Canon Profesjonelle Kameraer (22 Bilder): De Beste Kameraene For Profesjonelle, Tips For Valg Og Populære Modeller

Innholdsfortegnelse:

Video: Canon Profesjonelle Kameraer (22 Bilder): De Beste Kameraene For Profesjonelle, Tips For Valg Og Populære Modeller

Video: Canon Profesjonelle Kameraer (22 Bilder): De Beste Kameraene For Profesjonelle, Tips For Valg Og Populære Modeller
Video: indendørs overvågning HD 3Megapixel 2024, April
Canon Profesjonelle Kameraer (22 Bilder): De Beste Kameraene For Profesjonelle, Tips For Valg Og Populære Modeller
Canon Profesjonelle Kameraer (22 Bilder): De Beste Kameraene For Profesjonelle, Tips For Valg Og Populære Modeller
Anonim

Blant de mange produsentene av kameraer er Canon en av de mest populære. Produktene til dette merket er etterspurt over hele verden. Og dette er lett å forklare: selskapet produserer utstyr av høy kvalitet i et bredt prisklasse, designet for brukere med forskjellige treningsnivåer. Canons produktserie har alternativer for både håpefulle fotografer og profesjonelle.

Særegenheter

Canon profesjonelle kameraer skiller seg fra analoger fra andre merker med kraftigere parametere. Med deres hjelp blir ekte mesterverk skapt. Canons brede produktspekter lar deg velge utstyr med optimal ytelse . De beste kameraene er ikke alltid de dyreste. Noen profesjonelle fotografer bruker budsjettteknologi og er ganske fornøyd med det.

Alle Canon -kameraer er funksjonelle og pålitelige i bruk, det er en glede å bruke dem.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Populære modeller

Listen over de beste kameraene for profesjonelle fra Canon inneholder flere modeller. Ved sammensetningen av denne listen ble ergonomien og funksjonaliteten til kameraer og kvaliteten på opptaket tatt i betraktning . Ved vurdering av vurderingen ble ekspertenes mening og brukeranmeldelser også tatt i betraktning.

Bilde
Bilde

Mange profesjonelle fotografer foretrekker DSLR -kameraer, det er mange av dem i Canons utvalg . Slike modeller har mange nyttige funksjoner for brukerne, de kjennetegnes ved lyd av høy kvalitet og et økt antall megapiksler, en overflod av manuelle innstillinger.

Men kostnaden for profesjonelle kameraer er også høyere i forhold til semi-profesjonelle kolleger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Så, hva er prøvene som er inkludert i listen over de beste kameramodellene for profesjonelle fotografer.

Canon EOS 5D Mark IV -kropp

Denne modellen ble presentert i 2016, den har en matrise på 31, 7 megapiksler, lar deg ta bilder i 4K -format. Med riktig innstilling av optikk av høy kvalitet kan utstyret fungere selv under dårlige lysforhold. Blant dens særpreg er berøringsskjermen, tilstedeværelsen av GPS og Wi-Fi-moduler.

Bilde
Bilde

Denne modellen er preget av økte detaljer, høy hastighet og nøyaktig fokusering, effektiv bakgrunnsuskarphet. Den robuste kroppen av metall har pålitelig beskyttelse mot støv og fuktighet, fotografen kan bruke kameraet i all slags vær . Kameraet kan justeres for deg selv, lukkeren fungerer veldig raskt. Det er 2 spor for minnekort, teknologien er lett, den er praktisk og behagelig å bruke.

Blant manglene kan vi merke mangelen på evnen til å ta bilder under videofilming, kostnaden.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Canon EOS 6D -kropp

Det japanske firmaet har gitt ut en DSLR-teknologi i fullformat som er sammenlignbar i funksjonalitet med elitekameraer, men rimeligere. Kameraet har en 20 megapikslers matrise, det kjennetegnes ved gode detaljer, uskarphet i bakgrunnen . Skyting kan utføres selv under dårlige lysforhold. Enheten gir 11 fokuspunkter, men dette kompenseres av høy følsomhet.

Bilde
Bilde

Denne modellen er utstyrt med GPS- og Wi-Fi-moduler . Når den brukes med et objektiv av høy kvalitet, gir optikken utmerket klarhet. Fordelene med kameraet inkluderer letthet, kompakthet, brukervennlig grensesnitt og muligheten til å kontrollere på avstand. På den negative siden - skjermen er skitten, Wi -Fi fungerer ikke når du lager en video. Canon EOS 6D Body er et flott alternativ for landskaps- og portrettfotografering.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Canon EOS 6D Mark II -sett

En allsidig modell som passer for både amatører og profesjonelle. Enheten er utstyrt med en overfølsom matrise 26, 2 Mp, har nøyaktige og operasjonelle fokus, trådløse moduler. Spesielt er rensemuligheten, som enkelt fjerner smuss . Med dette kameraet kan video tas i 4K -format.

Bilde
Bilde

De viktigste fordelene er knyttet til tilstedeværelsen av en roterende berøringsskjerm, en innebygd lang eksponeringstid og et spor for et minnekort . Ulemper - stabilisering når du lager en video kan bare gis ved kjøp av merkede briller, RAW -transporthastigheten er ikke høy nok.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Canon produserer ikke bare speilreflekskameraer, men også speilfrie modeller av kameraer for profesjonelle.

Slike enheter er utstyrt med utskiftbar optikk og er perfekte for de som er godt bevandret i fotografisk utstyr.

Bilde
Bilde

Canon EOS M50 -sett

Dette er en av de beste speilfrie modellene, den kan kobles til flere blitsenheter, som med fordel skiller den fra konkurrentene. Om nødvendig kan du koble til hvilken som helst bærbar blits, noe som gjør det mulig å eksperimentere med belysning. Produsenten har utstyrt kameraet med en inngang for tilkobling av en mikrofon - dette bidrar til å forbedre lyden.

Bilde
Bilde

Fagfolk roser denne modellen for sine mange innstillinger, praktisk plassert kontrollknapper, utmerket studioopptak og en høy kvalitet søker . Hovedfordelene er fokussporing, trådløs tilkobling og en roterbar berøringsskjerm. Ulemper - dårlig plassert mikrofoninngang, manglende evne til å lade batteriet via USB.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valgtips

Når du velger et kamera for profesjonell eller amatørfotografering, må du studere egenskapene til modellene som er til salgs. På stadiet med å velge en teknikk, anbefales det å ta hensyn til råd fra erfarne fotografer.

Bilde
Bilde

Man bør være oppmerksom på matrisen: jo større den er, desto bedre. Funksjonene i strømforsyningen er også viktige: fra batterier eller et oppladbart batteri. Opptakets varighet avhenger av denne parameteren.

Kameraet bør ha et alternativ for bildestabilisering ved opptak av video, en modus for reduksjon av røde øyne

Fordelene vil være muligheten til å koble til en flash-stasjon (dette lar deg ta flere bilder), tilstedeværelsen av en søker av høy kvalitet som lar deg ta bilder selv i solen.

Objektivet har et viktig zoomalternativ, brennviddeinnstillinger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Først etter å ha analysert alle hovedegenskapene, kan du ta en beslutning om å kjøpe en bestemt modell.

Anbefalt: