Hvordan Lader Jeg JBL -høyttaleren Min? Hvor Mye Trenger Du å Lade Den? Hvordan Vet Du Om Batteriet Er Ladet?

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan Lader Jeg JBL -høyttaleren Min? Hvor Mye Trenger Du å Lade Den? Hvordan Vet Du Om Batteriet Er Ladet?

Video: Hvordan Lader Jeg JBL -høyttaleren Min? Hvor Mye Trenger Du å Lade Den? Hvordan Vet Du Om Batteriet Er Ladet?
Video: Blackview Airbuds 1 - TWS HEADSET / REVIEW & MICROPHONE TEST 2024, April
Hvordan Lader Jeg JBL -høyttaleren Min? Hvor Mye Trenger Du å Lade Den? Hvordan Vet Du Om Batteriet Er Ladet?
Hvordan Lader Jeg JBL -høyttaleren Min? Hvor Mye Trenger Du å Lade Den? Hvordan Vet Du Om Batteriet Er Ladet?
Anonim

Mobil akustikk fra det amerikanske merket JBL er veldig populær blant kjøpere som setter pris på høyt volum, utmerket lydkvalitet, bekvemmelighet og lyst moderne design. Den høye beskyttelsen mot vann gjør at du kan ta søylen med deg til bassenget eller når du reiser til dammen. Ansatte i merket har tenkt på en enkel operasjon, men den inneholder visse funksjoner.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Grunnleggende regler

En av de viktigste fordelene med bærbar akustikk fra produsenten ovenfor er dens høye autonomi. Kolonnen kan fungere opptil 16 timer på rad uten ekstra lading. Batterilevetiden varierer sterkt med volumnivået. Jo høyere den er, jo raskere tørker ladningen ..

Så snart ladningsnivået er over, må du lade JBL -høyttaleren, men gjør det riktig for ikke å ødelegge gadgeten. Ved fremstilling av trådløse høyttalere bruker produsenten to typer batterier: litiumion og litiumpolymer. De brukes også til nettbrett, spillere og annet utstyr.

Akustikken er koblet til en strømkilde via en USB -kabel. I de fleste tilfeller bruker JBL microUSB -porter. For å lade enheten må du bruke den riktige kabelen … Som regel kommer det med akustikk.

Det anbefales å lade enheten mens den er slått av, slik at prosessen tar kortere tid.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når du utfører arbeidet, må du følge følgende regler:

  • Hvis du lader høyttaleren under bruk, må du ikke slå på maksimal volum , selv når gadgeten lades via en datamaskin. Sett volumet til minimum, og bruk en teknikk mens du lader.
  • For at høyttaleren skal fungere så lenge som mulig, må du ikke lytte til musikk med maksimalt volum spesielt hvis du er ute av huset og det ikke er noen kilde til å lade batteriet i nærheten av deg. Ellers tørker det raskt og må lades i flere timer.
  • Når du bytter strømkilde, må du slå av den bærbare høyttaleren og vente i omtrent fem minutter før du slår den på … Unnlatelse av å overholde denne enkle regelen fører til at akustikken begynner å forverres.
  • Hvis du bruker en ny gadget for første gang, må du lade batteriet helt ut .… Etter at den er belastet i en time før du slår den på.
  • Det anbefales sterkt ikke å lade søylen i nærheten av vann eller i et rom med høy luftfuktighet.
  • Selv når den ikke er i bruk, må høyttaleren lades minst en gang hver sjette måned. Dette vil bidra til å bevare ytelsen til høyttalerne dine.
  • Bruk en hel kabel for lading, uten knekk eller andre feil … Oppbevar den sammenrullet pent og brett den ut helt før bruk.
Bilde
Bilde

Servicepersonalet og profesjonelle eksperter anbefaler deg å lade batteriet fullstendig. Vurder tilgjengeligheten av ledig tid før du kobler akustikken til nettverket eller PCen. Det er uønsket å avbryte prosessen.

Hvor mye må du belaste?

Modeller av bærbar akustikk, som er utstyrt med en lysindikator, varsler brukeren om batterinivået og om at høyttaleren er fulladet. Hvis den er fraværende, må du selv overvåke ladetid.

Eksperter anbefaler på det sterkeste å holde seg til to alternativer

  • Hvis enheten er slått av, tar det omtrent 4 timer å lade den.
  • Hvis høyttaleren fungerer, er den optimale ladetiden omtrent 6 timer.

Når du bruker høyttaleren med maksimalt volum, trenger du ikke koble fra laderen i det hele tatt, siden ladningen i denne modusen raskt tømmes, spesielt for modeller med liten batterikapasitet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I praksis lades bærbart musikkutstyr raskere i et kjølig rom eller utendørs ved lave temperaturer. Husk at det må være minst 60 minutter mellom den første tilkoblingen til strømkilden og tilkoblingen av enheten .… Hvis du lader den mobile høyttaleren riktig, vil den utmerkede ytelsen vare i mange år.

Før du lader enheten, må du lese den aktuelle delen i bruksanvisningen.

Hvordan lader jeg enheten min?

Gjør følgende for å lade gadgeten:

  • ta en bærbar høyttaler og en lader, den moderne versjonen består av to deler - en kabel og en dyse med en plugg for en vanlig stikkontakt;
  • Hvis du lader høyttaleren fra strømnettet, kobler du kabelen til høyttaleren med den ene siden og setter støpselet i stikkontakten.
  • for å lade batteriet fra en bærbar datamaskin eller strømbank, brukes bare en USB -kabel, med hjelp er to enheter koblet til hverandre.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan vet du om høyttaleren er ladet?

Det er veldig enkelt å finne ut at batteriet til gadgeten er fulladet hvis denne modellen er utstyrt med en spesiell lysindikator. Med et sett med signaler indikerer det prosessen og ladetilstanden til batteriet.

Mange moderne JBL -høyttalere gir grønt lys for å indikere full lading .… Hvis indikatoren er rød, er det på tide å lade enheten. For lading kan du koble høyttaleren ikke bare til nettverket, men også til en vanlig datamaskin. Så snart den elektriske strømmen begynner å fylle opp batteriet, vil det røde lyset skifte til grønt.

Bilde
Bilde

Når det ikke er noen indikator, er det mye vanskeligere å bestemme ladningsnivået. Det faktum at enheten snart setter seg ned, indikeres av en forringelse av lydkvaliteten og et lavt volum. Når du kobler akustikken til en strømkilde, må du huske tiden og telle ned noen timer (3-4) … Dette burde være nok til ytterligere fem timers kontinuerlig arbeid.

Som du kan se, er prosessen med å lade mobile høyttalere enkel og grei, det er nok å følge noen regler og være forsiktig når du bruker utstyret.

Ved å bruke amerikanskproduserte høyttalere kan du nyte musikk av høy kvalitet uansett hvor du vil.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvorfor lader ikke høyttaleren?

Det er flere grunner til at en bærbar gadget kan slutte å lade.

Det vanligste alternativet er skade på USB -kabelen brukes til lading. Undersøk den nøye for knekk og annen skade. Kabelen kan slutte å fungere på grunn av slitasje, i så fall må den bare byttes ut med en ny. Du kan kjøpe den i en maskinvare- og elektronikkbutikk. Hvis det er et alternativ for sikkerhetskopiering hjemme, kobler du akustikken til den og sjekker funksjonaliteten.

Bilde
Bilde

Det neste problemet som mange brukere støter på er stikkontakt … Inspiser den visuelt for integritet og kontroller at det ikke kommer støv og smuss inn i enheten. Bruk forstørrelsesglass og lommelykt for å se nærmere på ladekontakten. Sett inn USB -kabelen og trykk den til en av sidene. Hvis ladingen starter i denne posisjonen, må du reparere kontakten.

Hvis kolonnen er ny og garantiperioden ennå ikke er utløpt, må du returnere utstyret til et servicesenter for gratis reparasjon. Kontakt ellers servicesenteret.

Bilde
Bilde

Bør ikke utelukkes batterislitasje … Selv utstyr av høyeste kvalitet forverres til slutt og må repareres. Ytelsen faller når operasjonen brytes. En profesjonell med nødvendig erfaring og kunnskap vil kunne finne kilden til problemet. Hvis batteriet er flyttbart, kan du bytte det selv. Med det innebygde alternativet må du kontakte veiviseren for å få hjelp.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvis du lader høyttaleren fra strømnettet, sjekk om kontakten fungerer … Det er veldig enkelt å gjøre dette, det er nok å inkludere hvilken som helst elektronisk enhet i den.

Anbefalt: