Panel For Fotografier (28 Bilder): Med Klesklyper Og Klips På Veggen. Hvordan Lage Gjør-det-selv Skjell Trinn For Trinn? Paneler Laget Av Plastskjeer Og Stoff, Andre Ideer For Nybe

Innholdsfortegnelse:

Video: Panel For Fotografier (28 Bilder): Med Klesklyper Og Klips På Veggen. Hvordan Lage Gjør-det-selv Skjell Trinn For Trinn? Paneler Laget Av Plastskjeer Og Stoff, Andre Ideer For Nybe

Video: Panel For Fotografier (28 Bilder): Med Klesklyper Og Klips På Veggen. Hvordan Lage Gjør-det-selv Skjell Trinn For Trinn? Paneler Laget Av Plastskjeer Og Stoff, Andre Ideer For Nybe
Video: DIY plastic spoon LOTUS - easy & fun 2024, April
Panel For Fotografier (28 Bilder): Med Klesklyper Og Klips På Veggen. Hvordan Lage Gjør-det-selv Skjell Trinn For Trinn? Paneler Laget Av Plastskjeer Og Stoff, Andre Ideer For Nybe
Panel For Fotografier (28 Bilder): Med Klesklyper Og Klips På Veggen. Hvordan Lage Gjør-det-selv Skjell Trinn For Trinn? Paneler Laget Av Plastskjeer Og Stoff, Andre Ideer For Nybe
Anonim

Bilder gjenspeiler våre følelser, historie, vekker minne og blir en guide til fortiden. Utbredt databehandling og fremveksten av digitale fotografier har fortrengt fotoalbumdesign og tatt med seg varmen fra trykte fotografier. Originale paneler for fotografier hjelper deg med å få utskriften tilbake til hverdagen og viser de beste øyeblikkene i livet i hjemmet ditt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

I tillegg til den emosjonelle komponenten, takter panelet for fotografier vellykket transformasjonen av rommet . Kjedelige vegger, kjedelig innredning, uregelmessigheter og reparasjonsfeil - alt kan gjemme seg bak en komposisjon som består av ansiktene til kjære og kjære. Et viktig trekk ved panelet er dets uavhengighet fra strenge former og rammer.

Så komponentene i den fremtidige interiørdekorasjonen kan plasseres i form av en oval, sirkel, eller ved første øyekast ha et helt kaotisk utseende. Denne funksjonen er spesielt behagelig i nærvær av hauger med møbler, når et stort bilde ikke kan tilfredsstille fullstendigheten av utstillingen.

Panelet er fleksibelt og tilpasser seg ethvert interiør.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Til tross for de ovennevnte fordelene, ser ofte en sammensetning av fotografier på en vegg for tungt ut og legger praktisk talt press på eieren etter en stund. Dette skjer ved manglende overholdelse av den kvantitative rekkefølgen. Designere har identifisert hovedtrekkene i et vellykket panel for fotografier:

  • antall bilder i en komposisjon overstiger ikke 5-7;
  • det lille formatet på fotografier er harmonisk utjevnet ved bruk av en matte;
  • fargerammen i komposisjonen kompletteres alltid med en regnbuematte som passer eller i et enkelt fargevalg med rammen;
  • i en vintage stil har komposisjonen svart -hvite toner;
  • panelet til stuen er mer emosjonelt og lyst enn komposisjonen for soverommet;
  • portretter fortynnes gunstig med andre elementer, for eksempel landskap;
  • i panelet for barnehagen brukes store og mellomstore fotografier.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er verdt å merke seg muligheten for å skaffe et panel . Modeller som er ideelle for et bestemt interiør er vanligvis vanskelig å finne i masseproduksjon, og de er laget på bestilling.

Men hvis du har ledig tid, og viktigst av alt - ønsket om å lage, kan du lage unike produkter med egne hender med minimale økonomiske kostnader.

Bilde
Bilde

Hva er de?

I dag gleder komposisjoner for fotografier seg over mangfoldet. Avhengig av materialet kan de lages av:

  • tre;
  • plast;
  • smidd metall;
  • speilene;
  • vinkork;
  • tråder med klesklyper og klemmer;
  • tekstiler;
  • stativer;
  • plastskjeer.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I tillegg til hovedmaterialet kan detaljer med paljetter, elementer fra mynter, stukkstøping og volumetrisk papir brukes i panelet . Som regel leder voldsom fantasi håndverkerne til andre improviserte materialer som kan omdannes til komponenter i et stilig panel. Produktene er også forskjellige i form, så vel som i utførelsesmaterialet. I dag kan de festes til geometriske former eller jevnt flyte rundt eksisterende interiørartikler, være ovale og runde, og bestå av flere tilfeldig plasserte deler.

Det er verdt å merke seg at det er inndelingen av komposisjonen i deler i flere sesonger som har forblitt en prioritet for kjente designere . I tillegg til formen kan panelene avvike fra hverandre i struktur.

Innrammede modeller og volumetriske komposisjoner med stukkstøping og applikasjonsarbeid ser stilige ut og passer til forskjellige stiler i interiøret, men designernes øyne er fokusert på 3D -paneler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Plasseringstips

Det er utrolig hvordan de samme panelene for fotografier i forskjellige interiører ser helt annerledes ut. I virkeligheten overrasker dette bare byfolket, fordi designere vet at et panel bare kan dekorere et hjem hvis:

  • forholdet mellom størrelsen på komposisjonen og størrelsen på rommet;
  • kombinasjoner av paneler med andre malerier i rommet;
  • stilkombinasjon av interiør og komposisjon;
  • riktig valgt lys aksent;
  • harmonisk kombinasjon av veggdesign med fremtidens skapelse.

Likevel er ethvert rom verdig fine bilder som er lagt ut på veggene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det skal huskes at store paneler reduserer små mellomrom ytterligere, og derfor bør størrelsen på fotografier ikke være for stor.

Vegger med fravær av malerier og andre dekorative elementer i et romslig rom passer perfekt til store komposisjoner, og noen ganger flere sammenkoblede kreasjoner samtidig.

Et fargerikt rom med lyse vegger og ytterligere detaljer om dem kan dekoreres rolige paneler med deltagelse av en hvilken som helst vanlig farge … Avhengig av rommets stil kan panelet også ha sine egne karakteristiske trekk. Så, for stil moderne lakoniske bilder innrammet av strenge blanke plastrammer er passende, mens provence vil lett ta på seg tillegg av voluminøse papirapplikasjoner, gamle trelameller og til og med fotografier med treklemmer. Klassisk stil vil utfylle de edle trerammene.

Bilde
Bilde

Originale DIY -ideer

Det er mange ideer for å kombinere forskjellige fotografier til en enkelt helhet. En slik måte er Familietre . En mesterklasse om å lage den lar deg lage din egen familiehistorie på veggen trinn for trinn og umiskjennelig. Sammensetningen er egnet for både dyktige nålekvinner og nybegynnere. Du kan opprette et slektstre på en rekke måter, for eksempel å tegne det, klippe det ut av selvklebende papir eller bruke en ferdiglaget mal tilgjengelig fra boligforbedringsbutikker. I tillegg kan du bruke en interessant idé volumetrisk sammensetning laget av hyller.

Nødvendige materialer og verktøy:

  • trehyller i en naturlig tone;
  • selvskruende skruer;
  • Fotoramme;
  • akrylmaling;
  • akryllakk som etterbehandling;
  • sag.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er verdt å starte med en skisse skisse fremtidig tre. Rett med mange hjørner vil det harmonisk utfylle enhver moderne interiørstil. Så, treet bør bestå av 1 vertikal plankestamme, 7-10 små planker, som vil identifisere treets krone.

Handlingsalgoritmen er som følger

  1. Sag platene i henhold til størrelsen på det fremtidige treet.
  2. Koble hyllene til hverandre i henhold til skissen ved hjelp av selvskruende skruer.
  3. Mal hyllene: mal stammen i svart, kronen i flere nyanser av grønt.
  4. Vi fikser fargen med lakk.
  5. Vi installerer det på veggen og fikser det.
  6. Vi plasserer et innrammet fotografi på hver hyllekrone.

En så enkel og funksjonell løsning vil bidra til å unngå flere hull i veggen for å feste bilder, og kan om ønskelig bli en enkel stilig oppbevaringshylle.

Det er verdt å si at det å bore et stort antall hull for å feste fotografier ofte stopper folk fra å lage vakre komposisjoner, fordi reparasjon og interiør i et hjem kan endres over tid.

Bilde
Bilde

For å løse dette problemet bruker håndverkere aktivt et stort ark. skum som grunnlag. Myk og smidig, men likevel vektløs, og grepet holder perfekt bilder festet til knapper. For å maskere basen brukes lette volumetriske elementer, for eksempel volumetriske komposisjoner laget av papir, knapper, skall.

Store skjell hentet fra sjøen er et utmerket materiale for å lage et lyst panel . De er enkle å dekorere med fotorammer rundt omkretsen, lett å feste dem til lim. Skallpanelet passer harmonisk inn i interiører med marint tema, i tillegg til barnerom. Vakre skall er enkle å feste til skummet, og gjentar trinnene ovenfor. Paneler ble en annen interessant og tilgjengelig idé. med tilsetning av engangs plastskjeer . De danner volumetriske sirkler som ligner store krysantemumblomster.

Bilde
Bilde

Vakre eksempler i interiøret

Veggmontert stilig paneler på metallholdere , innrammet i en dyp svart ramme, lar deg beholde favorittbildene dine lenge.

Bilde
Bilde

Slektstre i mørke farger organisk utfyller moderne interiørstiler. Lakoniske rammer fullfører den stilige komposisjonen.

Bilde
Bilde

Original metallkomposisjon i form av en klokke, er den spesielt harmonisk i stil med minimalisme.

Bilde
Bilde

Panel med mange detaljer personifiserer harmonien mellom naturlige motiver og favorittfotografier.

Anbefalt: