Vaskemaskiner Med En Dybde På 45 Cm: En Oversikt Over Frontlastede Modeller Med En Bredde På 45 Cm, En Vurdering Av De Beste Smale Vaskemaskinene

Innholdsfortegnelse:

Video: Vaskemaskiner Med En Dybde På 45 Cm: En Oversikt Over Frontlastede Modeller Med En Bredde På 45 Cm, En Vurdering Av De Beste Smale Vaskemaskinene

Video: Vaskemaskiner Med En Dybde På 45 Cm: En Oversikt Over Frontlastede Modeller Med En Bredde På 45 Cm, En Vurdering Av De Beste Smale Vaskemaskinene
Video: Bosch WAY32890SN 'bedst i test' vaskemaskine 2024, April
Vaskemaskiner Med En Dybde På 45 Cm: En Oversikt Over Frontlastede Modeller Med En Bredde På 45 Cm, En Vurdering Av De Beste Smale Vaskemaskinene
Vaskemaskiner Med En Dybde På 45 Cm: En Oversikt Over Frontlastede Modeller Med En Bredde På 45 Cm, En Vurdering Av De Beste Smale Vaskemaskinene
Anonim

Når du velger en vaskemaskin, stoler kjøpere på funksjonaliteten og kostnaden. Men for mange som bor i små leiligheter, er den første oppgaven å velge en liten, kompakt og utstyrt med alle nødvendige funksjonsmaskiner. Dette er smale modeller av vaskemaskiner.

Særegenheter

Smale maskiner regnes som maskiner med en dybde eller bredde på opptil 45 cm. Mange produsenter kan tilby enda mindre størrelser, fra 29 til 35 cm. Det beste alternativet er utstyr med en dybde på opptil 45 cm. Den er utstyrt med alt nødvendig fungerer som en standard vaskemaskin. … Den maksimale mengden tøy er 8 kg. Hvis dette er en innebygd modell, blir tøyet mindre.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Varianter

Smale vaskemaskiner kan variere i typen last. Dette er vertikale og horisontale alternativer . Den vertikale har en luke plassert på toppen av maskinkroppen, og den horisontale er rund, i form av et glassvindu foran. Slanke topplastede vaskemaskiner har en stor fordel - det er mulig å slutte å vaske når som helst og legge til mer tøy.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Topplastede maskiner kalles smale på grunn av bredden på opptil 45 cm , selv om alle andre dimensjoner, dybder og høyder er på nivå med standardteknologi. Modeller med frontlasting kalles smale på grunn av dybden , men alle andre dimensjoner er de samme som for konvensjonelle biler. De er også forskjellige i funksjonalitet.

Mange har standardmoduser, andre er utstyrt med Dry, Steam og andre.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Produsenter

Gjennomgang av vaskemaskiner

Blant de smale vaskemaskinene fra merket Siemens kan man trekke frem modellen Siemens WS 10G240 , som har en frontlastetype og har en dybde på 40 cm. Maksimal tøyvask er 5 kg. Den har 3D-Aquatronic-teknologi som fukter tøyet så jevnt som mulig. Utstyret er utstyrt med funksjonen "Ekstra skylling", det bestemmer vaskemodus uavhengig av stofftypen. AquaStop -funksjonen beskytter deg og dine naboer mot lekkasjer. LED -displayet ser veldig estetisk tiltalende ut og lar deg enkelt velge ønsket funksjon, samt kontrollere hele vaskeprosessen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Rangeringen av smale biler av Candy -merket presenterer modellen GVS34 116TC2 / 2-07 . Med en dybde på bare 34 cm kan den vaske opptil 6 kg tøy i en syklus. Stilig design, mange nødvendige funksjoner gjorde denne modellen veldig populær. Gir beskyttelse mot barn, kontroll av skumming og ubalanse, beskyttelse mot lekkasjer. Det er en dampvaskfunksjon. Veldig økonomisk strømforbruksmodus med klasse A +++. Kontroll fra en smarttelefon er mulig. Den innebygde trommelen er laget med Shiatsu-teknologi og har en spesiell riflet overflate. Maksimal sentrifugehastighet er 1200 o / min.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Modell Vestfrost VFWM1241 SE har frontlast. Kan servere 6 kg tøy per vaskesyklus. Vaskemaskinen er bare 45 cm dyp. Enkel design og enkel betjening på det digitale displayet gjør denne modellen veldig populær. Økonomiklasse for energiforbruk A ++. Kontroll av ubalanse og skumming tilbys. Vannforbruket per syklus er 47 liter. Sentrifugeringshastighet - 1200 o / min. Maskinen er utstyrt med 15 vaskeprogrammer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Blant modellene av LG -merket kan man skille modellen F-1096ND3 . Den har en dybde på 44 cm. Takket være det lave energiforbruket i A +++ klassen, vil du ikke føle store kostnader på budsjettet. Den direkte drivmotoren gir ikke støy under vask og varer lenge. Produsenten gir 10 års garanti på den.6 Motion -systemet vil automatisk velge ønsket vaskemodus basert på stoffets egenskaper. Den maksimale tøymengden er 6 kg. 13 forskjellige programmer lar deg velge det som passer deg best. Maksimal sentrifugehastighet er 1200 o / min.

Valg av funksjoner bestemmes med dreieknappen og vises på LED -displayet. Det viser også vasketiden fra start til slutt i etapper. Det er beskyttelse mot lekkasjer og skumming, en tidtaker for slutten av vasken og en ubalansekontroll.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Topplastende modell blir Bosch merkevareambassadør WOT 24255 . I en vaskesyklus kan den vaske opptil 6,5 kg tøy. Den lille bredden på 40 cm gjør at modellen kan installeres på et lite sted. Maskinen har 11 forskjellige vaskeprogrammer. Økonomisk energiklasse A +++ sparer budsjettet. Valg av funksjoner og modus gjøres med dreieknappen, og dataene om modusene vises på LED -displayet. Maksimal sentrifugehastighet er 1200 o / min. Gir beskyttelse mot lekkasjer, kontroll av skumdannelse og ubalanse, samt en timer for slutten av vaskingen. Tankmaterialet er laget av plast, noe som sikrer stille drift.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Vaskemaskin Electrolux EWT1066ESW med topplast har en liten bredde på 40 cm. Denne modellen regnes som det mest økonomiske alternativet, siden den har et energiforbruk på 150 kW / t. Maksimal belastning for tøy er 6 kg. Trommelen er selvrensende og har en avlastningsflate. Den direkte drivmotoren er designet for kontinuerlig drift uten støy. Maksimal sentrifugehastighet er 1000 o / min. Tankens materiale er laget av plast og skaper ikke unødvendige lyder under drift. Vannforbruket per syklus er 41 liter. Funksjonen byttes med dreieknappen. Alle alternativer er synlige på LED -displayet. Beskyttelse mot lekkasjer, beskyttelse mot barn, kontroll av skumdannelse og ubalanse er gitt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valgtips

Når du velger en smal modell, må du ta hensyn til hovedpunktene

  1. Primært du må bestemme hvilken type nedlasting … Frontmodeller har en fordel i dybden, mens topplastemaskiner har en fordel i bredden. Det er også mulig å kjøpe en innebygd modell som kan plasseres og bygges inn i møbler. Basert på maskinens plassering kan du velge en modell blant disse alternativene.
  2. Dybde på lagertank i smale modeller når den 45 cm.
  3. Spinnklasse . Hastigheten og kvaliteten på de vridne tingene avhenger av det.
  4. Energiklasse . Den mest økonomiske klassen regnes som A +++.
  5. Tørkefunksjon ikke alle modeller har, men dette alternativet er veldig etterspurt. Tøyet blir nesten tørt etter vask. Det trenger ikke å bli hengt opp. Du kan stryke den lett - og du kan bruke den med en gang. Denne funksjonen sparer mye tid. Hvis du likevel bestemmer deg for å kjøpe en modell utstyrt med dette alternativet, er det bedre å kjøpe en maskin med en "universell tørketrommel", som passer for alle typer stoffer. I denne modusen er mengden vaskeri som må tørkes nøyaktig 2 ganger mindre enn den som er beregnet for vask. De enklere modellene tørker tøyet mye, så det er vanskelig å stryke, og de avanserte kan kontrollere fuktigheten i karet, så tøyet er litt fuktig etter tørking og er flott å stryke.
  6. Støynivå - en veldig viktig indikator, siden plasseringen av utstyret og din komfortable hvile avhenger av det. Hvis du har kjøpt en modell med et støynivå på ikke mer enn 55 dB, kan du trygt installere utstyr selv i nærheten av stua, fordi en slik indikator er ganske stille og ikke vil forårsake ulemper.
  7. Nesten alle modellene har et elektronisk kontrollsystem . Det viser tydelig vaskeprogrammene, tiden fra begynnelsen til slutten av syklusen. Mulige feilkoder vises også.
  8. Vannforbruket til hver modell er omtrent 1 liter per kilo … Det er modeller som veier tøyet før vask og bruker vannmengden basert på tøyets vekt.
  9. Trommel og tank . Du bør være oppmerksom på hvilket materiale tanken er laget av. Det kan være rustfritt stål eller annet komposittmateriale. Rustfritt stål regnes som det mest holdbare materialet, men tanken er det mest støyende. Komposittmaterialer er mindre holdbare, men tanken er stille. Inne er det en trommel, som har en stålbase med spesielle fremspring.

Takket være denne strukturen i teknikken blandes linet mer effektivt.

Anbefalt: