Hi-Res Audio-hodetelefoner: De Beste Trådløse Bluetooth-modellene Og In-ear-hodetelefoner, In-ear Og Andre Typer

Innholdsfortegnelse:

Video: Hi-Res Audio-hodetelefoner: De Beste Trådløse Bluetooth-modellene Og In-ear-hodetelefoner, In-ear Og Andre Typer

Video: Hi-Res Audio-hodetelefoner: De Beste Trådløse Bluetooth-modellene Og In-ear-hodetelefoner, In-ear Og Andre Typer
Video: Best Earbuds 2021: Bose, Sony, Apple, Audio-Technica, & More! 2024, April
Hi-Res Audio-hodetelefoner: De Beste Trådløse Bluetooth-modellene Og In-ear-hodetelefoner, In-ear Og Andre Typer
Hi-Res Audio-hodetelefoner: De Beste Trådløse Bluetooth-modellene Og In-ear-hodetelefoner, In-ear Og Andre Typer
Anonim

I moderne liv er det ikke lett å overraske noen med HD-video, men når man husker det vakre bildet, glemmer folk ofte lyd av høy kvalitet. Lyd kan også ha høy oppløsning. Spesialformatet kalles Hi-Res Audio.

Bilde
Bilde

Funksjoner og forskjeller fra det vanlige

For å bedre karakterisere funksjonene i Hi-Res Audio, er det nødvendig å ha forståelse for noen indikatorer. For eksempel, for et vanlig mp3-format er en utmerket bitrate 320 Kb / s, og for Hi-Res Audio vil den laveste være 1000 Kb / s … Dermed er forskjellen mer enn tre ganger. Det er en forskjell i prøvetakingsområdet, eller, som det også kalles, prøvetaking.

Det er spesifikke krav til produkter med god lydkvalitet. Produsenter må følge disse kravene når de lager enhetene sine. For å ha en Hi-Res Audio-etikett på emballasjen med hodetelefoner, må produktene gi lyd med en frekvens på 40 tusen Hz .… Det er merkelig at en slik lyd er utenfor grensene for oppfatningen av menneskelig hørsel, i stand til å fange opp omtrent 20 tusen Hz (eller mindre, i henhold til personens alder).

Men dette betyr ikke at lydinformasjon utenfor dette området er ubrukelig for en person. Når hodetelefonene er klare til å gjengi et så bredt spekter, vil dette utvilsomt bidra til å sikre at brøkdelen av spekteret som vi kan oppfatte dannes og overføres så fullstendig og med minst mulig forvrengning. Og ikke forkortet innenfor grensene for hørselsspekteret.

Bilde
Bilde

På samme tid konvensjonelle hodetelefoner kan ha forvrengning under lydgjengivelse på et tidspunkt da lydfrekvensen begynner å nærme seg grensefunksjoner … Produktene kan ikke gjengi frekvensene som de burde, eller takler ikke avspilling i det hele tatt. Hi-Res Audio behandler hele lydfrekvensområdet samtidig som den opprettholder den høyeste kvaliteten.

Hi-Res Audio-hodetelefoner består av en høyttaler og en balansert ankerdriver. I tillegg kommer de med en festbar ledning og flere utskiftbare filtre, som gir deg valget mellom balansert lyd, økte høye eller lave frekvenser. Hodetelefoner leveres med tilbehør. Disse inkluderer en bæreveske, en enhet som lar deg bruke lydsystemet på et fly og et verktøy som brukes til å rengjøre produktet.

Hovedegenskapene er:

  • mottakelighet - 115 dB;
  • impedans - 20 Ohm;
  • frekvensspekter - fra 0, 010 til 40 kHz.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

De beste luftmodellene

Blant de forskjellige Hi-Res Audio-hodetelefonene er det også overhead-alternativer. Den mest populære er Pioneer SE-MHR5 sammenleggbar.

I prosessen med å lage hodetelefoner ble det brukt tre hovedtyper materialer: plast, stål og lær. Sistnevnte brukes i hodebåndet og i utformingen av øreputer. Den største ulempen med dette materialet er rask slitasje, øreputer mister raskt attraktiviteten. Fyllingen av øreputene er polyuretan. De ytre koppene og noen fester er laget av aluminium. Produktets frekvensspekter - 0, 007-50 kHz, startimpedans - 45 Ohm, maksimal effekt - tusen mW, lydnivå - 102 dB, vekt - 0,2 kg.

Det følger med en kabel for å gjøre produktet enkelt å bruke i feltet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En til populær modell er Hi-Res XB-450BT … Dette er en trådløs variant. Tilkoblingen utføres via Bluetooth, via NFC. Lydstreaming av høyeste kvalitet tilbys. Frekvensspekteret er 0,020-20 kHz. Produktene er utstyrt med en innebygd mikrofon for håndfri kommunikasjon. Tilgjengelig i fem farger: svart, sølv, rødt, gull, blått.

Det komplette settet består av:

  • modell for trådløs hodetelefoner;
  • USB-kabel;
  • ledning.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Et godt hodetelefonalternativ, der det er en akseptabel kombinasjon av pris og kvalitet, er Sony WH-1000XM … Dette produktet er utstyrt med en støydempende enhet, som gjør det mulig, i tillegg til å lytte til favorittsporene dine i god kvalitet, også å bli isolert fra støy. Produktets følsomhet er 104,5 dB, motstanden er 47 Ohm, frekvensspekteret er fra 0, 004–40 kHz.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Vakuum vurdering

Vi presenterer TOP 3 vakuumhodetelefoner.

Xiaomi Hi-Res Pro HD

De er produkter av lukket type, trådløse ørepropper. Det er en volumkontroll, en fjernkontroll, en innebygd mikrofon. Frekvensspekter - fra 0, 020 til 40 kHz, impedans - 32 Ohm, følsomhet - 98 dB. Kroppen er laget av metall. En kabel er inkludert i pakken.

Bilde
Bilde

Hodetelefoner Sony MDR-EX15AP

Dette er vakuumhodetelefoner som gjør det mulig å lytte til musikk komfortabelt under sportsaktiviteter eller dans, fordi formen på øreproppene lar produktet passe godt til øret og ikke falle ut selv med for intens aktivitet.

De har funksjonen til å isolere seg fra ekstern støy.

Frekvensspekteret er 0, 008-22 Hz, følsomheten er 100 dB, noe som garanterer høy lydkvalitet. Finnes i flere farger. Budsjettmessig i kostnad.

Bilde
Bilde

Modell iiSii K8

Det er et lett og stilig produkt designet for folk som ønsker å lytte til HD-musikk selv på veien eller under sport. Designet kombinerer armatur og dynamiske drivere, skaper lyd av høy kvalitet og et bredt frekvensspekter gjør det mulig å lytte til musikk i Hi-Res-format.

Dette er in-ear in-ear-hodetelefoner som kjennetegnes ved et omfattende utvalg av funksjoner, komfortabel kontroll og tilstedeværelsen av to mikrofoner samtidig for bedre lydoverføring.

Denne modellen er sertifisert og overholder Hi-Res Audio-standarden, som bekrefter den gode kvaliteten på lydbølgetransmisjon.

Anbefalt: