Trådløse Vakuumhodetelefoner: Vurdering Av De Beste øreproppene. Bluetooth-hodetelefoner I øret Og Andre Telefonmodeller

Innholdsfortegnelse:

Video: Trådløse Vakuumhodetelefoner: Vurdering Av De Beste øreproppene. Bluetooth-hodetelefoner I øret Og Andre Telefonmodeller

Video: Trådløse Vakuumhodetelefoner: Vurdering Av De Beste øreproppene. Bluetooth-hodetelefoner I øret Og Andre Telefonmodeller
Video: Best Earbuds 2021: Bose, Sony, Apple, Audio-Technica, & More! 2024, Mars
Trådløse Vakuumhodetelefoner: Vurdering Av De Beste øreproppene. Bluetooth-hodetelefoner I øret Og Andre Telefonmodeller
Trådløse Vakuumhodetelefoner: Vurdering Av De Beste øreproppene. Bluetooth-hodetelefoner I øret Og Andre Telefonmodeller
Anonim

Trådløse vakuumhodetelefoner har blitt en virkelig hit i salget. Disse modellene kjennetegnes ved funksjonalitet og holdbarhet, de formidler perfekt alle nyanser av lyder, samtidig som de isolerer øregangen fra ekstern støy, men det oppstår alltid problemer med valget - det er mange alternativer, de ser alle attraktive ut.

Rangeringen av de beste øreproppene, Bluetooth-hodetelefoner i øret og andre modeller for telefonen din, hjelper deg med å ta den endelige avgjørelsen uten feil. La oss se nærmere på de beste modellene og valgkriteriene for trådløse vakuumhodetelefoner.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Beskrivelse

Trådløse vakuumhodetelefoner eller IEM (In-Ear-Canalphone) representere en rekke tilbehør for telefoner og annet mobilt utstyr . De kalles også intrakanale eller, mindre euphoniously, "plugger", siden de ikke er installert i auricle, men inne i øregangen, inn i øregangen. Modeller uten ledninger med mikrofon kalles vanligvis hodesett siden med deres hjelp kan du lykkes med å kommunisere med samtalepartneren i talemodus . In-ear eller in-ear-hodetelefoner av denne typen beholder muligheten til å reprodusere musikk, de kan ha en spesiell ledning eller et hardplastisk hodebånd i nakkeområdet.

Bilde
Bilde

IEM skiller seg fra ørepropper i måten de er festet til øret. De er mer pålitelige og funksjonelle, de sikrer nedsenking av håndstykket med festet i kanalen, uten å skape fare for å falle ut, selv ved svært høye fysiske aktiviteter. Lydforsegling med denne typen hodetelefondesign er alltid maksimal, overdreven støy blokkeres, et lukket kammer dannes, noe som bedre avslører hele dybden på musikken.

Det er ferdige løsninger og tilpassede design - i 2 kategorier er dysene som settes på hodetelefondysen støpt i form av eierens kanal, de er de mest anatomisk praktiske.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Utformingen av trådløse in-ear-hodetelefoner inkluderer følgende elementer:

  • ramme;
  • mikrodriver med holder;
  • akustisk lukker;
  • dyse;
  • kontakt;
  • innlegg for plassering i øregangen.

For trådløs kommunikasjon brukes vanligvis Wi-Fi, Bluetooth, sjeldnere IR- eller radiosignaler.

Bilde
Bilde

Artoversikt

Alle in-ear-hodetelefoner er vanligvis delt inn i grupper i henhold til typen signalmottak og overføring, samt typen drivere som brukes. Bare 2 varianter av omformere brukes her.

  • Dynamisk, med et balansert anker (BA) . Disse driverne bruker en spole i bevegelse for å produsere en intens bassrespons. Slike modeller tilhører budsjettkategorien, siden den generelle lydkvaliteten til hodetelefonene forblir på et ganske lavt nivå. Det skal legges til at store, kjente merker nesten aldri bruker slike transdusere i akustikken.
  • Armeringsjern . Disse driverne har et mindre frekvensområde, men lydgjengivelsen er mer nøyaktig og tydelig. For å forbedre lydområdet er flere dynamiske omformere installert i hver øretelefon. Slike modeller er større i størrelse og koster mye mer.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

In-channel modeller kan deles i henhold til typen dyser som brukes i dem . Hvis det brukes myk plast, blir ermene trykt på pakken, skum er angitt. For fri form er mugg angitt. Dette inkluderer tips av silikon eller akryl, som varierer i hardhet. Og de skiller også universelle dyser og har et visst størrelsesområde. Gruppe 2 velges individuelt, med tanke på brukerens komfort . Universalmodellene har spesielle tapper som lar deg endre dybden fra dykket. Det er verdt å vurdere at bruken av dem medfører noe ubehag til ønsket tetthet er oppnådd.

Mest populære vedlegg - skum … De er ganske myke og behagelige å ha på, de ser attraktive ut, de gir dannelsen av en hyggelig, varm lyd som er merkbart forskjellig fra det silikon og plast viser. Den eneste ulempen er behovet for å bytte dem etter 2-3 ukers bruk. Skumspisser kan ikke rengjøres, de blir bare kastet.

I tillegg skilles vanligvis trådløse vakuumhodetelefoner ut fra signalet de mottar og signalet de sender. Avhengig av versjonen kan dette være flere alternativer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hodetelefoner

De bruker en fast sender og oppladbare hodetelefoner. Signalet overføres i analog form, uten kryptering, ved FM-frekvenser 863-865 Hz … Slike modeller kjennetegnes ikke ved høy klarhet i kringkasting, interferens er veldig merkbar hos dem … Kvaliteten og omfanget av mottak avhenger i stor grad av eksterne faktorer, mulig signalskjerming. Musikkelskere vil definitivt ikke være interessert i slike modeller.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

IR

Den infrarøde LED -lampen i utformingen av slike hodetelefoner og den infrarøde porten i telefonen fungerer i dette tilfellet som en mottaker og sender av et lydsignal. Den store ulempen med denne typen trådløs tilkobling er liten radius for dataoverføring . Enhetene må til enhver tid holdes i nærheten av hverandre slik at de infrarøde sensorene er i sikte. Dette er et utdatert og upraktisk alternativ som praktisk talt ikke finnes på markedet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

blåtann

Den mest massive kategorien trådløse vakuumhodetelefoner. Slike modeller varierer i en rekkevidde på opptil 10 m, og noen ganger opptil 30 m, er kompakte, krever ikke et Wi-Fi-tilkoblingssøk. Det tar ikke mer enn et minutt å opprette sammenkobling. Signalet overføres via Bluetooth etter å ha passert kodingen, det er bedre beskyttet mot avlytting og manipulering . Det er ikke behov for en stasjonær sender, kommunikasjonen er rask og enkel med hvilken som helst enhet, fra TV til spiller.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Wi-Fi

Faktisk bruker hodetelefoner som er plassert som Wi-Fi-enheter den samme Bluetooth-teknologien siden enhetsstandarder for dataoverføring på denne måten er de samme: IEEE 802.11 . Navnet Wi-Fi kan sees på som et markedsføringstriks; det påvirker på ingen måte metoden og ruten for dataoverføring, det indikerer bare at det tilhører en bestemt protokoll.

Bilde
Bilde

Vurdering av de beste modellene

Vakuum trådløse hodetelefoner har fått massiv popularitet. De er verdsatt for sin bærbarhet og kompakthet, god fuktmotstand og lyd av høy kvalitet. Blant modellene som er mest beundret av forbrukerpublikummet og ekspertsamfunnet, det er flere alternativer.

Sennheiser Momentum True Wireless . Premium trådløse ørepropper med høy følsomhet, merket etui og overlegen design. Rekkevidden for Bluetooth -støtte er 10 m, enheten er veldig lett, har berøringskontroll, kobles raskt til en smarttelefon.

Når det gjelder lydkvalitet, har disse hodetelefonene ingen konkurranse - dette er en Hi -Fi -teknologi som gir den beste gjengivelsen av spor i enhver musikalsk stil.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Apple AirPods Pro … Hodetelefoner med mikrofon, Bluetooth 5.0, støtte for alle tilgjengelige kodeker. Med denne modellen begynte moten for trådløse vakuumhodetelefoner, som feide hele verden. Batterilevetiden er 4,5 timer, fra batteriet i etuiet, denne perioden kan forlenges med en annen dag, den felles (par) bruksmåten støttes.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Huawei FreeBuds 3 . Vannbestandige ørepropper med mikrofon og stilig design. Denne enheten skiller seg fra de eldre modellene i sin ytelse, lettere vekt og kompakthet. Hodetelefonene kobles enkelt til iPhones, Android -smarttelefoner og inkluderer 3 par øretelefoner, hvorav 1 er perforert, for sport. Hurtiglading støttes, etuiet kobler automatisk øreproppene når du åpner lokket.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Beats BeatsX Wireless . Mellomklasse trådløse hodetelefoner. De viser en følsomhet på 101 dB, har en magnetisert base og en bakre kausjon med en signalemitter. Trådløs tilkobling forblir opptil 15 meter unna og lades via USB-A-kontakten. Øreproppene er til og med kompatible med iPhone, fungerer opptil 8 timer på rad, det er en hurtigladefunksjon.

Bilde
Bilde

Meizu POP2 . Stilige hodetelefoner med god batterilevetid og praktisk etui. Den høye følsomheten på 101 dB gjør dem ganske høye, én batteriladning varer i 8 timer - dette er et av de beste resultatene. I tillegg er hodetelefonene kompatible med iPhone og de fleste andre flaggskip -smarttelefoner, og har et støv- og fuktresistent hus. Berøringskontroll kan også kalles en særegen funksjon, og støyreduksjonssystemet gjør samtaler behagelige selv i en mengde.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Xiaomi AirDots Pro … Populære trådløse ørepropper i en kompakt ladeetui som passer for iOS- og Android -smarttelefoner. Kommunikasjon støttes i en avstand på opptil 10 m, boksen er koblet til via en USB-C-kontakt. Den akkumulerte energien er nok til 3 lading av hodetelefoner når du er på farten.

Modellen har et aktivt støydempende system, et vanntett hus og en innebygd mikrofon.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Honor FlyPods Youth Edition … Vanntette Bluetooth -hodetelefoner med bæreveske. Modellen opprettholder et stabilt signal innen en radius på 10 m, batterilevetiden er 3 timer. Etuiet kan lade øreproppene 4 ganger, rask energipåfylling støttes. En ørepropp veier 10 g, inkluderer 3 nye øreputer med forskjellige diametre for hver side.

Bilde
Bilde

QCY T1C . Billige kinesiske hodetelefoner med Bluetooth 5.0 -støtte, ladeboks inkludert, microUSB -kontakt. Modellen er kompatibel med iPhone- og Android -smarttelefoner, har en ganske presentabel design, på 1 lading fungerer den opptil 4 timer. Hodetelefonene er veldig lette, ergonomiske og har en ganske følsom mikrofon for å snakke mens du er på farten eller mens du kjører. En ladeindikator er tilgjengelig på etuiet; det er en kontrollnøkkel på hver hodetelefonetui.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valgkriterier

Når du velger trådløse vakuum ørepropper til telefonen, anbefales det å være oppmerksom ikke bare på designen eller populariteten til modellen. De tekniske parameterne er like viktige. Du bør også se etter telefontilbehør basert på kompatibiliteten. Ikke alltid er universelle løsninger egnet for alle modeller av enheter. Blant de viktigste utvalgskriteriene er følgende:

  • type tilkobling som brukes - her er det definitivt verdt å være oppmerksom utelukkende på moderne hodetelefoner med Bluetooth 4.0 og høyere; radiohodetelefoner og modeller drevet av et IR-signal er ikke pålitelige nok, det er vanskelig å snakke om en stabil tilkobling og lyd av høy kvalitet i dette tilfellet;
  • følsomhet bestemmer lydvolumet til høyttalere og hodetelefoner; Når det gjelder vakuummodeller, bør du være oppmerksom på alternativer med indikatorer på minst 100 dB;
  • frekvensområde - alternativet fra 20 til 20 000 Hz vil være nok; hvis den første indikatoren er stor, vil høye frekvenser høres kjedelig og lite uttrykksfull ut; dens undervurdering er også ubrukelig, siden utover 15 Hz det menneskelige øret ikke lenger gjenkjenner signaler - jo bredere område, jo dypere blir lyden;
  • tilstedeværelsen av et nakkebånd - denne analogen av headsettet blir ofte lagt til sportshodetelefoner for å forbedre kommunikasjonen, for å gjøre hele strukturen mer praktisk å bruke; den kan representeres av en ledning eller et hardt hodebånd som kobler hodetelefonene i et par, mens vakuum "pluggene" selv fortsatt vil være trådløse;
  • innebygd mikrofon - denne komponenten gjør hodetelefonene til et fullverdig headset for telefonsamtaler; hvis dette alternativet ikke er nødvendig, kan du finne en modell uten en samtaleenhet;
  • design og popularitet - merkede hodetelefoner velges av de som ønsker å understreke tilhørigheten til en trang krets av eliten; i praksis viser det seg at ikke rimelige modeller fra produsenter av god tro er verre, alt avhenger av brukerens personlige preferanser;
  • type vedlegg - vanligvis er det flere par av dem i et sett med forskjellige størrelser; i tillegg er det verdt å ta hensyn til materialet - for eksempel er akryl ganske hardt, skum er det mykeste og mest komfortable, silikon regnes som det mest massive, men merkbart dårligere enn skum i kvaliteten på lydgjengivelse;
  • smarttelefonkompatibilitet - merkevareteknologi er spesielt "lunefull" i denne forstand, absolutt enhver modell vil ikke passe til en iPhone eller Samsung; det er bedre å sjekke listen over kompatible enheter på forhånd;
  • batteritid - med et tilfelle inkludert, kan 4-6 timers autonom musikk spilles av til 24 timer. dette er hvor mye settet kan vare på én lading fra nettverket;
  • pris - premiummodeller koster fra $ 200, middelklassen koster fra 80 til 150 USD, de billigste vakuumhodetelefonene i det trådløse segmentet selges til en pris på opptil 4000 rubler, men kvaliteten på musikkavspilling i dem vil ikke være oppe til par.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Med tanke på alle disse punktene, kan du velge de riktige vakuumhodetelefonene med trådløs tilkobling for et stort utvalg av mobile gadgets - fra musikkspillere til smarttelefoner og nettbrett.

Anbefalt: