Kjøkken Sofa Med Oppbevaringsboks: Velg En Liten Hjørnesofa Til Kjøkkenet. Funksjoner Av Direkte Modeller. Kjennetegn På Sofaene "Surprise", "Comfort" Og "

Innholdsfortegnelse:

Video: Kjøkken Sofa Med Oppbevaringsboks: Velg En Liten Hjørnesofa Til Kjøkkenet. Funksjoner Av Direkte Modeller. Kjennetegn På Sofaene "Surprise", "Comfort" Og "

Video: Kjøkken Sofa Med Oppbevaringsboks: Velg En Liten Hjørnesofa Til Kjøkkenet. Funksjoner Av Direkte Modeller. Kjennetegn På Sofaene
Video: 50 Best Corner Sofa Styles and Ideas. Living Room Decoration with Corner Sofa. 2024, April
Kjøkken Sofa Med Oppbevaringsboks: Velg En Liten Hjørnesofa Til Kjøkkenet. Funksjoner Av Direkte Modeller. Kjennetegn På Sofaene "Surprise", "Comfort" Og "
Kjøkken Sofa Med Oppbevaringsboks: Velg En Liten Hjørnesofa Til Kjøkkenet. Funksjoner Av Direkte Modeller. Kjennetegn På Sofaene "Surprise", "Comfort" Og "
Anonim

Kjøkkenet har alltid vært et sted hvor hele familien samles. Derfor er det så viktig at dette rommet er preget av komfort og hygge. For å skape en atmosfære, vil jeg tildele plass på kjøkkenet for avslapning, for eksempel sette en liten sofa. Og siden møbler på kjøkkenet skal være så funksjonelle som mulig og ta liten plass, foretrekker mange kjøkkensofaer med innebygde skuffer.

Bilde
Bilde

Fordeler med møbler med skuffer

Møbler med skuffer til kjøkkenet løser ikke bare problemet med å spare plass, men gir også ekstra lagringsplass. Blant de mange modellene er det lett å velge en sofa ikke bare med skuffer, men også med et tilbakelent sete, når skuffene er plassert under den. Nå kan du velge en sofa for ethvert område av kjøkkenet, siden det er ganske mange forslag til disse enhetene for hjemmekomfort. De viktigste fordelene med modeller med skuffer for kjøkkenmøbler inkluderer:

  • liten størrelse, noe som gjør det mulig å bruke slike sofaer selv i et lite rom;
  • et skjult sted for lagring av ting til forskjellige formål, som ikke ødelegger interiøret rundt;
  • muligheten for å bruke sofaen som en ekstra seng om nødvendig.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I tillegg, hvis kjøkkenet er kombinert med stuen, kan sofaen fungere som en romdeler, som avgrenser rekreasjonsområdet og matlagingsområdet.

Typer produkter

Det finnes flere modeller av kjøkken sofaer.

  • Modulære sofaer . Slike møbler brukes ofte i studioer for å skille kjøkken og stue, og dermed bevare rommet. Den modulære sofaen er praktisk fordi den kan demonteres fra tid til annen i komponentdelene og om nødvendig brukes både på kjøkkenet og i stua som et ekstra sted å slappe av.
  • Solide modeller . Disse produktene er etterspurt da de er perfekte for ethvert interiør. Sofaer kan være både store og små, så det er ikke vanskelig å velge en bestemt modell i henhold til kjøkkenets størrelse.
  • Karnappmøbler . Som regel er slike møbler bedre egnet for et privat hus eller leilighet med et ganske stort område. Derfor er slike modeller laget på bestilling.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når det gjelder form, brukes følgende sofa -modeller oftest på kjøkkenet:

  • Rett . Den utvilsomme fordelen med produktet er den store oppbevaringsboksen. Modellen kan enten være med en utrullingsboks eller under setet.
  • Hjørne . Fordelen med disse modellene er muligheten til å spare plass ved å installere sofaen i hjørnet. Passer for kjøkken i forskjellige størrelser og derfor de mest populære.
  • Sofa (sofa benk) . Disse sofa designene er egnet for trange rom. De kan enkelt utstyres med lagringsplass.
  • Halvsirkelformet form . Modeller med slike former passer mer sannsynlig til romslige rom og visuelt utvider plassen enda mer.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan velge et materiale?

Materialet til kjøkkenmøbler må oppfylle visse krav.

  • Motstandsdyktig mot skitt . Dette kravet er diktert av det faktum at matlaging og spising foregår på kjøkkenet, så det er fare for at fett og andre typer skitt kommer på polstring av sofaen.
  • Styrke og slitestyrke . Dette kravet gjelder ikke bare kjøkkenmøbler, men også alle møbler.
  • Enkel pleie . Det er viktig at materialet lett rengjøres for enhver form for forurensning uten å miste kvalitetene.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Selvfølgelig er kravene som er nevnt ovenfor mer relatert til møbeltrekk. I denne forbindelse brukes et visst antall materialer oftest til polstring av kjøkken sofaer.

  • Lær - materialet ser imponerende, holdbart, enkelt å rengjøre. Men samtidig har lær evnen til å absorbere lukt, noe som ikke er en veldig hyggelig omstendighet for kjøkkenmøbler. Dessuten er dette materialet ganske dyrt. Derfor kan naturlig skinn på kjøkkenmøbler bare sees i velstående hjem.
  • Kunstlær - i motsetning til naturlig materiale, absorberer det ikke lukt, men det er også lett å rengjøre og vaske, motstandsdyktig mot høy luftfuktighet, noe som er veldig viktig for kjøkkenmøbler. På samme tid ser stoffet i kunstlær presentabelt ut og er ganske egnet for sofaer på kjøkkenet.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Flok -et populært stoff for møbeltrekk, da det er slitesterkt, fuktresistent, lett å rengjøre. Den utvilsomme fordelen med flokk er den lave prisen og et stort utvalg av farger, som du kan velge møbeltrekk for alle romdesigner.
  • Tapet - i noen tilfeller er polstring av kjøkkenmøbler laget av dette materialet. Den er lett å pusse, billig og holdbar.
  • Jacquard - det lager gode avtagbare møbeldeksler. Fordelen er at jacquarden egner seg godt til vask, og det vil ikke være vanskelig å oppdatere møbeltrekk.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Blant de mest uegnede materialene for møbeltrekk er plysj, velour, fløyel, silke. Fordelen deres er deres attraktive utseende, men de er ustabile for fuktighet, dårlig rengjort. Slike materialer vil definitivt ikke fungere for en kjøkkensofa.

Rammen til kjøkkenmøbler i økonomisegmentet er laget av sponplater . Denne modellen viser seg å være budsjettmessig og har en lav kostnad. Men du må forstå at levetiden til produktet kan være kortvarig, siden materialet er skjørt. For dyre modeller brukes tykk kryssfiner som er motstandsdyktig mot fuktighet. Dette materialet er ikke bare slitesterkt, men også lett. Følgelig vil prisen på slike møbler være mye høyere.

Bilde
Bilde

Skumgummi brukes vanligvis som fyllstoff. Den brukes også i prosessen med å lage puter og andre pyntegjenstander, da den er lett å håndtere.

Modellegenskaper

Hovedmodellene som brukes på kjøkkenet er rette sofaer og kjøkkenhjørner.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hjørnemodeller

Toppen av populariteten til kjøkkenhjørner falt på 90 -tallet, men i dag fortsetter produktene å være etterspurt. Slike sofaer er spesielt relevante for små rom, da de sparer plass godt. Hjørnemodellen kan være i form av en hel sofa eller bestå av flere deler. Hvis møblene er modulære, er det mulig å løse problemet med en liten plass, siden enkelte deler av hjørnet kan plasseres avhengig av kjøkkenets størrelse.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hjørnesofaene har også oppbevaringsbokser . I de fleste tilfeller er de skjult under setet nederst på produktet. Slike modeller er hovedsakelig laget av sponplater, men selv tre eller edelt tre kan brukes. Fordelene med hjørnekjøkken sofaer er muligheten til å romme et stort antall mennesker, samtidig som du sparer plass på kjøkkenet, og også bruke møblene som et romslig sted å oppbevare forskjellige ting eller kjøkkenutstyr som ikke brukes daglig. Et utvilsomt pluss er det faktum at hjørnesofaen er relativt billig.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Rette sofaer

Denne modellen er mindre populær, siden rette sofaer er laget i henhold til prinsippet om klassiske møbler og ikke lar mange mennesker bli innkvartert i et lite område. Rett sofaer på kjøkkenet er oftest enkle modeller uten armlener. De er små i størrelse. Produktene er tilgjengelige i forskjellige lengder. Ved produksjon av skreddersydde møbler kan lengden som kreves av klienten angis. Og dybden på setet er i de fleste tilfeller 60 cm.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Rette sofaer kan kompletteres med et kjøkkenstativ, det vil si innebygd i det. I dette tilfellet fylles kjøkkenrommet så effektivt som mulig. I rette modeller er det oppbevaringsbokser, som kan gjemmes under et hengslet lokk eller trekkes ut. Denne eller den løsningen velges avhengig av kjøkkenets størrelse.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Funksjoner på noen modeller

Sofa til kjøkkenet "Bruno " - rett modell med lagringsplass under setetrekk. Lengden på produktet er bare 110 cm, skuffens dybde er 15 cm. Sidekantene på sofaen har avrundede hjørner, noe som er en fordel for barnefamilier, siden det ikke er fare for skade. En annen fordel med modellen er den lille størrelsen, som gjør det mulig å bruke en sofa på et lite kjøkken.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Rett sofa "Surprise " - en annen modell med oppbevaringsboks. Den er forskjellig i små dimensjoner - 110 cm i lengde, sofaens høyde fra gulvet er 85 cm. I noen butikker kan du bestille en lengre modell. Oppbevaringsrommet er plassert under setetrekk. Dybden på setet med oppbevaringsboksen varierer fra 45 til 53 cm, avhengig av de valgte dimensjonene til produktet. Denne modellen vil passe perfekt inn i interiøret på et lite kjøkken eller en gang. Avhengig av utformingen av rommet, kan du velge nødvendig farge for møbelpolstringen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hjørnesofa "Comfort " - standard kjøkkenhjørne modell. Produktet er bare 88 cm langt. Oppbevaringsboksen er også plassert under setetrekk og er omtrent 40 cm dyp. Fordeler med modellen - egnet for små kjøkken og relativt rimelig i pris. En kjøkkenkrok med oppbevaringsboks er en god løsning for å organisere kjøkkenplassen din. Samtidig vil en liten sofa legge til kos i rommet og la deg lage et eget sittegruppe.

Anbefalt: