Buisk Gjødsel: "For Blomster" Og Fosfor-kalium "Høst", "For Jordbær" Og "For Roser", Annen Gjødsel Fra Et Kjemisk Anlegg

Innholdsfortegnelse:

Video: Buisk Gjødsel: "For Blomster" Og Fosfor-kalium "Høst", "For Jordbær" Og "For Roser", Annen Gjødsel Fra Et Kjemisk Anlegg

Video: Buisk Gjødsel:
Video: Бархатцы - золотой цветок для картофеля: природные инсектицид, фунгицид, гербицид. Ценный сидерат. 2024, Kan
Buisk Gjødsel: "For Blomster" Og Fosfor-kalium "Høst", "For Jordbær" Og "For Roser", Annen Gjødsel Fra Et Kjemisk Anlegg
Buisk Gjødsel: "For Blomster" Og Fosfor-kalium "Høst", "For Jordbær" Og "For Roser", Annen Gjødsel Fra Et Kjemisk Anlegg
Anonim

Folk som dyrker blomster og planter bruker ofte forskjellige typer gjødsel. Tross alt fyller nyttig toppdressing på de manglende vitaminene i jorda, skaper den riktige balansen mellom stoffer, bidrar til rikelig frukting og vekst av forskjellige avlinger. Hver gartner velger selv de rimeligste og mest utprøvde landbruksproduktene. En av de beste produsentene av slike fôringer er Buisk Chemical Plant.

Bilde
Bilde

Særegenheter

Buisk Chemical Plant er et av de største foretakene i Russland. Anlegget spesialiserer seg på produksjon av ulike typer gjødsel … Alle produktene er i stor etterspørsel blant kjøpere, ikke bare i landet vårt, men også i fjern og nær utlandet. Nyttige tilsetningsstoffer er til en rimelig pris, passer for de fleste avlinger, og kan brukes til planter som dyrkes i åpen eller lukket bakke.

Gjødslingsprodukter er utviklet i henhold til moderne teknologi og i henhold til statlige krav . Buysk gjødsel fra et kjemisk anlegg er populært og etterspurt ikke bare for agn i en hage eller grønnsakshage. Store agroindustrielle selskaper bruker også disse midlene til å dyrke avlinger på åkrene i store mengder.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Typer produkter

Blant produktserien til anlegget finner du topp dressing for alle typer planter . Er i stor etterspørsel vannløselige og sporstoffkomplekser, organisk gjødsel og tradisjonelle mineralblandinger … La oss vurdere flere populære typer.

Bilde
Bilde

Akvarier

Dette er gjødsel som løses godt opp i vann, kombineres chelatkomplekser, uorganiske forbindelser og native elementer i visse proporsjoner … Valget av slike dressinger er veldig stort.

Alle produktene er effektive, absorberes raskt av planten, gir en god veksteffekt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sporelementer

Denne typen produkter inneholder et stort kompleks av nyttige stoffer. Dette er kobber, mangan, sink og mange andre … Til tross for den lille prosentandelen, er det mer enn nok stoffer til å fylle opp de manglende elementene i jorda.

De gir plantene tilstrekkelig vekst og ernæring.

Bilde
Bilde

Mineralgjødsel

Dette er et kompleks av uorganiske forbindelser som også utgjør mangelen på forskjellige elementer i jorda .… Denne typen har et stort bruksområde: innendørs blomster, grønnsaker, frukthager.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Organomineral

Er mineralske stoffer som har granulær form . Henviser til saktevirkende gjødsling. Dette betyr at de oppløses gradvis i jorden, brytes ned til aktive stoffer og opprettholder den nødvendige balansen mellom komponenter i en lang periode. Dette er hovedsakelig organisk for høst- og vårfôring. For eksempel et kompleks granulært organomineralt middel "For roser " har en balansert sammensetning av makro- og mikroelementer, som gir innendørs og hageplanter nyttige komponenter for hele året. Toppdressing er laget på grunn av lavland torv, som inneholder humusstoffer.

OMU "For blomster" har også en balansert gruppe av mikro- og makroelementer, noe som påvirker dyrking av hageblomster innendørs og utendørs . Stoffet virker både om våren, for å aktivere vekst, og om sommeren og høsten, for aktiv vegetasjon og styrke planten for vinteren. Gjødselfosfor-kalium "Autumn" har en granulær form, beregnet på dekorative avlinger av agnhager, så vel som alle andre som vokser i hagen.

Den brukes hovedsakelig om høsten under jordgraving, samt når man legger plantehull og for gjødsling i fruktperioden og på slutten av vekstsesongen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Økologisk

Slike gjødsel presenteres serien "Bioton " … Komplekset inneholder bakterier som undertrykker patogen mikroflora og desinfiserer jorda.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For plener

Slike gjødsel er beregnet på dyrking av mykt og jevnt gressdekke. I deres sammensetning, de har humusforbindelser, som er gunstige for vekst og bidrar til utmerket urt. Inneholder nitrogen, magnesium, svovel og sink.

Takket være sin granulære form kan gjødsel spres jevnt over hele plenområdet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For prydavlinger

Disse bandasjene vil hjelpe plantene dine i blomsterbedet med å utvikle en sunn krone og vakre blomsterstilker . Virksomheten har produsert serien "Flower Paradise ", som er egnet for visse plantetyper. Dette er hovedsakelig innendørs avlinger, for eksempel fioler og orkideer, palmer. Slike midler har en annen form for frigjøring: i flytende, tablettformet og granulær form. Hver av dem har en hel rekke elementer. Gjødselspray "Universal " brukes til å mate innendørs og hageplanter. Takket være ham får de nydelige lyse greener, store og saftige blomster.

For grønnsaker og frukt- og bæravlinger tilbys en egen serie preparater - "Magic Line ". Passer til alle typer grønnsaker og fruktplanter. Fremmer et høyt utbytte med lyse, kjøttfulle frukter og god smak.

For eksempel, " Jordbærfôringssystem " brukes til vekst, spiring og frukting av jordbær. Toppdressing utføres i flere stadier:

  • befruktning av unge rosetter;
  • vanning under bladvekst og spirende;
  • topp dressing i begynnelsen av fruiting.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For frøplanter

Slike gjødsel er veldig viktig, siden veksten av frøplanter avhenger av dem, som deretter vil gi en høst. Gjødsel "Frøplantevekst " designet spesielt for å stimulere veksten av frøplanter. Takket være ham vil plantene vokse seg sterke og sunne. Gjødsel "Green Needle " rettet mot vekst av barskog. Med sin hjelp vil nålene få en attraktiv krone med en rik farge og et sunt utseende.

Produktsortimentet til planten inkluderer også forskjellige typer jord . For eksempel, blomsterparadis sitrusjord helt klar til bruk. Den inneholder et kompleks av essensielle næringsstoffer som øker det dekorative utseendet og stimulerer langsiktig blomstring av sitrusplanter, øker motstand mot sykdommer og ugunstige miljøforhold.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan å bruke?

Siden all gjødsel er forskjellig i form og sammensetning, vil bruken være individuell . For eksempel, hvis gjødsel har flytende konsistens, bør den fortynnes i vann i henhold til instruksjonene. Hvis produktet frigjøres i granulær form, fordeles slik dressing jevnt over hele jordoverflaten. Den mater jorden med nyttige komponenter i lang tid. Påføringsperioden og mengden toppdressing er også angitt i instruksjonene.

Det finnes typer gjødsel som er klare til bruk . Dette er forskjellige sprayer som sprayer plantens krone, gjennom hvilken den umiddelbart absorberer alle næringsstoffene. Hvis dette er en tablettform, er det nødvendig for bruk først å oppløse tabletten fullstendig i vann, og deretter bruke den resulterende væsken til fôring.

Gjødselens sammensetning påvirker også måten den påføres . For eksempel, fosfor-kalium grunnbait bringe inn høsten ved dyp pløying eller fordypning i bakken. I dette tilfellet faller mineralene ned i det fuktige, ikke-tørkende jordlaget, der hoveddelen av de mest aktive plantrøttene utvikler seg.

Nitrogen agn brukes til vanning og før såing, spesielt i områder der det er mye nedbør, i sand- og sandholdig lerjord. Denne typen introduseres om våren med daglig jorddyrking.

For vinteravlinger er gjødsling med nitrogengjødsel bare effektivt tidlig på våren.

Anbefalt: