Hvite Bokhyller: åpne Hyller Og Lukkede Hyller, Smale Glanshyller Og Andre Modeller

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvite Bokhyller: åpne Hyller Og Lukkede Hyller, Smale Glanshyller Og Andre Modeller

Video: Hvite Bokhyller: åpne Hyller Og Lukkede Hyller, Smale Glanshyller Og Andre Modeller
Video: Переход. Я нашёл нечто страшное в доме своего дяди. Джеральд Даррелл 2024, April
Hvite Bokhyller: åpne Hyller Og Lukkede Hyller, Smale Glanshyller Og Andre Modeller
Hvite Bokhyller: åpne Hyller Og Lukkede Hyller, Smale Glanshyller Og Andre Modeller
Anonim

For de som liker å lese pocketbøker, er en av de nødvendige møblene en bokhylle. Dette er en praktisk enhet for bøker, hvor du kan lagre andre ting, og også med sin hjelp kan du sone plass på riktig måte. I denne artikkelen vil vi vurdere typer hyller, snakke om bruk av hvite møbler i interiøret og gi vakre eksempler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hva er de?

Det er tre typer bokhyller.

Åpen

Den vanligste typen er åpne hyller. De kan utstyres med eller uten bakpanel. I begge tilfeller kan skapet festes til veggen eller plasseres i midten av rommet for sonering av rommet. For små mellomrom vil hjørnemodeller være et utmerket alternativ, som vil være passende i enhver stue eller soverom ..

Av fordelene med åpne bokhyller bør man markere muligheten til å innrede hyllene ikke bare med bøker, men også med interessante figurer, fotografier i vakre rammer og små blomstervaser. Slike elementer lar deg gi rommet et mer koselig og stilig utseende.

Hvite møbler vil visuelt utvide plassen, og selv et stort stativ vil ikke se klumpete ut.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Av ulempene med denne typen hyller, bør det skilles en stor mengde støv som samler seg på bøker . Hvis det er et vindu i nærheten, vil solens stråler ødelegge dekselet over tid. Dette alternativet er uakseptabelt for allergikere. Du må hele tiden tørke hyllene. Tilstedeværelsen av små barn og kjæledyr i hjemmet påvirker også denne typen boklagring negativt. I dette tilfellet kan problemet løses ved å kjøpe en glassert versjon, som vil ha alle fordelene med en åpen type, men samtidig vil den bli lukket for tilgang.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Lukket

Det beste alternativet for lagring av papirprodukter vil være en lukket bokhylle .… Innvendig vil elementene være beskyttet mot fuktighet, sollys og støv. Imidlertid anbefales disse skapene å plasseres i et stort rom. På en liten plass vil til og med et hvitt stativ virke for stort. En vei ut av denne situasjonen kan være kjøp av et stativ med speil på dørene.

Glans på dørene ville være et utmerket alternativ - det vil bidra til å visuelt utvide plassen på grunn av overflateegenskapene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Kombinert

Det mest praktiske alternativet, som lar deg holde bøker intakte i lang tid, og bruke åpne hyller til innredning. Vanligvis i stativer av en kombinert type, i tillegg til hyller med dører, brukes skuffer og glassdeler. … Den kombinerte hyllen kan være smal, bestående av to seksjoner eller bred – med tre eller flere seksjoner . I dette tilfellet avhenger alt av størrelsen på rommet og antall bøker som vil bli lagret inne.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvilken stil er de egnet for?

Hvite bokhyller er et allsidig alternativ som passer perfekt inn i enhver rominnredning. For retro og klassisk stil garderober med vakre krøller, gull eller sølv patina vil gjøre. Hvis rommet er innredet land eller provence stil , møbler med en lett strukturert overflate eller fortynnet med en beige fargetone for å gi et antikt utseende vil passe deg. Til rommet i stil med minimalisme eller loft en bokhylle med glatt eller blank overflate er egnet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valgtips

Når du kjøper en bokhylle, må du styre antallet bøker som vil bli lagret inne. Jo flere det er, desto flere seksjoner kreves. Hyllene må være sterke og ikke veldig lange for å bære mye vekt. Den optimale lengden er 60 cm.

Skapet kan være gulvstående eller veggmontert. Det første alternativet er større og har plass til mange trykte publikasjoner. Hengende stativer er vanligvis ganske små fordi de er veggmonterte.

Husk at alle hengende møbler bare kan installeres på bærende vegger for å sikre stabilitet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Høyden på møblene velges ut fra størrelsen på rommet . Et høyskap vil visuelt strekke rommet, mens et lavt vil ta mindre plass, du kan henge et bilde på toppen av det, eller sette en figur eller en klokke som vil tilføre lyst til interiøret. Som regel er bjørkfiner materialet for å lage bokhyller. Dette er en rimelig råvare som gjør det mulig å produsere møbler som er rimelige når det gjelder kostnad, men av god kvalitet. Selvfølgelig er det også solide alternativer laget av naturlig tre, men de er veldig dyre og ser for store ut.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Eksempler i interiøret

Et flott alternativ for en åpen bokhylle, som brukes til sonering av rom . I dette tilfellet skiller en garderobe stuen fra spisestuen. Sidehyllene er fylt med bøker med fargede pigger, noen i midten er dekorert med vakre vaser med rosa peoner, og de øvre og nedre hyllene brukes til oppbevaring av ting - det er esker med burgunder, røde og brune nyanser.

Alle toner ekko innredningen i stuen.

Bilde
Bilde

Kombinasjonstype smal bokhylle står i hjørnet av rommet og vekker ikke oppmerksomhet, men samtidig er det praktisk, siden andre ting kan lagres bak lukkede dører, i tillegg til bøker. På åpne hyller er trykk, vakre vaser og en kaktus.

Anbefalt: