Barnestoler For Et Skrivebord: Modeller I Klassisk Stil Med Og Uten Hjul, IKEA, Stoler Til Et Skolebord For Et Barn

Innholdsfortegnelse:

Video: Barnestoler For Et Skrivebord: Modeller I Klassisk Stil Med Og Uten Hjul, IKEA, Stoler Til Et Skolebord For Et Barn

Video: Barnestoler For Et Skrivebord: Modeller I Klassisk Stil Med Og Uten Hjul, IKEA, Stoler Til Et Skolebord For Et Barn
Video: Kidkraft Aspen Bord og Stole sæt - Natur 2024, Mars
Barnestoler For Et Skrivebord: Modeller I Klassisk Stil Med Og Uten Hjul, IKEA, Stoler Til Et Skolebord For Et Barn
Barnestoler For Et Skrivebord: Modeller I Klassisk Stil Med Og Uten Hjul, IKEA, Stoler Til Et Skolebord For Et Barn
Anonim

En stillesittende livsstil har ikke den beste effekten på ryggraden, spesielt i barndommen, når holdning dannes. Dessverre må skoleelever tilbringe mesteparten av dagen ved pulten. Derfor, for å unngå barnets helseproblemer over tid, må valg av møbler, spesielt et barnesete, tas ansvarlig.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Funksjoner og krav

Det er veldig viktig å velge de riktige møblene for studenten, for å skape en komfortabel arbeidsplass. Vurder hvilke grunnleggende betingelser som må være oppfylt når du velger barneseter til et skrivebord.

  • Setet skal passe til barnets alder. Det er lurt å velge slike møbler som justeres etter hvert som eleven vokser. For tiden på salg er det et stort utvalg av modeller med justerbar setehøyde og dybde.
  • Barnemøbler skal være holdbare, av høy kvalitet, uten sprekker, grader og flis, slik at barnet ikke blir skadet eller skadet. Spesiell oppmerksomhet er lagt til kvaliteten og styrken til materialet.
  • Ved produksjon av barneseter må hypoallergeniske materialer brukes både til møbeltrekk og beleggdeler (lakk, maling). Det er bra hvis settet inneholder avtagbare trekk som enkelt kan vaskes og tørkes.
  • Og selvfølgelig bør stolen svare til skrivebordet både i størrelse og utseende, organisk passe inn i det indre av rommet, fordi barnets estetiske utvikling også er viktig.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fordeler og ulemper

Ved å kjøpe en spesiell stol eller stol for et skolebarn, kan foreldre være sikre på at barnet ikke vil oppleve ulemper når de jobber ved skrivebordet, og derfor vil de være mindre slitne, de vil ikke ha synsproblemer, og riktig holdning vil være dannet.

I tillegg kan ortopediske modeller til og med korrigere eksisterende lidelser i utviklingen av ryggraden.

Og også fordelen med spesielle møbler er det faktum at de er av høy kvalitet og vil vare lenge og pålitelig. Barneseter er funksjonelle og enkle å bruke . Det kan bemerkes at det er et bredt utvalg av modeller, det vil si at du kan velge riktig sete veldig individuelt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Av manglene bemerkes de ganske høye kostnadene ved slike stoler.

Det kan også kreve tilstedeværelse av en spesialist under levering og montering. Det kan være vanskelig å velge riktig modell.

Som du kan se, er det mye flere plusser enn minuser.

Varianter

Det er veldig vanskelig å klassifisere alle typer barneseter, men de mest grunnleggende kan skilles:

datamaskinstoler på hjul med eller uten armlener, justerbare i høyden

Bilde
Bilde

ortopediske spesialstoler, veldig komfortable, også justerbare i høyden, med fotstøtter, med en rygg som følger den normale kurven på ryggen, med nakkestøtte

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

lenestoler-stoler i klassisk stil, uten hjul, med hard rygg og et sete i en vinkel på 90 grader

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

moderne ergonomiske stoler som skiller seg fra tradisjonelle typer seter - i form av en sal, med støtte på knærne, i form av en gyngestol

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

kontorstoler i amerikansk stil på ett stativ med hjul uten armlener og fotstøtter (for den eldre aldersgruppen)

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Alle disse typene forenes av muligheten for transformasjon etter hvert som barnet vokser ., alle har en behagelig form, komfortable for lange økter ved skrivebordet og sikrer riktig posisjon av kroppen når du sitter.

Fargeløsninger

Barn i forskjellige aldre vil velge forskjellige farger på møbler. De yngre vil være interessert når lenestolen er dekorert med et trekk med lyse tegninger. Eldre studenter foretrekker nøytrale farger . Selvfølgelig er det ønskelig at stolen passer inn i det indre av rommet.

Uansett er rommet der barnet bor ikke et kontor, og det skal ha et varmt hjemmemiljø, vakre fargede møbler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Produsenter

Blant de populære produsentene av barneseter er tyske selskaper. Moll og Falto . Moll Maximo -modeller er beregnet for de yngste skolebarna, og Moll scooter - for tenåringer. Falto kinder - moderne ergonomiske stoler med ortopedisk bevegelig ryggsystem Ryggstøtte.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Og også stolene i det amerikanske selskapet er populære. Comf Pro … Produksjonen av seter utføres i Taiwan, så prisene for dem er ganske rimelige.

Bilde
Bilde

Mange russere kjøper gjerne svenske møbler IKEA som er rimelig og garanterer kvalitet og pålitelighet. Fra lenestoler for skolebarn presentert modell "Jules ", der både rygg og sete er justerbare.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Russiske lenestoler produsenten "Humpbacked Horse " er laget av tre av høy kvalitet og er allergivennlige. Disse voksende stolene til babyholdninger vil vare godt ut i ungdomsårene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valgtips

Den første regelen når du velger et barnesete til et skolebord er ikke å kjøpe for vekst, selv om det er et sete med justerbar høyde, og det er bedre å handle med barnet ditt. Den opprinnelige posisjonen til transformatorstolen i høyden skal tilsvare veksten til den fremtidige studenten. For eksempel, med et barns høyde på 1-1, 2 m, bør setehøyden være innenfor 30-32 cm . For en behagelig passform bør føttene være flate på gulvet eller på fotstøtten, og vinkelen som dannes av hofter og legg skal være 90 grader.

Også det er viktig for barnet at stolen ikke er for dyp, og det er ikke noe sterkt trykk under knærne og selve setet var avrundet. Men samtidig trenger du ikke velge en stol som er for myk. Kanskje enda bedre hvis det er uten myke deler. Det harde setet samler ikke støv og kan rengjøres raskt.

Det stive ryggstøtten holder barnet fra å falle fra hverandre og holder ryggen rett.

Bilde
Bilde

Nesten alle moderne modeller av lenestoler er laget på hjul … Selvfølgelig ville de yngste skolebarna være bedre å kjøpe alternativer uten hjul, siden for mye bevegelse av stolen kan være traumatisk for disse fidgets.

Men hvis en modell med hjul allerede er valgt, er det viktig at de er sikkert festet.

Nesten alle datastoler er utstyrt med armlener, og dette er et viktig element når du arbeider på en datamaskin, de støtter albuen på hånden når du arbeider med en mus. Men mens du sitter ved skolebordet, vil armlenene forstyrre , siden i dette tilfellet, for å opprettholde riktig holdning, må hendene være på bordoverflaten. Derfor er det bedre for yngre studenter å velge stoler uten armlener.

Anbefalt: