Garderober (70 Bilder): Vi Velger Doble Og Tredobbelte Modeller Med Hyller Og En Bar, Et Speil Og En Mesanin For Soverommet

Innholdsfortegnelse:

Video: Garderober (70 Bilder): Vi Velger Doble Og Tredobbelte Modeller Med Hyller Og En Bar, Et Speil Og En Mesanin For Soverommet

Video: Garderober (70 Bilder): Vi Velger Doble Og Tredobbelte Modeller Med Hyller Og En Bar, Et Speil Og En Mesanin For Soverommet
Video: Building a Wall Mounted Wardrobe Dressing Cabinet || D.A Santos 2024, April
Garderober (70 Bilder): Vi Velger Doble Og Tredobbelte Modeller Med Hyller Og En Bar, Et Speil Og En Mesanin For Soverommet
Garderober (70 Bilder): Vi Velger Doble Og Tredobbelte Modeller Med Hyller Og En Bar, Et Speil Og En Mesanin For Soverommet
Anonim

Innebygde garderober og skyvedørsmodeller i moderne interiør ser stilige og originale ut, men møbler med klassiske svingdører slutter ikke å være populære blant kjøpere. Dette skyldes den praktiske designen, påliteligheten, tilstedeværelsen av spesielle rom og forskjellige deler. Garderober har interessante designdesign, mens prisen forblir rimelig for alle, i motsetning til andre moderne modeller.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fordeler og ulemper

Moderne svingskap passer harmonisk inn i ethvert romdesign takket være det store utvalget av modeller. Slike attributter kan settes i en jugendstue, et soverom med klassisk design og til og med et barnerom. De vil ha et presentabelt utseende, mens de forblir komfortable og romslige.

I tillegg har disse produktene en rekke andre fordeler:

  • Modellernes mobilitet gjør at de kan omorganiseres fra ett sted til et annet, og dermed endre utseendet på rommet.
  • Ulike indre fyllinger lar deg lagre yttertøy, sengetøy, sko og andre nødvendige ting.
  • En rekke design - fra klassisk til minimalistisk.
  • Valget av størrelser er veldig bredt: en liten egenskap med en sash (dør) eller et romslig produkt med fem dører.
  • Evnen til å kombinere materialer og design.
  • Lett og mangel på støy når du åpner dørene, noe som er veldig viktig når du arrangerer et hvilerom.
  • Rimelig pris: Sammenlignet med skyvedører, koster svingmodeller mye mindre enn etterspørselen skyldes.
Bilde
Bilde

Svingskap har også negative sider, som ikke er veldig mange på bakgrunn av alle fordelene. En av ulempene er ulempen ved installasjon i trange korridorer og andre rom med et lite område. Dører som må kastes opp, vil blokkere hele passasjen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvis gulvet i rommet er ujevnt, vil arrangementet av møbelsettet være asymmetrisk, noe som vil forårsake visse problemer når du åpner og lukker dørene. Imidlertid kan dette problemet enkelt løses ved hjelp av spesielle ben.

Visninger

Svingmøbler vil være et godt tillegg til det indre av rommet, du må bare velge riktig modell. Slike skap kan installeres som en egen egenskap eller inkluderes i en møbelsammensetning med nattbord, kommoder, hyller. Det er designerprodukter som er laget spesielt for kundens bestilling - de kan suppleres med alle komponenter, har en viss farge og består av de ønskede materialene. For luksuriøst interiør er det elite garderober laget av dyre materialer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Alle modellene er delt inn i flere typer avhengig av funksjonalitet, størrelse, intern fyllingskapasitet, etc. I henhold til design er svingskap vinklet, radius, rettlinjet. Kombinerte attributter kan inneholde flere komponenter samtidig, og dermed øke funksjonaliteten.

Bilde
Bilde

Avhengig av antall dører (skjermer) er alle modellene delt inn i følgende:

  • Enkelt dør. Et annet navn på et slikt produkt er en blyanthus. Den brukes til lagring av klær og er egnet for små mellomrom.
  • Doble dører vil være passende for små leiligheter. Deres lineære design lar deg spare nok plass i rommet.
  • Treblad og firblad. Slike modeller er egnet for store rom. På grunn av deres massivitet er de ofte utstyrt med mesaniner for oppbevaring av sesongartikler eller tepper.
  • Fem-dørs. De vil harmonisk passe inn i romslige rom, landsted med stor takhøyde og brede vegger. En slik modell ligner en garderobe, siden antall eksisterende rom lar deg lagre sengetøy og annet tilbehør, yttertøy og hverdagsklær, etc.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Etter avtale er swingskap:

  • Betale. Hensikten med slike attributter er å holde ting i limbo. Det kan ikke bare være yttertøy (jakker, vindjakker, regnfrakker), men også kjoler, skjorter, etc.
  • Undertøy. Designet for lagring av hjemmetekstiler. Denne atskillelsen fra andre ting for hygieniske standarder er korrekt.
  • Bokhandler er det beste alternativet for å arrangere hjemmebiblioteket ditt.
Bilde
Bilde

Hvis det er mulig å installere ikke en enkeltdørs eller todørs modell, men å kjøpe et helt sett med møbelelementer, bør det tas hensyn til det modulære svingattributtet. Den består av flere moduler som kan fjernes / suppleres om ønskelig eller endre interiøret. Slike møbler er veldig komfortable, derfor er de veldig populære.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er også skapmøbler, som skiller seg fra modulmøbler ved at de inkluderer standardutstyr. Det ser stilig og moderne ut, så det kan passe inn i ethvert interiør.

Utstyr

Møbler med svingdører har en annen konfigurasjon: det avhenger av modellretningen, modellens formål og plassering. Hver stil har sine egne kanoner angående hele rommet og dets komponenter. Tilbehør vil også spille en viktig rolle, som vil sette tonen for hele produktet. Svingskapet i minimalismeretningen er som regel ikke utstyrt med håndtak, har et minimum antall skuffer og hyller. Den klassiske modellen har ikke bare et luksuriøst utseende, men også et "rikt" interiør. Den kan utstyres med en kommode der undertøy og forskjellige ting å sove er plassert.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Attributter beregnet for lagring av garderobe er ofte utstyrt med hyller og en bar (for skjorter, kjoler, bluser, etc.) eller løkker (for yttertøy). I tillegg kompletteres de med forskjellige kurver og skuffer, som kan være dype (for store ting) eller grunne (for sokker, skjerf, undertøy), utrulling eller uttrekk. Forresten, det andre alternativet har komplekse designfunksjoner, så det vil koste mer.

Bilde
Bilde

Det skal også huskes at for å lette bruken er de største eskene plassert nederst, og de minste skal være på toppen. Det er også smale modeller for kontorer å velge mellom, som bare har hyller - de lagrer dokumenter og andre papirer.

Fylling

Tidligere var bare skyvedørsgarderober og spesielle omkledningsrom utstyrt med moderne lagringssystemer for forskjellige ting. Nå har det blitt en kjent del av svingmodeller, takket være at hele interiøret er fullt utnyttet, og hvert plagg har sitt eget sted å plassere, noe som er veldig praktisk.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Dette møbelet har et standardinnhold, men du kan uavhengig velge ønskede attributter for å plassere klær og andre ting.

For å gjøre dette må du vite hva som kan finnes inne i produktet:

  • Hyller for plasseringen av de ønskede garderobeartiklene. Ikke bare mengden er valgt, men også størrelse, farge, form.
  • Rom for kleshengere eller kroker for strøk, jakker, regnfrakker og annet yttertøy.
  • Spesielle kleshengere for paraplyer, vesker, slips, hatter og mer.
  • Egen seksjon for oppbevaring av forskjellige sko.
Bilde
Bilde

Swing-modeller kan utstyres med avtagbare hyller eller uttrekkbare stenger som lar deg oppbevare klærne i nedhengt eller brettet stilling.

Et spesielt rom med mange hyller kan brukes til håndklær, husholdningsartikler og andre redskaper. Og takket være mobile arrangører for skuffer, blir det mulig å sortere sengetøy eller andre plagg.

Bilde
Bilde

Stiler

Garderober er laget av produsenter i forskjellige stiler slik at kjøpere har muligheten til å kjøpe modellen som passer best inn i interiøret. Du kan velge klassisismens symmetri og alvorlighetsgrad, majestet og luksus i Empire-stilen, minimalismens beskjedne prakt, kreativiteten til den høyteknologiske retningen, etc. Hver stil har sine egne egenskaper som tas i betraktning når du svinger Produkter:

Klassisk . Garderoben i klassisk stil har et elegant design med vanlige geometriske former. Oftest er slike møbler laget av naturlig tre av dyre arter, men dette materialet kan erstattes med billigere lerret (laminerte sponplater, MDF).

Bilde
Bilde

Art Deco . Attributtene kombinerer elementer av klassisk, moderne og avantgarde, og demonstrerer all raffinement og luksus. De har alltid pretensiøsiteten og funksjonaliteten til komponentene.

Bilde
Bilde

Land . Hovedtrekkene i retningen er enkelhet, naturlige nyanser, praktisk. Modellen i landlig stil vil ikke være utstyrt med speil, komplementert med utskjæringer eller annen innredning, men vil bli et stilig møbelsett i interiøret.

Bilde
Bilde

Loft . Har noe som ligner på den forrige stilen på grunn av sin enkle design. Imidlertid forutsetter denne retningen alltid attributtets massivitet, en kombinasjon av tre og metall, som ser veldig interessant ut, og bruk av nøytrale farger.

Bilde
Bilde

Provence . Skap i denne retningen er preget av lyse farger og praktisk. De har alltid mange skuffer, hyller og andre rom for oppbevaring av ting. Med sitt utseende legemliggjør disse produktene antikken.

Bilde
Bilde

Minimalisme . Denne stilen forutsetter håndterbare modeller med klare og rette linjer, moderne design og avanserte tekniske komponenter.

Bilde
Bilde

Svinggarderoben er universell ved at den ikke bare kan passe inn i moderne interiør, men den vil også være passende i retningene til klassikere, art deco, etc.

Skjemaer

Ulike former for svingmodeller gjør at de kan installeres i nesten alle hjørner av rommet.

Du kan velge mellom følgende former for attributter:

  • Rett. De kjennetegnes ved sin romslighet og allsidighet. Passer for romslige rom.
  • Hjørne. L-formede produkter sparer perfekt plass i små rom, og erstatter et helt omkledningsrom.
  • Radial. En av sidene på slike skap er rund, noe som gir attributtet et stilig og moderne utseende. Slike skap er ofte smale, så de passer perfekt i et lite rom.
  • Kombinert. Dette alternativet kombinerer flere former i en modell samtidig: et hjørneprodukt med en radius svingdør eller en enkel garderobe med kommode.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Formen på swingmøbler bør velges i henhold til størrelsen på rommet og dets designfunksjoner.

For et rom i klassisk stil, der klare og rette linjer er en prioritet, er en modell med skrå hjørner helt uegnet, og skap med et stort antall håndtak, hyller, skuffer og andre komponenter er uakseptabelt for minimalisme.

Dimensjoner

Parametrene til svingskapet bør beregnes under hensyntagen til området i rommet der det skal plasseres. Dette tar høyde for takene, lengden på veggen og avstanden fra den til andre møbler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For romslige rom vil en stor egenskap som vil strekke seg over hele veggen være passende: et slikt produkt kan romme garderoben for hele familien, fra yttertøy til personlige ting. For mindre rom er smale eller kantede modeller egnet, hvis dybde ikke er mer enn 60 cm.

Bilde
Bilde

Det er også viktig å ta hensyn til at hvert kabinett har en annen dybde, og det vil påvirke det interne innholdet i attributtet.

Materialer

Skap med hengslede dører er laget av forskjellige materialer.

De vanligste er følgende:

  • Massivt tre (eik, valnøtt, bøk, etc.). Naturlige treprodukter er holdbare og pålitelige, men dyre. De er mer egnet for klassiske eller art deco -rom.
  • Sponplater. Det vanligste alternativet for skapfremstilling. Materialet er av høy kvalitet, men til en lav kostnad.
  • MDF. Det er også et flott alternativ til naturlig tre. Ligner det forrige materialet, men mer holdbart.
  • Finér. Det er et tynt treplate. Finerattributtet inkluderer et laminert sponplate eller MDF -bord med en naturlig finish. Slike materialer gir flere muligheter for utførelsen av interessante designløsninger.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I tillegg til de listede materialene, kan svingskapet være laget av gips. Ofte er dørene til slike modeller laget av glass og supplert med metallinnsatser. Slike glassegenskaper passer harmonisk inn i det høyteknologiske og minimalistiske interiøret.

Fasadefarger og design

Den vanlige garderobemodellen med hengslede dører er av tre. Fargene på slike attributter er som regel nøytrale eller lyse: hvit, svart, beige, wenge, melkeik, valnøtt, or osv. Slike møbler på et soverom eller en gang kan ha en speilvendt dør slik at eieren (eller vertinne) har alltid muligheten til å evaluere ditt attraktive utseende. Speilet kan være plassert ikke bare utenfor, men også inne.

Bilde
Bilde

Moderne svingende egenskaper er laget av helt forskjellige materialer: gjennomsiktig eller frostet glass, emalje, har et speilbelegg eller stofffôr. Alt dette kan kombineres med tre- eller metallinnlegg og er mer egnet for høyteknologiske, moderne "fusion" -stiler, etc. Modeller med glassdører er ofte fargede og monokromatiske i kombinasjon med forskjellige nyanser.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Produsenter av noen modeller dekorerer fasaden på dører med et fotoutskrift, et mønster, dekker det helt med stoff eller tynn kant langs kantene, og til og med dekorerer med tapet. Det er sant at når du endrer interiøret, må du endre fasaden til attributtet.

Produsenter

Et gyngeskap bør ikke bare ha en attraktiv fasadedesign, men også være laget av kvalitetsmaterialer slik at det kan tjene eieren i mer enn ett år. For dette er det viktig å ta hensyn til produsenten.

Blant populære land og deres merker er følgende etterspurt:

  • Spania: Egelasta, Panamar, Monrabal Chirivella;
  • Ukraina: Gerbor, EmbaWood;
  • Italia: Mario Villanova, Maronese Venier;
  • Tyskland: Rauch.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Europeiske stater produserer møbler av høy kvalitet, men i denne saken er Ukraina ikke dårligere, hvis merker allerede har vunnet tilliten til mange kjøpere. Swinging attributter i Spania er populære blant europeiske land. De kombinerer kvaliteten på produktet og dets originale design.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Takket være de mange modellene, vil alle kunne velge det alternativet som mest harmonisk passer inn i det indre av rommet.

Hvor skal du legge den?

Når du velger en garderobe med svingdører, bør du ta hensyn til hvilket rom den vil ligge i, fordi det indre innholdet i attributtet og dets designfunksjoner er avhengig av dette.

Hjørnemodeller kan kjøpes på soverommet, da de er flotte plassbesparere. Hvis rommet er lite, vil attributter i ett eller to deler være passende, der sengetøy og annet sengetøy kan passe. Speil på forsiden av dørene vil visuelt øke plassen og bli et interessant tillegg til interiøret

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For stuen velges oftere en swinggarderobe med to dører med hyller inni. Den har plass til et hjemmebibliotek, forskjellige suvenirer og andre ting. I dette tilfellet bør du kjøpe en modell med glassdører som du kan se dens fylde gjennom

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvis du trenger et produkt i gangen, er det bedre å velge en garderobe med mesanin og en seksjon for sko. Speilene på rammen vil hjelpe deg med å se et feilfritt utseende før du går ut

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En svingmodell bør installeres på barnerommet basert på området i rommet, fordi det er viktig for barnet å ha ledig plass til spill. Det er bedre å kjøpe et attributt med mange hyller eller skuffer, slik at det er praktisk å brette klær og sortere dem. Imidlertid bør babyens alder også tas i betraktning. En garderobe med mellometasje og andre enheter for oppbevaring av yttertøy og klær, belter, slips, etc. er mer egnet for tenåringer

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I et stort privat hus (hytte) med en trapp til andre etasje, kan du rasjonelt bruke ledig plass under det ved å plassere et gyngeskap der. Det er bedre å foreta en individuell bestilling slik at attributtet er tydelig plassert under trappen. Den lagrer vanligvis sesongklær, vesker og mer

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Men for små rom ville en svingmodell i en nisje være et utmerket alternativ. Den glidende garderoben i dette tilfellet vil ta mye plass

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Vakre alternativer i et stilig interiør

En svingbar garderobe kan ikke bare bli et praktisk møbel, men også et interessant tillegg til et stilig interiør i et rom. I dette tilfellet er det viktig å velge riktig modell for utformingen av rommet: etter farge, parametere, dekorelementer, etc.

Her er noen flotte alternativer innen interiør:

Elskere av klassisk stil foretrekker å dekorere leilighetene sine med slike egenskaper med svingdører

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Produkter med en speilet fasade og et mønster på det ser kreative ut

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Barnemodeller ser også vakre ut i rommet

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fargede produkter i interiøret er interessante

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Og slik ser hjørnealternativene ut

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvis gyngeskapet vil bli vellykket kombinert med andre møbler og interiøret som helhet, kan du i leiligheten din skape en atmosfære av komfort og harmoni.

Anbefalt: