover ofte, og leiligheten er liten, er det også mer praktisk å kjøpe madrass.
  • Sengen er mer egnet som en ekstra seng for et hus eller leilighet, uten behov for transport. Dyre alternativer kan brukes til daglig søvn. Hvis du dekker dem med et teppe, kan du ikke skille fra en ekte seng. Høyden gjør det enkelt å bruke produktene for personer i alderdom eller med ømme ledd, en lav madrass er ikke egnet for disse formålene.
Bilde
Bilde

Visninger

Innenlandske og utenlandske produsenter produserer et stort antall typer av disse produktene. Det er forskjellig i størrelse, formål, farge, konstruktive tillegg, form. Oftest er det rektangulære senger, men du kan også kjøpe en rund, halvcirkelformet eller oval versjon . Disse varianter er nødvendige for spesielle interiører for daglig bruk. Campingplassen har de enkleste formene.

Berøvet ytterligere bekvemmeligheter i form av nakkestøtte, støtfangere eller en innebygd pumpe, øker den betydelig i vekt.

Noen typer produkter fortjener å dvele nærmere på dem.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ortopedisk

Forskjellen mellom ortopediske oppblåsbare senger fra enkle ligger i overflatens evne til å holde menneskekroppen i sin vanlige tilstand, uten avbøyninger og andre deformasjoner. Dette er modeller med stor høyde, som inneholder en spesiell intern struktur, som gjør det mulig å ved hjelp av stivhet og stabilitet omfordele vekten til sovende for å holde ryggraden i en naturlig posisjon.

For å holde menneskekroppen i god stand, er ikke ett eller to kameraer nok. Hvert selskap har sine egne tilnærminger til å lage en ortopedisk overflate, så det er senger med forskjellige interne strukturer.

  • Det brukes helt eller delvis sylindriske skillevegger, samt strengede avstivere, dette forhindrer effekten av en hengekøye på sengoverflaten.
  • Holdbarheten til Intex madrasser uten nedbøyning leveres av Dura Beam og Fiber-Tech ribber. Slike skillevegger er dobbelt så sterke og stabile som vanlige madrasser med PVC -ribber.
  • En god effekt oppnås ved modeller av to-nivås senger, der den nedre delen er ansvarlig for stabiliteten i strukturen, og den øvre for den justerbare stivheten i køyen.
  • Praktiske modeller med en dobbel type skillevegger - langsgående nederst og tverrgående på toppen. Mange kryssbøyler gir pålitelig støtte for ryggraden.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Med sider

Senger med brett finnes oftest i barneversjoner. Veggene beskytter babyer mot å falle under søvn. Voksne modeller kan også ha skinner for å holde puten behagelig og forhindre at resten av sengetøyet sklir.

Senger med skjenker inneholder ofte en flyttbar madrass som enkelt kan fjernes fra den generelle strukturen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Med og uten pumpe

Pumpen er et viktig element i den oppblåsbare strukturen. Det er ingen enighet blant brukerne om hvilket alternativ som er det beste-innebygd eller frittstående. Faktisk avhenger alt av stedet hvor sengen skal brukes, hvis det utvilsomt vil være en praktisk løsning i en leilighet, og en separat enhet er egnet for fotturer, turer til landet. For å være sikker på dette, bør du vurdere pumpetypene mer detaljert.

Innebygd . Pumpen kan ikke fjernes, den er plassert i madrassen med en spesiell ventil, den drives av elektrisitet. Det er så praktisk som mulig å bruke en slik seng. På bare noen få minutter er soveplassen klar til bruk, med samme hastighet du kan tømme for å sende produktet til lagring. Den innebygde enheten er ideell for hjemmeforhold. Men for transport er madrassen tung på grunn av den innebygde pumpen. Det er umulig å bruke det utendørs på grunn av mangel på strøm.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ytre . En praktisk type pumpe for reiser, da den fungerer uten et elektrisk nettverk. De kan pumpe opp ikke bare en seng, men også andre oppblåsbare produkter - et basseng, leker, svømmefasiliteter. Utendørs enheter har forskjellige måter å jobbe på, du kan kjøpe en manuell eller fotversjon. Det er modeller som går på et batteri eller med automatisk priming, fra en sigarettenner i en bil.

Bilde
Bilde

Hvis pumpen ikke er innebygd i de oppblåsbare møblene, kan den leveres med den eller kjøpes separat. Det er bedre å ta hensyn til apparatet av samme merke som sengen, selv om det ikke er vanskelig å finne et annet produkt.

Med nakkestøtte

Et praktisk verktøy for å holde puten i en behagelig posisjon. Produkter med nakkestøtter er av to typer.

  1. De inneholder en liten ås som du kan legge en pute på.
  2. Sengen er utstyrt med en skikkelig høy sengegavl. Puten dekker den ikke, men hviler bare, noe som gjør den enda sikrere mot å skli.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Transformatorer

De mest populære transformatormodellene inkluderer komfortable sofaer med rygg, som når de brettes ut, blir til en seng. Ryggen i transformasjonsøyeblikket blir hodegavlen.

Mer kompakte alternativer er stolsenger . De er designet for én person, både montert og demontert.

Den mest romslige og samtidig den enkleste kan betraktes som senger med to madrasser brettet som en sandwich, den ene på den andre. Begge seksjoner er forbundet med hverandre med fire plastlåser.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En oppblåsbar seng med justerbart ryggstøtte lar deg bo i en tilbakelent seng. Den passer for de som liker å lese i sengen eller slappe av på stranden.

Den luftoppblåste sjeselen er tilgjengelig med dobbeltseng eller med avtagbar rygg og nakkestøtte . Designet er ideelt for friluftsliv.

Enhver seng kan transformeres raskt og enkelt, og derfor er produktene etterspurt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Dimensjoner

Størrelsen på sengen velges avhengig av formålet og antall brukere. For eksempel, når du velger et campingalternativ, må du vite teltets gulvareal og antall turister. For 3-4 familiemedlemmer kjøpes to produkter-en enkelt og en dobbel, de er ideelt installert i et tremanns telt.

På salg kan du finne 4 kategorier senger, forskjellige i størrelse

  1. Enkelt - 70x190 cm, 80x190 cm, 90x190 cm. Det billigste alternativet, praktisk for barn, fotturer, for stranden.
  2. En og en halv - 100x190 cm; 120x200 cm. En person kan passe godt. Modellbredde 120 cm lar deg slappe av med et lite barn.
  3. Dobbelt - 140x190 cm; 150x200 cm, 160x200 cm. Designet for to gjester. Praktisk transportert.
  4. King Size - 180x200 cm. Superior -sengen har plass til en familie med et barn.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når det gjelder høyden, for oppblåsbare senger varierer den fra 30 til 76 cm. Modellen med en innebygd pumpe kan ikke være mindre enn 40 cm.

Du må forstå at dimensjonene på sengen påvirker vekten og kostnaden, samt plassen den vil oppta under lagring og transport.

Det er bedre å ikke velge store størrelser "bare i tilfelle" unødvendig, i tillegg til komfort, vil de legge til problemer.

Bilde
Bilde

Vurdering av de beste modellene

Etter å ha studert kundeanmeldelser har vi samlet toppen av de beste modellene av innenlandske oppblåsbare senger, samt modeller fra Europa og Kina. Alle produktene er pålitelige og av god kvalitet. For en objektiv presentasjon av informasjon noterer anmeldelsen den positive og negative siden av oppblåsbare produkter.

Slapp av TWIN JL027273NG

Halvdobbeltsengen med en innebygd elektrisk pumpe kan enkelt pumpes opp og tømmes på få minutter. Det flokkerte trekket holder sengetøyet på overflaten og forhindrer at det glir. Produktet til Relax -selskapet er ikke dårligere enn andre fremtredende selskaper når det gjelder styrke og pålitelighet.

Til tross for materialets styrke, kan det over tid dannes knapt merkbare hull i fordypningene. Den fleecy overflaten av flokken er vanskelig å dele med små smuler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

INTEX "Ultra -Plush Twin" - 67906

INTEX -selskapet er den mest kjente produsenten av oppblåsbare produkter; det presenterer sine mange produkter i de fleste land i verden . Denne modellen har en budsjettkostnad og er tilgjengelig for mange kjøpere. En kvalitetsseng med velourdeksel tåler en vekt på opptil 135 kg.

Bilde
Bilde

INTEX Essential Rest Airbed

En annen representant for det berømte selskapet - en dobbeltseng med dimensjoner på 202x153x50 cm tåler en belastning på opptil 270 kg. Takket være Fiber-Tech-teknologi kan produktet trygt klassifiseres som en ortopedisk madrass . Sengen inneholder en innebygd pumpe, men i naturen, der det ikke er strøm, er det mulig å bruke en enkel pumpe, for dette er det en spesiell ventil.

Av de negative punktene er knirk og store dimensjoner av produktet notert, uegnet for bruk i små leiligheter.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Bestway sinte fugler

Barnemodell med dimensjoner 132x75x20 cm inneholder en lys tegning med tegneseriefigurer - Angry Birds. Laget av solid vinylkonstruksjon, utstyrt med en innebygd pute. Designet for innendørs bruk. Modellen er produsert med et godt design, allergivennlig, foldet nesten usynlig.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Nyanser av valg

En oppblåsbar seng kjøpes ikke spontant, de kjøper når det er behov for det. For eksempel, reise eller ankomst av gjester er planlagt . I det første tilfellet er det bedre å velge lavere, lettere og mer kompakte alternativer, de er lettere å transportere og lagre. Pumpen i reiselivsprodukter må være ekstern og operere uten strøm.

Modellen for gjester kan godt være dobbel, for oppbevaring hjemme, dimensjoner og vekt er ikke et hinder, det viktigste er å sikre ferienes komfort . I dette tilfellet vil en innebygd pumpe være den beste løsningen.

Men for å slappe av på stranden, er enkeltsenger med justerbart ryggstøtte eller sjeselonger komfortable.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Etter å ha håndtert funksjonaliteten og dimensjonene, vær oppmerksom på den indre strukturen til den oppblåsbare sengen. Dyrere og holdbare alternativer har tverrgående ribber laget av polyesterfibre. Modeller med sylindriske eller koppestøtter betjenes utmerket.

Hvis du må bruke madrassen ofte, er det bedre å velge ortopediske alternativer . Oppblåsbare produkter kan selvfølgelig ikke konkurrere med tradisjonelle ortopediske madrasser, men de er mer nyttige for sunn søvn enn andre typer luftsenger.

Bilde
Bilde

Hvordan blåse opp og tømme riktig?

En god oppblåsbar seng kan holde luft i en uke. Hvis produktet tømmes over tid, må det pumpes litt opp, hvis pumping ikke hjelper, se etter et hull. Pumper til madrasser brukes forskjellige - hånd, fot, elektrisk. Det er bedre å velge en modell fra samme selskap som sengen.

Den enkleste måten å blåse opp og tømme produkter er med de innebygde pumpene, for dette trenger du bare å bruke et uttak. Etter at arbeidet er fullført, er det nødvendig å koble den elektriske ledningen fra nettverket. For installasjon av eksterne pumper inneholder sengene en spesiell ventil. Hånd- og fotalternativer er allsidige og praktiske, men mer tidkrevende.

Prosessen med å blåse opp sengen vil være trygg hvis du følger reglene for drift av oppblåsbare produkter

  • Ikke bruk en kompressor eller høytrykkspumpe for å blåse opp.
  • Ikke bruk hårføner, varm luft er kontraindisert for gummiprodukter.
  • Ikke bruk den elektriske pumpen i mer enn 5-6 minutter. Hvis det er flere madrasser, må du ta ti minutters pause, ellers vil enheten mislykkes.
  • Etter oppblåsing skal sengen være tett, luften pumpes til 80%. Ikke pump, ikke test produktets grenser, dette kan føre til delaminering av sømmene
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Omsorgsregler

Omsorgsreglene er ikke kompliserte i det hele tatt, men de bør følges for å forlenge sengens levetid

  • Etter bruk, tørk av produktet med en fuktig klut for å fjerne sand og støv. En mild såpeløsning kan brukes, men ikke sterke kjemikalier eller slipemidler.
  • Madrassen skal tømmes først etter at den er helt tørr.
  • Ikke skynd deg under blåsing, aktivt trykk kan føre til divergens i sømmene.
  • Det er nødvendig å beskytte produktet mot kjæledyr og klør.
  • Ikke la barn hoppe på madrassen, den begynner å senke seg etter overdreven belastning.
  • Oppbevar produktet på et tørt sted ved kuldegrader.
  • Hold gnagere unna sengene dine.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Reparasjonsfunksjoner

De viktigste sammenbruddene i en oppblåsbar seng inkluderer punkteringer og svikt i pumpen (hvis den er innebygd). Mesteren vil hjelpe til med å reparere pumpen, men du kan forsegle hullet selv.

Hvis madrassens overflate er hoven og rynket, betyr det at den har begynt å synke og må repareres . Du kan finne en punktering med en flytende såpeløsning. Det er nødvendig å gradvis, i fragmenter, påføre den på den oppblåste madrassen og overvåke hva som skjer. På stedet der luftbobler begynner å stige i løsningen, er det et hull usynlig for øyet.

For å reparere sengen trenger du et spesielt reparasjonssett (lim og lapp). Hvis de ikke var inkludert i det oppblåsbare produktet, må du kjøpe dem fra en reisebutikk.

Lim som "andre", "øyeblikk" kan ikke brukes, de kan tære materialet.

Selve reparasjonsprosessen er enkel: du må vaske det skadede området, tørke det og rengjøre det fleecy laget for bedre vedheft . Smør deretter hullet med lim, installer lappen og trykk ned en stund. Du kan bruke sengen etter en periode spesifisert i instruksjonene til limet.

Anbefalt: