Oklick-hodetelefoner: Oversikt Over Modeller Med Mikrofon, HS-L400G ZEUS Og Trådløst Headset, Giftig, Spill Og Andre Alternativer. Hvordan Velge?

Innholdsfortegnelse:

Video: Oklick-hodetelefoner: Oversikt Over Modeller Med Mikrofon, HS-L400G ZEUS Og Trådløst Headset, Giftig, Spill Og Andre Alternativer. Hvordan Velge?

Video: Oklick-hodetelefoner: Oversikt Over Modeller Med Mikrofon, HS-L400G ZEUS Og Trådløst Headset, Giftig, Spill Og Andre Alternativer. Hvordan Velge?
Video: Гарнитура OKLICK (ОКЛИК) ZEUS тест микрофона и микро обзор 2024, Mars
Oklick-hodetelefoner: Oversikt Over Modeller Med Mikrofon, HS-L400G ZEUS Og Trådløst Headset, Giftig, Spill Og Andre Alternativer. Hvordan Velge?
Oklick-hodetelefoner: Oversikt Over Modeller Med Mikrofon, HS-L400G ZEUS Og Trådløst Headset, Giftig, Spill Og Andre Alternativer. Hvordan Velge?
Anonim

For å få mest mulig ut av dataspill, må du fordype deg helt i spillingen. Hodetelefoner er en av de viktigste egenskapene for dette. I dag skal vi vurdere rekkevidden til produsenten Oklick.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Den første funksjonen til Oklick -hodetelefonmodellene er bemerkelsesverdig liten pris … Produktene til denne produsenten er rimelige, noe som selvfølgelig tiltrekker kjøpere. Et annet særtrekk er vurdert lydparametere av høy klasse … Produsenten er kjent for at enhver modell gjengir musikk med høy kvalitet, og dette gjelder både lave og høye frekvenser. I følge disse parameterne henger ikke Oklick etter produktene fra andre produsenter, og til og med overgår noen, til tross for den betydelige forskjellen i priser.

I tillegg bør den interessante utformingen av Oklick -teknikken vurderes. Denne funksjonen er mest relevant for hodesett for spill, hver modell har sin egen farge og utseende.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Modelloversikt

Siden alle produsentens produkter er delt inn i kablede og trådløse modeller , så er det verdt å presentere begge deler.

Trådløst

BT-S-150 - lette og harmoniske hodetelefoner, som er utstyrt med en ledning mellom øreproppene. Utformingen av den lukkede akustiske formen, tilkoblingen til enhetene utføres takket være støtte fra Bluetooth 5.0. Ved hjelp av en reguleringsenhet som er plassert på ledningen, er det mulig å endre volumet og bytte musikk.

Når det gjelder de tekniske egenskapene, kan vi merke frekvensområdet fra 20 til 20.000 Hz, motstand - 16 ohm, følsomhet - 102 dB, batterikapasitet - 80 mAh. Diameteren på emitterhodene er 12 mm, den kontinuerlige driftstiden er 4 timer og ladetiden er 2 timer. Et ekstra sett med øreputer tilbys ved kjøp.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

BT-M-100 - et stilig headset, hvis hovedtrekk er lett vekt og intuitiv betjening. Lukket bakside med puter over øret og en diameter på 40 mm emitterhode. Frekvensområde - 20-20000 Hz, impedans - 32 Ohm, følsomhet - 108 dB, det er en innebygd mikrofon. Tilkoblingen er tilgjengelig via Bluetooth 3.0 med støtte for 4 profiler. Kontrollsystemet inkluderer å slå på / av hodetelefonene, endre musikkvolumet, bytte spor og svare på telefonsamtaler. Alle de tilsvarende knappene er på høyre øreklokke, noe som gjør musikkavspilling og bruk av hodesett ganske enkelt.

Bruk den medfølgende USB-kabelen for en full 2-timers lading. Batteriladningen varer i 6 timer med kontinuerlig drift. Hodetelefonen veier 127 g uten ledning og har en maksimal rekkevidde på 10 m. Det er verdt å merke seg at Oklick også har en BT-L-100-modell, som har en sammenleggbar design.

Når det gjelder egenskapene, er de helt identiske.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Kablet

HS-G300 ARMAGEDDON - lukkede hodetelefoner, som er den første modellen i HS-serien fra Oklick Gaming. Brukervennlighet sikres av et hodefeste system og myke øreputer med en diameter på 40 mm. Minste frekvensområde er 20 Hz, maksimum er 20 000 Hz. Impedansen er 32 Ohm, følsomheten til høyttalerne er 56 dB, for mikrofonen når denne figuren 34 dB. Tilkobling via 3,5 mm plugg, kabellengde 2,3 m. Tilgjengelig i to farger - svart og hvit, vekt uten ledning - 324 g.

HS-L400G ZEUS - et vakkert spillhodesett, hvor hovedfordelen er kvaliteten på lydopptak og avspilling. Denne positive egenskapen oppnås på grunn av den høye følsomheten til hodetelefonene (105 dB), standardfrekvensområdet (20-20000 Hz), impedans (32 Ohm) og senderhoder med en diameter på 50 mm. Denne modellen skiller seg fra tidligere modeller ved å ta opp lyd av god kvalitet gjennom en omnidireksjonell mikrofon. Og alt dette er takket være følsomheten på 54 dB og muligheten for justering i forhold til headsettet, som ikke er i de tidligere presenterte hodetelefonene. Tilkoblingen skjer via to 3,5 mm kontakter / USB og en 1,8 m kabel.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

HS-L450G PIL - et stereohodesett med en futuristisk design og en lukket akustisk form på øreputer. Følsomhet - 95 dB, frekvensområde - standard, motstand - 32 Ohm. Det er en innebygd mikrofon med en følsomhet på 38 dB. Ledningen er 2,2 m lang, du kan koble PILEN enten via USB eller via 2 3,5 mm plugger. Farge - mørk svart, vekten uten ledning er 360 g.

HS-L600G STÅLLYD - et headset som er bemerkelsesverdig for utseendet. Hvis de fleste modellene i denne serien har et spilldesign, ligner disse hodetelefonene trådløse. Ikke noe ekstra - bare øreputer, design for hodemontering og mykt skum. Impedans - 32 Ohm, frekvensområde - standard, høyttalersensitivitet - 100 dB (for en mikrofon er denne parameteren 42 dB). Det er to 3,5 mm plugger for tilkobling av et headset, og det er også en USB for flerfarget belysning. Hovedfargen er svart -grå, vekt uten ledning - 375 g.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

HS-L950G COBRA Er en spesiell modell blant alle produktene fra Oklick Gaming. Et særtrekk er tilstedeværelsen av et 7.1 flerkanals avspillingssystem, der 7 virtuelle høyttalere lager en flersidig lyd. Denne funksjonen lar deg tydelig høre fiendens bevegelse i spill, og dermed gi spilleren en fordel. I tillegg til spillkomponenten gjør 7.1 -lydkortet gjengivelse av alle lyder som omgir, noe som sikrer bedre musikklytting. En annen funksjon er tilstedeværelsen av et frekvensområde ikke bare for høyttalerne, men også for mikrofonen. Minste verdi er 20 Hz, og maksimumsverdien er 20 kHz, som er mye høyere enn for andre hodesett.

COBRA er designet med et kontrollpanel som du kan justere volumet på mikrofonen og høyttalerne med. Diameteren på emitterhodene er 50 mm, mikrofonfølsomheten er 38 dB, høyttaleren er 103 dB. Kabellengde - 2,2 m, tilkobling via USB, vekt uten ledning - 400 g.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan velge?

Siden prisklassen på de presenterte modellene er omtrent den samme, da valget bør være basert på ytelse og utseende . Som nevnt tidligere har hver modell sin egen design , som sammen med et ganske bredt spekter av modeller gjør at kjøperen kan velge det mest passende headsettet. Og også et viktig kriterium for gaming -hodetelefoner er mikrofonform … Noen modeller har det ubøyelig, og noen gjør det ikke. For eksempel har HS-L500G Toxic-headsettet et som lar deg justere opptaksvolumet ikke bare ved hjelp av innstillingene eller fjernkontrollen, men bare ved å redusere avstanden fra enheten til munnen.

Ikke glem følsomheten til hodetelefonene, diameteren på emitterhodene, frekvensområdet, impedansen og andre egenskaper som direkte påvirker avspillingen, lydopptaket og brukervennligheten.

Anbefalt: