Stereohodesett (17 Bilder): En Oversikt Over Trådløst Med Bluetooth Og Kablede Modeller For Telefonen. Hvordan Velge?

Innholdsfortegnelse:

Video: Stereohodesett (17 Bilder): En Oversikt Over Trådløst Med Bluetooth Og Kablede Modeller For Telefonen. Hvordan Velge?

Video: Stereohodesett (17 Bilder): En Oversikt Over Trådløst Med Bluetooth Og Kablede Modeller For Telefonen. Hvordan Velge?
Video: Магнитные беспроводные Bluetooth наушники стерео звучание 2024, April
Stereohodesett (17 Bilder): En Oversikt Over Trådløst Med Bluetooth Og Kablede Modeller For Telefonen. Hvordan Velge?
Stereohodesett (17 Bilder): En Oversikt Over Trådløst Med Bluetooth Og Kablede Modeller For Telefonen. Hvordan Velge?
Anonim

Med spredningen av mobilkommunikasjon og fremkomsten av multimediemaskiner blir stereohodetelefoner mer og mer populære. Med hjelp kan du lytte til favorittsangene eller filmene dine, chatte med venner eller bare utveksle informasjon.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Et stereohodesett er et headset som har en mikrofon og noen andre funksjoner. Hovedtelefonens prioritet er ikke kvaliteten på den mottatte lyden, men den gjengitte lyden. Dette er det viktigste kriteriet for å skille fra hodetelefoner.

Hodesett kommer i to varianter: trådløst og kablet . Det trådløse utseendet er mer moderne og erstatter sakte den kablede motparten. Et kablet stereohodesett er et headset med en mikrofon som kobles til en annen enhet ved hjelp av en kabel. Når det gjelder trådløse hodesett, er slike alternativer sikkert mer praktiske å bruke, siden det ikke er noen ledninger som forstyrrer periodisk. Men slike modeller krever konstant lading, og kostnaden er ganske høy i forhold til de kablede alternativene.

Trådløse modeller drives av et innebygd oppladbart batteri, driftstiden avhenger av kapasiteten. Vanligvis har standardmodeller av slike enheter en batterikapasitet på 100 til 500 mA. Disse indikatorene er nok til å fungere uten å lade opp fra 1 til 5 dager. De fleste trådløse stereohodesett har massevis av tilleggsfunksjoner utover den grunnleggende lyttefunksjonen.

Dette kan være taleoppringing, samtale venter og holder, støyreduksjon, siste nummeroppringing, mikrofondemping.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Modelloversikt

Sennheiser HD 4.50 BTNC

Modellen i full størrelse er ferdig i svart og har en sammenleggbar design. Øreputene til den trådløse enheten dekker ørene helt. De er store og voluminøse med en myk matt finish. Denne modellen har en rimelig pris, den kobles raskt til telefonen via Bluetooth. Det er også mulig å koble til en ledning. Driftstiden uten lading ved gjennomsnittlig belastning er opptil 25 timer. Spillbare frekvenser - fra 18 til 22000 GHz. Følsomhet - 113 dB. Det er en praktisk joystick.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Naiku Y98 Bluetooth -headset. Svart med gull

Denne trådløse modellen har et sofistikert svart design. Med den kan du lytte til musikk enkelt og komfortabelt … Pannebåndet har en fleksibel design, forårsaker ikke ubehag og hviler trygt på hodet. Modellen gir dataoverføring opptil 10 m . Kvalitetsmontering garanterer deg høy holdbarhet og langvarig bruk av headsettet i bilen, transport og selv når du jogger.

Modellen er fullt kompatibel med alle telefoner, smarttelefoner og bærbare datamaskiner som støtter Bluetooth -funksjonen. Det tar omtrent 2 timer å lade batteriet helt. Du kan snakke kontinuerlig i opptil 8 timer, og i standby -modus holder enheten en ladning i opptil 20 dager. Frekvensområdet er 20 til 20.000 Hz. Kroppen er laget av plast og silikon. Det er en støyreduksjonsfunksjon. Leveres med USB -kabel og øreputer.

Bilde
Bilde

Alitek IP8 Single Gold

Trådløs øretelefon med mikrofon. En interessant modell fra en kinesisk produsent er laget i gullfarge. Et Bluetooth -headset har mange funksjoner. Dette er en enhet som ikke bare kan motta anrop, men også bytte og lytte til lyd på hvilken som helst telefon eller nettbrett med den beste lydkvaliteten . Dette headsettet er perfekt for arbeid i et kundesenter, for sjåfører og kontorarbeidere.

Modellen blir automatisk oppdaget av telefonen via Bluetooth. Mikrofonen er utstyrt med en støydempende funksjon, som lar deg kommunisere perfekt på et støyende sted. Ved hjelp av en knapp på saken, er det mulig å lytte til musikk og svare på telefonsamtaler, avvise anrop uten å ta telefonen ut av lommen.

Modellen garanterer god batterilevetid. I standby -modus kan den fungere opptil 48 timer. Det er festet på både høyre og venstre øre. Modellen føles praktisk talt ikke i auricleen, siden den har en veldig lett vekt og et behagelig design for bruk.

Ladingen er veldig rask - innen en time . Kontinuerlig taletid - 4 timer. Modellen er kompatibel med Android, Windows Phone og iOS. Batterikapasiteten er 35-40 mAh. Settet inneholder etui (det er også en lader), en ladekabel og en brukermanual på engelsk.

Produsenten gir 1 måneds garanti.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan velge?

For å velge et stereohodesett må du først og fremst bestemme utformingen av ønsket modell. Dette kan være små hodetelefoner utstyrt med all funksjonalitet som er egnet for både jobb og hjemmebruk. De kan også være store overhead -modeller som har betydelig støyreduksjon når de brukes i offentlige eller støyende miljøer.

Disse kan være ørepropper. De er ikke slående, forårsaker ikke ubehag når du beveger deg. Monitorhodetelefoner er best for datamaskiner. På grunn av den store diameteren har membranene utmerket lydkvalitet. Ørene er fullstendig dekket med øreputer, som gir utmerket lydisolering og forhindrer press på ørene.

I henhold til monteringsmetoden kan du også dele stereohodesettet i fire typer

  • Pannebånd . Dette er et hodebånd av metall eller plast som forbinder begge øreproppene gjennom toppen av hodet. Denne typen regnes som den mest praktiske for å jobbe på en datamaskin.
  • Et annet alternativ er baugen går på baksiden av hodet . Dette er litt mer ubehagelig enn hodebåndet da vekten går direkte til ørene. Denne typen anbefales ikke for langvarig bruk.
  • Festing på ørene . Den brukes hovedsakelig av kvinner, ettersom hodetelefonene er festet med en spesiell ørekrok eller klips.
  • Uten festing . Denne typen brukes i nettbrett eller plugger. Dette er ikke et passende alternativ for arbeid på en datamaskin. Men alt avhenger av ditt valg og preferanse.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når du velger en modell for lyd og tekniske parametere, må du ta hensyn til indikatorer som:

  • rekke reproduserbare frekvenser;
  • koeffisient for ikke -lineær forvrengning;
  • følsomhet;
  • elektrisk motstand.

Ikke stol på indikatorene som er angitt i passdataene. Bedre å sørge for at alt er live og vurdere lydkvaliteten personlig . Følsomhetsindeksen bestemmer hvor mye elektrisk energi som må mates til hodetelefonene for å oppnå et visst volumnivå. Jo høyere følsomhet, jo høyere volum og bedre lyd.

Dyrmodeller er ikke alltid av beste kvalitet. Den beste indikatoren for valg av modell er garantiperioden. Jo mer produsenten gir garantiperioden, jo mer beskyttet er du og jo mer pålitelig blir enheten.

Anbefalt: