TV -hylle (58 Bilder): Hvordan Velge Veggkonsoller? Glass Og Tre, Lange Og Smale Modeller I Interiøret

Innholdsfortegnelse:

Video: TV -hylle (58 Bilder): Hvordan Velge Veggkonsoller? Glass Og Tre, Lange Og Smale Modeller I Interiøret

Video: TV -hylle (58 Bilder): Hvordan Velge Veggkonsoller? Glass Og Tre, Lange Og Smale Modeller I Interiøret
Video: Top 50+ Stunning Home Bar Design Ideas 2024, Mars
TV -hylle (58 Bilder): Hvordan Velge Veggkonsoller? Glass Og Tre, Lange Og Smale Modeller I Interiøret
TV -hylle (58 Bilder): Hvordan Velge Veggkonsoller? Glass Og Tre, Lange Og Smale Modeller I Interiøret
Anonim

Når det indre av rommet ikke vil overbelastes med møbler, men den generelle TV -en fortsatt krever et stativ, kan du foretrekke en hengende hylle. Det tar ikke mye plass, bryter ikke den eksisterende stilen, og gjør også en utmerket jobb med oppgaven. Denne hyllen lar deg plassere TV -en i hvilken som helst praktisk høyde, samtidig som du beskytter den mot barn og kjæledyrs pranks.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Varianter

Det er nødvendig å presisere at hyllen på veggen til TV -en er en konsoll som er forsvarlig festet på en vertikal overflate. Bruken sparer betydelig plass i rommet. Svært ofte kommer det anhengende produktet komplett med en kabelkanal, som gjør det mulig å skjule fjernsynskabler. I tillegg kan hyllen utstyres med klemmer for å forhindre at utstyret faller.

Produktene på markedet er forskjellige i produksjonsmateriale, form og design . Hver vegghylle har imidlertid en tykkelse på 15 mm eller mer, slik at den tåler omtrent 15 kilo belastning.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Designet kan være enten bredt eller smalt . Spesielle braketter og plugger sikrer riktig plassering av selve TV -en. Det er vanlig å bestemme bredden på hyllen avhengig av utstyrets dimensjoner, så vel som dine egne preferanser.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I tilfelle det kjøpes en utdatert TV -modell, er det nødvendig å kjøpe en hylle med en bred overflate for den, og 15 cm bred vil være nok til å installere moderne utstyr.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I tillegg, TV -hylle kan enten være enkel eller roterende . En enkel serverer statisk støtte for TV -en, og en svingbar hylle lar deg i tillegg snu skjermen i ønsket retning. Som regel er det andre alternativet montert på kjøkken, der personen som forbereder middag og samtidig ser hendelsene på TV -skjermen er i bevegelse hele tiden.

Noen ganger er TV -en montert direkte på veggen, og en åpen lang hylle er installert under den, og trekker seg et lite stykke tilbake … I dette tilfellet brukes hengende møbler til å lagre fjernkontrollen, telefoner og andre småting.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det bør nevnes at slike møbler kan henges opp . Dette betyr at den ikke er festet til veggen med braketter, men henger direkte fra taket, for eksempel på metallkjeder. Det kan ikke sies det dette alternativet er pålitelig for TV -en, men fortsatt mulig.

Hjørnehyllen festes i hjørnet av rommet ved hjelp av skjulte braketter. Denne trekantede designen gir ekstra plassbesparelser og pålitelig plassering av utstyret.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Rammehyllen ligner i sitt utseende et lite skap blottet for dører, der det er bygget en TV . Dette alternativet ser veldig sofistikert ut og er perfekt for moderne interiør. Nylig har fjernsynshyller, festet med braketter eller hjørner, også blitt populær. De kan utføres med bakvegger eller kombineres.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Materialer

TV -hyller er laget av forskjellige materialer. Som oftest blir selvfølgelig treverk foretrukket. Dette materialet blir ganske raskt og enkelt behandlet selv hjemme, slik at du kan lage hvilken som helst form. Fordelene med tre er pris, tilgjengelighet, samt muligheten til å "passe" produkter fra det i nesten ethvert interiør … Materialet, helt trygt for innbyggerne i leiligheten, har i tillegg en lang levetid.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ofte kjøpt for å installere en TV glasshyller supplert med metalldetaljer … Slike møbler ser veldig moderne ut. Glassprodukter produseres ikke bare med vanlige, men også med kantede. Det bør legges til at glasset må herdes for å bære vekten av utstyret.

Et stort pluss med glassmodeller er deres uvanlige utseende. Designet kan virke nesten usynlig, og kan også farges til en bestemt farge.

Du kan også lage en hylle for en TV fra gips … Materialet og det ferdige produktet fra det er rimelig. Gipsplater lar deg implementere ideer til eieren av leiligheten. Selv på stadiet med å lage en skisse, kan du tenke på et spesielt system som skjuler ledninger og annen mulig kommunikasjon.

I tillegg kan gipshyllen dekoreres LED -bakgrunnsbelysning … Møbler kan enkelt arrangeres i hvilken som helst farge og design. Den kan til og med bli blank hvis du bruker en spesiell fargestoffløsning.

Sponplater og MDF regnes som syntetiske materialer, noe som ikke er veldig gunstig for helsen til innbyggerne i leiligheten, men hyller laget av disse materialene har en lav pris . Sponplater deformeres ikke når de utsettes for fuktighet eller temperaturhopp, men forverres raskt fra enhver påvirkning. I tillegg kan en hylle laget av dette materialet bare være rektangulær - materialet sprekker når du prøver å forme det.

I denne forbindelse er MDF selvfølgelig bedre - det tar lett hvilken som helst form, og avgir heller ikke spesielt skadelige røyk. MDF -hyllen har lang levetid, og med riktig behandling er den ikke redd for fuktighet. Dette materialet er dyrere enn sponplater, men det er også følsomt for mekanisk belastning.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En uvanlig løsning er en metall -TV -hylle . Det er selvfølgelig ikke egnet for hver stil, men det har høyest mulig stabilitet. Materialet er ikke redd for temperaturhopp, brann, sol, mekanisk belastning, mugg eller parasitter, og i noen tilfeller fuktighet … Metallet er lett å ta vare på, det tåler mye vekt, men det er også ganske dyrt. Imidlertid vil ikke alle kunder være fornøyd med det opprinnelige utseendet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fargeløsninger

Det er ingen begrensninger på nyanser av TV -hyller. Farge, mønster og design velges avhengig av eiernes preferanser, så vel som i harmoni med det eksisterende interiøret. For eksempel vil det se veldig bra ut i en stue innredet i Provence -stil, eller på et scandi kjøkken Hvit farge, selv om formen på stativene kan variere. Farget Forresten, det kan være ikke bare hyllene selv, men også brakettene. Disse festene kommer i forskjellige former - fra lakoniske geometriske til dyrefigurer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

TV -hyller i tre er noen ganger dekorert med utskjæringer , som ligger i endene. Oftest velges enten geometriske mønstre eller botaniske motiver.

En annen original løsning er fargemaling, som imidlertid til og med kan påføres en metalloverflate. Lys gravering er egnet for enten herdet glassplate eller metall.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan velge?

Valget av en TV -hylle avhenger av mange faktorer. Det er nødvendig å ikke bare ta hensyn til økonomiske muligheter, men også materialet som brukes, utseendet på møblene, samt stedet for videre drift. En veggmontert struktur vil være mye mer pålitelig enn et anheng, spesielt i tilfeller der TV-en er tung. Når det gjelder dimensjonene, bør du først måle dimensjonene på utstyret, og deretter velge hyllen basert på dimensjonsdataene.

Hvis hyllen er kjøpt til kjøkkenet, da det er bedre å foretrekke hjørnealternativet, noe som sparer plass i dette allerede overbelastede rommet . Det er bedre å ta en rett og lang modell inn i gangen, som skal monteres overfor lenestolene eller en sofa.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I tilfelle en hylle med en TV skal bli et fremhevende område i et rom, anbefales det å være oppmerksom på designprøver . I et klassisk interiør vil trekonstruksjoner i naturlig nyanse eller herdet glass med kromramme alltid se passende ut. Når du skal velge i en butikk, bør du også ta hensyn til riktig plassering av hyllen i rommet. For eksempel bør avstanden fra seerne til skjermen være lik fire skjermdiagonaler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

På kjøkkenet er det bedre å plassere enten en metall- eller glasshylle . Sistnevnte må tørkes daglig. Både sponplater og MDF mister ytelsen her om et par år, og treet vil hovne opp eller tørke ut ganske snart.

Ethvert materiale kan brukes i stuen eller soverommet, og fokuserer bare på det estetiske aspektet . Selv om sponplater ikke er spesielt anbefalt i dette tilfellet, er det bedre å foretrekke dette materialet bare ved midlertidig bruk. Hyllen som er installert i barnehagen må være trygg. Faktorer som påliteligheten til brakettene, fraværet av skarpe hjørner og plasseringen av møbler (vekk fra barnets køye) er viktige.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Eksempler i interiøret

I stuen, innredet i en moderne klassisk stil, en modell av tre vil se bra ut . Utformingen av hyllen er ganske lang, noe som lar deg plassere på den ikke bare selve TV -en, men også noen nødvendige småting. Den horisontale overflaten på hyllen for moderne utstyr bør ikke være bred.

Den mørkebrune fargen på treverket matcher den øvre overflaten av skapet under. I tillegg kombinerer fargen harmonisk med den beige fargen, som brukes aktivt i interiøret.

Bilde
Bilde

Vegghyllen, som ligger rett under TV -en som er festet på veggen, har en interessant design . Siden den grunnleggende teknologien ikke krever ekstra støtte, brukes hele plassen i det lakoniske designet til dekorative elementer og tilleggsutstyr, for eksempel en DVD -spiller.

Den hengende hyllen er laget av lyst tre og er kombinert. I tillegg til teknologi inneholder den typiske "hylle" dekorative elementer - en liten vase med en original form og en gryte med en miniatyrplante. Det lakoniske designet passer perfekt inn i interiøret, dekorert i stil med minimalisme eller klassisk.

Bilde
Bilde

En TV -hylle med en uvanlig form vil passe perfekt inn i designerinteriøret . Designet er uvanlig i flere aspekter. Til venstre "passerer" det inn i et hengende skap laget i de samme fargene. Til høyre - i motsetning til skapet - er det en vertikal del, som ikke bare er et dekorativt element, men også lar deg organisere et praktisk lagringssystem på hyllen. Med denne "divideren" ved siden av TV -en kan du enkelt plassere bøker eller plater, og i et eget "rom" kan du plassere et dekorativt element eller en klokke.

Generelt kan denne designen med rette kalles multifunksjonell.

Bilde
Bilde

Hovedfargene som brukes til trehyllen er hvite og sjokoladebrune. Den mørke fargen gjenspeiler skyggen av trelaminatet, og den hvite ser bra ut på bakgrunnen til den samme veggen, visuelt lette hele strukturen og utvide plassen.

Bilde
Bilde

Hjørnemodellen på TV -hyllen vil passe inn på kjøkkenet eller soverommet . En universell løsning ville være å kjøpe en struktur laget av tre med en lys nyanse, hvis tykkelse og pålitelighet lar deg plassere til og med utdatert samlet utstyr. Under hovedflaten der TV -en er installert, er det en ekstra hylle for småting. Selv om hyllen ikke ser spesielt lys ut, passer den inn i interiøret i de fleste typiske leiligheter.

Anbefalt: