Hodetelefoner For PC: Kablet For PC Og Trådløse Modeller. Hvordan Velge Hodetelefoner Med God Lyd? De Beste Datamaskinhodetelefonene

Innholdsfortegnelse:

Video: Hodetelefoner For PC: Kablet For PC Og Trådløse Modeller. Hvordan Velge Hodetelefoner Med God Lyd? De Beste Datamaskinhodetelefonene

Video: Hodetelefoner For PC: Kablet For PC Og Trådløse Modeller. Hvordan Velge Hodetelefoner Med God Lyd? De Beste Datamaskinhodetelefonene
Video: 🎧 Kotion Each G2000BT - Беспроводные геймерские наушники / Обзор + Тесты 2024, April
Hodetelefoner For PC: Kablet For PC Og Trådløse Modeller. Hvordan Velge Hodetelefoner Med God Lyd? De Beste Datamaskinhodetelefonene
Hodetelefoner For PC: Kablet For PC Og Trådløse Modeller. Hvordan Velge Hodetelefoner Med God Lyd? De Beste Datamaskinhodetelefonene
Anonim

Utvalget av høykvalitets og godt lydende hodetelefoner oppdateres stadig med nye modeller med et rikt sett med funksjoner. For forskjellige formål kan du velge forskjellige modeller som oppfyller alle nødvendige krav til brukeren. Enheter designet for en datamaskin er i stor etterspørsel. I denne artikkelen vil vi se nærmere på lignende produkter og finne ut hvordan du velger dem.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Det nåværende markedet er overfylt av kjente merker som produserer høykvalitets hodetelefonmodeller designet for bruk i alle miljøer. Det er mange musikalske enheter for forbrukere å velge mellom, laget ikke bare for å lytte til favorittmusikksporene sine på en MP3 -spiller, telefon eller nettbrett, men også gadgets designet spesielt for arbeid på en PC.

Moderne modeller av hodetelefoner for en datamaskin er laget med omtanke for brukerne . Vanligvis er dette veldig komfortable og komfortable produkter som ikke forårsaker ubehag selv etter lang slitasje. Det er derfor, i slike hodetelefoner kan en person tilbringe mye tid foran en dataskjerm uten å føle seg sliten.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hodetelefoner til en datamaskin, som er produsert av nåværende produsenter, har gode lydisoleringskarakteristika . Hvis du bruker en modell av høy kvalitet og riktig valgt, kan du spare resten av husstanden for unødvendig støy fra enhetens høyttalere.

Dette er en viktig differensiator å se etter når du kjøper en anstendig enhet.

Kjente merker legger spesiell oppmerksomhet ikke bare til de støyisolerende egenskapene til de produserte hodetelefonene, men også til kvaliteten på lyden. De fleste moderne enheter har klar og skarp reproduserbar lyd, fri for unødvendig støy og forvrengning . Denne faktoren er viktig ikke bare når du lytter til musikkspor, men også under dynamiske spill, ser på filmer, chatter på Skype.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvis hodetelefoner for en datamaskin i gamle dager hovedsakelig var kablet, er i dag modeller uten ledninger i deres design mer populære og etterspurte. Slike forekomster anses å være mer praktiske å bruke, siden brukerne ikke trenger å slite konstant med sammenfiltrede ledninger . I tillegg møtte mange mennesker minst en gang det faktum at de stod opp bak en datamaskin i hodetelefoner, og glemte å koble dem fra systemenheten. Plugger eller kontakter kan bli skadet som følge av dette. Disse problemene oppstår ikke med trådløse enheter.

Det bør bemerkes den stilige designen av moderne hodetelefoner for en datamaskin . Mange produsenter legger spesiell vekt på utseendet til produktene. Stilige og fasjonable produkter i forskjellige farger er regelmessig tilgjengelige for salg. Kjøpere velger ofte ikke bare vanlig svart, hvit eller grå, men også rød, grønn, blå, gull, beige og andre lyse alternativer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hodetelefoner for en datamaskin kjennetegnes ved høy funksjonalitet . I dag produseres mange modeller med tilleggsfunksjoner, innebygd mikrofon, Bluetooth-modul og annet nødvendig utstyr. I bruk er disse produktene mer praktiske og nyttige, og nyter derfor misunnelsesverdig popularitet.

En god hodetelefon for arbeid på en PC bør ha en høy kvalitet.

Svært ofte, for slike formål, kjøper de skjermer eller enkle overhead-modeller i full størrelse. De er laget av slitesterke og slitesterke materialer. Slike produkter er designet for mange års problemfri drift.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hva er de?

Ulike typer datamaskinhodetelefoner faller i butikkhyllene. Modellene skiller seg fra hverandre i henhold til forskjellige kriterier . Kjøpere velger enhetene som passer dem best. La oss se nærmere på hvilke parametere dagens hodetelefoner for en datamaskin er klassifisert.

Bilde
Bilde

Etter konstruksjonstype

Det første du må se etter når du velger en slik teknikk, er den direkte typen hodetelefondesign. La oss se nærmere på de mest populære moderne enhetene designet for arbeid med en datamaskin.

Skjermhodetelefoner av høy kvalitet og upåklagelig utførelse . Disse enhetene brukes ofte i innspillingsstudier. Slike prøver er merket med påskriften Circumaural. Monitorenheter kjennetegnes ved at de har en membran av maksimal størrelse. Denne typen teknikk er preget av utmerkede støyisoleringsegenskaper, samtidig som den leverer utmerket lyd med et komplett utvalg av bass.

Øreputene (i de fleste tilfeller har disse produktene sidekopper) som er designet for å dekke brukerens ører fullstendig og på en pålitelig måte beskytte mot eksterne lyder og støy.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Monitorhodetelefoner er veldig populære og gleder seg over kul lyd, men det er ikke trygt å bruke dem utendørs . Denne teknikken er designet spesielt for synkronisering med en datamaskin. Blant manglene er det en høy kostnad (spesielt hvis det er en modell av et "promotert" merke). Ikke den mest demokratiske prislappen skyldes den mer komplekse utformingen av monitorhodetelefoner sammenlignet med andre modeller.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Moderne on-ear PC-hodetelefoner kan også glede seg med god lyd . Dette er de mest populære og ofte oppdagede prøvene, presentert i det bredeste sortimentet. De har en stor membran for god lyd. Ofte betraktede enheter brukes av ivrige spillere som trenger tilstrekkelig lydisolasjon, men uten unødvendige overbetalinger.

Hovedtrekk ved produkter av overheadtypen er et stort utvalg av festemetoder.

Bilde
Bilde

Det er også ensidige alternativer . Disse produktene brukes oftere som kontorprodukter. De er flotte for Skype -samtaler. På den ene siden er enheten utstyrt med en trykkplate, og på den andre siden har den en ørepute. Med slike enheter kan du perfekt høre hva som skjer rundt, og samtidig motta anrop uten hindringer.

I utformingen av ensidige hodetelefoner er en mikrofon uunnværlig. Dette elementet er påkrevd. Noen ganger brukes slike produkter som spillenheter.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Etter vedleggstype

Hodetelefoner for en datamaskin er delt etter type vedlegg. La oss vurdere hvilke festemidler som tilbys i forskjellige enheter.

Klipp . Gadgets som er utstyrt med spesielle klipp er veldig praktiske, så mange brukere velger dem. Det angitte festet passerer rett bak personens ører.

Enheter med dette feste har en beskjeden vekt. De anbefales å kjøpe skjøre jenter og barn.

Bilde
Bilde

Pannebånd . Dette er en tradisjonell type montering. Mest vanlig. Vanligvis kompletteres modeller med denne delen med en mikrofon. En vertikal sløyfe, som er laget av metall eller plast, holder 2 kopper sammen. Den største fordelen med modeller med denne typen fester: en følelse av letthet, selv om du sitter foran skjermen i mange timer.

Ulempene inkluderer oftest ikke det mest attraktive utseendet på hodet, hvis brukeren er eier av en myk og voluminøs frisyre.

Bilde
Bilde

Etter tilkoblingstype

La oss analysere hvilke underarter datamaskinhodetelefoner er delt inn i basert på typen tilkobling

Kablet . Standard alternativer. De høres bra ut og er relativt rimelige. De kjennetegnes ved en pålitelig og solid design som kan tjene brukeren i mange år. Hvis hodetelefonene velges for en person som vil sitte foran skjermen lenge, ikke ofte forlater PC -en, kan denne modellen være en god løsning. Hvis vi snakker om å forlate arbeidsplassen ofte, er det bedre å velge trådløse enheter.

Bilde
Bilde

Trådløst . Hovedfordelen med disse produktene er basert på det faktum at de gir eierne full bevegelsesfrihet, fordi det ikke er en tilkoblingskabel her.

Det er sant at lyden av denne teknikken er dårligere enn de kablede, og det koster mer. Noen ganger er signalavbrudd mulig, og de innebygde batteriene trenger periodisk lading.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hodetelefoner . Det er her FM -radiobølger brukes. Prinsippet for bruk av teknikken er enkelt: du må koble en basestasjon til systemenheten, som vil overføre et signal til selve headsettet. Typisk er dekningsområdet begrenset til et kontor- eller leilighetsområde.

Bilde
Bilde

Bluetooth -hodetelefoner . Dette er en slags gadget som passer for nesten alle mulige PC -modeller. Overføring av informasjon fra en datamaskin til det aktuelle utstyret skjer ved bruk av et trådløst Bluetooth -nettverk. Disse eksterne enhetene trenger ikke en basestasjon. De kan enkelt koble til hvilken som helst teknologi som har en Bluetooth -modul. Dekningsområdet er begrenset til 6 eller 10 meter.

Bilde
Bilde

Etter kontakttype

For å koble til datamaskinhodetelefoner brukes flere typer kontakter som oftest

USB . Et godt alternativ for enhver datamaskin, bærbar PC eller netbook. Selv om teknologien ikke har en spesiell lydutgang, kan brukeren høre samtalepartneren og snakke med ham ved hjelp av en mikrofon. Moderne USB -hodetelefoner kommer med sitt eget lydkort.

De kan kobles til systemenheten, spesielle USB -hubber og til og med noen typer tastaturer med passende kontakter.

Bilde
Bilde

Minijack 3, 5 mm . Klassisk tilkoblingstype. Støpselet må kobles til en datamaskin eller mobiltelefon, lydspiller eller hjemmekino. Den angitte kontakten er universell.

Datamaskinhodetelefoner utstyrt med et slikt tilkoblingsalternativ som Mini Jack 3,5 mm har to plugger i designet: for et headset og for en mikrofon.

Bilde
Bilde

De beste modellene

Forbrukere med enhver forespørsel i dag kan finne den perfekte modellen for datamaskinhodetelefoner for seg selv. Det kan være vanskelig å gjøre det riktige valget på grunn av det for rike sortimentet. La oss analysere en liten topp av de beste enhetene i forskjellige priskategorier.

Corsair HS70 trådløs . Disse kule gadgets, de beste når det gjelder forhold mellom pris og kvalitet, åpner vurderingen av toppmodeller. Corsair HS70 Wireless kjennetegnes ved god autonomi (opptil 14 timer), utmerket lydemulering (7.1 -format) og en komfortabel enhet.

Det er sant at kvaliteten på mikrofonen er litt "halt".

Bilde
Bilde

SteelSeries Arctic Pro USB . Over-ear og lukkede hodetelefoner. De gir god lydkvalitet, er lette og holdbare. Komfortabel å ha på, utstyrt med myke og komfortable øreputer. Utstyrt med en ikke-flyttbar mikrofon.

Bilde
Bilde

Sony WH-1000XM3 . Lukkede Bluetooth-hodetelefoner i full størrelse. Perfekt for å jobbe på en datamaskin, de gir utmerket lyd med fyldig bass. Utstyrt med et mykt og behagelig hodebånd, ypperlige øreputer.

Bilde
Bilde

A4Tech HS-60 . De beste billige PC -hodetelefonene utstyrt med en mikrofon. Modellen er ikke fersk, men den er veldig populær og etterspurt. Settet inneholder høykvalitets pels øreputer, og sammen med dem tradisjonelle deler laget av praktisk lær. Det er en krok for hengende hodetelefoner. Det er en tett og holdbar kabel.

Bilde
Bilde

Sennheiser G4ME ZERO . Den beste spillhodetelefonen med god lyd og mikrofon. Et vinn-vinn-valg for datamaskinarbeid. En utmerket enhet i et forhold mellom pris og kvalitet. Lyden her er egnet for å lytte til favorittmusikksporene dine, og for å se filmer og for spill.

Teknikken er preget av en interessant frisk design med karakteristiske "leken" notater. Settet inneholder et romslig etui for å bære enheten.

Bilde
Bilde

Logitech G635 . Hodetelefoner med ledninger i full størrelse designet for PC-spill. De har en diskret, men attraktiv design. Kompletteres med en mikrofon av høy kvalitet. De har en behagelig passform og er utstyrt med et gaminghodesett.

Bilde
Bilde

Xiaomi Mi In-Ear-hodetelefoner Pro2 . Billige hybridvakuumhodetelefoner. For sin verdi produserer denne enheten en veldig god lyd. Hvis du vil finne en kvalitetsinnretning for å se filmer på PC-en din, er Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro2 en vinnende løsning. Enheten sitter veldig behagelig i øret, som mange brukere noterer. I slike hodetelefoner kan du lytte til musikk i flere timer uten ubehag.

Selvfølgelig er listen over høykvalitets og praktiske hodetelefoner for datamaskinen ikke begrenset til de listede elementene. Det er fortsatt mange avanserte modeller som gleder kundene ikke bare med lydkvalitet, men også med forholdet mellom pris og kvalitet.

Bilde
Bilde

Hva skal du se etter når du velger?

Hvis det er behov for å kjøpe komfortable hodetelefoner av høy kvalitet til en datamaskin, så forbrukeren bør ta hensyn til hvilke kriterier man bør ta hensyn til når man velger den optimale enheten.

Formålet med kjøpet . Bestem deg først for hvilket formål du skal kjøpe utstyret. For spill, kontorarbeid, se på filmer eller bare lytte til musikk. Basert på dette er det verdt å velge riktig modell.

Moderne hodetelefoner er delt inn i flere typer, som hver er designet for å utføre spesifikke oppgaver.

Bilde
Bilde

Spesifikasjoner . Vær oppmerksom på parametrene og egenskapene til den valgte teknikken. Bass, frekvensområde, effektnivå og andre verdier er viktige. Hvis du trenger veldig høy, klar og rik lyd med god bass, er det fornuftig å velge kraftigere enheter med utmerkede egenskaper. Hvis du kjøper hodetelefoner for arbeids- eller kontorforhold, er unødvendige utgifter upassende - en enhet med gjennomsnittlige parametere er nok.

Bilde
Bilde

Komfortnivå . Datamaskinhodetelefoner av enhver type må være så behagelige som mulig. Hvis det er mulig, anbefales det å prøve på den valgte enheten i butikken før betaling.

Dette kriteriet er spesielt viktig å ta hensyn til hvis du er vant til å bruke mye tid foran skjermen. Hvis teknikken er upraktisk, vil du ikke kunne bruke den på lenge, og den vil bare etterlate ubehagelige inntrykk.

Bilde
Bilde

Bygg kvalitet . Før du betaler, må du undersøke enheten du hentet nøye. Byggekvaliteten skal være "utmerket". Det skal ikke være løse eller løse deler noe sted, teknikken skal ikke knase eller knekke. Se samtidig på integriteten til alle overflater og ledninger (hvis de er tilstede). Hodetelefoner bør ikke ha riper, skraper eller skadet kabelisolasjon.

Bilde
Bilde

Design . Finn hodetelefoner du liker designet. Det vil være mye hyggeligere å bruke et slikt produkt.

Bilde
Bilde

Produsent . De beste datamaskinhodetelefonene produseres kun av store og kjente merker. Merkevarer vil vare lenger, og lydkvaliteten vil gi mye bedre ut. Ikke vær redd for den høye prisen.

Mange merkede enheter er rimelige.

Anbefalt: