Over-ear Hodetelefoner: En Rangering Av De Beste Trådløse Og Kablet Over-ear Hodetelefonene For Musikk. Bluetooth -hodetelefoner Og Andre Modeller

Innholdsfortegnelse:

Video: Over-ear Hodetelefoner: En Rangering Av De Beste Trådløse Og Kablet Over-ear Hodetelefonene For Musikk. Bluetooth -hodetelefoner Og Andre Modeller

Video: Over-ear Hodetelefoner: En Rangering Av De Beste Trådløse Og Kablet Over-ear Hodetelefonene For Musikk. Bluetooth -hodetelefoner Og Andre Modeller
Video: Best Over Ear Headphones 2021: Bose, Sony, Sennheiser, & More! 2024, Mars
Over-ear Hodetelefoner: En Rangering Av De Beste Trådløse Og Kablet Over-ear Hodetelefonene For Musikk. Bluetooth -hodetelefoner Og Andre Modeller
Over-ear Hodetelefoner: En Rangering Av De Beste Trådløse Og Kablet Over-ear Hodetelefonene For Musikk. Bluetooth -hodetelefoner Og Andre Modeller
Anonim

Hvert år øker etterspørselen ikke bare for bærbare enheter, men også for enheter som overfører lyd. I dag er markedet representert med et elegant utvalg av hodetelefoner, men modeller i full størrelse er spesielt populære. De varierer i pris, design og tekniske egenskaper, som er viktige å ta hensyn til når du kjøper enheter.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hva det er?

Over-ear hodetelefoner er en praktisk enhet for å lytte til musikk som kan brukes med alle mobile gadgets … I motsetning til andre typer hodetelefoner, er øreklokker i full størrelse designet med kopper til hele øret. Takket være dem tilbys høy støyisolasjon, og brukeren kan nyte surroundlyd.

Dette betyr at disse hodetelefonene er ideelle ikke bare for å lytte til favorittlåtene dine hjemme, men også på veien. Når det gjelder bruk av dette tilbehøret på gaten (under turer), er det problematisk på grunn av dets store dimensjoner.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fordeler og ulemper

Hodetelefoner i full størrelse dukket opp på markedet lenge, så de klarte å få mange både positive og negative anmeldelser. De viktigste fordelene inkluderer følgende faktorer.

  • Allsidighet … Ved hjelp av en slik enhet kan du ikke bare lytte til lydfiler, men også spille et dataspill eller bare se filmer.
  • Helse og sikkerhet … Denne typen hodesett skader ikke det menneskelige høreapparatet, siden emitterne er plassert på overflaten av strukturen.
  • Utmerket lydisolasjon . På grunn av at ørekoppene dekker øret helt, forstyrrer ikke bakgrunnsstøy fullstendig nedsenket i musikk. I tillegg, med slike hodetelefoner, kan du se filmer på høyt volum uten frykt for å forstyrre beboerne i huset.
  • Flott lyd . Store høyttalere gir volum og detaljer til lyden.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når det gjelder manglene, er det to av dem - stor vekt og størrelse på enheten.

Dette medfører store ulemper når du bruker hodetelefonene utendørs. Prisen på et headset kan være annerledes, det avhenger av de tekniske egenskapene til en bestemt modell.

Bilde
Bilde

Hva er de?

Over-ear hodetelefoner er tilgjengelig i flere design. Nå på salg kan du finne både konvensjonelle, spill- og monitorstudiomodeller . Ved akustisk design skiller de mellom åpne (beregnet for å lytte til musikk hjemme), lukkede (ideelle for gaten) og halvåpne hodetelefoner (har et gjennomsnittlig nivå av støyisolasjon). Av designfunksjoner er enheter kablet, trådløst, samt sammenleggbar og stasjonær.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Kablet

Denne typen hodetelefoner regnes som klassisk. Produsenter produserer kablede enheter i forskjellige vekter og størrelser, alt fra store modeller til kompakte enheter som lett passer i lommen.

Den største ulempen med slike modeller er tilstedeværelsen av en kortvarig og forvirrende ledning . Mange brukere liker ikke mangelen på et batteri i designet. Til tross for alt dette har hodetelefoner med kabel lyd av høy kvalitet og er rimelige.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Trådløst

Bluetooth-modeller i full størrelse inntar en spesiell plass på markedet intet annet tilbehør kan sammenlignes med brukervennligheten … Slike enheter velges vanligvis av spillere og kontorarbeidere. Takket være sin allsidighet kan trådløse hodetelefoner kobles til et nettbrett, en spiller eller en smarttelefon.

Fordelene med Bluetooth -modeller inkluderer mangel på en ledning som stadig forstyrrer, stilig design, innebygd minne, tilstedeværelse av et batteri . Ulempene deres: høye kostnader, uventet utslipp.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Vurdering av de beste modellene

Til tross for at det er et stort utvalg av hodetelefoner i full størrelse på markedet, er ikke alle modellene etterspurt. Dette skyldes dårlig kvalitet eller utilstrekkelige tekniske egenskaper. Derfor, når du velger denne enheten, er det viktig å ta hensyn til de positive vurderingene om den. Så følgende modeller har vist seg godt.

JBL E55BT . Disse trådløse øreproppene er sammenleggbare og stilige. Pannebåndet er laget av mykt materiale, øreputer er laget av øko-skinn. Pannebåndet er praktisk justerbart med spesielle uttrekkbare buer.

Fordeler: høy kvalitet, lys lyd, muligheten til å jobbe offline i opptil 20 timer. Ulemper: upraktisk plassering av knapper på kontrollpanelet.

Bilde
Bilde

SVEN AP-B770MV . Disse Bluetooth -hodetelefonene har en lav vekt (210 g), lang batterilevetid (22 timer) og en følsomhet på 106 dB. Denne modellen i full størrelse har et spesielt skilpaddeskalldesign. Skålene kan roteres horisontalt 90 °, vertikalt 45 °. Designet gir en volumkontroll og en kontakt for lading. Ulempen er dårlig lydisolasjon.

Bilde
Bilde

Sennheiser HD 4.50 BTNC … Dette er budsjetthodetelefoner som kan kobles til spilleren ved hjelp av Bluetooth og en kabel, vekten er 238 g. I frittstående modus kan hodetelefonene "holde ut" uten å lade opp i 25 timer. Fordeler: Flott bygg, rimelig pris og god lyd. Ulemper: For myke øreputer, knapper ser billige ut.

Bilde
Bilde

Plantronics BackBeat PRO 2 . Regnes som en av de beste kablede hodetelefonene i full størrelse. De har øreputer til monitor, har en følsomhet på 93 dB og veier 289 g. Mange brukere liker den stilige utformingen av disse hodetelefonene og den praktiske kontrollen, som utføres gjennom dedikerte knapper. I tillegg gir denne modellen en åpen mikrofonfunksjon, takket være hvilken du kan høre hva andre snakker om. Ulempe: tilstedeværelsen av trelignende innsatser i designet, som ikke alle liker.

Bilde
Bilde

Beats Studio 3 Wireless . Med sin store størrelse, aktive støydemping og gode lyd fungerer disse hodetelefonene utmerket uten avbrudd, selv på avstand fra lydkilden. Enheten er utstyrt med et batteri av høy kvalitet som lades raskt (ca. 10 minutter), i frittstående modus kan hodetelefonene fungere i 40 timer. Enhetens kropp er laget av plast, den øvre delen av hodegjerden og koppen er trimmet med den, festet til hodet er levert av en holdbar metalldel, som har 10 trinn med størrelsesjustering. Fordeler: stilig design, kraftig lydprosessor, ergonomi, godt utstyr.

Ulemper: lavt volum, ingen lydmeldinger når du velger robotmoduser, små øreputer.

Bilde
Bilde

Pioneer SE-MS7BT … Disse kablede hodetelefonene er tilgjengelig i retrostil og er tilgjengelig i flere farger (svart, sølv, brun), som veier 290 g og har et utvidet frekvensområde. Øreputer og hodebånd er dekket med øko-skinn, så de er veldig behagelige å bruke. Ulempene med modellen inkluderer gjennomsnittlig lydisolasjon.

Bilde
Bilde

Sony MDR-7506 . De er fullverdige kablede hodesett som kan brukes både til å lytte til favorittsporene dine hjemme og til profesjonelt arbeid med lyd. Hodetelefonhøyttalerne har en stor diameter, på grunn av den lukkede strukturen høres derfor ingen bakgrunnsstøy. Produsenten produserer denne modellen med en universell sammenleggbar design, som gjør at de kan lagres praktisk. Fordeler: lyd av høy kvalitet, god konstruksjon, stilig utseende, høy holdbarhet. Ulemper: Materialet i øreputer er ikke veldig hyggelig å ta på.

Bilde
Bilde

SHURE SRH1540 … Disse lukkede hodetelefonene er i førsteklasses klasse og er ideelle for bruk hjemme og i innspillingsstudioer. Enheten har et utvidet frekvensområde, som gir utmerket stereoeffekt og naturlig lyd. Fordeler med modellen: brukervennlighet, lett vekt, jevn lyd, enkel design og høy byggekvalitet. Ulemper: overvekt av mellombass.

Bilde
Bilde

Avrund anmeldelsen med hodetelefoner i full størrelse HiFiMAN Sundara . De regnes som et utmerket valg fordi de gir musikkgjengivelse av høy kvalitet. Denne modellen kan appellere til både pop- og rockefans. De viktigste fordelene med enheten inkluderer utmerket lyd, elegant design, produserbarhet og muligheten til å koble til hvilken som helst lydkilde. Ulemper: høy pris og tung vekt.

Bilde
Bilde

Hvordan velge?

For at hodetelefoner i full størrelse skal tjene på en pålitelig måte i lang tid og behage utmerket lyd, er det mange nyanser som må tas i betraktning når du velger dem. Dette gjelder først og fremst pris, formål og ytelse. I dag produserer produsenter studio-, spill- og audiofile modeller i full størrelse. Derfor, før du kjøper dette tilbehøret, du må bestemme hva den skal være beregnet på.

Hvis du planlegger å bruke headsettet til profesjonelle formål, for å jobbe med lyd i studioer, må du velge multifunksjonelle trådløse modeller som lar deg høre de minste detaljene i sporet.

For detaljering av lydfiler er monitorhodetelefoner også godt egnet, som er mye billigere sammenlignet med studiohodetelefoner.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For elskere av dataspill vil det riktige valget være spesielle spillmodeller som finnes på markedet i et stort utvalg … Når du velger dem, må du være spesielt oppmerksom på lydemulering (muligheten til å spille stereolyd i 5.1- og 7.1 -formater) og tilstedeværelsen av en mikrofon (veldig viktig for online lagspill, hvor spillere ofte kommuniserer med hverandre). I tillegg er det også viktig om det blir en modell med eller uten stasjon. Kablet hodetelefoner er upraktisk å bruke på grunn av bevegelsesbegrensning, mens trådløse hodetelefoner krever konstant lading og er tunge.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

De viktigste tekniske egenskapene til enheten spiller også en stor rolle i valg av en bestemt modell

  • Frekvensområde … Påliteligheten til lydsignalgjengivelsen avhenger av denne indikatoren. Standard frekvensområde er fra 20 til 20 000 Hz, i spillmodeller kan det nå 27 000 Hz.
  • Impedans (motstand) … Vanligvis har alle hodetelefoner det mellom 16 og 600 ohm. Jo lavere kraften til lydkilden er, desto lavere er motstanden. For en smarttelefon kan du kjøpe hodetelefoner med en indikator på 48 ohm, og for å lytte til musikk på profesjonelt utstyr - fra 300 ohm.
  • Følsomhet . Lydvolumet avhenger av det. Jo høyere den er, jo høyere blir lyden.

Anbefalt: