Nettkameraer Med Mikrofon: Hvordan Velge En Datamaskin? Funksjoner Og Populære Modeller

Innholdsfortegnelse:

Video: Nettkameraer Med Mikrofon: Hvordan Velge En Datamaskin? Funksjoner Og Populære Modeller

Video: Nettkameraer Med Mikrofon: Hvordan Velge En Datamaskin? Funksjoner Og Populære Modeller
Video: TOP 5: Best Webcams 2021 2024, April
Nettkameraer Med Mikrofon: Hvordan Velge En Datamaskin? Funksjoner Og Populære Modeller
Nettkameraer Med Mikrofon: Hvordan Velge En Datamaskin? Funksjoner Og Populære Modeller
Anonim

Webkameraet er et enkelt budsjettutstyr. Dette er en enhet som gjør det mulig å få ekstra inntekt. I disse dager er online læring utbredt, som utføres foran et webkamera, mens det er en følelse av en vanlig leksjon. Det er mange fordeler her sammenlignet med vanlig trening: du kan trene når som helst, hvor som helst, uavhengig av helsetilstanden din.

Bilde
Bilde

Særegenheter

Det er 3 typer webkameraer:

  • skrivebord - for bruk med personlige datamaskiner;
  • bærbar - designet for bærbare datamaskiner;
  • multifunksjonell (komplett med PCer og bærbare datamaskiner) - disse enhetene kjennetegnes ved universell fiksering og gjennomsnittsverdi.

Alle webkameraer varierer i fysisk størrelse og i typen og lengden på ledningen. Lengden på kabelen for bærbare datamaskiner overstiger ikke 0,5 m. Webutstyr som brukes til stasjonære PCer har en ledningsstørrelse på 150-200 cm. De fleste enheter av denne typen representerer en mellomstor sirkel der frontdelen er utstyrt med et objektiv.

Premium-alternativene er et webkamera med en innebygd mikrofon.

Bilde
Bilde

Det er barnas webkameraer . Denne enheten har en linse innebygd i leketøyet, ved hjelp av hvilke foreldre observerer barnet. For bærbare datamaskiner er det små kameraer i svarte eller grå farger.

Generelle kameraer finnes i mange varianter. Hovedfunksjonen her er fikseringsmetoden, som inkluderer flere former og gjør det mulig å fikse enheten på en hvilken som helst overflate.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Modellvurdering

Vi gjør deg oppmerksom på de fire mest populære modellene

Hercules Dualpix Chat og Show . Settet inneholder en CD med installasjonsdrivere, en bruksanvisning og et headset. Som en ekstra bonus er enheten utstyrt med en fotoramme nøkkelring. Hovedtrekk ved enheten er den utmerkede bildekvaliteten. Kameraet er montert på en PC -skjerm eller bordplate. Hodesettet gir høy lydkvalitet. Høretelefonen er justerbar med en spak på ledningen, mikrofonen har lav følsomhet, som beskytter mot lyder fra utsiden. Kabelen til enheten er ikke for lang, så det er bedre å koble headsettet til kontakten på forsiden av systemenheten.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Genius Videocam Look 110 … Dette utstyret skiller seg fra den forrige budsjettkostnaden. Modellen er egnet for mellomstore kanaler, den er utstyrt med et fokus, som kan justeres manuelt, og Crazy Talk-systemet, som er nødvendig for animasjon og lyd.

Bilde
Bilde

Creative Live! Cam Notebook Ultra … Den har gjennomsnittlige egenskaper, den kan brukes sammen med bærbare datamaskiner, fordi festene er designet spesielt for dekselet til en datamaskin og ledningen har en lengde på ikke mer enn en meter. Enheten er utstyrt med en innebygd mikrofon med ekko- og lydisoleringsfunksjoner. Det er tilleggsfunksjoner: animasjon, bildejustering av høy kvalitet.

Bilde
Bilde

Logitech QuickCam Sphere AF . Den dyreste modellen, utstyrt med automatisk roterende stasjon, et overvåkingssystem med en ideell synsvinkel, autofokus og HD -videofunksjon.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valgtips

Når du velger en webenhet, må du fokusere på følgende punkter

  • Hvis du vil velge et webkamera av høy kvalitet, bør du først og fremst ta hensyn til matrisen . Tilstedeværelsen av en CMOS- eller CCD -matrise er akseptabel. Sistnevnte gir et bilde av høyere kvalitet.
  • Tillatelse … Det spiller en viktig rolle i dannelsen av et bilde av høy kvalitet.
  • Pris .
  • Mikrofon . Det er ønskelig at enheten er utstyrt med en mikrofon, men dette er ikke nødvendig, den kan kobles til separat.
  • Fikseringsmetode kameraer.
  • Datatilkoblingstype (via USB -kontakt eller modem).
  • Tilgjengelighet hjelpefunksjoner .
Bilde
Bilde

Dette er enhetens hovedparametere som ikke lar deg gjøre en feil når du kjøper.

Anbefalt: