Sony-hodetelefoner: Trådløs Støydemping, EXTRA BASS MDR-XB950B1 Og Andre On-ear- Og Vakuummodeller

Innholdsfortegnelse:

Video: Sony-hodetelefoner: Trådløs Støydemping, EXTRA BASS MDR-XB950B1 Og Andre On-ear- Og Vakuummodeller

Video: Sony-hodetelefoner: Trådløs Støydemping, EXTRA BASS MDR-XB950B1 Og Andre On-ear- Og Vakuummodeller
Video: Как я пришел к Sony WH-1000XM2. Проблемы наушников SONY MDR-XB950B1 и JBL TUNE700BT 2024, April
Sony-hodetelefoner: Trådløs Støydemping, EXTRA BASS MDR-XB950B1 Og Andre On-ear- Og Vakuummodeller
Sony-hodetelefoner: Trådløs Støydemping, EXTRA BASS MDR-XB950B1 Og Andre On-ear- Og Vakuummodeller
Anonim

Det trenger knapt noen å forklare hvor legendarisk Sony er, hvilket bidrag det har til dannelsen av bildet av elektronikk som er utbredt i dag. Men selv blant hodetelefonene til dette selskapet er det veldig forskjellige modeller. Den beste ytelsen er ikke alt, det er viktig å ta hensyn til de praktiske kravene og utvalgsrådene gitt av eksperter.

Særegenheter

For ikke å omskrive informasjonen som er gitt på det offisielle Sony -nettstedet, er det best å henvise til anmeldelser fra sluttbrukere. De bemerker først og fremst at produktene til den japanske giganten fullt ut begrunner prisen. Det er ikke nødvendig å frykte at ledningen vil bli revet for tidlig eller at "det ene øret blir døvt". Utseendet er ganske bra. Og med hovedfunksjonen - produktene fra den asiatiske bekymringen takler trygt gjengivelsen av en anstendig lyd.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Selv i anmeldelsene merker de ofte:

  • mykheten i hodetelefonene;
  • mangel på annen dokumentasjon enn på japansk;
  • bass godt hørbar uten "fløyte";
  • enkel og smidig justering av hodebånd;
  • mindre klager på volumkontroller;
  • egnethet "for enhver anledning".
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Utvalg av trådløse hodetelefoner

Vurderingen av trådløse hodetelefoner fra Japan er passende for å starte med modellen WF-1000XM3 … Den har utmerket aktiv støydemping for en hyggelig respons. 2 sensorer brukes til å oppdage støy. I tillegg behandles mottatt informasjon av prosessoren ved hjelp av en spesiell algoritme. Designerne har tatt vare på muligheten for å bruke både tradisjonell Bluetooth og mer avansert NFC.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er også verdt å merke seg:

  • arbeidstid på én batteriladning opptil 24 timer;
  • kuppelhøyttaler med en diameter på 6 mm;
  • enkel kommunikasjon med hodetelefoner;
  • gjengivelse av alle frekvenser fra 20 til 20.000 Hz.
Bilde
Bilde

Ørepropper

Et attraktivt eksempel på Sonys vakuumhodetelefoner i øret som mottar et signal over en trådløs kanal, vil definitivt være modellen WI-1000X … Ja, den kan ikke skryte av å bli malt i saftige røde eller lilla. Men den edle svarte fargen ser utsøkt ut. Massen til hovedenheten er bare 0,061 kg.

Men selv om vi snakker om det komplette settet med hodetelefoner, vil de veie uhyre 0, 071 kg.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Den lukkede hybriddesignen er veldig gjennomtenkt. Det er heller ikke tilfeldig at n produsenten erklærte frekvensområdet fra 3 Hz til 40 000 Hz … Ja, ikke alle bølger fra disse in-ear-hodetelefonene kan høres tydelig. Men de tilfører det akustiske bildet som helhet rikdom og rikdom. Det er nyttig å merke seg at utviklerne av denne modellen også ga overflødig kabeltilkobling - et ekstremt viktig alternativ der det kan være sterk forstyrrelse.

Bilde
Bilde

Tekniske spesifikasjoner:

  • lading via microUSB -port;
  • festing med nakke -metoden;
  • full implementering av NFC -modus;
  • S-Master HX;
  • ladetid er omtrent 210 minutter.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Et headset faller også inn i kategorien små ørepropper (det vil si en modell av hodetelefoner med mikrofon) MDR-EX155AP … Designerne har strekke seg langt for å holde kabelforvikling på et minimum. Brukere kan velge mellom 4 forskjellige størrelser på ørepropper. 9 mm neodymmagnetdrivere sikrer overlegen lyd. Lengden på den Y-formede snoren når 1,2 m.

Bilde
Bilde

Overhead

Analyser i denne delen hodetelefoner i full størrelse Sony WH-1000XM3 gir ingen mening - siden de bare fungerer fra ledningen. Vi kan bare si én ting: enheter uten kabel, overføring av lyd via Bluetooth, takler bass like godt. Men det du bør ta hensyn til er modellen EKSTRA BASS MDR-XB950B1 . Produsenten lover at selv om den samme Ekstra Bass -modusen inkluderes, vil den totale driftstiden være minst 18 timer.

Headphones Connect -appen er inkludert for å få liv i de fineste lydinnstillingene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Du kan velge ikke bare de tradisjonelle svarte og røde, men til og med blå sakene. 40 mm kuppelhøyttalerne gjør jobben sin perfekt. Ladekabelen er inkludert i grunnpakken. Selv erfarne musikkelskere er overrasket over kvaliteten på avspillingen av visse kjente spor. Dette er en fin måte å "oppdage nye måter å musikk på".

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Versjonen WH-1000XM3 . De gode mulighetene for å jobbe med stemmeassistenten tillot dem å bli vurdert. Den perfekte berøringskontrollen kan heller ikke ignoreres. Støyreduksjon er optimalisert ved å legge til en dedikert prosessor. Det er til og med et alternativ for å jevne ut trykkforskjellen når du jobber i store høyder. Det er helt umulig å møte en slik modus i "billige pads fra butikken".

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I Sony -serien var det et sted for studiohodetelefoner - modeller WH-H910N h. øre på 3 . Disse produktene presenteres i en rekke farger som ser uventede ut. Selvfølgelig tok utviklerne av det japanske konsernet også vare på den uovertrufne høye lydkvaliteten. Passformen på ørene vil være behagelig nok til å brukes hele dagen.

Bilde
Bilde

For din informasjon: informasjon om dråpe-type hodetelefoner, så vel som om tradisjonelle radiohodetelefoner (ikke Bluetooth) i sortimentet av Sony er nesten umulig å finne . Uansett er den minste omtale av slike vilkår på det offisielle russiske nettstedet til selskapet, så vel som i den offisielle russiske nettbutikken, helt fraværende.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når du velger sammenleggbare hodetelefoner fra en japansk produsent, bør du se nærmere på MDR-XB950B1 … Produsenten lover å skjerpe oppfatningen takket være den nøye gjennomtenkte bassen. Selvfølgelig er den proprietære Headphones Connect -appen også tilgjengelig. Til slutt skal det bemerkes at i h. øre møtes:

  • hvit;
  • grønn;
  • rosa;
  • hodetelefoner malt i en rekke andre farger.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Oversikt over kablede modeller

Sonys kabeltilkoblede hodetelefoner er minst like gode som sine trådløse kolleger. Et slående eksempel på dette er forfatterens familie IER-Z1R . Som produsenten lover, vil det være mulig ikke bare å lytte til musikk, men til og med å "føle" det. Og det faktum at alt er i orden med bassen er ikke engang verdt å snakke om. Høyttalerne har perfekt balansert lyd. Sprederen er laget av en polymerfilm som sprøytes et spesielt tynt lag med aluminium. Også bemerkelsesverdig:

  • magnesiumkropp, som effektivt demper ekstern støy;
  • utmerket vibrasjonsdemping;
  • balansert forbindelse;
  • vridd par vridning.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Med alle designglede som er karakteristiske for dette selskapet, er det nødvendig å ta hensyn til en så attraktiv teknisk modell som MDR-EX450AP . Ja, den er malt vanlig svart. Men på den annen side gir den en motstand på 40 ohm, som lar deg bruke headsettet selv på en datamaskin. De reproduserbare frekvensene varierer fra 5 Hz til 25 kHz. Lydtrykknivået er 103 dB.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sammenligning med JBL

De vil ikke slutte å sammenligne produktene til to konkurrerende selskaper så lenge minst ett av merkene eksisterer. Begge bekymringene tilbyr et bredt spekter av hodetelefoner som sjelden mislykkes og generelt gleder seg med utmerket lyd. Men forskjellen er at JBL er bedre for budsjettelskere . Det er også verdt å merke seg at produktene av det amerikanske merket er mer allsidige - mange modeller kan gjøres både kablede og trådløse når som helst. Men i Hi-Fi-lydsegmentet er Sonys produkter praktisk talt uten sidestykke.

Den generelle konklusjonen er at beslutningen må tas i henhold til din smak, oppgaver og med tanke på den økonomiske komponenten.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan velge?

Dette er et annet "evig" spørsmål som ikke bare forfølger musikkelskere, men også vanlige mennesker - alle ønsker selvfølgelig å kjøpe kvalitetsprodukter. Den enkleste måten å velge hodetelefoner til en vanlig telefon … Nesten alle modeller passer der, så lenge kontakten stemmer overens og impedansen ikke er for høy. Men for avanserte smarttelefoner, tabletter og mer seriøst utstyr, anbefales det å velge modeller med høy motstand.

For en datamaskin eller bærbar datamaskin kan du trygt ta produkter i stor størrelse (full størrelse) for å nyte en melodi eller en film fullt ut.

Bilde
Bilde

Viktig: amatører og vanlige forbrukere bør definitivt nekte å kjøpe profesjonelle skjermhodetelefoner . Disse produktene trengs egentlig bare i innspillingsstudioer, der de lar deg fange kvaliteten på sang eller tale umiddelbart. Hvordan vanlige mobilenheter og datamaskiner kan ha en rekke formfaktorer. Overhead- og fullstørrelsesmodeller bra når du kan konsentrere deg fullt ut om sangen eller overføringen.

For en spasertur eller tur langs en bygate, er åpne strukturer bedre egnet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ja, til misnøye for brukerne vil de hoppe over fremmede impulser. Men det kan redde liv eller i det minste forhindre store problemer. Lukket forestilling er best egnet for hjemmet, hvor du kan konsentrere deg mest mulig og slippe angsten. Fortjener en egen samtale sports "ører ". Både kablet og trådløs teknologi brukes i denne kapasiteten.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Uansett er enhetens masse kritisk. Derfor tas produkter i øret oftest for sport . Jo mindre tilleggsbelastning, desto mer energi kan brukes på selve utførelsen av øvelsene og trene de grunnleggende bevegelsene. Men noen ganger er det design med en occipital bue laget av reflekterende materiale. Dette alternativet er flott for å løpe hvor som helst hvor biler, sykler kan møtes (eller hvor løperne selv kan forstyrre noen).

Utendørs trening har et annet viktig krav - vannbeskyttelse påkrevd … Selv om det lokale klimaet er tørt og idrettsutøvere sjelden støter på regn, kan deres egen svette forårsake problemer. Det er også nyttig å vurdere nivået av autonomi . Det vil være veldig skuffende hvis avspillingen bare avbrytes på grunn av utladning av batteriladningen. Alle velger designet selv, du kan klare deg med enkle svarte hodetelefoner - heldigvis er det de fleste slike modeller.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Og her barns "ører " skal være lyst og fengende - dette er et veldig viktig poeng. Selv de mest upretensiøse barna vil glede seg over en slik gave. Det anbefales ikke å ta versjoner med en veldig lang ledning. Bedre å målrette enheter med Bluetooth eller lette med en kortere kabel. Leste de samme anmeldelsene på gaming hodetelefoner , er det først og fremst nødvendig å finne ut om de er gode til å overføre alle lyder uten unntak, om fjerne lyder ikke går tapt i det generelle koret.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan sjekke for originalitet?

Det beste alternativet for å sjekke om de originale Sony -hodetelefonene er kjøpt, eller en kopi, er å "slå" dem gjennom det offisielle nettstedet. Kontrollen utføres med serienummeret. For ikke å komplisere livet ditt, er det verdt å kjøpe lydutstyr i produsentens offisielle butikker eller i store butikkjeder. Årsaken til alarmen vil være:

  • ærlig billig emballasje;
  • forskjell i utseende fra bilder fra det offisielle nettstedet;
  • for lav pris (mer enn 30% dårligere enn deklarert Sony);
  • feil i tittelen, beskrivelse;
  • overdreven reklameinformasjon på emballasjen;
  • dårlig lydkvalitet.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Tilbehør

Sony kan tilby forskjellige typer tilbehør til hodetelefonene . Det er lett å finne et utskiftbart batteri i bedriftskatalogen, som vil komme godt med når standardbatteriet mister sine egenskaper. Men du kan også kjøpe sak som øker beskyttelsen mot nedbør og andre negative eksterne faktorer. En annen mulighet til å utvide funksjonaliteten til hodetelefonene og nyte ekstraordinær lyd er å kjøpe forsterkere og / eller utskiftbare kabler … Uansett lar Sonys høye kvalitet deg nyte overlegen lyd og unngå mange problemer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Utnyttelse

Alle Sony trådløse hodetelefoner leveres med merkede etuier med ladefunksjon … Hvis batteriet som er innebygd i dem har den nødvendige gjenværende ladningen, vil det ikke være noen problemer med denne funksjonen. Viktig: ladeetuiene er ikke vanntette. Derfor bør det ikke plasseres våte eller til og med lett fuktige gjenstander i dem. Du kan lade saken på nytt ved å koble den til USB -porten på hvilken som helst passende enhet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sony anbefaler på det sterkeste tilpass ørepropper for dine individuelle størrelser … Hvis denne regelen ikke følges, er det usannsynlig at selv de beste låtene vil glede seg. Plasseringen til innsatsene velges også individuelt for seg selv. Viktig: å ta på og av øreproppene må være så forsiktig som mulig. Overdreven trekking kan skade den delikate strukturen.

Hodetelefoner kan utformes for bruk NFC -alternativer (sammenkobling med en smarttelefon med ett trykk). I likhet med standard Bluetooth -tilkobling, skiller den seg lite fra hva andre produsenter har å tilby. Selvfølgelig er det nødvendig å beskytte hodetelefonene mot støt. Selv for modeller som er erklært som støtsikre, kan overdreven mekanisk påvirkning være skadelig. Av samme grunn er bevisste "fuktmotstandstester" uønskede.

Bilde
Bilde

For å samhandle med Windows må du bruke Music Center for PC -applikasjonen … Å arbeide med datamaskiner basert på Mac -er bruker Content Transfer . Viktig: opphavsrettsbeskyttede filer kan ikke overføres ved hjelp av disse metodene. Den mest praktiske måten å justere volumet er ved å trykke på knappene. Justering kan også gjøres med Hedphones Connect eller Music Center.

I denne videoen presenterte jeg en oversikt over den nye modellen av Sony trådløse hodetelefoner.

Anbefalt: