Vaskemaskiner Med Dobbel Trommel: Funksjoner I Dobbeltlastemaskiner. To-kammers Modeller. Fordeler Og Ulemper Ved 2-hjuls Teknikk

Innholdsfortegnelse:

Video: Vaskemaskiner Med Dobbel Trommel: Funksjoner I Dobbeltlastemaskiner. To-kammers Modeller. Fordeler Og Ulemper Ved 2-hjuls Teknikk

Video: Vaskemaskiner Med Dobbel Trommel: Funksjoner I Dobbeltlastemaskiner. To-kammers Modeller. Fordeler Og Ulemper Ved 2-hjuls Teknikk
Video: VVS15 klip nr. 2 - fordele og ulemper ved gennemstrømningsvandvarmere 2024, April
Vaskemaskiner Med Dobbel Trommel: Funksjoner I Dobbeltlastemaskiner. To-kammers Modeller. Fordeler Og Ulemper Ved 2-hjuls Teknikk
Vaskemaskiner Med Dobbel Trommel: Funksjoner I Dobbeltlastemaskiner. To-kammers Modeller. Fordeler Og Ulemper Ved 2-hjuls Teknikk
Anonim

Vaskemaskiner med to trommer er mye mindre vanlige enn konvensjonelle modeller. Men det er vanskelig å umiddelbart si om de er gode eller ikke - for dette må du nøye studere funksjonene i systemet. Du bør også ta hensyn til spesifikasjonene og egenskapene til populære modeller.

Designfunksjoner

Skaperne av husholdningsapparater ser ut til på alle mulige måter å prøve å "overraske" forbrukerne med utviklingen. Det neste resultatet av denne innsatsen var fremveksten av vaskemaskiner med to fat. Tidligere ble slike utviklinger presentert av bekymringer fra Sør -Korea.

På hjemmemarkedet er oftest dobbeltlastede maskiner representert av LG og Haier. Interessant nok har begge firmaene filialer i landet vårt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Avanserte modeller av denne typen:

  • utstyrt med berøringsskjermer;
  • ha spesielle tellere som sporer arbeidet så effektivt som mulig;
  • nesten ingen støy.

Men den viktigste spesifisiteten er hvordan arbeidet deres går . I konvensjonelle maskiner utføres vask sekvensielt, fra et trinn til et annet, og denne sekvensen kan ikke brytes. Men i modeller med dobbel trommel kan du bruke ett rom for å vaske en ting eller et bokmerke, uavhengig av en annen sektor. Forskjellen mellom disse delene skyldes vanligvis at de ikke har samme kapasitet og ytelse. Eksperter tror det en slik løsning har veldig store utsikter.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Driftsprinsipp

En to-kammer vaskemaskin, som en vanlig, har en motor som snurrer trommelen. Og selv det faktum at trommene ikke er 1, men 2 påvirker ikke essensen av verket i stor grad . Et varmeelement er installert i hvert av rommene, som gjør det mulig å varme opp vannet autonomt og eliminere avhengighet av oppvarming i ett rom. En stor rolle spilles av kontrollenheten, som nå nesten alltid fungerer på grunnlag av mikrokretser og mikrochips. Uten en slik enhet stopper vaskemaskinen helt eller begynner å fungere periodisk.

Automatisering mottar informasjon fra spesielle sensorer. Som oftest leveres slike sensorer:

  • trykkbryter (overvåking av vannstrømmen);
  • varmemåler;
  • dreneringsindikator;
  • turteller;
  • termometer.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Brukere kan få informasjonen du trenger gjennom displayet . Informasjon om installerte programmer vises også der. I enklere vaskemaskiner brukes programmerere, der den nåværende fasen av programmet er indikert med lysindikatorer. Noen ganger brukes lydvarsling av hendelser. Knapper og brytere hjelper til med å angi de nødvendige parametrene, og i avanserte versjoner - berøringsskjermer.

I tillegg til de listede blokkene, vil det i en dobbeltkretsvaskemaskin definitivt være:

  • drenerings- og vanninnløpsslanger;
  • passende pumper;
  • elektriske kabler som gir kommunikasjon mellom deler av enheten;
  • utvendig dør med en lås (plassert i frontplanet eller på toppen).
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fordeler og ulemper

Maskiner med 2 hjul dukket opp relativt nylig - de ble først presentert på utstillingen i 2015 . Men det er allerede en rekke fakta som gjør det mulig å bedømme fordeler og ulemper med en slik teknikk. Det gir et økt lastvolum sammenlignet med tradisjonelle modeller, og viktigst av alt er det garantert at to vasker vil bli utført samtidig. Det blir mindre stress med å sortere farget, svart og hvitt lin, sortering etter stofftype. En av tankene leveres som standard for voluminøs, og den andre for relativt små ting.

Hvis du bare trenger å vaske en liten mengde ting, er dette heller ikke noe problem. En mindre trommel kan lastes inn, og dermed få mest mulig ut av maskinen, samtidig som den forlenger levetiden. Brukere merker det moderne to-kammer-enheter utfører sin funksjon veldig godt. De vil kunne fjerne selv de vanskeligste flekkene på kort tid . Det er verdt å nevne om sparer vann.

Bilde
Bilde

Det er lett å forstå at med en slik kombinasjon av egenskaper er enheten med to rom perfekt for store familier.

Ulempene er mindre åpenbare, men de er der også . Så å kontrollere begge trommene fra ett brett øker risikoen - hvis den går i stykker, vil det være umulig å bruke maskinen i det hele tatt. Hvis dette er kritisk, er det bedre å kjøpe to separate enheter samtidig. For å spare plass ved hjelp av en to-kammers modell, hvis det fungerer, så ganske mye; den er større enn to separate maskiner … Til slutt kan kostnaden for slike høyteknologiske husholdningsapparater komme som en ubehagelig overraskelse.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Utvalg av populære produsenter

En avansert modell er et godt eksempel. Haier Duo . Den øvre beholderen rommer 4 kg og den nedre beholderen rommer opptil 8 kg tøy. Maskinen kan snurre tøy med en hastighet på opptil 1200 o / min. Timeforbruket når 2,1 kW. Det er 13 driftsmoduser i den øvre tanken, og 19 programmer er allerede tilgjengelige når du legger lin i den nedre.

Bilde
Bilde

Alternativ - LG Twin Wash . Hovedtanken passer inne i karosseriet, akkurat som i konvensjonelle frontlastede maskiner. Den rommer opptil 17 kg sengetøy, noe som praktisk talt er rekord for husholdningsapparater (ikke-profesjonelle). Etter hver av de 12 behandlingsmodusene utføres spinningen med en hastighet på opptil 1000 o / min. Fjernkontroll med smarttelefoner tilbys. LG Twin Wash kan desinfisere ting og oppdatere dem med en strøm av damp.

Bilde
Bilde

En annen modell fra samme produsent - LG FH8G1MINI2 … En invertermotor er installert inne. Wi-Fi-kontroll er tilgjengelig. Det er en skumkontroll og et barnesikringssystem, tanken er laget av plast. Lukediameteren er 0,27 m; Maskinen snurrer tøyet med en hastighet på opptil 800 o / min og er dessverre ikke beskyttet mot lekkasjer.

Anbefalt: