Hodetelefoner Til PS4: Hodesett Med Mikrofon, In-ear Hodetelefoner Og Andre. Beste Trådløse Spillhodetelefoner For Playstation

Innholdsfortegnelse:

Video: Hodetelefoner Til PS4: Hodesett Med Mikrofon, In-ear Hodetelefoner Og Andre. Beste Trådløse Spillhodetelefoner For Playstation

Video: Hodetelefoner Til PS4: Hodesett Med Mikrofon, In-ear Hodetelefoner Og Andre. Beste Trådløse Spillhodetelefoner For Playstation
Video: PlayStation 4 (PS4) Cobra In-Ear Stereo Noise-Cancelling Headset | Unboxing & Review | MyKeyReviews 2024, April
Hodetelefoner Til PS4: Hodesett Med Mikrofon, In-ear Hodetelefoner Og Andre. Beste Trådløse Spillhodetelefoner For Playstation
Hodetelefoner Til PS4: Hodesett Med Mikrofon, In-ear Hodetelefoner Og Andre. Beste Trådløse Spillhodetelefoner For Playstation
Anonim

Sony Playstation lar deg komfortabelt spille favorittspillene dine. Men for en fullstendig nedsenking trenger du lyd av høy kvalitet. Standard hodetelefoner er ikke spesielt behagelige, de høres dårlige, ubehagelige og tunge ut. Den beste løsningen er å kjøpe et eget headset. Det er et stort utvalg kvalitetshodetelefoner til Sony Playstation, du trenger bare å velge den rette for deg.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Visninger

Hodetelefoner til PS4, PS4 Pro og andre modeller kan deles inn i to store typer: trådløs og kablet . For spill kan både mono- og stereohodesett brukes. Samtidig er hodetelefoner med surroundlydeffekt spesielt populære. Denne lyden er mulig i både trådløse og kablede versjoner. Hodetelefoner er delt inn i varianter, avhengig av konfigurasjonen.

Små dråper . Dette er vakuum ørepropper som kan brukes til spill. Øreputer i silikon garanterer en god passform til øregangen. Dette gir passiv støyisolasjon. Under spillet vil brukeren ikke høre eksterne lyder.

Praktisk sett vil ikke de rundt deg bli tvunget til å lytte til det som spilles av i headsettet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

In-ear hodetelefoner . Denne sorten har ikke øreputer. Disse hodetelefonene er ganske enkelt satt inn i auriklene. Det er upraktisk å bruke dem i kombinasjon med en spillkonsoll. Brukeren vil ikke kunne nyte lyden.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Full størrelse . Skjermer er best for spillere. De er kraftige og store i størrelse. Ørekoppene dekker ørene helt, slik at du kan nyte høy kvalitet og surroundlyd. Det er verdt å merke seg at hodetelefoner over øret kan ha en åpen eller lukket hodetelefontype. I det første tilfellet er det hull i bollene, ytre lyder trenger inn. Imidlertid gir åpen akustikk den mest realistiske lyden, og sliter ikke med øret. Lukket har i sin tur ingen hull i bollene. Dette sikrer fullstendig lydisolering.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Trådløst

Modellene er godt egnet for aktive spillere som er fullstendig fordypet i dynamikken . Vanligvis har trådløse hodetelefoner et ganske originalt design. Ofte suppleres spillmodeller med belysning. Blant Sony -produkter det mest populære er Platinum -headsettet . Hodetelefoner kan enten være med eller uten mikrofon. Det første alternativet lar deg ikke bare høre lydene fra spillet, men også å kommunisere med lagkameratene. De viktigste fordelene med trådløse hodetelefoner er som følger.

  1. Ingen kabelproblemer. Det er verdt å merke seg at ledningene begrenser spillerens bevegelse og ofte bare forverres.
  2. Moderne og interessant design. Faktisk er trådløse hodetelefoner ofte designet for å være så imponerende som mulig. Dette er spesielt viktig hvis modellen ikke bare skal brukes hjemme alene.
  3. Innebygde oppladbare spillhodetelefoner gir imponerende autonomi. Vanligvis varer ladningen i 6-12 timer eller mer.
  4. Du kan bevege deg bort fra skjermen på hvilken som helst avstand. Ofte spiller spillere på farten, fascinert av videosekvensen. Trådløse hodetelefoner lar deg nyte ferien fullt ut.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Denne typen hodesett kan ikke kalles ideell. Det er også ulemper.

  1. Ytterligere maskinvarekomponenter gjør hodetelefonene tyngre. Dette er ganske viktig fordi spillere bruker headsettet lenge uten avbrudd.
  2. Prisen er en størrelsesorden høyere enn for kablede hodetelefoner. Dette forutsetter den samme lyden.
  3. Behovet for å overvåke batteriets ladningsnivå. Hvis hodetelefonene er uforutsigbart utladet, er dette i det minste ubehagelig. Mange modeller støtter i tillegg en kablet tilkobling, slik at du ikke kan avbryte spillet. Denne funksjonen er imidlertid fortsatt en ulempe.

Det er en oppfatning at trådløse hodetelefoner høres verre ut, men dette er ikke helt sant. Faktisk avansert teknologi brukes i moderne modeller … De, sammen med programvarekomponenter, lar deg maksimere signalkvaliteten. Som et resultat kan hodetelefonene glede brukerne med en romslig, fyldig lyd.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Kablet

Bevist teknologi er velkjent for alle i årevis. Disse hodetelefonene er enkle å slå på, de krever ikke så fine innstillinger som trådløse. Modeller kan være med eller uten mikrofon. De viktigste fordelene med denne typen hodetelefoner.

  • Vekt og størrelse . Mange modeller leverer kraftig lyd i et lite fotavtrykk. Dette skyldes det faktum at det ikke er batterier og kommunikasjonsmoduler inne. Selv i full størrelse har et behagelig og lett hodebånd.
  • Mangel på innebygd batteri . Hodetelefonene kan ikke plutselig gå tom og slutte å fungere. Imidlertid bør det forstås at headsettet drives av enheten det er koblet til.
  • Valuta for pengene . Til en pris tilbyr disse hodetelefonene bedre avspillingskvalitet enn trådløse hodetelefoner.

Dette skyldes det faktum at signalet overføres gjennom kabelen i henhold til helt andre prinsipper.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Noen modeller har en avtakbar kabel. Så hvis det forverres, kan det erstattes uten problemer i det hele tatt. Imidlertid har kablede modeller fortsatt ulemper.

  • Kabelen blir sammenfiltret og pluggen går i stykker . Selvfølgelig er dette en relativ ulempe. Du kan velge en modell med en tråd av høy kvalitet, og til og med flyttbar. Dette garanterer ikke bare en lang levetid, men også en rask erstatning. Slike hodetelefoner er dessuten ikke alltid kompatible med set-top-boksen. Du må i tillegg kjøpe en adapter til kontakten.
  • Binding til en signalkilde, manglende evne til å bevege seg fritt . Ledningene kan også komme i veien for hendene under spillet. Dette er imidlertid en relativ ulempe. Mange er klare til å tåle dette av hensyn til lyd av høy kvalitet og behagelig design. Det er bedre for spillere å foretrekke modeller med lange ledninger slik at de komfortabelt kan sitte foran skjermen.
  • Mindre dramatisk design … Vanligvis har slike modeller ikke spesiell LED -bakgrunnsbelysning og er laget i mer klassiske former. Dette er imidlertid ikke en regel, men bare et mønster.

Hvis du ønsker det, kan du fortsatt finne spektakulære hodetelefoner med ledning.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Produsenter

Mange selskaper driver med produksjon av hodetelefoner som kan brukes med Sony Playstation. Selvfølgelig er det vanligste alternativet modeller fra konsollprodusenten. Sony Playstation 2.0 PS4 / PS3 / PS Vita -modellen er ganske populær . Dette standard 1-kanals headsettet har en innebygd mikrofon. De viktigste fordelene med modellen:

  • god detalj av lyder;
  • dobbel type tilkobling;
  • med en trådløs tilkobling, en ganske god batterilevetid på opptil 8 timer;
  • volumet er ganske nok til å fordype seg i spillingen;
  • brette struktur;
  • lydisolasjon av høy kvalitet.

Sony Playstation 2.0 -hodetelefoner er fremdeles ikke perfekte … Kabelen er avtagbar, men kvaliteten er dårlig. Modellen lar deg laste ned lydprofiler for forskjellige spill, men bare ved hjelp av tilleggsprogramvare. Ved bruk mangler det lave frekvenser. Likevel er jeg glad for at lydparametrene vises på skjermen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fortjener oppmerksomhet og modell Sony Wireless Stereo Headset 7.1 . Mikrofonen til dette headsettet er plassert på bommen, den kan slås av hvis det ikke er nødvendig. Over-øret, lukkede hodetelefoner er lette for mer behagelig langvarig bruk. Innebygd trådløs sender sikrer signalstabilitet. De viktigste fordelene med modellen:

  • lyd av høy kvalitet;
  • det er et alternativ for surroundlyd;
  • volumtaster på saken;
  • stabilt signal ved overføring av data trådløst.

Det er nyttig å merke seg at mikrofonen har lav følsomhet. Støyisolasjon er ikke nok for et komfortabelt spill. Det er ingen ladekabel i settet, noe som er ganske rart. Full funksjonalitet kan bare oppleves med de nyeste versjonene av prefikser.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

ASUS tilbyr et kvalitetshodesett for spillere. Det er interessant at hodetelefonene kan kobles til absolutt hvilken som helst enhet. Den mest populære modellen er ASUS Cerberus … On-ear monitor hodetelefoner har en lukket type akustikk. Hovedfordeler:

  • lydisolasjon av høy kvalitet;
  • praktiske taster for å justere volumet;
  • 2 mikrofoner som kan slås av og på med en knapp;
  • dobbel buesikring;
  • beskyttende flette av ledningen forlenger levetiden.

Det er nyttig å merke seg at modellen varmes opp ved langvarig bruk, om enn litt. Mikrofonen har en ganske lav følsomhet. Ledningen er hard og kan forårsake ubehag.

Det er verdt å merke seg at det ikke er mulig å raskt bruke fjernkontrollen på kabelen på grunn av den upraktiske plasseringen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

HyperX produserer kvalitetshodetelefoner som kan brukes med Playstation. Hodesettet Cloud Revolver S i full størrelse med lukket akustikk fortjener spesiell oppmerksomhet . En kablet tilkoblingstype brukes. Hovedfordeler:

  • forvrengning på bare 2%;
  • reproduksjon av høy kvalitet;
  • innebygd lydbehandling kort;
  • det er et alternativ for surroundlyd i henhold til standarden 7.1.

Det er nyttig å merke seg , at modellen er ganske dyr. Hvis det er en smarttelefon i nærheten, kan det være forstyrrelser i hodetelefonene. Mikrofonen er ikke veldig følsom. Ører svetter mye hvis du spiller lenge uten avbrudd.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Plantronics tilbyr hodetelefoner som kan kobles til en digitalboks med en ledning. RIG 500HS er ganske populær for sin toveis kabelinnføring . Hodesettet er i full størrelse og har en forlengelsesmikrofon. Blant plussene er det verdt å merke seg:

  • standard mini-jack for 4 kontakter;
  • avspilling av høy kvalitet;
  • kabel med god styrke;
  • praktisk posisjonsjustering.

Hvori kabelen er kort for et komfortabelt spill, bør dette tas i betraktning. Pannebåndet er litt hardt som merkes ved langvarig bruk. Som andre lignende hodetelefoner har disse mikrofon med utilstrekkelig følsomhet … Generelt er modellen verdt pengene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Tilkoblingstyper

Hodetelefoner til Playstation kan være kablet eller trådløst . Uansett må de være koblet til noe. Det er flere alternativer, inkludert å koble direkte til konsollens joystick eller til en PC eller TV. Første alternativ brukes vanligvis når video vises på en skjerm. Og så er hodetelefonene vanligvis fortsatt koblet til datamaskinen.

Til joystick

Dette kan gjøres med en PS4 eller PS3 . Dessuten er selve prosessen generelt enkel. Først må du koble hodetelefonene til styrespaken med en ledning. I noen tilfeller vil dette kreve en adapter. Bruk PS -tasten til å konfigurere på kontrolleren. Det er nødvendig å holde den til menyen vises til venstre. Velg delen "Lyd" og velg parametrene for riktig utgang av signalet til hodetelefonene.

Alternativt kan du bruke Sony -hodetelefoner. De er trådløse og mye lettere å koble til.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Til datamaskinen

Mange brukere bruker en spillkonsoll i kombinasjon med en PC . Det er for ham at du kan koble til hodetelefoner uten store problemer. Det kan enten være et kablet eller et trådløst headset. Tilkoblingsopplegget er enkelt, bare koble til kontakten eller koble den til trådløst. Det er verdt å koble hodetelefoner i henhold til samme opplegg hvis en enkel TV brukes til å sende videosekvensen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan velge?

Når du velger, er det helt verdt fokus på dine behov og ønsker … Du kan imidlertid ta en modell direkte fra Sony, og produkter fra andre produsenter gjør det bra. Enhver tilkoblingstype kan velges. Kablet hodetelefoner ha bedre lydkvalitet til en akseptabel pris. Arbeidet med et slikt headset er stabilt. Trådløse hodetelefoner er praktiske. Hvis budsjettet ikke er spesielt begrenset, kan du stoppe ved denne typen tilkoblinger. Hodetelefoner i full størrelse med åpen eller lukket akustikk lar deg bevege deg rundt i rommet mens du spiller uten begrensninger. Det er bare viktig å ikke glemme å lade batteriene med et slikt headset.

Hodetelefonene er viktige . Nøyaktig modeller i full størrelse lar deg fordype deg helt i spillingen. Hvis du ikke spiller ofte, kan du begrense deg selv hodetelefoner på øret … Men fra foringer må nekte. Lyden vil være av lav kvalitet, og du kan bare drømme om støyreduksjon.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Mikrofontype viktig i tilfeller der du trenger å kommunisere med lagmedlemmer under spillet. Da bør det gi stabil dataoverføring uten forsinkelser. Her er hovedtyper av mikrofoner.

  • Innebygd i kroppen . Den er justerbar med en knapp og er kompakt.
  • Laget på et plasthåndtak … Dette er vanligvis små mikrofoner som ikke fungerer veldig bra. Når du kommuniserer, kan det oppstå fremmede lyder.
  • Hengt på en ledning … Den eneste ulempen er at du må ta mikrofonen til munnen din hver gang. Signaloverføring er bra. Passer for de tilfellene når du trenger å kommunisere, men sjelden.

Fremdeles verdt spesiell oppmerksomhet betale for funksjonalitet … Lyden skal være klar og romslig. Minste latens i overføring av tale er viktig for lagspill. Praktisk hvis hodetelefonene kan kobles til et stort antall enheter.

Det anbefales å lytte til flere sanger fra en smarttelefon eller annen kilde med hodetelefoner før du kjøper.

Anbefalt: