Boblebad For Føtter: Fordelene Og Skadene Ved Et Boblebad, Modeller Med Hydromassasje Beurer, Bosch Og Polaris

Innholdsfortegnelse:

Video: Boblebad For Føtter: Fordelene Og Skadene Ved Et Boblebad, Modeller Med Hydromassasje Beurer, Bosch Og Polaris

Video: Boblebad For Føtter: Fordelene Og Skadene Ved Et Boblebad, Modeller Med Hydromassasje Beurer, Bosch Og Polaris
Video: Driftomkostninger ved MaXXwell udespa 2024, April
Boblebad For Føtter: Fordelene Og Skadene Ved Et Boblebad, Modeller Med Hydromassasje Beurer, Bosch Og Polaris
Boblebad For Føtter: Fordelene Og Skadene Ved Et Boblebad, Modeller Med Hydromassasje Beurer, Bosch Og Polaris
Anonim

Å ta vare på føttene er en viktig del av helse og skjønnhet. Uavhengig av fysisk aktivitet, tretthet, alder, arbeid og andre aspekter, er det nødvendig å slappe av og tone føttene. Et fotbad med hydromassasje er et utmerket kjøp for de som ønsker å ta vare på sitt velvære hjemme.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

generelle egenskaper

I ferd med å bruke et miniatyrbad med hydromassasje og andre tilleggsfunksjoner forsvinner tretthet, hevelse, smerte og andre ubehagelige opplevelser. Denne oppfinnelsen vil bli verdsatt spesielt av det rettferdige kjønn som tilbringer mye tid i høye hæler. Når som helst, kan du slappe av og forbedre helsen din uten kostnadene for spa og skjønnhetssalonger.

Komfortabel og funksjonell fotboblebad gir deg mulighet for avslapning, ro og sunn søvn . Et stort antall spesielle vedlegg vil hjelpe til med å rydde opp i stupaene og føle seg trygg og attraktiv hver dag. Fotpleie og avslapning vil være nyttig for menn og kvinner, uavhengig av alder og generell helse.

Bilde
Bilde

Kort beskrivelse

Hydromassasjebadet er strømnettet. Den kompakte designen tar ikke mye plass og passer komfortabelt i alle rom. Enheten bruker ikke mye strøm, noe som gjør bruken lønnsom og rimelig. Bare noen multifunksjonelle modeller med et stort antall ekstra alternativer er energikrevende.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Et kontrollpanel med dreiebrytere eller knapper er merket på skuffen . Det sistnevnte alternativet er mer lønnsomt på grunn av det faktum at brukeren kan bruke flere moduser samtidig, mens du bare kan veksle mellom funksjoner når du bruker den roterende joysticken.

Roterende kontroller brukes oftest ved produksjon av budsjettmodeller og middelklassebad. Rimelig pris skilles fra fordelene med slike produkter.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Til dags dato har det blitt utviklet mange modeller som er forskjellige i funksjonalitet. For å gjøre det riktige valget, må du gjøre deg kjent med operasjonsprinsippet og mulighetene til fotbadene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fordel og skade

En liste over fordeler og ulemper ved bruk av fotbad med hydromassasje er laget. Ulemper betyr kontraindikasjoner, som du definitivt må gjøre deg kjent med før du kjøper.

Fordeler:

Svette i føttene reduseres betydelig. Dette problemet rammer ikke bare menn, men også jenter, kvinner og ungdom. Overdreven svette er ubehagelig og irriterende for føttens hud

Blodsirkulasjonsprosessen er normalisert og forbedret

Puffiness avtar

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Overflødige salter, giftstoffer og andre elementer som påvirker helsen negativt, fjernes fra kroppen

Metabolismen er normalisert

Dette er en effektiv forebygging av åreknuter

Peeling gammel hud

Rengjøring og klargjøring av føtter for en dekorativ pedikyr

Bli kvitt tretthet

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Effekten vil bli mer merkbar ved regelmessig bruk av badekaret.

Den vanligste årsaken til å nekte å bruke denne oppfinnelsen er hudskader på ben og føtter . Imidlertid er de fleste av dem enkle å bli kvitt med kosmetikk. Hvis du oppdager sår, allergiske reaksjoner, svulster, sopp eller eksem på bena, må du umiddelbart kontakte en spesialist. Bare en kvalifisert lege kan håndtere problemet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Etter vellykket behandlingsforløp vil du kunne bruke massasjebad, men ikke glem å nøye overvåke hudens tilstand. Ved den minste mistanke om at sykdommen kommer tilbake, nekter du å bruke enheten og oppsøke lege.

I tillegg til hudsykdommer, er det mer viktige grunner til at du må gi opp vannmassasje hjemme. Biologisk aktive punkter er plassert på føttene. De er knyttet til de indre organene til en person. En intens innvirkning på dem kan forårsake utvikling av en sykdom som en person ikke engang vet om.

De vanligste plagene av denne typen er åreknuter og leddsmerter.

Bilde
Bilde

Blant de vanlige kontraindikasjonene er også:

trombose

nyresvikt

diabetes

onkologi

hjerte- og karsykdommer

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvis kroppstemperaturen er forhøyet eller under graviditet, anbefales det også å hoppe over boblebadet. Du kan se etter kroniske sykdommer på en spesialisert medisinsk institusjon.

Driftsprinsipp

Høytemperaturbestandig plast brukes som hovedmateriale for produksjon. For større avslapning og komfort plasseres voluminøse kviser i bunnen, som gir en mild akupunkturmassasje.

Også ruller er installert her. Overflaten deres kan dekkes med myke pigger eller andre volumetriske elementer. Så snart enheten slås på, går vibrasjon gjennom kroppen, og valsene begynner å rotere og får fart. Funksjonsnivået til modellen avhenger av antall vedlegg.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En skillevegg er plassert i midten av beholderen. Denne delen inneholder panelkortet med de nødvendige bryterne og nøklene. Avhengig av modellen kan det være forskjellige vedlegg og tilbehør for massasje og pedikyr på veggen. Produsenter har utstyrt den med et beskyttende visir som forhindrer at vanndråper kommer inn i gulvet. Du kan også finne produkter med rom for lagring av aromatiske oljer, børster, neglefiler og annet tilbehør.

Utseende, utstyr og størrelse kan variere betydelig avhengig av modell og produsent.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Typer vedlegg

Det finnes flere typer vedlegg:

  • Kulepunkt . Rund dyse som representerer trommelen. I rotasjonsprosessen masserer de forsiktig og forsiktig stønnene, og lindrer tretthet og spenning.
  • Rulle . Den vanligste typen vedlegg. Utad ligner de sylindere dekket med spesielle fremspring. For å få en større massasjeeffekt etter at du har slått på, må du rulle dem med føttene. Antall ruller varierer avhengig av modell.
  • Pimpstein . Ved hjelp av en slik dyse eksfolieres gammel hud på stønn. Regelmessig behandling vil gjøre huden myk og glatt.
  • Børste . Hovedformålet med vedlegget er kosmetisk. Det renser huden forsiktig og etterlater den strålende og lys.
Bilde
Bilde

Behandling

Fotbad brukes ofte medisinsk. Modeller må være utstyrt med spesielle funksjoner for å utføre de tilsvarende prosedyrene.

For utvinning brukes det:

infrarød stråling for etablering av blodsirkulasjonsprosesser

magneter for å lindre tyngde i beina, tretthet og spenning; de har også en positiv effekt på blodsirkulasjonen

ozonizer - en enhet som metter vann med nitrogen. Komponenten beriker huden og forbedrer tilstanden

Bilde
Bilde

Populære modeller

Toppmodellene for badekar åpnes av PMF 1232 -enheten fra det populære merket Bosch, som har blitt utbredt blant kjøpere. Produsenter har utstyrt modellen med mulighet for en kombinasjon av driftsmoduser og et praktisk kontrollpanel. Ytterligere funksjoner inkluderer vannoppvarming og tre typer avslappende massasje: boble, turbo og vibrering.

For enkel bruk har modellen en baldakin, i tillegg til en rekke vedlegg og ruller.

Bilde
Bilde

Blant produktene fra Polaris -selskapet har boblebadet PMB 0805 blitt ledende . Modellen er designet for vibrasjon og hydromassasje. Takket være oppvarmingen trenger du ikke hele tiden å tilsette varmt vann. Badet tiltrekker seg oppmerksomhet med sin delikate syrinfarge. Den var utstyrt med et beskyttende visir, gummiføtter for en sikker passform og et rullefeste.

Bilde
Bilde

Eiere av badet FB 50 fra Beurer kan nyte to typer massasje: Jacuzzi (bobler) og vibrasjon. Du kan bruke enheten uten vann. Under bruk tilsettes salter, oljer, urter og andre komponenter.

Dette er en multifunksjonell modell med infrarød funksjon og oppvarming. Det er også tre typer vedlegg.

Bilde
Bilde

Modell HB105C fra Gezatone -produsenten vil gi avslapning og tilfredshet med SPA -behandlinger hjemme. Gjennom hele bruksperioden opprettholder badet den optimale vanntemperaturen (ca. 40 grader Celsius). Det lineære varmeelementet sikrer jevn oppvarming.

Bunnen er supplert med 16 magneter for en helbredende effekt og generell forbedring av benenes tilstand. 4 utskiftbare akupunkturdyser hjelper deg med å slappe av og effektivt massere føttene. Tilgjengelige massasjetyper: kombinert, boble, hælmassasje.

Bilde
Bilde

Medisana WBB -badet har tre massasjemoduser: ruller, vibrasjon og hydromassasje. Som et tillegg la produsentene til bobler og varme. To vedleggsmaskiner for rullemassasje vil umiddelbart lindre tretthet, og du får hvile og avslapning. Modellen er tilgjengelig i tre farger: hvit, grønn og grå. Vekt - 3 kilo. Maksimal stoppestørrelse er 46.

Bilde
Bilde

Ovennevnte modeller ble markert med positive kundeanmeldelser og ekspertuttalelse. Sammen med produktet er det alltid en instruksjon som hjelper deg å forstå riktig bruk av enheten og funksjonene ved å ta vare på den. Pålitelige produsenter gir garanti for sine produkter.

Anbefalt: