Hvordan Kobler Jeg Hodetelefoner Til Telefonen Min? Hvordan Sette Opp Kablede Og Trådløse Hodetelefoner På Android?

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan Kobler Jeg Hodetelefoner Til Telefonen Min? Hvordan Sette Opp Kablede Og Trådløse Hodetelefoner På Android?

Video: Hvordan Kobler Jeg Hodetelefoner Til Telefonen Min? Hvordan Sette Opp Kablede Og Trådløse Hodetelefoner På Android?
Video: How to Use USB Headphones on Android Phone? You can Connect with OTG Cable! 2024, April
Hvordan Kobler Jeg Hodetelefoner Til Telefonen Min? Hvordan Sette Opp Kablede Og Trådløse Hodetelefoner På Android?
Hvordan Kobler Jeg Hodetelefoner Til Telefonen Min? Hvordan Sette Opp Kablede Og Trådløse Hodetelefoner På Android?
Anonim

I dag er hodetelefoner en integrert del av livet til enhver smarttelefon -eier. Denne uttalelsen gjelder spesielt for unge mennesker. Med headsettet kan du motta anrop uten å ta telefonen ut av lommen, noe som er veldig hyggelig om vinteren. Hodetelefoner for telefoner er spesielt populære blant drivere. Med dem er det ikke nødvendig å slippe rattet for å ta telefonen, dessuten er det forbudt å snakke i telefon mens du kjører i mange land i verden.

Instruksjoner for tilkobling av hodetelefoner

Moderne hodetelefoner for smarttelefoner Er et spesialisert lydhodesett der du ikke bare kan lytte til musikk, men også motta innkommende anrop. Til tross for den lille størrelsen overfører den innebygde mikrofonen tydelig lydinformasjon.

Moderne hodesett for telefoner klassifisert etter tekniske egenskaper … Men først og fremst tilkoblingsmetoden vurderes:

Kablet hodetelefoner . De er koblet til telefonen via en minikontakt med en diameter på 3,5 mm.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Trådløse hodetelefoner … Et slikt headset kobles til en smarttelefon via Bluetooth -teknologi.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Også hodetelefonene er delt etter formfaktor … Trådløse modeller er festet på det ene øret.

Bilde
Bilde

Kablet utstyr har en standard form dråper eller vakuumhodetelefoner . Modellen er ikke veldig vanlig i samfunnet, da den krever mye batteristrøm. Oftest brukes de til å koble til en PC, bærbar PC eller TV. Men dette betyr ikke at de ikke kan brukes til å koble til en smarttelefon. Videre forutsetter Android OS bruk av et headset med forskjellige design.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Generelt er det ikke vanskelig å koble et headset til en telefon. Hver enkelt hodetelefonmodell kommer med instruksjoner. Modeller med kabel bare koble via minijack til en spesiell kontakt på smarttelefonen. Men for å koble til trådløs hodetelefon du må opprette en Bluetooth -tilkobling.

Kablet

Prosessen med å koble hodetelefoner med kabel til telefonen din er veldig enkel. Først av alt er det nødvendig undersøke smarttelefonen.

Oftest er hodetelefontilkoblingen plassert ved siden av ladekontakten.

I dag er det 2 alternativer for tilkobling av et kablet headset:

Micro USB … Denne tilkoblingsmetoden brukes for mange operasjoner med telefonen, for eksempel lading eller overføring av data. Den er også egnet for tilkobling av hodetelefoner.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Minijack med en standardstørrelse på 3,5 mm. Denne typen kontakter er den mest populære. Gjennom det kan du koble til ikke bare et headset, men også stereoutstyr, nemlig front-, stasjonære og bærbare høyttalere.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For å gjøre det trådløse headsettet aktivt, Bare koble kontakten til den tilhørende kontakten … Smarttelefonen oppdager umiddelbart tilkoblingen til en ny enhet og begynner å sende lyd bare til hodetelefonene.

Trådløst

Prosessen med å koble til trådløse hodetelefoner er litt mer komplisert. I dag er det flere måter å koble dem til en smarttelefon . Avstanden mellom enheter bør ikke være mer enn 10 m. Premium -modeller tilbyr støtte i en avstand på 100 m. Den grunnleggende sammenkoblingsmetoden finnes i bruksanvisningen til selve øreproppene og telefonen:

  1. Før du kobler til hodetelefonene, må du aktivere dem.
  2. Etter at hodetelefonene er slått på, må du gå til Bluetooth -delen via Smartphone Settings -menyen. Oftest viser det seg å være blant de første fra den generelle listen over innstillinger.
  3. Etter at du har valgt linjen "Bluetooth", må du flytte glidebryteren til "på" -posisjonen
  4. Deretter vises et vindu på smarttelefonskjermen med et søk etter nye enheter
  5. I listen som vises, må du finne navnet på headsettet
  6. For å koble til, må du skrive inn en kode. Oftest er det 0000.
Bilde
Bilde

Hvis et Bluetooth -headset bare brukes til å snakke i telefon, vil det være umulig å lytte til musikk gjennom det . Utviklerne av Android -operativsystemet har imidlertid klart å finne en vei ut av slike situasjoner. De laget en spesiell Bluetooth -ruter -app , som er tilgjengelig for alle brukere på PlayMarket -plattformen. Etter at du har lastet ned dette verktøyet, må du koble til Bluetooth på lydhodesettet og smarttelefonen, deretter følge standard paringsprosedyre og deretter starte programmet for å installere ruteren.

Bilde
Bilde

Slik konfigurerer du

Koble hodetelefoner til smarttelefonen Er en ting, men å sette opp et headset er en helt annen sak. Før du bruker standard kablede hodetelefoner på Android -smarttelefoner, det er nødvendig å identifisere kompatibiliteten til enheter:

  1. Du vil se en beregning hodesettmotstand … Det er angitt i ohm. Den digitale verdien er plassert på emballasjen til headsettet. Hodetelefoner med en impedans på 16-32 ohm er ideelle for smarttelefoner. Noen modeller av smarttelefoner kan være i kontakt med et headset med et impedansområde på 50-64 ohm. Moderne smarttelefonmodeller har ikke en forsterker. Hvis du kobler et headset med et høyt impedansnivå til smarttelefonen din, blir lyden svak og utydelig.
  2. Trenger å avklare tilkoblingstype … I dette tilfellet vurderes alternativene for audio jack trs og trrs. Enkelt sagt er trs en vanlig lydkontakt med en diameter på 3,5 mm, og trrs er en minikontakt av en standardstørrelse, som har en ekstra kontakt for å overføre et mikrofonsignal. Et godt headset kommer ofte med en balansert kabel og balansert kontakt som ser ut som en plugg. Du kan imidlertid ikke koble dem til telefonen.
  3. Volumkontroll … Hvis hodetelefonspesifikasjonene samsvarer med smarttelefoner, og lyden er stille når du er tilkoblet, bør du sjekke volumnivået for applikasjoner. Denne funksjonen finnes på alle telefoner med Android -operativsystemet. For hver enkelt applikasjon kan du angi sitt eget volum. Mest sannsynlig er spilleren satt til en lav lydverdi.
  4. Det er nødvendig å produsere hodetelefontest ved å ringe … Hvis du kan høre samtalepartneren godt under samtalen, er det ingen forstyrrelser, da passer hodetelefonene perfekt og gikk gjennom den nødvendige innstillingen. Hvis det plutselig ikke er lyd, bør du sjekke helsen til lydkontakten eller mikrokretsen som driver telefonens lydeffekter.
  5. Etter at du har koblet til hodetelefonene, må du sjekk om smarttelefonen har gjenkjent den nye enheten . Når et hodesett er tilkoblet, vises det ofte et hodetelefonikon øverst på telefonens arbeidspanel. Hvis den ikke vises, må du kontrollere at pluggen er tett i kontakten. Som en ekstra kontroll av funksjonaliteten til det kjøpte headsettet, må du ta andre hodetelefoner med samme type tilkobling. Hvis det andre headsettet fungerer perfekt, er de kjøpte hodetelefonene defekte.
  6. Etter å ha sjekket at hodetelefonene passer og funnet ut at headsettet fungerer, du må gå til lydinnstillingen . For å gjøre dette kan du bruke en standard equalizer eller et tilleggsprogram som tilsvarer operativsystemet. Det er verdt å merke seg at tredjepartsapper er det beste tilpasningsalternativet for smarttelefonbrukere. De kan brukes til å endre den generelle naturen til lydgjengivelsen, øke standardmaksimalvolumet, legge til bass og mye mer.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Men eierne av et trådløst headset for smarttelefoner med Android -operativsystemet er dobbelt heldige:

  1. Et trådløst headset er mest praktisk for kontinuerlig bruk, selv om det krever oppladning i tide.
  2. Det er mye enklere å sette opp disse hodetelefonene. Det er praktisk talt ingen problemer når du kobler dem til.

Du trenger for å sette opp et trådløst headset slå på Bluetooth og bruk systemutjevningen til smarttelefonen … Du kan også laste ned en tredjepartsprogram som passer til hodesetttypen din. Med det vil det være mulig å etablere ikke bare den generelle konfigurasjonen, men også forskjellige lydeffekter.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hver hodetelefonbruker må huske at langvarig lytting til musikk med høyt volum kan skade hørselen og føre til at hodesettet ikke fungerer som det skal.

Mulige feil

Når du kobler til et kablet headset, er problemer ekstremt sjeldne. Moderne brukere ser ikke engang på bruksanvisningen. Hos henne er alt ekstremt enkelt og forståelig. Og her Når du kobler til trådløse hodetelefoner med Bluetooth -teknologi, kan det oppstå noen problemer:

  1. En vanlig feil for smarttelefonbrukere når du kobler et Bluetooth -headset er deaktivert synlighet av smarttelefonen for andre enheter . Det er nok bare å deaktivere denne parameteren.
  2. Det kan være mangel på tilkobling mellom headsettet og smarttelefonen i feil samsvar med Bluetooth -versjoner . Dette er selvfølgelig ekstremt sjeldent. Men for å løse dette problemet vil det bare hjelpe å oppdatere den trådløse teknologien på den ene eller begge enhetene.
  3. De fleste gadgets, etter paring, forblir tilkoblet til a tilbakestille parametrene til en av enhetene til fabrikkinnstillingene . Noen telefoner vil imidlertid fortsatt kreve omkobling med headsettet ved påfølgende tilkoblinger.

Anbefalt: