Interiør I Garderober (37 Bilder): Designalternativer For Et Rom På 3 Kvadratmeter Og Mer

Innholdsfortegnelse:

Video: Interiør I Garderober (37 Bilder): Designalternativer For Et Rom På 3 Kvadratmeter Og Mer

Video: Interiør I Garderober (37 Bilder): Designalternativer For Et Rom På 3 Kvadratmeter Og Mer
Video: 15 УСТОЙЧИВОГО ДОМА, СОЗДАННОГО С СТИЛЕМ И ИЗУЧЕНИЕМ 2024, Kan
Interiør I Garderober (37 Bilder): Designalternativer For Et Rom På 3 Kvadratmeter Og Mer
Interiør I Garderober (37 Bilder): Designalternativer For Et Rom På 3 Kvadratmeter Og Mer
Anonim

Omkledningsrom er et nødvendig rom hvor du enkelt kan plassere kjoler, bukser, bluser, sko, tilbehør. Med ankomsten av et omkledningsrom, blir leiligheten mer romslig uten garderober, kommoder, nattbord, orden vil dukke opp, plassen vil ikke bli full av klær, alle ting blir pent lagt ut og hengt.

Bilde
Bilde

Grunnleggende designteknikker

Det er to alternativer for overnatting: enten vil omkledningsrommet bli plassert i et eget rom, eller så blir det en del av soverommet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I den første versjonen kan du få et godt omkledningsrom fra et skap, mørkt rom, pantry. Slike lokaler var planlagt i gamle bygninger. Moderne utviklere tar sikte på å skape komfortable levekår for fremtidige innbyggere og lage omkledningsrom i anstendige størrelser. De er utstyrt med en dør, hvis mulig med et vindu, er de ferdige med tak, vegger og gulv. Det tilstrekkelige området med moderne omkledningsrom lar deg lagre ting fra hele familien.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det andre alternativet innebærer bygging av gipsveggpartisjoner, som stilmessig bør være en fortsettelse av hovedrommet. De vil markere omkledningsrommet og fungere som vegger. I en skillevegg må du lage et hull for døren. Døren kan være hvilken som helst - skyve, trekkspill, i form av persienner, speilet. Den sistnevnte visningen vil spare plass for speilet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Stiler

Et garderobe når det gjelder stil kan være en fortsettelse av rommet det tilgrenser til, eller det kan være et uavhengig designprosjekt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Til tross for det angitte feltet for fantasi, bør du ikke kombinere det upassende. For eksempel vil et soverom i landlig stil med en overvekt av mykt tre og tekstur av tekstiler, og et omkledningsrom i høyteknologisk stil med upåklagelige rette linjer og fargeminimalisme se vanskelig ut.

Bilde
Bilde

Designere tilbyr flere stiler som er egnet for omkledningsrom, men tar hensyn til innredningen av tilstøtende rom og interiøret i leiligheten som helhet

  • Faktisk minimalisme, loftet er preget av dekorasjonens laconisme, de karakteristiske trekkene er metallstøtter, glasshyller, plastnisjer.
  • Gjenopprett enkelt den klassiske stilen. Dette vil kreve et tre som du kan bygge en ramme og hyller fra.
  • Boiseriestilen er fantastisk, som hovedsakelig brukes til design av garderober. Alle hyller, nisjer, skap er ikke festet til rammen, men direkte til veggen. Dette er praktisk fordi det sparer plass og ikke får helheten til å se tung ut. Denne stilen er ikke egnet for vegger og gulv i gips.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Design prosjekter

Eksperter kan tilby et stort antall designprosjekter for store og små omkledningsrom som ligger i separate rom eller som en del av et rom. La oss vurdere noen av de mest populære prosjektene.

  • For hjørnerommet brukes skap som er installert langs to tilstøtende vegger. Den tredje siden er en skjerm eller skyvedør. Dette designprosjektet er ideelt for soverom.
  • Garderoben skal ikke være mindre enn 2 kvm. Et rom med en størrelse på 3 kvm er ganske egnet. Designere med en slik minimumsskala anbefales å forlate rammer, ikke bruk skap og unødvendige møbler.
  • U-formen bruker tre vegger. Den passer til alt du trenger - fra de funksjonelle komponentene i garderoben til de medfølgende møblene.
  • Den lineære garderoben ligner en garderobe, men uten inndeling i soner.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valg av finish og belysning

Etterbehandlingsmaterialet må velges ut fra rommets stil. Bakgrunn, maleri, paneler laget av plast, tre, glassfiber, keramiske fliser er tillatt, men det er bedre å nekte tekstiler - det vil absorbere fuktighet og bli en støvsamler. På gulvet - linoleum eller laminat, er det lett å ta vare på dem og utsette dem for våtrengjøring.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når det gjelder belysning, er en lyspære i midten av garderoben uunnværlig. Dette rommet skal være godt opplyst, slik at du kan prøve klær og se dem i speilet fra forskjellige lysvinkler. Gode lamper hjelper deg med å oppdage flekker i tide, vurdere kvaliteten på stryking. Ekstra belysning er i stand til å skape volumetrisk lys: lamper i form av klesklyper, innebygde lamper rundt speilet, innebygde lamper i taket.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fylling

Hvert omkledningsrom er individuelt, det er fullført basert på interiørfunksjonene, antall ting, deres variasjon … Produsenter tilbyr flere funksjonelle elementer for dette rommet:

  • Tverrstenger (stenger) - kleshengere er plassert på dem;
  • Strømavtaker lar bommen senkes til en behagelig høyde;
  • Hyller er delt inn i uttrekkbare, stasjonære, solide, brede, smale;
  • Skuffer kan være lukkede eller åpne, utstyrt med arrangører ("flere skuffer i en skuff" -system);
  • Kurver og esker for oppbevaring av sengetøy, lite tilbehør;
  • Skomoduler - åpne hyller for oppbevaring av sko;
  • Volumetriske rom for relaterte gjenstander - tørketrommel, strykebrett.
Bilde
Bilde

Arrangement av omkledningsrom

Det er viktig å tenke på garderobeplassen til minste detalj. Det er å foretrekke å bestille møbler i henhold til individuelle mål. Fabrikkinnredninger passer kanskje ikke inn på de tilgjengelige kvadratmeterne.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For å utstyre et komfortabelt klesrom trenger du:

  • Møbler transformatorer - en garderobe med skyvedører eller skyvedører, som inneholder mange hyller og skuffer.
  • Kompakt toalettbord, toalettbord. Nå kan du finne pene modeller som passer til og med de minste garderobene.
  • Stort utendørs speil. Det er ikke nødvendig å være bagatell med størrelsen. Jo større speilet er, desto mer behagelig er det å se på det og sette pris på antrekket.
  • Barnestol eller polstret puff.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Slik møbelfylling vil gjøre klesrommet koselig, komfortabelt og funksjonelt.

Bilde
Bilde

Tips

For å få det perfekte omkledningsrommet, anbefaler designere å følge disse tipsene:

  • Bruk hele plassen så mye som mulig - fra gulv til tak;
  • Gjennomsiktige dører lar deg finne tingene du trenger raskere;
  • Ikke bruk glødelamper, de er brannfarlige;
  • Bruk arrangører for rasjonell fordeling av ting;
  • Velg et gulv av høy kvalitet, fordi mesteparten av tiden i garderoben tilbringes barbeint:
  • Sørg for ventilasjon i rommet;
  • Hvis det er et vindu i omkledningsrommet, er det nødvendig å komme med beskyttelse av ting mot solens stråler.

Anbefalt: