Garderobe I Barnehagen (50 Bilder): Alternativer Med Oppbevaringsbokser For Leker, Klær Og Andre Ting, Modeller Med Hyller Og Hyller For Lærebøker

Innholdsfortegnelse:

Video: Garderobe I Barnehagen (50 Bilder): Alternativer Med Oppbevaringsbokser For Leker, Klær Og Andre Ting, Modeller Med Hyller Og Hyller For Lærebøker

Video: Garderobe I Barnehagen (50 Bilder): Alternativer Med Oppbevaringsbokser For Leker, Klær Og Andre Ting, Modeller Med Hyller Og Hyller For Lærebøker
Video: Hyller og oppheng til liten gang 2024, April
Garderobe I Barnehagen (50 Bilder): Alternativer Med Oppbevaringsbokser For Leker, Klær Og Andre Ting, Modeller Med Hyller Og Hyller For Lærebøker
Garderobe I Barnehagen (50 Bilder): Alternativer Med Oppbevaringsbokser For Leker, Klær Og Andre Ting, Modeller Med Hyller Og Hyller For Lærebøker
Anonim

Et barnerom er en hel verden for et barn. Det skjer stadig noe i det, noe blir tinker, limes, dekoreres. Her møtes de med venner, feirer bursdager, lagrer alle de nødvendige tingene til den lille eieren. For at orden, skjønnheten og bekvemmeligheten skal herske i dette rommet, er det nødvendig å fylle dette rommet med slike møbler som oppfyller alle disse kravene. Mange foreldre kjøper et kompakt funksjonelt skap for dette.

Bilde
Bilde

Særegenheter

Kjøpte møbler til et barnerom bør ha følgende fordeler:

  • Miljøvennlighet - den må være laget av naturlige materialer;
  • Sikkerhet - må være uknuselig, sterk, uten skarpe hjørner;
  • Funksjonalitet - innehold forskjellige esker, stativer, kroker og hyller slik at leker, klær, bøker kan passe inn i den;
  • Evnen til å vokse med babyen - disse møblene skal ha en modellfunksjon, der det er mulighet for å transformere skapet for barnets vekst;
  • Skjønnhet - alle barn elsker lyse farger, så babyen skal like garderoben i barnehagen;
  • Komfort - alle hyller og skuffer i skapet skal være tilgjengelige for barnet.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når du velger møbler til barnehagen, bør du ta hensyn til barnets kjønn. Gutter er preget av møbler med karakterer fra tegneserier om supermenn, bilder av biler og roboter. For jenter passer produkter som ligner på et eventyr, som inneholder detaljer med forgyling, tegninger av feer, blomster, planter.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For tenåringer er det nødvendig med mer seriøse og avslappede alternativer. Hovedaktiviteten til skolebarn er studier, så barnets oppmerksomhet bør ikke tiltrekkes av miljøet. Produktet bør også ha praktiske hyller for bøker og skoleartikler.

I tillegg skal skapet på barnerommet passe til interiøret i hele rommet.

Takket være riktig valgt fargevalg av møbler, vil hele rommet se harmonisk ut.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Modeller

Garderoben er det viktigste møbelet i barnehagen. Den inneholder nesten alle barnets gjenstander. Produsenter tilbyr et bredt spekter av barnemøbler. Barnas garderober kan være rette, innebygde, hjørner. Hvert møbelalternativ har sine egne fordeler og ulemper.

På salg kan du se følgende typer garderober for barn:

  • Skap har skyvedører. Denne designen sparer plass i rommet. Den inneholder et rom med hyller og skuffer;
  • Dobbel garderobe - den klassiske versjonen av møbler, inneholder hyller, skuffer og kleshenger;
  • Garderobe med mesaniner lar deg øke den brukbare plassen i skapet. Alle unødvendige ting for øyeblikket er plassert helt øverst på skapet. Det finnes også en rekke hyller, skuffer og kroker;
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Barnas vegg er et sett med forskjellige hyller, skuffer, kurver, kleshengere, samlet til en enkelt designstruktur. Oftest er det delt inn i 4 seksjoner: for klær, for bøker, for klær, for sengetøy.

Bilde
Bilde
  • Modulær ha mulighet til å utvide hyller, skapdybde, hengende kleshengere til en annen høyde. En slik garderobe vokser med barnet;
  • Rack først og fremst beregnet på et barn som går på skolen. På den vil han plassere bøker, materialer for modellering, tegning, konstruktører.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Dimensjoner

Når du kjøper en garderobe for et barn, må du ta hensyn til alderen til den fremtidige eieren av produktet. Foreldre bør ta i betraktning at for babyer fra 1 til 6 år kjøper de en garderobe med én dør. Det beste alternativet ville være størrelsen 150x80. Den er litt mindre enn en voksen garderobe.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For et barn fra 6 til 10 år bør modell 107x188x60cm kjøpes. Et barn i denne alderen kan allerede være i stand til å tjene seg selv og takle en to-dørs garderobe med hyller.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For tenåringer, kjøp en romslig garderobe eller garderobe. De ideelle dimensjonene for dette produktet er 230x120x50cm. Skolebarn har allerede mange flere ting enn småbarn, så de trenger fullverdige strukturer som når taket. Det er best å plassere hengerstangen i skapet i en høyde på 70-80 cm fra gulvet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Materialer

Det har alltid vært høye krav til barneklær. For et barn vil foreldre det aller beste, og møbler er intet unntak. Produsenter tilbyr barneskap fra følgende materialer:

  • Plast er ikke veldig holdbar, så produkter laget av den er bare egnet for eldre studenter. De er små garderober eller kommoder;
  • Solid tre - miljøvennlig materiale. Ideell for barnas soverom. Det er kjent for sin holdbarhet og praktisk. For produksjon av barnemøbler brukes eik, bjørk, furu oftest;
  • Sponplater - det billigste materialet. Når du kjøper slike møbler, må du se etter et sertifikat, som indikerer tillatelse til å bruke produktet på barnerommet. Dette materialet kan fordampe skadelige stoffer ved oppvarming;
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • MDF - tilgjengelig materiale. Den kommer i forskjellige former og farger. Takket være denne variasjonen øker antall stiler og trender innen møbeldesign;
  • Tekstil . Moderne designere tilbyr veggorganiserer skap laget av stoff som et alternativt og bærbart møbel. Sammenlignet med andre materialer er disse skapene ganske myke og kan brettes.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Avtale

Møbler i barnehagen har spesielle ansvar. Den er designet for å sikre orden og renslighet i rommet, for å hjelpe barnet til å kunne organisere arbeidsområdet, lagre ting og gjenstander. Siden nesten alle barnets ting er på barnerommet, er det nødvendig å sette garderoben slik at det er praktisk for babyen i alle aldre, og han kan enkelt håndtere det selv.

Hovedformålet med garderoben på barnesoverommet er praktisk distribusjon av varer og lagring.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For yngre barn er enkle design nødvendig i form av et enkeltdørs lavt leketøyprodukt. For yngre studenter blir han også vokter av skoleartikler, plastilin, maling, album og andre bagateller. For denne alderen er mer komplekse modeller egnet i form av produkter med hyller, dører, kroker.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For barn som går på videregående, kreves allsidige møbler. Dette er allerede fullverdige produkter med mange skuffer, stativer, kleshengere.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For leker

Det er veldig viktig for et barn å ha en plass i skapet for å lagre leker. Det kan bare være åpne hyller hvor du kan plassere bamser eller Lego -konstruktører. For mindre gjenstander trenger du et skap med skuffer, slik at små deler ikke går tapt i babyens store rom.

Hvis foreldre er bekymret for at store myke leker vil samle støv på hyllene, kan du kjøpe en garderobe med store transparente skuffer. I dem vil ikke myke produkter vokse over med støv.

Bilde
Bilde

For gutter er praktiske og funksjonelle garderober best. Et godt alternativ er et garderobestativ. Den har mange nivåer, hyller, rom. Gutter vil lagre konstruktører og forskjellig utstyr i den.

For jenter er en designtilnærming til valg av garderobe viktig. Lyse møbler med forskjellige dekorative elementer og et speil er velkomne. Produkter med hyller passer for jenter, men de liker egentlig ikke lukkede esker.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For klær

Velge en garderobe bør tas i betraktning et slikt aspekt som tilgjengelighet. Barnet skal kunne bruke disse møblene uavhengig av hverandre.

Et slikt produkt skal ikke ha skarpe hjørner og forskjellige deler som du ved et uhell kan ta tak i.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Garderoben skal være utstyrt med kleshengere, kroker eller pantograf for klær. Skuffer er egnet for sengetøy. Sko er lagret i den nedre delen av skapet for enkel tilgang for barnet.

Klær og sko bør plasseres i henhold til sesongen. Ting som ikke ofte brukes, legges bort på de øvre hyllene, og mer etterspurte - nærmere midten.

En garderobe vil være et elegant alternativ for klær. Den kan inneholde en stor mengde klær. En funksjon i garderoben er muligheten til å bytte klær rett i den, da den er veldig stor.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For andre ting

En moderne barngarderobe er et allsidig produkt fylt med alle slags hyller, stativer, skuffer, kroker og andre praktiske egenskaper som gjør livet lettere for en liten eier av møbler.

Bilde
Bilde

Skapet bør ha et sted å lagre ting, for eksempel materialer for kreativitet. Dette inkluderer markører, utklippsbøker, maling, blyanter, hobby- og håndverksartikler. Barn har ikke mange interesser, men med alderen har barnet flere og flere aktiviteter, og med dem vokser behovet for en økning i nyttige beholdere og hyller for lagring.

Så at orden, ikke kaos, hersker i rommet, bør du velge mellomstore skuffer eller kurver for ting i skapet. For voksende skoleelever bør du velge skap der det er esker og hyller i forskjellige høyder og bredder, siden mange barn er glad i sport og legger inventar der.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For lærebøker

Et skap for lærebøker og bøker skal ha god lagringskapasitet. Jo eldre barnet er, jo flere lærebøker vil han ha, så hyllene for bøker må tåle en viss belastning.

Bilde
Bilde

Det beste alternativet ville være et produkt med nedre hyller med dører og øvre åpne rom. For bøker må du velge et enkelt skap uten frills. Hyllene i skapet skal ikke være brede slik at bøkene bare kan plasseres på en rad. Dette er den mest komfortable konfigurasjonen for et barn.

Produktet vil se originalt ut, bestående av hyller og skap fordelt nær veggen i form av en trapp. Dette arrangementet vil maksimere plassen i rommet og distribuere lærebøker i skapet.

Hvis det er planlagt å lagre sjeldne bøker og blader i lang tid, bør det tildeles en seksjon med dører for dem slik at sidene ikke blir gule av sollys og tid.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Vakre eksempler i interiøret

En garderobe er et viktig element i et barnerom. Han beholder alle hemmeligheter og hemmeligheter til den lille mesteren. Det er lurt å velge møbler til barnehagen med barnet. Han må definitivt like henne.

Når du velger møbler til barnehagen, bør du tenke på forhånd om fargeskjemaet og stilen på selve rommet. Den modulære designen vil se vakker ut. Det vil ta midtpunktet i rommet nær veggen. Lyse farger, et originalt sett med skuffer og kleshengere vil dekorere ethvert barnerom. Hvis en garderobe er kjøpt, bør den plasseres med ryggen mot veggen, og ved siden av den er et skrivebord slik at det er praktisk for barnet å bruke det.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Et av alternativene for å dekorere et rom for et barn kan være et marint tema. Denne designen er mer egnet for en gutt. Elementer av skipet kan tegnes på fasaden. I stedet for kleshengere kan tau (tau) brukes til å henge klær eller kroker i form av et anker. Hele interiøret i rommet skal tilsvare et gitt tema.
  • For jenter er et produkt som ligner en prinsessevogn i rolige grønne eller oransje toner egnet. Den kan ha utskårne håndtak, originale speilkanter, skuffer som ligner esker med perler. Det ville være passende å plassere en slik eksklusiv nær prinsessens seng. Møbler i skandinavisk stil vil se uvanlige ut på barnerommet. Lyse farger og glans på dørene vil gi rommet luftighet og ømhet.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valget av møbler til et barnerom er en ansvarlig virksomhet. Det krever en spesiell tilnærming og nøye forberedelse. Etter å ha studert denne informasjonen, kan du gjøre barnets rom til en magisk og fantastisk eventyrverden som han definitivt vil like.

Anbefalt: