Messingprofiler: For Møbler, Fliser Og Vegger, Gulv Og Andre Områder. U-formet Og Andre Typer Messingprofiler

Innholdsfortegnelse:

Video: Messingprofiler: For Møbler, Fliser Og Vegger, Gulv Og Andre Områder. U-formet Og Andre Typer Messingprofiler

Video: Messingprofiler: For Møbler, Fliser Og Vegger, Gulv Og Andre Områder. U-formet Og Andre Typer Messingprofiler
Video: Flislegging av gulv og vegg med Hey'di Semfix eller Hey'di Semfix +Plus 2024, April
Messingprofiler: For Møbler, Fliser Og Vegger, Gulv Og Andre Områder. U-formet Og Andre Typer Messingprofiler
Messingprofiler: For Møbler, Fliser Og Vegger, Gulv Og Andre Områder. U-formet Og Andre Typer Messingprofiler
Anonim

Messingprofiler er et moderne materiale med mange fordelaktige egenskaper. Dette gjør at den kan brukes til forskjellige etterbehandlingsarbeider. Anvendelsesområdet for slike produkter er ikke begrenset til reparasjoner - et bredt spekter av messingprofiler gjør det mulig å lage forskjellige rammer, inkludert stilige glassmalerier.

Bilde
Bilde

Særegenheter

De karakteristiske egenskapene til messingprodukter kan kalles fordelene. Dette er et allsidig materiale som er mye mer motstandsdyktig enn kobber mot ulike negative miljøpåvirkninger, inkludert tung belastning på grunn av høy trafikk (når det gjelder gulv).

Samtidig bør man ikke glemme den dekorative funksjonen - den brukes til å adle utseendet til vegger, gulv, trappetrinn, møbler.

Bilde
Bilde

Hemmeligheten bak etterspørselen etter slike produkter er selvfølgelig knyttet til egenskapene til selve materialet

  • I sin sammensetning inneholder messing sink og kobber, noe som gjør det sterkt og holdbart. Det er derfor messingprofiler ikke er utsatt for rust, betydelige temperaturendringer, dessuten ser de estetisk tiltalende ut på grunn av deres gulaktige metalliske glans.
  • Dockingprodukter oppfyller fullt ut oppgaven sin, og beskytter leddene igjen på grunn av legeringens fleksibilitet, men kan også beskytte keramiske fliser mot flis og fuktighet direkte under drift.
  • På grunn av plastisiteten til messingemner, kan de brukes på en kombinasjon av forskjellige nivåer, om nødvendig kombinerer de perfekt både flate og buede fly.
Bilde
Bilde

Messingprofilen er vanligvis laget av arbeidsherdede kobberlegeringsark med økt hardhet, så vel som fra halvharde og myke produkter, men produktet kan også produseres av en dobbeltlegering.

Noen typer profiler er laget av mange komponenter og tilsetningsstoffer som forbedrer egenskapene til messing - legerte urenheter øker styrken og slitestyrken.

Bilde
Bilde

Typer og klassifisering

Utgivelsen av profilerte messingprodukter gir mulighet for forskjellige fremstillings- og behandlingsmetoder, og i tillegg ulike teknologier, for eksempel pressing, broaching og bruk av ekstruderingsutstyr. Dette lar deg få elementer med forskjellige former, seksjoner og dekorativ design.

Bilde
Bilde

Som et resultat er alle profiler delt inn i flere hovedkategorier:

  • produkter der det ytre laget er metallisk, det vil si at det er uten ytterligere design;
  • overflatebehandlede produkter med et spesielt attraktivt utseende, og derfor er kostnadene mye høyere;
  • profiler med et forkrommet topplag, som tilfører slitestyrke og motstand mot ulike typer negative påvirkninger på produktet;
  • deler med bronse eller gullbelegg (dekorativt alternativ).
Bilde
Bilde

Til tross for at det vanligvis brukes messing i LS59-1-klassen ved fremstilling av standardprodukter, men formen og formålet med disse produktene er variert. Det er mange typer profiler fra denne legeringen, laget i samsvar med forskriftsmessige standarder (GOST 15527):

dokking T-profil , fleksibel og plastisk for å skjule sømmer når du legger laminat, fliser og MDF -paneler;

Bilde
Bilde

delende U-formet å lage et ekspansjonsledd på gulvet;

Bilde
Bilde

P-formet profil å skille forskjellige typer gulv i samme plan, for eksempel med det formål å sonere et rom;

Bilde
Bilde

L-formet profil - det kobler gulvbelegg innvendig og utvendig, det regnes som universelt;

Bilde
Bilde

messinginnsats - et produkt som jevner ut overgangene mellom etterbehandlingsmaterialer med forskjellige teksturer;

Bilde
Bilde

dekorativ versjon av messingprofilen har en avrundet form og brukes til å forsegle og dekorere hjørner, trappetrinn;

Bilde
Bilde

utendørs hjørne for keramiske fliser , i tillegg til materialer som brukes til etterbehandling av gater, fortau - en slik profil beskytter de ytre hjørnene til forskjellige strukturer;

Bilde
Bilde

ende messing produkt for bygging av trapper med sklisikker overflate;

Bilde
Bilde

innvendig messingoppsett for innvendig installasjon.

Bilde
Bilde

Ved hjelp av et spesielt fliselayout kan fliser legges selv uten å trimme og justere . Og dette er også en verdifull kvalitet på slike deler.

Spesialiserte messingprofiler er hjørner (indre og ytre). Disse detaljene har en polert overflate, vakker farge, vanligvis stilisert i bronse og gull. Dimensjoner - 10x10 mm, 20x20 mm, 25x25 mm og 30x30 mm . De kan festes til hjørnene på vegger og gulv, trappetrinn; for dette brukes flytende negler.

Bilde
Bilde

Sortimentet av produkter for fremstilling av glassmalerier og mosaikker fra farget glass er forskjellig i en rekke varianter, men i motsetning til modeller for vegger og gulv, kjennetegnes de av økt styrke, noe som gir konstruksjoner med stor vekt. men for buede glassfragmenter brukes mer plast og mykere deler.

Bilde
Bilde

Hvor brukes det?

Hver av legeringene som brukes til å lage messingprofiler har et annet formål

  • Bly messing (LS58-2) . Den brukes hovedsakelig til produksjon av wire, metallstrimler, plater, stenger, med andre ord til arbeidsstykker.
  • LS59-1 - sammensetning av flere komponenter , inkludert sink, kobber, bly og ytterligere urenheter. Automatisk messing er egnet for produksjon av festeanordninger, rørleggerkomponenter, rør, fly- og skipsdeler og designersmykker.
  • For gulv, laminat, for myke veggpaneler brukes oftest dobbel messing - L63 rimelig og har høye parametere for mekanisk styrke. Disse typer materialer kan poleres, loddes, sveises, brukes til dekorasjon av møblerfasader, til glassmalerier, samt til innramming av MDF-ender.
Bilde
Bilde

Messingprofiler er etterspurt ikke bare innen skipsbygging og maskinteknikk, for produksjon av møbler og reparasjoner - originale skuffer og vakre retter er laget av disse produktene. Selvfølgelig, for dette, bruker de sikre legeringer som ikke er i stand til å skade menneskers helse.

Spesielle profilprodukter laget av messing er beregnet på overflatearbeid - for montering av fliser . Dette er nødvendig for å forenkle murprosessen, beskytte sidefragmentene og hjørnene mot skader, skjule feil ved store høydeforskjeller.

I tillegg er leddene på denne måten sikkert festet, og hovedmålet for designeren er oppnådd - den stilige dekorasjonen av rommet.

Bilde
Bilde

For vegger brukes dette materialet, tilgjengelig og enkelt å installere, i form av overlegg, hjørner, du kan dekorere veggflater med messingpaneler. I tillegg, innredningen av vegger, dører, trapper, møbler (bord, skap, stoler og lenestoler) med messingelementer ser vakker ut.

Som dekorativt og motstående materiale er messingprodukter relevante for tetting av fliser, for å lage mosaikk, glassmalerier, og kan brukes for design innen fottøy og møbelproduksjon. Tilknyttet dette er forbehandling av profilene ved fornikling og hjelpekrombelegg.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Messingprofilprodukter, spesielt dekorative stykker, hjørner og gulvlister, bidrar til å skape en elegant design, men samtidig unngår dette produktet rask slitasje når det gjelder vegg- og gulvbelegg.

Bilde
Bilde

Det er ikke vanskelig å forstå det messingprofiler av forskjellige typer er i stadig etterspørsel i forskjellige industrisektorer, og dette skyldes allsidigheten til dette materialet . Dekorativ produksjon, renovering eller konstruksjon - de eksepsjonelle egenskapene og parametrene til messingprodukter er etterspurt i en lang rekke oppgaver.

Men selvfølgelig er hovedformålet med slike emner etterbehandling, som fullt ut tilsvarer deres tekniske og operasjonelle egenskaper.

Anbefalt: