Blander Med Fleksibel Tut For Kjøkken: Funksjoner I Fargede Kjøkkenkraner Med Fleksibel Slange, Egenskaper Ved Vannvarmekraner For Vasker, Valg Av Modeller For Skylling Av Retter

Innholdsfortegnelse:

Video: Blander Med Fleksibel Tut For Kjøkken: Funksjoner I Fargede Kjøkkenkraner Med Fleksibel Slange, Egenskaper Ved Vannvarmekraner For Vasker, Valg Av Modeller For Skylling Av Retter

Video: Blander Med Fleksibel Tut For Kjøkken: Funksjoner I Fargede Kjøkkenkraner Med Fleksibel Slange, Egenskaper Ved Vannvarmekraner For Vasker, Valg Av Modeller For Skylling Av Retter
Video: Vandhane og køkkenvask. Sådan monterer du blandingsbatteri og vask 2024, April
Blander Med Fleksibel Tut For Kjøkken: Funksjoner I Fargede Kjøkkenkraner Med Fleksibel Slange, Egenskaper Ved Vannvarmekraner For Vasker, Valg Av Modeller For Skylling Av Retter
Blander Med Fleksibel Tut For Kjøkken: Funksjoner I Fargede Kjøkkenkraner Med Fleksibel Slange, Egenskaper Ved Vannvarmekraner For Vasker, Valg Av Modeller For Skylling Av Retter
Anonim

Kranen på kjøkkenet er et av de viktigste elementene som forenkler vertens daglige gjøremål. Modeller med en fleksibel tut er en moderne løsning som tillater den mest komfortable bruk av kranen og gir den mange fordeler i forhold til de klassiske versjonene.

Varianter

Blandere med en fleksibel tut har et uvanlig utseende og et spesielt design - med sin hjelp du kan uavhengig justere dybden på takeaway og høyden på gander … Dette er veldig praktisk, ettersom det lar deg komme til alle steder i vasken, og også gjør det lettere å vaske oppvask og produkter.

Hvori noen modeller har en metallstut i ett stykke, mens andre har en flere , som kan ha 3 eller flere deler, som er sikkert forbundet med spesielle braketter. Slike modeller kalles teleskopisk … Kjøkkenkraner med fleksibel tut varierer på flere måter.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Åpningsmetoder

I utgangspunktet har fleksible kjevekraner de samme åpningsmekanismene som klassiske kjøkkenkraner: ventil, enkeltspak og berøring . På mikserne som er omtalt i artikkelen, er en spak oftest installert som ikke bare regulerer vanntemperaturen, men også trykket.

Sensoriske modeller har ikke fått riktig distribusjon i hverdagen på grunn av de høye kostnadene, men de anses med rette som de mest praktiske og hygieniske.

Bilde
Bilde

Tutform

Skille som teleskopisk (med uttrekkbar gander) modell og ikke uttrekkbar fleksibel. Teleskopiske kraner med fleksible tut er de mest populære. Slike kraner er utstyrt med en uttrekkbar vannkanne, som gjør det like behagelig både å skylle retter og grønnsaker, og å trekke vann inn i store beholdere, for eksempel bøtter.

De siste modellene er laget av en tut laget av mat av silikon . Takket være den fleksible utformingen kan kranen formes til hvilken som helst form og kan løftes eller senkes til ønsket høyde. Det er veldig praktisk for daglig bruk.

Silikon av matkvalitet gjør disse kranene trygge og hygieniske, og levetiden til slike produkter er 5 år eller mer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Design

Ikke bare sortimentet er stort, men også fargepaletten til slike kraner, noe som betyr at du kan velge en mikser av nødvendig nyanse for ethvert interiør. Lyse farger er veldig populære nå - rosa, turkis, blå, grønn, oransje … I tillegg er det mange både klassiske modeller og moderne, lyse miksere av uvanlige former blant dem.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Kraner med vannvarmerfunksjon

I kraner med fleksible tut er det ofte installert spesielle elementer som gir vannoppvarming. Denne funksjonen er spesielt relevant for beboere i private hus som ikke har sentralisert varmtvannsforsyning, så vel som for sommerboere. Slike kraner fungerer etter prinsippet om en gjennomstrømningsvannvarmer. Spesielle spaker er installert på kranene, som lar deg justere vanntemperaturen med en nøyaktighet på en grad. Fordelene med kraner med en fleksibel tut, utstyrt med et vannvarmeelement, inkluderer følgende parametere:

  • oppvarming av vann utføres umiddelbart (opptil 5 sekunder er nødvendig for at enheten skal nå den innstilte temperaturen);
  • det er ikke nødvendig å konstant justere temperaturen på varmt vann, siden innstillingene ikke går seg vill;
  • moderne kraner med varmtvannsbereder ser veldig harmoniske ut, og en uvitende person vil ikke engang gjette at det er en "hemmelig" kran foran ham;
  • lav pris;
  • pålitelig beskyttelse mot elektrisk støt.

Ulempene med modellene inkluderer det faktum at kraner med vannoppvarmingselement fremdeles ikke kan fungere uten strøm, noe som betyr at strømregningene med et slikt kran vil øke. Dette bør tas i betraktning når du velger en slik kran.

Bilde
Bilde

Fordeler og ulemper

Etter anmeldelser fra både profesjonelle og husmødre, som foretrakk kraner med en fleksibel tut, er de fleste fortsatt ganske fornøyd med valget. Følgende fordeler med disse blandemaskinene kan fremheves:

  • noen modeller av fleksible tuter kan installeres på en gammel kran, det vil si uten en fullstendig erstatning av produktet, som er det mest økonomiske alternativet;
  • praktisk justering av vannforsyningshøyden;
  • forskjellige modeller (farget, svart, hvitt, med gummi eller forniklet slange);
  • det er veldig enkelt å bytte stråle til dusjen (i noen modeller med en knapp, i andre - ved å snu dysen til siden);
  • du kan enkelt vaske opp retter og grønnsaker, samt fylle forskjellige beholdere med vann, mens du ikke endrer plass, men bare retter vannkannen til riktig sted;
  • det er praktisk å skylle og vaske vasken etter arbeid, mange ganger raskere og enklere enn med en klassisk mikser.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Men dessverre, og begrensninger kraner med en fleksibel tut er fremdeles tilstede. Så noen modeller har en veldig uforståelig design og som et resultat veldig vanskelig vedlikehold og rengjøring av slike miksere fra kalk og matrester uunngåelig treffer kranen. I tillegg har noen modeller ganske høy kostnad og ikke alle har råd til en kran av denne typen. Og også et litt futuristisk utseende kan bli et hinder for å installere miksere med en fleksibel tut i klassisk og romantisk interiør, siden kranen tydelig vil skille seg ut fra rommets generelle stil.

Til tross for ulempene blir imidlertid kraner med en fleksibel tut veldig populær, siden fordelene overlapper ulempene fullstendig, og komforten ved bruk kan ikke sammenlignes med vanlige kjøkkenkraner.

Bilde
Bilde

Populære modeller for skylling av retter

De fleste av de positive vurderingene har kjøkkenkraner fra følgende selskaper:

  • Reginox;
  • Oras;
  • Delafon;
  • Elleci;
  • Dornbracht;
  • Grohe;
  • Roca;
  • Hansgrohe.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

De fleste av kranmodellene med fleksibel tut fra disse produsentene har en rekke tilleggsfunksjoner, som kan omfatte:

  • blokkering av vanntrykk for å spare ressurser;
  • sensorisk vannforsyning og bakgrunnsbelysning;
  • dusjhode, som reduserer sprutdannelse og reduserer behovet for å tørke overflatene nær kjøkkenvasken betydelig;
  • innebygd filtreringssystem;
  • minikjel, som er installert direkte på kranen og fungerer etter prinsippet om et gjennomstrømningsvarmeanlegg for vann;
  • vanntemperaturbegrensning for å redusere faren for forbrenning.
Bilde
Bilde

For skylling av tallerkener er teleskopmodeller fortsatt de mest populære, som takket være en uttrekkbar vannkanne gjør vaskingen veldig behagelig og praktisk. Under et slikt kran kan du enkelt vaske kjøkkenutstyr i stor størrelse, for eksempel bakeplater.

Kraner med en fleksibel tut, til tross for deres opprinnelige utseende, som skremmer noen som er vant til klassiske former, er veldig praktiske å bruke. Det viktigste er å velge riktig modell, med tanke på alle finesser i designet, velge en pålitelig produsent, og deretter vil kranen med en fleksibel tut glede og tjene trofast i mer enn ett år.

Anbefalt: