Clothespin Light: LED Bordlampe For Lesing Av Bøker Og Broderi

Innholdsfortegnelse:

Video: Clothespin Light: LED Bordlampe For Lesing Av Bøker Og Broderi

Video: Clothespin Light: LED Bordlampe For Lesing Av Bøker Og Broderi
Video: Episode 17, strikk, bøker, broderi og test av patchworkmønster 2024, Kan
Clothespin Light: LED Bordlampe For Lesing Av Bøker Og Broderi
Clothespin Light: LED Bordlampe For Lesing Av Bøker Og Broderi
Anonim

Lamper er vakre og funksjonelle elementer i mange moderne interiører. Produsenter produserer mange originale modeller som har gode ytelsesegenskaper og et attraktivt utseende.

Når du bestemmer deg for å kjøpe en lampe, må du være spesielt oppmerksom på lampene på klesklypet. Disse modellene har en original design, og dessuten passer de perfekt inn i den moderne utformingen av rommene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Belysningsenheter er en viktig "hjelper" for folk som bruker mye tid på å lese eller lære. Ganske ofte brukes slike modeller for å utstyre arbeidsområder. Tøynållamper er spesielt populære blant mange moderne kjøpere. Deres særegenhet ligger i nærvær av midlertidig fiksering. Takket være dette kan enhetene brukes i forskjellige rom.

Som regel brukes klesnållamper til:

  • skrivebord design;
  • brukes som nattlys eller leselampe;
  • brukes til å markere et bestemt område i rommet.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Takket være bruken av en lampe på en klesklype, blir atmosfæren i rommet mer koselig og behagelig.

Det skal bemerkes at slike enheter kan avvike fra hverandre. Forskjellen mellom LED -stasjonære modeller ligger i designfunksjonene. Også forskjellige materialer kan brukes til å lage nyanser.

De mest populære typene er plast- og metallmodeller. Lamper med glassskygger ser originale og interessante ut.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hovedtyper

Som nevnt ovenfor kan lamper på et ben for å lese bøker og arrangere et arbeidsområde avvike fra hverandre. I tillegg til designfunksjonene og materialet, er det nødvendig å ta hensyn til belysningsenhetene som brukes til å betjene lampene.

Noen av de mer populære alternativene er lysrør … Det særegne med disse produktene er at de avgir utelukkende diffust lys. Gjennomsnittlig levetid på lampen er 20 000 timer. For stasjonære modeller brukes små alternativer med en liten base.

Fordelen er at lyspærene bruker en minimal mengde strøm og fremdeles avgir et ganske sterkt lys.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Populære alternativer inkluderer halogenmodeller … Levetiden til lampene når 4000 timer. Produsenter produserer enheter med forskjellige typer sokkler. De kan være små eller store. Eksperter sier at halogenmodeller er et utmerket alternativ til populære glødelamper.
  • Vær spesielt oppmerksom på populær LED -enheter … Det særegne med disse pærene er at de avgir ganske sterkt lys under drift. Eksperter bemerket at i sammenligning med alle de ovennevnte alternativene, anses disse modellene som de mest behagelige for syn. For eksempel kan klesnålarmaturer med LED -lys brukes til brodering eller lesing.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Den minst brukte i dag glødelamper … Lav etterspørsel skyldes den korte levetiden til produktene - opptil 1000 timer. I tillegg bruker glødelamper en ganske stor mengde strøm.

I tillegg kan lamper på klesklyper være forskjellige i form. De mest populære typene er runde og langstrakte modeller.

Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot batteridrevne enheter. Slike alternativer er ganske praktiske å bruke for en seng som nattlys. Hvis ønskelig, kan lampen festes på baksiden av møblene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Modellfordeler

Sammenlignet med mange standardalternativer med ben, har modeller med klesklyper en rekke betydelige fordeler. Armaturene er praktiske og enkle å bruke. Modellene er kompakte, om ønskelig kan de brukes i forskjellige rom.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Moderne produsenter presenterer også et ganske bredt spekter av lamper på klesklyper. For fremstilling av nyanser brukes høykvalitets og stabile materialer som ikke er redd for temperaturendringer. Spesielt populær blant kjøpere er metalllamper, som kjennetegnes ved høye funksjonelle kvaliteter og skjønnhet.

Hvordan velge?

Når du velger en lampe på en klesklype, må du ta hensyn til flere viktige parametere. Bestem deg på forhånd for hvilke formål du vil bruke enheten.

Ofte kjøper foreldre slike alternativer for barnerommet. Hvis du planlegger å kjøpe en modell for et lite barn eller for et skolebarn, må du være oppmerksom på lysstyrken. Den skal være så myk og jevn som mulig.

Skyggenes form og farge er av liten betydning. Det er best å velge modeller med en kjegleformet base. Takket være de brede kantene gir lampen maksimal belysning i rommet. Når det gjelder fargen på plafondet, bør det ikke være for lyst.

Bilde
Bilde

Hvite lamper på en klesklype er et universelt alternativ. En nøytral farge lar deg maksimere fokuset på arbeid eller lesing.

For et barnerom anbefaler eksperter å velge lamper i grønne nyanser. Dette skyldes det faktum at denne fargen ikke tiltrekker seg oppmerksomhet under arbeidet. I tillegg fremmer det avslapning av barnets øyemuskler. Pastellfarger er et godt alternativ til grønt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Under anskaffelsesprosessen må det tas særlig hensyn til materialet som dekselet er laget av. Modeller med plastbase er ikke et dårlig valg.

Men husk at hvis materialet ikke er av høy kvalitet og billig, er det stor fare for brann når lampen er i drift. Derfor er det best å foretrekke hard og motstandsdyktig plast.

Modeller med fleksible ben er etterspurt blant moderne kjøpere. Takket være tilstedeværelsen av en klesklype, tar ikke lampen opp unødvendig plass på bordet. Det skal bemerkes at det fleksible benet er i stand til å belyse hvilken som helst del av arbeidsflaten.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Innvendig bruk

Når du velger en lampe på en klesklype, må du være spesielt oppmerksom på stilen som enheten skal brukes på. For eksempel er kontorlamper ideelle for et moderne interiør. Det særegne ved disse modellene er funksjonalitet og praktisk.

Tilstedeværelsen av spesielle nyanser gjør det mulig å redusere belastningen på øynene under drift.

I utgangspunktet brukes høykvalitets og motstandsdyktig metall til å lage kontorlamper på klesklyper. Dette materialet utfyller arbeidsmiljøet perfekt og påvirker dessuten på ingen måte kvaliteten på belysningen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Barnelamper er en egen type. For det meste brukes ikke-knusende materialer for å lage disse modellene. Oftest er basen laget av plast eller metall. Produsenter legger spesiell vekt på utformingen av enheter. For eksempel vil en lampe i form av en eventyrlig karakter være et utmerket valg for et barnerom; det vil ikke bare tiltrekke seg barnets oppmerksomhet, men også med fordel utfylle interiøret.

Lamper med fargede nyanser er ideelle for moderne rom. Ved hjelp av slike funksjonelle elementer kan du lage en lys aksent og bringe individuelle egenskaper til atmosfæren.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Kunde anmeldelser

Anmeldelser av kjøpere som allerede har kjøpt et av disse alternativene, vil hjelpe deg med å velge riktig lampe med klesklype.

De fleste forbrukere foretrekker modeller med et fleksibelt ben og en plastbase. Disse alternativene er ideelle for å sette opp en arbeidsplass. Kjøperne er også glade for at modellene, hvis ønskelig, kan flyttes.

Både forbrukere og fagfolk anbefaler å ta hensyn til Eglo -klemnålarmaturene. Selskapet produserer et ganske omfattende utvalg. Armaturer i en original og uvanlig design vil være et utmerket valg for ethvert interiør. Kunder bemerket at disse modellene har en unik kvalitet - fuktmotstand.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er verdt å nevne at Eglo lamper presenteres i forskjellige farger. I tillegg har modellene interessante og uvanlige former.

Kjøpere anbefaler å være spesielt oppmerksom på et slikt alternativ som Eglo 85155 LYDIA. Den kompakte og attraktive modellen har ganske gode funksjonelle egenskaper.

For å belyse arbeidsplassen kan du ikke bruke én, men to lamper. Kompakte modeller kan plasseres på begge sider av skrivebordet. Jevn og direkte belysning er flott for lange timer med arbeid og læring.

Anbefalt: