Sportshodetelefoner: Rangering Av De Beste Hodetelefonene For Sport. Trådløse Hodetelefoner Med Kabel Og Andre Modeller

Innholdsfortegnelse:

Video: Sportshodetelefoner: Rangering Av De Beste Hodetelefonene For Sport. Trådløse Hodetelefoner Med Kabel Og Andre Modeller

Video: Sportshodetelefoner: Rangering Av De Beste Hodetelefonene For Sport. Trådløse Hodetelefoner Med Kabel Og Andre Modeller
Video: The 8 Best Wireless Headphones & Earbuds For Running (2020) 2024, April
Sportshodetelefoner: Rangering Av De Beste Hodetelefonene For Sport. Trådløse Hodetelefoner Med Kabel Og Andre Modeller
Sportshodetelefoner: Rangering Av De Beste Hodetelefonene For Sport. Trådløse Hodetelefoner Med Kabel Og Andre Modeller
Anonim

Sport er en integrert del av livet til en moderne person. Videre, for sport, bruker mange et slikt tilbehør som hodetelefoner. Det må huskes at sportshodetelefoner må oppfylle visse krav. I dag i vår artikkel vil vi se på hovedtrekkene og funksjonene til lydtilbehør, samt analysere de eksisterende typene og de mest populære modellene av hodetelefoner for sport.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hovedtrekk

Først og fremst må man huske på at sportshodetelefoner skal ha lavest mulig vekt. Dermed vil bevegelsene dine ikke bli begrenset på noen måte. Også for trening vil slike enheter være praktiske som ikke er utstyrt med ekstra ledninger. La oss vurdere noen flere særegne egenskaper ved hodetelefoner som er designet for sport:

  • tilstedeværelsen av en spesialisert bue på baksiden av hodet, som er laget av plast, som igjen har reflekterende egenskaper - dermed er hodetelefonene trygge å bruke i mørket (for eksempel under jogging i naturen);
  • øreputen til hodetelefonen skal festes inne i øregangen;
  • det er ønskelig å ha et system som sikrer vanntetthet i hodetelefonene;
  • tilbehør skal fungere så autonomt som mulig, og tiden for kontinuerlig arbeid bør være så lang som mulig;
  • For brukernes bekvemmelighet utstyrer mange produsenter sportshodetelefoner med ekstra funksjoner, for eksempel muligheten til å synkronisere med en mobiltelefon;
  • tilstedeværelsen av ytterligere strukturelle elementer (for eksempel en mikrofon);
  • tilstedeværelse av radiofunksjon;
  • muligheten til å spille musikk som er spilt inn på flash -medier eller minnekort;
  • praktisk plassert knapper for kontroll;
  • tilstedeværelsen av moderne lysindikatorer og paneler, og mange andre. dr.

Dermed tar produksjonsbedrifter en spesielt ansvarlig og seriøs tilnærming til prosessen med å lage hodetelefoner for sport, siden de har økte krav til funksjonalitet, utseende og komfort fra brukernes side.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Artoversikt

På grunn av tilstedeværelsen i det moderne markedet av et stort antall hodetelefonmodeller som har lignende egenskaper, er alle lydenheter vanligvis delt inn i flere grupper. La oss vurdere noen av dem.

Etter tilkoblingsmetode

I henhold til tilkoblingsmetoden er det to typer treningshodetelefoner: kablet og trådløst . Hovedforskjellen deres er på måten hodetelefonene er koblet til andre elektroniske enheter . Så hvis vi snakker om kablede hodetelefoner, inkluderer designet nødvendigvis en ledning eller kabel, gjennom hvilken hodetelefonene er koblet til en eller annen lydgjengivende enhet.

På den annen side er ikke trådløse enheter basert på Bluetooth -teknologi, der direkte tilkoblingsprosessen utføres. Denne hodetelefonen er mer populær blant moderne forbrukere fordi den gir økt komfort: din mobilitet og mobilitet er ikke begrenset av flere ledninger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Etter konstruksjonstype

I tillegg til tilkoblingsmetoden er hodetelefonene også atskilt, avhengig av funksjonene i designet . Hodetelefoner som er plassert på toppen av øret i stedet for å settes inn i øregangen, kalles over-øretelefoner. De er festet til hodet ved hjelp av spesielle buer som fungerer som festemidler. Den enkleste typen lydtilbehør, avhengig av type design, er in-ear-hodetelefoner (eller såkalte "ørepropper") . De settes inn i øregangen og ligner knapper i utseendet.

En annen type lydenhet er tilbehør i øret. De passer dypt nok inn i auricleen, så når du bruker dem, bør du være så forsiktig som mulig for ikke å skade helsen din.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

In-ear-sorten er preget av tilstedeværelsen av tilleggselementer, nemlig øreputer . Oftest er disse tipsene laget av silikonmaterialer. De spiller en svært viktig rolle i å gi økt hodetelefontetning og som et resultat bedre lydkvalitet.

Over-ear hodetelefoner er preget av et høyt nivå av støyisolering . De er ganske imponerende i størrelse, så de er ikke veldig populære blant idrettsutøvere. En annen type hodetelefoner, avhengig av design, er monitorenheter. De er beregnet for profesjonell bruk (for eksempel foretrekkes de av lydingeniører).

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Vurdering av de beste modellene

I dag er det et stort utvalg sportshodetelefoner. I vårt materiale vil vi vurdere de beste og mest populære modellene.

HARPER HB-108

Denne modellen har utvidet funksjonalitet. Du kan ikke bare lytte til musikk, men også svare på telefonsamtaler. HARPER HB -108 - det er et trådløst tilbehør som fungerer på grunnlag av Bluetooth -teknologi . Prisen på modellen er ganske lav og er omtrent 1000 rubler. Modellen selges i 2 farger. Settet inneholder 3 par utskiftbare øreputer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Oklick BT-S-120

Modellen støtter profiler som A2DP, AVRCP, Hands free og Headset . I tillegg, det er en spesiell lysindikator som signaliserer ladningen . Det skal huskes på det dette tilbehøret er ikke egnet for intens sport … Frekvensområdet som hodetelefonene oppfatter er fra 20 til 20 000 Hz, og rekkevidden er omtrent 10 meter. Kontinuerlig arbeidstid er ca 5 timer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Kubic E1

Disse hodetelefonene er forskjellige stilig og moderne utseende … I tillegg har de funksjonen isolasjon, selv om de er ganske budsjettmessige. Modellens følsomhet er 95 dB. En spesiell nakkestropp er inkludert som standard.

Betjeningen er ganske enkel og intuitiv takket være tilstedeværelsen av spesielle knapper.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

JBL T205BT

Denne hodetelefonmodellen tilhører mellomprissegmentet. Etter deres type er enhetene ørepropper; de fungerer godt på støyende steder (for eksempel på gaten). Arbeidet er basert på trådløs kommunikasjon som Bluetooth 4.0. Monteringen er av høy kvalitet, i tillegg til signalet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

QCY QY12

Modellen støtter funksjoner som aptX, taleoppringing, ventetid, siste nummer . I tillegg kan du koble enheten til flere enheter samtidig (for eksempel et nettbrett og en smarttelefon). Dette er mulig takket være den spesielle flerpunktsfunksjonen. Full lading skjer innen 2 timer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvilke skal du velge?

Valget av hodetelefoner for profesjonelle idrettsutøvere, så vel som for trening, treningsøkter på treningsstudioet eller for trening i treningsstudioet, bør tas så alvorlig og nøye som mulig. I denne forbindelse anbefales det å ta hensyn til flere viktige faktorer.

  • Monteringsfunksjoner … Når du velger lydtilbehør og før du kjøper en enhet, er det veldig viktig å prøve hodetelefoner for å sikre at de er så behagelige som mulig for deg. Faktum er at selv det minste ubehag kan forstyrre løpet av treningen din og redusere effektiviteten av trening.
  • Beskyttende systemer … Avhengig av hvilken type aktivitet du vil bruke hodetelefonene til, bør du velge enheter som er utstyrt med ekstra beskyttelsessystemer: for eksempel må hodetelefoner for svømmere være vanntette, for løpere må de være motstandsdyktige mot mekanisk skade, etc.
  • Ytterligere funksjonelle funksjoner … Avhengig av den spesifikke modellen kan hodetelefoner ha grunnleggende funksjonalitet eller ha tilleggsfunksjoner. Så for eksempel kan hodetelefoner ha en praktisk volumkontroll eller en mikrofon i designet, noe som gjør det mulig å snakke i telefon mens du spiller sport.
  • Produsent . Hodetelefoner for sport produseres ikke bare av teknologibedrifter som produserer utstyr og tilbehør til det, men også av store selskaper som spesialiserer seg på produksjon av sportsvarer. Erfarne idrettsutøvere anbefaler å foretrekke det andre alternativet. Samtidig er det også verdt å fokusere på verdensberømte selskaper som er populære og respektert av forbrukere.
  • Pris … Verdien for pengene må være optimal. Noen ganger på markedet kan du finne enheter fra kjente selskaper som har standardfunksjoner, men er ganske dyre - dermed betaler du for mye for merket. På den annen side kan for billige modeller fra ukjente merker raskt gå i stykker på grunn av dårlig kvalitet. Derfor anbefales det å velge enheter fra mellompriskategorien.
  • Ekstern design … Utvilsomt er det først og fremst viktig å ta hensyn til de funksjonelle funksjonene til enhetene. Utseendet er imidlertid også viktig. I dag konkurrerer produsentene med hverandre om å lage stilige design for lydtilbehør. Dermed vil hodetelefonene bli et stilig og fasjonabelt tillegg til ditt sportslige utseende.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvis du, når du velger hodetelefoner, fokuserer på faktorene vi har angitt, vil du kunne velge det høyeste kvalitet og funksjonelle tilbehøret som dekker alle dine behov.

Anbefalt: