Store Trådløse Hodetelefoner: Bluetooth -telefonmodeller, Tips For Valg Av Hodetelefoner Uten Ledning

Innholdsfortegnelse:

Video: Store Trådløse Hodetelefoner: Bluetooth -telefonmodeller, Tips For Valg Av Hodetelefoner Uten Ledning

Video: Store Trådløse Hodetelefoner: Bluetooth -telefonmodeller, Tips For Valg Av Hodetelefoner Uten Ledning
Video: JBL Tune 500 BT Wireless Headphones: REVIEW 2024, April
Store Trådløse Hodetelefoner: Bluetooth -telefonmodeller, Tips For Valg Av Hodetelefoner Uten Ledning
Store Trådløse Hodetelefoner: Bluetooth -telefonmodeller, Tips For Valg Av Hodetelefoner Uten Ledning
Anonim

Mange velger store trådløse hodetelefoner. Men det perfekte utseendet og til og med det berømte merket til produsenten - det er ikke alt. Det er nødvendig å ta hensyn til en rekke andre krav, uten hvilke det er umulig å finne et godt produkt.

Hva det er?

Store trådløse Bluetooth -hodetelefoner, som navnet antyder, har store ørekopper. De dekker ørene helt og danner en spesiell akustikk, som isolerer en person nesten helt fra ekstern støy. Men av denne grunn anbefales det ikke å bruke dem i bygater. Men modeller uten ledning er mer praktiske å bære, og de sparer plass:

  • i lommer;
  • i poser;
  • i skuffer.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Populære modeller

Sennheiser Urbanite XL Wireless er utvilsomt en av favorittene i år. Enheten kan bruke BT 4.0 -tilkobling. Et kraftig batteri er installert inne i hodetelefonene, takket være at ytelsen forblir opptil 12-14 dager. Det tar omtrent 2 timer å lade batteriet helt. Forbrukeranmeldelser sier:

  • surround -levende lyd;
  • praktisk berøringskontroll;
  • tilgjengelighet av en NFC -tilkobling;
  • tilstedeværelsen av et par mikrofoner;
  • behagelig fleksibelt hodebånd;
  • Utmerket bygg (en tradisjonell Sennheiser -egenskap)
  • en helt lukket kopp som gjør ørene dine svette på varme dager.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Et attraktivt alternativ ville være Bluedio T2 . Dette er mer sannsynlig ikke hodetelefoner, men funksjonelle skjermer utstyrt med en innebygd spiller og FM-radio. Produsenten hevder at BT -kommunikasjon støttes opp til 12m uansett. I mangel av barrierer bør den opprettholdes i en avstand på opptil 20 m.

Sannheten, sensitiviteten, impedansen og frekvensområdet gir umiddelbart en typisk amatørteknikk.

Bilde
Bilde

I beskrivelsene og anmeldelsene noterer de seg:

  • lang ventemodus (minst 60 dager);
  • muligheten til å lytte til musikk på en enkelt lading opptil 40 timer;
  • solid utførelse og behagelig passform;
  • komfortabel volumkontroll;
  • anstendig mikrofon;
  • muligheten til å koble til en datamaskin og en smarttelefon samtidig;
  • rimelig pris;
  • tilgjengeligheten av en flerspråklig assistent;
  • litt dempet lyd ved høye frekvenser;
  • mellomstore øreputer;
  • treg (5 til 10 sekunder) tilkobling i Bluetooth -området.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For de som bruker hodetelefoner bare hjemme kan være egnet Sven AP-B570MV . Utad bedrar store størrelser - en slik modell bretter seg kompakt. Batteriladningen lar deg lytte til musikk i opptil 25 timer på rad. BT -rekkevidden er 10 m. Bassen er dyp og bassdetaljene er tilfredsstillende.

Bilde
Bilde

Knappene er gjennomtenkte. Brukere sier alltid at ørene i slike hodetelefoner er behagelige, og de klemmer ikke unødvendig i hodet. BT -kommunikasjon støttes med et stort utvalg enheter, og uten merkbare problemer. Både fraværet av en ubehagelig bakgrunn og effektiv passiv støyisolasjon er notert.

Det er imidlertid ikke nødvendig å stole på panoramalyd, så vel som på hodetelefonens stabilitet under aktiv bevegelse.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I rangeringen av de beste bør også den avanserte in-ear-modellen nevnes. JayBird Bluebuds X . Produsenten bemerker i beskrivelsen at slike hodetelefoner aldri faller ut. De er vurdert til 16 ohm. Enheten veier 14 gram, og en batteriladning varer i 4-5 timer, selv ved høyt volum.

Hvis brukerne er forsiktige og reduserer volumet til minst middels, kan de nyte lyden i 6-8 timer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

De tekniske og praktiske egenskapene er som følger:

  • følsomhet på nivået 103 dB;
  • alle nødvendige frekvenser på de riktige stedene;
  • full støtte for Bluetooth 2.1;
  • lyd av høy kvalitet sammenlignet med andre enheter med samme formfaktor;
  • enkel tilkobling til forskjellige lydkilder;
  • høy byggekvalitet;
  • sakte bytte mellom forskjellige enheter;
  • upraktisk plassering av mikrofonen når den er montert bak ørene.
Bilde
Bilde

Hodesettet er naturligvis inkludert i listen over optimale design. LG Tone … Moten for den er ganske forståelig. Designerne, ved å bruke en litt utdatert versjon av BT -protokollen, kunne øke mottaksområdet til 25 m. Når hodetelefonene venter på tilkobling, kan de fungere opptil 15 dager. Den aktive modusen, avhengig av lydvolumet, varer 10-15 timer; det tar bare 2,5 timer å lade opp.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan velge?

Sett fra "just to fit" for telefonen kan du velge absolutt alle trådløse hodetelefoner. Hvis de bare interagerer effektivt med gadgeten (som det vanligvis ikke er noen problemer med) . Men erfarne fagfolk og bare erfarne musikkelskere vil definitivt ta hensyn til andre viktige punkter. En viktig parameter er kodeken som brukes til lydkomprimering. Et moderne tilstrekkelig alternativ - AptX; det antas at den overfører lydkvalitet.

Bilde
Bilde

Men AAC -kodeken, designet for bare 250 kbps, er dårligere enn den moderne lederen . Elskere av lydkvalitet foretrekker hodetelefoner med AptX HD. Og de som har penger og ikke vil tåle kompromisser, stopper ved LDAC -protokollen. Men det er ikke bare kvaliteten på lydoverføring som er viktig, men også mangfoldet av kringkastingsfrekvenser . Av tekniske årsaker legger mange Bluetooth -hodetelefonmodeller for mye vekt på bass og spiller diskanten dårlig ut.

Fans av berøringskontroll bør ta hensyn til det faktum at det vanligvis bare implementeres i hodetelefoner i den øvre prisklassen. På billigere enheter, i stedet for å forenkle arbeidet, kompliserer berøringselementene det bare. Og arbeidsressursen deres er ofte liten. Derfor, for dem som praktisk er i utgangspunktet, det er verdt å foretrekke tradisjonelle trykknappalternativer . Når det gjelder kontakter, er mikro -USB gradvis en ting fra fortiden, og det mest lovende alternativet og til og med, ifølge en rekke eksperter, er standarden Type C . Det gir både raskere påfyll av batteriladningen og økt båndbredde på informasjonskanalen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når du kjøper hodetelefoner med en trådløs modul for mindre enn $ 100 eller et tilsvarende beløp, må du umiddelbart forstå at dette er en forbruksvare . For fremstilling brukes vanligvis plast av dårlig kvalitet. Viktig: hvis produsenten fokuserer på metalldeler, bør du heller ikke kjøpe hodetelefoner. Det er høyst sannsynlig at dette metallet vil mislykkes tidligere enn solid plast. Å kjøpe produkter fra de mest populære selskapene som Apple, Sony, Sennheiser betyr å betale et betydelig beløp for merket.

Asiatiske produkter fra lite kjente firmaer kan vise seg å være verre enn produkter fra verdensgiganter. Utvalget av slike modeller er stort. En annen viktig nyanse er tilstedeværelsen av en mikrofon; sjansen for å møte trådløse hodetelefoner uten dem er liten. NFC -modulen er ikke nyttig for alle, og hvis kjøperen ikke vet hvorfor han generelt er, kan du trygt ignorere denne varen når du velger . Og til slutt er den viktigste anbefalingen å prøve å bruke hodetelefoner og vurdere lydkvaliteten selv.

Anbefalt: