Bensin Snøfresere Til Sommerhus: Vurdering Av De Beste Snøfreserne For Hjemmet. Hvilke Snøfresere Er De Mest Pålitelige?

Innholdsfortegnelse:

Video: Bensin Snøfresere Til Sommerhus: Vurdering Av De Beste Snøfreserne For Hjemmet. Hvilke Snøfresere Er De Mest Pålitelige?

Video: Bensin Snøfresere Til Sommerhus: Vurdering Av De Beste Snøfreserne For Hjemmet. Hvilke Snøfresere Er De Mest Pålitelige?
Video: Elektrisk Snøfreser, ombygget fra bensin- til batteridrift - Electric snow blower on battery 2024, April
Bensin Snøfresere Til Sommerhus: Vurdering Av De Beste Snøfreserne For Hjemmet. Hvilke Snøfresere Er De Mest Pålitelige?
Bensin Snøfresere Til Sommerhus: Vurdering Av De Beste Snøfreserne For Hjemmet. Hvilke Snøfresere Er De Mest Pålitelige?
Anonim

Om vinteren, når det faller mye snø, er det nødvendig å fjerne den. Og hvis du kan rengjøre terskelen eller stien nær inngangen ved hjelp av en vanlig spade, så forårsaker overflod av nedbør mange problemer for eierne av sommerhytter og landsteder. For å fjerne snø fra store områder, lages det spesielle maskiner som sparer flere timer.

Bilde
Bilde

Særegenheter

Drivstoffsnøfresere går på bensin, gjennomsnittlig effekt på husholdningsmodeller er fra 6 til 15 liter. med. Mange enheter er utstyrt med skiløpere og kan arbeide ikke bare på flate områder, men også på avlastningsterreng. Hver representant har muligheten til å dumpe snø til siden, men bensinutstyr er mye billigere .enn sine elektriske konkurrenter. Og alt takket være det faktum at bensinmodeller kan kaste snø over en større avstand, noe som resulterer i at arbeidshastigheten reduseres betydelig. I slike representanter for snøfresere er kraftige firetaktsmotorer forhåndsinstallert.

Bilde
Bilde

Noen merker gir bensinmodeller muligheten til å motta strøm fra kraftledninger. På grunn av tilstedeværelsen av denne funksjonen, vil det være mye lettere for eieren å starte bilen, selv i ekstrem kulde.

Bilde
Bilde

Fordeler:

  • høy ytelse;
  • verktøyet er ikke avhengig av kraftledninger og kan fullt ut brukes vekk fra nettverket;
  • bearbeidet snø kastes tilbake et langt stykke;
  • enheten kan fjerne selv langfallet, komprimert snø.
Bilde
Bilde

Av de største ulempene kan man merke kostnadene og det faktum at enheten ikke kan skryte av kompakthet.

Enhet

Snøfresere beregnet for hjemmebruk har hodelys, noe som forenkler prosessen med å jobbe i mørket. I tillegg kan biler utstyres med en elektrisk starter, men bruker bensin. Dette er veldig praktisk, for ved ekstremt lave temperaturer vil bensinstarteren være veldig vanskelig å aktivere. Det er to varianter av snøfresere på markedet - hjem og industri. De er forskjellige i ytelse, formål og pris.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I tillegg er alle produktene delt inn i to grupper i henhold til rengjøringsmetoden: ett-trinns og to-trinns. Understellet til dette designet er både selvgående og ikke-selvgående. Det første alternativet innebærer tilstedeværelse av hjul, noe som øker manøvrerbarheten og forenkler håndteringen. På grunn av disse hjulene vil føreren praktisk talt ikke føle noen belastning, uavhengig av vekten og dimensjonene til enheten. Hvis maskinen er utstyrt med en ikke-selvgående undervogn, vil det kreve en viss innsats fra operatøren.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I tillegg til det ovennevnte er alle produktene inndelt etter type mat. Nesten alle produsenter kan tilby både bensin og nettverk med snøfreser.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Popular modeller vurdering

I den moderne verden tilbyr et stort antall produsenter et bredt spekter av produkter. Det vil være veldig vanskelig for uerfarne kjøpere å gjøre det riktige valget. Derfor vil nedenfor bli beskrevet de mest populære modellene av snøfresere, anbefalt av erfarne håndverkere, med et stort antall positive anmeldelser.

Champion ST655BS

Denne enheten har en liten størrelse og er utstyrt med en bensinmotor på 4200 W. Kalesjen er i stand til å dekke snø opptil 5 meter bred og har en kastestrekning på 8 meter. Produsenten sørger for manuell start, men det er ingen mulighet for å justere hastigheten på sneglens omdreininger. Dette verktøyet er beregnet for hjemmebruk i små områder. Verktøyet veier 4200 gram. Denne modellen har også en negativ side - mangelen på et selvgående system.

Bilde
Bilde

MTD Smart M 61

En annen representant for bensindrevne selvgående snøfresere, preget av høy pålitelighet. En firetaktsmotor med et volum på 179 cm3 er installert her, som gir en effekt på 5,5 hestekrefter. Gjennomsnittlig dekningsbredde er 66 cm. Instrumentet kan ikke bare håndtere siste nedbør, men også snødrev som er opptil en halv meter høye. Den er selvgående og har muligheten til å justere hastighetene. Slipp til siden gjøres manuelt. Strukturen veier 80 kg. På den negative siden kan tilstedeværelsen av plastdeler noteres. Derfor bør instrumentet behandles veldig forsiktig, ellers mislykkes det om et par år.

Bilde
Bilde

AL-KO SnowLine 46E

Hvis du sammenligner utseendet til denne snøfreseren med en gressklipper, kan du finne mye til felles. Dette er en liten design. En 2 kW elektrisk motor er forhåndsinstallert her, det er mulig å kontrollere skruene. Denne enheten skiller seg fra bensinmodeller ved at den ikke kan operere vekk fra strømforsyningen . Totalvekten til enheten er 1,5 kg, den avgir ikke høye lyder, og selv en nybegynner kan håndtere kontrollen. Denne modellen er veldig populær på det russiske markedet, selv om den ikke har evnen til å kaste snø i en avstand på mer enn 10 m. Enheten er utstyrt med et ikke-selvgående inngangssystem og kan ikke fungere med snø som har vært liggende i flere dager, men det takler godt vedlegg som nylig ble droppet, og begrunner kostnaden fullt ut.

Bilde
Bilde

Cub Cadet 524 SWE

Denne snøfreseren kan fjerne både nysnø og flere dager med snø. Enheten har et selvgående fremdriftssystem, på grunn av hvilket den har god manøvrerbarhet. Fronten på enheten er utstyrt med belysning, noe som vil være veldig nyttig hvis du jobber om natten. Skruedelen er fullstendig laget av metall og kan endre posisjon i en vinkel på opptil 200 grader . Motorkraften er 5,3 hestekrefter. Enheten er drivstoff, men det er mulighet for å starte fra strøm. 7-tommers dekk er installert her, takket være at snøfreseren kan bevege seg selv i dype snøfeller. På den negative siden er det bemerket at produsenten av en ukjent årsak overvurderer kostnaden av produktet sterkt.

Bilde
Bilde

Husqvarna ST 230P

Denne modellen har den høyeste ytelsen blant hele listen. Det er overdimensjonert. En god motor med en kapasitet på 9,6 hestekrefter eller 7,2 kilowatt er installert her. Bredden på snørydding kan være opptil 75 centimeter, takket være at tiden for rengjøring av territoriet reduseres betydelig. Av den ekstra funksjonaliteten kan vi merke tilstedeværelsen av et håndtaksvarme, takket være det vil være behagelig å jobbe selv i alvorlig frost. Eiere må justere sneglens turtall manuelt. Som med tidligere modeller er det belysning her.

Bilde
Bilde

Men for slikt utstyr må du betale en ganske stor sum.

Bilde
Bilde

Kaliber SNUB-6, 5/620

En annen pålitelig representant for bensinmodeller av snøfresere, som er basert på en firetaktsmotor med en kapasitet på 6,5 hestekrefter. Produsenten sørger for et selvgående fremdriftssystem, avvisningsområdet er mer enn 11 meter. Det er en maskin med høy ytelse med veldig enkle kontroller. Den veier 73 kg uten drivstoff. Skruedelen kan rotere 180 grader, snø fjernes fra gården i løpet av få minutter . En mekanisk starter leveres av produsenten. Enheten bruker omtrent 700 ml bensin per time aktiv drift. Maksimal bredde på den bearbeidede overflaten er 60 mm. Maskinen er i stand til å arbeide i snødrev opptil 53 cm høye.

Bilde
Bilde

Kaliber MU-5, 5

En universell snøryddingsenhet, hvis hovedformål er å fjerne snø fra lokalområdet. Og ved å kjøpe noe tilbehør kan du utvide funksjonaliteten betydelig. I den grunnleggende konfigurasjonen tilbyr produsenten en spesiell dyse designet for å fjerne snø fra stedet. Du kan eventuelt feste et ekstra vedlegg, og snøfreseren din blir til en søppelkasse eller en løvsamler . Det er en firetakts drivstoffmotor med en strømningshastighet på 700 ml per time aktivt arbeid. Gasstankens volum er 3600 ml. Enheten drives av en rekylstarter. Det er ingen tilleggsfunksjoner som belysning, elektrisk start eller oppvarmingshåndtak.

Bilde
Bilde

Valg anbefalinger

Valget avhenger av størrelsen på territoriet. Hvis du er eier av en liten dacha, er det for meningsløst å betale for mye for en industriell modell. Før du kjøper denne enheten, bør du ta hensyn til punktene beskrevet nedenfor:

vær oppmerksom på motoren og dens effekt (drivstoff eller strømnettet)

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

enhetens struktur

Bilde
Bilde

undervognen er veldig viktig: hjul eller spor

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

hvilket materiale er skruedelen laget av

Bilde
Bilde

selvgående eller ikke-selvgående enhet

Bilde
Bilde

tilstedeværelse av tilleggsfunksjoner: motoroppvarming, belysning, etc

Bilde
Bilde

Subtiliteter av drift

Følgende vil beskrive reglene som bør følges når du arbeider med snøfreseren

Bruk varme klær der du kan bevege deg fritt, slik at det ikke hindrer bevegelsen. Bruk også varme, sklisikre sko på føttene. Se på deg selv i speilet før du starter arbeidet: det er viktig at verken ermene, beltet eller snørebåndene henger løst

Bilde
Bilde

Bruk alltid hørselvern og øyevern når du rengjør området

Bilde
Bilde

Hender skal beskyttes med tykke hansker som ikke slipper kulden gjennom. Dette vil beskytte hendene mot frysing

Bilde
Bilde

Vær forsiktig så du ikke kaster snø på kjørebanen, fortauene eller mot hus

Bilde
Bilde

Hvis du jobber på en humpete overflate og er på toppen av en snøflekk, bør du bevege deg både fremover og bakover, ellers risikerer du å snu utstyret for snørydding

Bilde
Bilde

Hvis du plutselig er eieren av ikke et drivstoff, men en nettverkssnøfreser, må du hele tiden overvåke kabelen. Han må alltid være i sikte. Og hvis den er skadet av en eller annen grunn, ikke prøv å slappe av. Det er nødvendig å koble enheten fra strømforsyningen, ta den til et varmt og tørt sted og vent til den tørker helt. Først da kan du begynne å reparere

Bilde
Bilde

Hvis en stein eller en annen gjenstand har falt ned i snøfreseren, er det nødvendig å trekke den ut først etter fullstendig stopp av bevegelsen og slå av motoren

Anbefalt: