Gjødsel "Fasco": Høst, Flytende Kompleks Med Mikroelementer, Stimulerende Blomstring, For Kaktus Og Andre Arter. Sammensetning Og Påføringsmetode

Innholdsfortegnelse:

Video: Gjødsel "Fasco": Høst, Flytende Kompleks Med Mikroelementer, Stimulerende Blomstring, For Kaktus Og Andre Arter. Sammensetning Og Påføringsmetode

Video: Gjødsel
Video: 💯 p💯 LEUMBEULOU 😂😂LAOBÉ🤣😭😂 2024, Kan
Gjødsel "Fasco": Høst, Flytende Kompleks Med Mikroelementer, Stimulerende Blomstring, For Kaktus Og Andre Arter. Sammensetning Og Påføringsmetode
Gjødsel "Fasco": Høst, Flytende Kompleks Med Mikroelementer, Stimulerende Blomstring, For Kaktus Og Andre Arter. Sammensetning Og Påføringsmetode
Anonim

Gjødsel "Fasco " - en populær serie med planteernæringsprodukter, som er godt respektert av sommerboere, amatører av blomsteroppdrettere og profesjonelle agronomer. Merket produserer mange produkter: høst og vår, blomstrende stimulerende, flytende kompleks med mikroelementer, for kaktus og andre typer næringsblandinger. For å bedre forstå hensikten og funksjonene, er det verdt Vær først og fremst oppmerksom på sammensetningen og påføringsmetoden for forskjellige typer Fasco -gjødsel.

Bilde
Bilde

Særegenheter

Garden Retail Service -selskapet, som produserer Fasco -gjødsel, er en av de største leverandørene av gjødsel og andre produkter til hagen, grønnsakshagen og innendørs blomsterbruk . Merkevaren ble registrert i 1993, og spesialiserte seg opprinnelig i produksjon av fruktbar jord, gjødselblandinger og mineralforband. Gjennom årene med eksistensen har selskapet utvidet sortimentet til nesten 200 produktnavn, etter å ha klart å bli en av lederne i bransjen. Det er en rekke særegne egenskaper ved Fasco -gjødsel.

  1. Utvikling av komposisjoner basert på forskningsinstitutter. Alle proporsjoner og komponenter er nøye valgt og verifisert.
  2. Testing før lansering i produksjon. Hver ny serie eller produkt kommer bare ut på markedet etter at den er testet av erfarne agronomer, barnehage- og drivhusholdere.
  3. Grundig inspeksjon for fravær av farlige eller skadelige komponenter.
  4. Bredt utvalg av produkter. I nærvær av grønn gjødsel, granulære, flytende, pulverformige sammensetninger.
  5. Nøyaktig inndeling i kategorier. Du trenger ikke lete etter et passende alternativ på lenge - alt er allerede tenkt ut av produsenten.

Gjødsel "Fasco" tar hensyn til behovene til eierne av potteplanter og ønsker fra agronomer.

De er praktisk dosert, økonomiske i forbruk, rimelige og selges gjennom et forhandlernettverk over hele landet.

Bilde
Bilde

Typer og sammensetning

Alle Fasco -gjødsel er delt inn i 3 store kategorier: mineralsk, organisk og grønn gjødsel. I tillegg kan de klassifiseres i henhold til sammensetningen.

  1. Monokomponent … Dette inkluderer bare de varianter som bruker ett grunnelement. Det er vanlig å bruke slike verktøy for å løse spesifikke problemer. Dette inkluderer kaliumnitrat, urea og andre produkter med en homogen sammensetning.
  2. Gjødselblandinger … Flerkomponentformuleringer egnet for bruk året rundt. De er laget med tanke på behovene til en bestemt avling, slik at du kan opprettholde planter i optimal form gjennom vekstsesongen.
  3. Økologisk … Dette inkluderer først og fremst kyllinggjødsel, praktisk pakket og pakket. Den tilberedes i henhold til den akselererte tørketeknologien, samtidig som produktet desinfiseres, noe som gjør det mulig å utelukke bakteriell forurensning av jord eller avlinger.
  4. Organomineralt kompleks … Universell gjødsel rettet mot en bestemt plantegruppe. Gi en kompleks effekt eller løs et bestemt problem. Det er sammensetninger som stimulerer blomstring, preparater som forbedrer fruktdannelsen, smaksegenskapene og modningshastigheten.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For innendørs planter

"Fasco" produserer et ganske bredt spekter av produkter for pleie av innendørs planter

  1. For kaktus det foreslås å bruke en spesiell flytende sammensetning fra "Flower Happiness" -linjen med mikroelementer. Den er egnet for skog- og ørkenarter, fôring av rot og blad kan utføres fra mars til september, 2-3 ganger i måneden, med jevne mellomrom.
  2. Til sitrus serien Flower Happiness har også sitt eget produkt. Flytende sitronsaft er egnet for prydplante løvfrukter, gir dem frodig blomstring og aktiv vekst. Passer til bladpåføring og rotvanning. Kan brukes til appelsin, mandarin, sitron, grapefrukt og andre sitrusavlinger.
  3. For blomster Fasco tilbyr både allsidige og målrettede formuleringer. For eksempel kan flytende biogjødsel for frøplanter og potteplanter basert på hestekompost og kaliumhumat fungere som et vekststimulerende middel.

I tillegg er produktet enkelt å dosere og jevnt fordelt takket være den flytende frigjøringsformen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For hage og grønnsakshage

Tørr eller flytende kompleks gjødsel med mikroelementer er nødvendig og grønnsaker . Her tilbyr Fasco serien "Bio " basert på naturlige ingredienser. Av interesse er en universell sammensetning på et organisk grunnlag. Blant avlingene det er egnet for, er poteter, kål, løk og hvitløk, squash, courgette og agurker. Den inneholder aske, humater og hestekompost, samt et komplett sett med andre sporstoffer.

For tomater, paprika, auberginer tilbyr "Fasco" en spesiell dressing for grønnsaker, brukt tørr for graving og som en rotkilde for ernæring i vekstsesongen . Med denne støtten får grønnsaker ytterligere stimulering av blomstring, de danner eggstokkene bedre, og når de fruktes, blir massen også mer effektivt. I tillegg kan du for disse avlingene velge det vannløselige mineralkomplekset "Malyshok".

For agurker og courgetter tilbyr merket vannløselig mineralsammensetning "Rodnichok" uten klor i sammensetningen . Sammensetningen har en høy konsentrasjon av næringsstoffer.

Hjelper med å styrke og akselerere vekstprosesser.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Blant de klassiske kildene til fosfor, nitrogen og kalium i monoformat, har Fasco også sine favoritter. Følgende produkter er spesielt populære:

  • "Superfosfat";
  • "Fosfat +" i flytende form;
  • "Dobbelt superfosfat" i maksimal dosering;
  • bulk potash gjødsel og flytende nitrat;
  • "Urea";
  • "Ammonium Nitrat".
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fortjener spesiell oppmerksomhet og plengjødsel - mineralkornformede komplekser og organominerale blandinger presenteres her. De har en gunstig effekt på fargen på grønt, stimulerer den aktive veksten av urter. Kompleksene anbefales å brukes ved planting, og ny gjødsel må påføres tidligst om 2-3 år. Granulat har en spesiell form, det er ingen klorholdige komponenter i sammensetningen.

Av interesse og sammensetning for bartrær … Den er granulær, på mineralbasis, blant ingrediensene er det 5 viktigste mikro- og makroelementer. I sammenligning med de fleste gjødselblandinger blir leveringen av næringsstoffer til røttene bedre realisert her. Bartrær kan tåle vinteren og øke immuniteten mot sykdommer.

Tetning utføres ved graving, losning, planting.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sesongmessig

Det er ingen tilfeldighet at "vår" og "høst" gjødsel i Fasco -linjen har en klar sesonginndeling . De har en annen sammensetning, tar hensyn til egenskapene til plantens vegetasjon i hver av periodene av året. " Vår " inneholder nitrogen i sammensetningen, noe som stimulerer veksten av grønn masse. Det føres inn i jorden før planting. " Høst " laget på kalium-fosforbasis, forbedrer modning av frukt, hjelper jorda til å forberede seg til vinteren.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Instruksjoner for bruk

Metodene for påføring av Fasco -gjødsel avhenger av formen produktet presenteres i, så vel som formålet. Derfor bør du nøye studere anbefalingene på emballasjen. Det er generelle regler.

  1. Flytende gjødsel "Fasco ". Selges i flasker i form av et konsentrat, kan være av organisk eller mineralsk opprinnelse. Før bruk må de fortynnes med vann i en viss andel.
  2. Løselige forbindelser . De realiseres i form av pulverblandinger, designet for å oppløses i vann. Vanligvis er en pakke nok til å tilberede 1000 ml løsning. De brukes til rotpåføring og bladdressing.
  3. Tabletter og lys . De er produsert som et solid støpt produkt. Designet for å plasseres i et underlag, med en liten fordypning i bakken. Orientert for bruk i innendørs eller container dyrking av grønne områder. Ved hver vanning frigjør en slik kapsel næringsstoffer i jorden.
  4. Granulat … Denne gjødselstypen er beregnet for bruk i hager og grønnsakshager, når man dyrker planter i det åpne feltet. Granulatene er spredt over jordoverflaten om våren, deretter begravet når de graver opp stedet eller dekkes med mulch i trestammesirkelen. Og de fleste av de granulære formuleringene er egnet for oppløsning i vann, etterfulgt av påføring under plantens rot i flytende form.
  5. Løvfellende … Midler i flytende form beregnet for kontaktsprøyting eller sprøyting på overflaten av arkplaten. Brukes oftest i innendørs dyrking av planter. Et eksempel er "Flower Happiness" fra "Fasco" - 1 hette er oppløst i 2 liter vann, brukt til sprøyting om morgenen og kvelden. Ved vanning under roten dobles konsentrasjonen.
Bilde
Bilde

Når du bruker tørr gjødsel, anbefales det å jobbe med dem gummihansker, etter å ha vasket hendene grundig . Flytende løsninger tilberedes i spesielle retter , oppbevares atskilt fra andre kjemikalier på et mørkt sted.

Anbefalt: