Union Muttere Koblinger: Kombinert Polypropylen Koblinger 32x3 Og 20x3, 25x1 Og 20x1, Split Og Andre Modeller

Innholdsfortegnelse:

Video: Union Muttere Koblinger: Kombinert Polypropylen Koblinger 32x3 Og 20x3, 25x1 Og 20x1, Split Og Andre Modeller

Video: Union Muttere Koblinger: Kombinert Polypropylen Koblinger 32x3 Og 20x3, 25x1 Og 20x1, Split Og Andre Modeller
Video: I Made A Mega Conveyor System And Expanded Flat Lands - Farming Simulator 19 Timelapse 2024, Mars
Union Muttere Koblinger: Kombinert Polypropylen Koblinger 32x3 Og 20x3, 25x1 Og 20x1, Split Og Andre Modeller
Union Muttere Koblinger: Kombinert Polypropylen Koblinger 32x3 Og 20x3, 25x1 Og 20x1, Split Og Andre Modeller
Anonim

Nå på markedet er det et veldig anstendig utvalg av armaturer for armaturer og rørleggeranlegg. I denne artikkelen vil vi snakke om kombinerte koblinger med en fusjonsmutter, om deres funksjoner og typer. Dette vil hjelpe de som ikke har nok erfaring med disse verkene, eller det er ikke klart hvilken type en slik enhet du skal velge.

Bilde
Bilde

Særegenheter

En kopling med en tilkoblingsmutter ble oppfunnet for å koble sammen rør for vannforsyning, oppvarming og andre systemer. Det må sikre tetthet og pålitelighet av tilkoblingen, være motstandsdyktig mot høye temperaturer og virkningene av et aggressivt miljø. Derfor er det av stor betydning hva denne typen beslag er laget av.

De særegne egenskapene til en kombinert montering med en fagmutter (populært navn - "amerikansk") inkluderer:

  • enkel tilkobling og frakobling av rørledninger (det er ikke nødvendig å vri rørene og materialet de er laget av spiller ingen rolle);
  • tetthet;
  • motstand mot høye temperaturer;
  • lang levetid;
  • muligheten for gjentatt bruk;
  • hastighet og enkel installasjon;
  • mangel på korrosjon;
  • lett vekt.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

" Amerikansk" gjør det mulig å koble rør med forskjellige diametre . Hoveddokumentet som fastslår de generelle tekniske betingelsene for drift av beslag og rør, samt omfanget av deres bruk, kalles GOST R 52134-2003.

Standarden angir alle parametrene til slike produkter og maksimale avvik fra dem.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hva er de?

Polypropylen (PPR) koblinger oppfyller alle disse kravene. De er det beste alternativet når det gjelder pris / kvalitet -forhold. Disse beslagene er dyrere, men varer lenger, omtrent 50 år.

Kombinerte polypropylenkoblinger er av to typer: gjenget, kuttet på utsiden eller innvendig diameter. Hovedoppgaven til disse produktene er å feste rør laget av forskjellige materialer.

PPR -koblinger er delt inn i:

  • rett, kantet, overgangs- og kombinert;
  • avtakbar og ett stykke (clutch-press);
  • sveiset og komprimering;
  • reparasjon, tilkobling og beskyttelse.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er også metallbeslag. Fagmutteren i disse produktene kan være laget av kobber, messing eller rustfritt stål . Avhengig av rørens diameter produseres også beslag av visse størrelser. Rørdiameter måles i mm, for eksempel 20, og gjengene er i tommer, for eksempel 1/2.

Kombinerte koblinger utstyrt med en mutter kan feste rør med en sveiset skjøt på den ene siden og en gjenget utvendig gjenge på den andre . De vanligste størrelsene er 32x3, 20x3, 25x1, 20x1, 2x15, 32x1 (først er den nominelle ytre diameteren på røret angitt, og deretter diameteren på den innvendige gjengen i tommer).

Den mest populære koblingsstørrelsen for installasjon av hjemmevarmesystemer eller rørleggerarbeid er 25x3 / 4.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Tips om bruk

For at koblingene skal fungere lenge, må de lagres og transporteres riktig. De må transporteres på en slik måte at de garanterer sikkerhet og beskytter dem mot støt og andre typer mekaniske skader . Disse delene bør lagres under slike forhold at de ikke faller på solens stråler og nedbør. Hvis lageret er oppvarmet, så ikke nærmere enn en meter til varmeenhetene.

" Amerikansk" er veldig praktisk å bruke på steder der tilnærmingen er vanskelig, og det er ikke alltid mulig å bruke sveising . Denne typen tilkobling er veldig pålitelig, den kan brukes nesten overalt, for eksempel når du installerer en kjele, oppvarmet håndklestativ, i mange andre tilfeller.

Det er viktig å ikke glemme tetningen under installasjonen . I kommunikasjonssystemene til boligbygg er det ganske høyt trykk, og noen ganger skjer det at produsenter fullfører koblinger med upålitelige gummipakninger eller at tråden ikke er veldig nøyaktig. Derfor er det bedre å vikle av fumateip eller slepe på ermet for å unngå komplikasjoner i fremtiden.

Hvis beslaget ikke er av for høy kvalitet og det ikke er mulig å eliminere lekkasjen, er det bedre å bytte det ut under garantien i butikken.

Anbefalt: