Hybride Hodetelefoner: Hva Er De? Vurdering Av De Beste Hybridmodellene. Gjennomgang Av Kinesiske Hodetelefoner Og Andre Produsenter

Innholdsfortegnelse:

Video: Hybride Hodetelefoner: Hva Er De? Vurdering Av De Beste Hybridmodellene. Gjennomgang Av Kinesiske Hodetelefoner Og Andre Produsenter

Video: Hybride Hodetelefoner: Hva Er De? Vurdering Av De Beste Hybridmodellene. Gjennomgang Av Kinesiske Hodetelefoner Og Andre Produsenter
Video: TRN TA1 hybrid earphones review 2024, April
Hybride Hodetelefoner: Hva Er De? Vurdering Av De Beste Hybridmodellene. Gjennomgang Av Kinesiske Hodetelefoner Og Andre Produsenter
Hybride Hodetelefoner: Hva Er De? Vurdering Av De Beste Hybridmodellene. Gjennomgang Av Kinesiske Hodetelefoner Og Andre Produsenter
Anonim

I den moderne verden kan hver enkelt av oss ikke forestille oss livet vårt uten telefon eller smarttelefon. Denne enheten lar oss ikke bare være i kontakt med dine kjære, men også å se filmer og lytte til musikk. For dette kjøper mange hodetelefoner. Sortimentet deres på markedet er veldig stort. Hybride typer hodetelefoner er i stor etterspørsel og popularitet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hva det er?

Hybridhodetelefoner er en moderne utvikling der to mekanismer er koblet sammen, som utfyller hverandre og skaper utmerket stereolyd . Mekanismer er to typer drivere: forsterkende og dynamisk. Takket være denne komposisjonen er lyden av både høye og lave frekvenser veldig høy kvalitet. Faktum er at dynamiske drivere ikke kan produsere høye frekvenser godt, og bassen gjengis veldig tydelig. Armaturdrivere, tvert imot, gjengir perfekt høye frekvenser. På denne måten utfyller de hverandre. Lyden er romslig og naturlig i alle frekvensområder.

Alle hodetelefondatamodeller er i øret. Motstanden varierer fra 32 til 42 ohm, følsomheten når 100 dB, og frekvensområdet er fra 5 til 40 000 Hz.

Takket være slike indikatorer er hybridhodetelefoner mange ganger bedre enn konvensjonelle modeller som bare har én driver.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fordeler og ulemper

Selvfølgelig har slike modeller sine fordeler og ulemper. Av de positive egenskapene kan det bemerkes at takket være tilstedeværelsen av 2 drivere, skjer reproduksjon av høy kvalitet av musikk av enhver stil … I slike modeller inkluderer settet i tillegg ørepropper i forskjellige størrelser. Det er også et kontrollpanel. Øreputene til hodetelefonene i øret sitter godt i auricleen. Blant manglene kan man først og fremst merke den høye prisen. Noen modeller av denne typen hodetelefoner ikke kompatibel med iPhone.

Bilde
Bilde

Vurdering av de beste modellene

En oversikt over toppmodellene kan representeres av flere populære produkter.

HiSoundAudio HSA-AD1

Denne hodetelefonmodellen er laget i "bak-øret" -stil med en klassisk passform. Modellens kropp er laget av plast med hakk, noe som gjør at den ser stilig og harmonisk ut. Med denne passformen passer hodetelefonene veldig behagelig i øregangene, spesielt hvis øreputene er valgt riktig. Det er en knapp på kroppen som har mange funksjoner.

Settet inneholder 3 par silikon øreputer og 2 par skumspisser. Øreputer i silikon

Bilde
Bilde

Denne modellen har et kontrollpanel, kompatibel med Apple og Android . Frekvensområdet varierer fra 10 til 23 000 Hz. Følsomheten til denne modellen er 105 dB. Formen på pluggen er L-formet. Kabel 1,25 m lang, tilkoblingen er toveis. Produsenten gir 12 måneders garanti.

Bilde
Bilde

Hybride hodetelefoner SONY XBA-A1AP

Denne modellen er laget i svart. Har en in-channel wire design . Modellen kjennetegnes ved sin originale design og ypperlige lydgjengivelse, som forekommer i frekvensområdet fra 5 Hz til 25 kHz. Den 9 mm diafragma dynamiske driveren gir flott basslyd, mens ankerdriveren er ansvarlig for de høye frekvensene.

I denne modellen er impedansen 24 Ohm, som gjør at produktet kan brukes med smarttelefoner, bærbare datamaskiner og andre enheter. For tilkobling brukes en rund kabel med en tykkelse på 3,5 mm og en L-formet plugg.

Settet inneholder 3 par silikon og 3 par polyuretanskumspisser, som lar deg velge de mest komfortable.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Xiaomi Hybrid Dual Drivers -øretelefoner

Dette er en kinesisk budsjettmodell for enhver bruker … En rimelig modell vil passe til enhver musikkelskers smak. Høyttalere og en forsterkende radiator er innebygd i huset parallelt med hverandre. Denne designen gir samtidig overføring av høye og lave frekvenser.

Det stilige utseendet på modellen er gitt av metallhuset, samt pluggen og kontrollpanelet, som også er laget av metall. Ledningen er forsterket med Kevlar -tråd, takket være at den er mer holdbar og ikke lider av temperaturendringer. Hodetelefonene har en innebygd mikrofon og fjernkontroll, noe som betyr at de kan brukes med mobile gadgets. Ledningen er asymmetrisk, så den kan bæres over skulderen ved å bare skyve den inn i lommen eller vesken. Settet inneholder 3 par ekstra øreputer i forskjellige størrelser.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ultrasone IQ Pro

Denne modellen fra den tyske produsenten er elite. Det er valgt av gourmeter av høy kvalitet på musikkgjengivelse. Takket være hybridsystemet kan du lytte til musikk av enhver stil. Hodetelefonene leveres med 2 utskiftbare kabler. En av dem er for tilkobling av mobile gadgets. Modellen er perfekt kombinert med bærbare datamaskiner, telefoner med Android- og iPhone -systemer, samt med nettbrett . Settet inneholder adaptere med 2 kontakter for forskjellige typer utstyr. Alle ledninger har L-formede plugger.

Modellen er veldig behagelig å ha på seg, da ørekoppene er festet bak ørene. Enheten har en ganske høy pris . Det luksuriøse settet består av 10 varer: en rekke vedlegg, adaptere, et læretui og snorer. Hodesettet har bare en knapp, som er nødvendig for å svare på telefonsamtaler.

Kabellengden er 1,2 m. Kabelen er dobbeltsidig og balansert.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hodetelefoner hybrid KZ ZS10 Pro

Denne modellen er laget i en kombinasjon av metall og plast. Dette er hodetelefoner intrakanalt syn . Den ergonomiske formen på saken gjør at du kan bruke dette produktet komfortabelt uten tidsbegrensning.

Kabelen er flettet, lett og elastisk, har myke ørekroker i silikon og en mikrofon, som lar deg bruke denne modellen fra en mobil enhet. Kontaktene er vanlige, så det er veldig enkelt å velge en annen kabel. Den elegante lyden leveres i detalj, med skarp, luksuriøs bass og naturlig diskant. For denne modellen er det gitt en minimum reproduserbar frekvens på 7 Hz.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valgkriterier

I dag tilbyr markedet et stort utvalg hybridhodetelefoner . De er alle forskjellige i kvalitet, design og ergonomi. Modeller kan være laget av plast og metall. Metallalternativer er ganske tunge, kaldheten i metallet kjennes ofte. Plastprodukter er lettere, tar raskt på seg kroppstemperaturen.

I noen modeller Det er et kontrollpanel som du kan bytte melodier med.

Som en hyggelig bonus forsyner noen produsenter sine varer med originalemballasje: stoffposer eller spesialvesker.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når du velger en modell, bør du vurdere produsenten . Som du vet, tilbyr kinesiske produsenter rimelige varer, som ofte ikke har en passende garanti. Tyske produsenter er alltid ansvarlige for kvalitet, verdsetter sitt rykte, men prisen på produktene deres er ganske høy.

Se en oversikt over en av modellene nedenfor.

Anbefalt: