Glidende Garderobe Med Mesanin (38 Bilder): Modeller Med Sidehyller I Gangen

Innholdsfortegnelse:

Video: Glidende Garderobe Med Mesanin (38 Bilder): Modeller Med Sidehyller I Gangen

Video: Glidende Garderobe Med Mesanin (38 Bilder): Modeller Med Sidehyller I Gangen
Video: Garderobe med uttrekkbare skap under trapp 2024, April
Glidende Garderobe Med Mesanin (38 Bilder): Modeller Med Sidehyller I Gangen
Glidende Garderobe Med Mesanin (38 Bilder): Modeller Med Sidehyller I Gangen
Anonim

Det er ingen hemmelighet at hengende hyller er en veldig praktisk oppfinnelse, men de kombineres ikke alltid med interiøret. En garderobe med mesanin, som harmonisk kan passe inn i ethvert hjem, kan betraktes som en god erstatning.

Å kjøpe en garderobe med mesanin er en god vei ut av en situasjon hvis du ikke har noe sted å lagre ting. Med sin utmerkede romslighet vil det hjelpe deg med å organisere plassen riktig.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Funksjoner og fordeler

En glidende garderobe med mesanin har sine egne fordeler:

  • Kompakthet og plassbesparelse;
  • Multifunksjonalitet;
  • Romslighet på grunn av forskjellige skuffer og hyller.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En av mezzaninens viktigste egenskaper, i tillegg til multifunksjonalitet, er at den er i stand til å virke på den visuelle oppfatningen av rommets høyde. Selvfølgelig er dette bare visuelt, men noen ganger spiller denne funksjonen en veldig viktig rolle, spesielt for et rom med et lite område.

Bilde
Bilde

Visninger

Mezzaninen med garderobe er forskjellig i egenskapene til dørene:

  • Glidning, noe som er ekstremt praktisk, fordi plass er spart på grunn av slik åpning av dører;
  • Svinge;
  • Harmonisk. Et slikt system er ikke så vanlig, fordi bruken krever ledig plass inne.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Lignende møbler med mesanin kan kjøpes i butikker som allerede er montert. Det vil ikke være vanskelig å finne det, spesielt siden møbelmarkedet i dag tilbyr et stort utvalg av alle slags slike modeller for enhver smak og lommebok. Hvis du ønsker det, kan du vanligvis kjøpe et separat skap og hyller, og montere dem i henhold til mezzaninprinsippet.

Men den mest problemfrie utsikten anses å være møbler med sidehyller, som kan installeres i en nisje . Dette er en ideell løsning for de som ikke vet hvordan de skal gjøre det for å spare plass i leiligheten og samtidig ikke ødelegge interiøret. Med den innebygde garderoben i nisjen med en mesanin kan du uavhengig ta hensyn til hvor mange hyller du trenger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Materiale

Typer paneler for skyvedører med mesanin:

  • Tre;
  • MDF eller sponplater;
  • Speil;
  • Plast;
  • Glass.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er viktig å merke seg at paneler laget av speil eller glass kan lages enten i samme fargevalg, eller være flerfarget eller med et mønster.

Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot smådeler og festemidler. Disse delene må være av god kvalitet, styrke og pålitelighet. Det er bedre å ikke spare penger og ikke kjøpe plastmaterialer, de kan gå i stykker.

Bilde
Bilde

Dekor

Som du vet, er mesaninene skap med dører, som ligger nær taket. Sannsynligvis har mange av dere kommet over åpne hyller i hjemmene dine, på grunn av hvilken du kan se alle tingene inne. Vanligvis holder eierne der sesongklær, skokasser og mange andre ting.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En av de vanligste dekorasjonsmetodene er belysning . Vanligvis er lamper innebygd i gapet over taket, slik at du i mørket kan se alt som kreves.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ytterligere hyller i forskjellige former kan festes til garderobens sidedeler med en mesanin. De brukes vanligvis som bokhyller, potteholdere med innendørs blomster og alle slags småting. Inne i garderoben kan rom plasseres der det er praktisk å oppbevare småting.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En glidende garderobe med mesanin passer til nesten ethvert interiør . Til tross for dette, når du kjøper det, bør du følge viktige regler: tenk for eksempel på forhånd for hvilket rom du kjøper møbler - for stuen, soverommet, korridoren, hvilke ting du vil ha i det.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Kanskje du bør bestemme deg for å kjøpe en liten garderobe med mesanin, eller omvendt se nærmere på en modell som er på størrelse med en hel vegg. Det siste alternativet er ideelt for å lagre en stor mengde ting i det. Et stort pluss vil være muligheten til å frigjøre rommet fra andre møbler og hyller.

Dimensjonene til mesaninen spiller en veldig viktig rolle. Hvis den er bred og ikke støttes av noen struktur, er det en mulighet for at hyllene vil bøye seg under tingenes vekt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I praksis antas det at et av de mest praktiske lagringsalternativene er mesaninen, som ikke er delt inn i rom. Tross alt, da vil du ha muligheten til å legge ting av stor størrelse der. Sørg for å se nøye på kvaliteten på festene. Dette vil avgjøre om dørene beveger seg lett etter at møblene er montert.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det antas at oftest er en garderobe med mellometasje plassert i korridoren. Dette er forståelig, for dette er akkurat det rommet hvor vi vanligvis holder klær som vi bruker sesongmessig eller ekstremt sjelden. Hvis du ikke liker å lage rot i andre rom, vil installering av et skap i gangen være den perfekte løsningen for deg. I tillegg finnes det i mange hus nisjer i korridorene, på grunn av hvilken en garderobe med mesanin lett kan passe på gangen. Dermed tar du ikke mye plass, men du kan få en smart måte å lagre ting på.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Interiørideer

Moderne modeller har et bredt utvalg. Fasader og dører kan lages i en farge eller dekoreres med alle slags mønstre. Et stort speil eller glasselementer fungerer som et tillegg.

Bilde
Bilde

Skyvbare garderober med mezzaniner kan installeres i nesten alle rom. Til tross for dette, når du velger møbler, er det alltid best å vurdere at det bør kombineres med stilen i interiøret. Det er ikke riktig å blande forskjellige stiler. Hvis du ikke er helt sikker på at du uavhengig kan takle valget, er det bedre å søke hjelp fra en designer. Han vil gi deg de riktige rådene og hjelpe deg med å ta et verdig valg.

Anbefalt: