Rund LED-lampe (31 Bilder): LED-modeller Med Store Diameter, Flate Diodesirkler, Dimbare Med Fjernkontroll

Innholdsfortegnelse:

Video: Rund LED-lampe (31 Bilder): LED-modeller Med Store Diameter, Flate Diodesirkler, Dimbare Med Fjernkontroll

Video: Rund LED-lampe (31 Bilder): LED-modeller Med Store Diameter, Flate Diodesirkler, Dimbare Med Fjernkontroll
Video: RGB remote controlled colourful lamp 2024, Kan
Rund LED-lampe (31 Bilder): LED-modeller Med Store Diameter, Flate Diodesirkler, Dimbare Med Fjernkontroll
Rund LED-lampe (31 Bilder): LED-modeller Med Store Diameter, Flate Diodesirkler, Dimbare Med Fjernkontroll
Anonim

Runde LED -armaturer er enheter designet for kunstig hoved- eller dekorativ belysning. Enheter i klassisk form presenteres på markedet i et bredt spekter. De brukes til å belyse butikk-, administrasjons- og boliglokaler, medisinske institusjoner, kontorer og andre fasiliteter.

Bilde
Bilde

Funksjoner av LED -lamper

Grunnlaget for slike belysningsenheter er lysdioder. Kraften til enheten avhenger av deres variasjon og mengde. Indikatorene svinger over et stort område (fra 5 til 80 watt). LED -enheter har lav driftsspenning, noe som eliminerer brannfaren.

Interessant faktum: LED -lamper blir nesten ikke varme. På grunn av denne funksjonen kan de monteres i strekkloft eller møbler.

Bilde
Bilde

Rundformede enheter bidrar til en jevn fordeling av lysstrømmen.

De er også forskjellige:

  • høy kontrast;
  • gode fargegjengivelsesindikatorer (indeksen er 75-85);
  • lavt strømforbruk (fra 0,35 A).

LED -armaturer for utendørs eller innendørs belysning lyser umiddelbart når de får strøm fra en standard 220V strømforsyning.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Varianter av runde belysningsenheter

Slike lamper produseres i et stort utvalg. Avhengig av formål og sted for installasjon, kan du velge modeller i ønsket fargevalg med de nødvendige tekniske egenskapene og dimensjonene. Enheter:

  • De er forskjellige i installasjonstypen . Det er møbler, vegg, tak, dør, hengende.
  • Finnes i forskjellige størrelser . Enheter med stor diameter er egnet for hovedbelysning av store lokaler: stuer, haller, haller, utsalgssteder. Små til mellomstore objekter vil passe perfekt inn i små gjenstander. De vil ikke "veie ned" plassen og visuelt redusere den.
  • De er forskjellige i antall lysdioder . Det er modeller med en eller flere lamper.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • De har en annen glødfarge . Den kan være hvit, kald eller varm, og også nøytral.
  • Tilgjengelig med eller uten fjernkontroll . Den dimbare lampen (med PU) er enkel å bruke. Ved hjelp av fjernkontrollen er det mulig å regulere lysstyrken i rommet uten å stå opp fra sofaen eller arbeidsplassen.
  • De kan utstyres med et innebygd oppladbart batteri . Slike alternativer er den beste løsningen for å organisere et nødbelysningssystem. I tilfelle av en planlagt eller nødstilfelle strømbrudd, vil de gi en minimumsglød for å fullføre arbeidet i virksomheten eller for sikker evakuering av mennesker.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Armaturer kan være for innendørs eller utendørs montering. Gatemodeller er beregnet på dekorativ belysning av arkitektoniske strukturer, bygninger, belysning av parker, torg i mørket. De er laget av slitesterke materialer som er motstandsdyktige mot ugunstige værforhold. Det er også anti-hærverk modeller på markedet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fordeler

LED -belysningsenheter har følgende fordeler:

  • Lavt energiforbruk (mer økonomisk opptil 70% sammenlignet med andre typer lamper).
  • Lang levetid. Armaturer med dioder er designet for kontinuerlig drift i 50 000 timer (ca. 12 års drift med daglig slått på enheten i 10 timer).
  • Miljøsikkerhet. LED -enheter er fri for kvikksølv og andre stoffer som er farlige for menneskers helse og miljøet. Takket være dette krever brukte enheter ikke spesialisert avhending.
  • Mangel på fremmed støy under drift.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Vibrasjonsmotstand, mekanisk styrke og pålitelighet. Armaturhuset er en monolitisk struktur laget av aluminiumslegering eller kraftig plast. Et slikt "skall" er en pålitelig beskyttelse av indre deler mot fall, støt og andre mekaniske påvirkninger.
  • Flimmerfritt. LED -armaturen gir en jevn glød. På grunn av mangel på stroboskopisk effekt forårsaker det ikke belastning og tretthet i øynene.
  • Belysning av høy kvalitet. Lyset som kommer fra LED -enheter er så nært som mulig naturlig solstråling når det gjelder ytelse. Det er behagelig for øynene.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

LED -armaturer er en kostnadseffektiv løsning. De krever ikke økonomiske driftskostnader. For deres arbeid trenger du ikke kjøpe spesialisert kontrollutstyr. Enhetene er også vedlikeholdsfrie.

Feil

Til tross for sine mange fordeler, har runde LED -lamper noen ulemper.

Disse inkluderer:

  1. Høy pris. Du må betale mye mer for en LED -lampe enn for en halogen- eller kvikksølvlampe. Imidlertid blir diodeteknologier hvert år mer og mer rimelig økonomisk.
  2. Mulighet for tidlig svikt. Holdbarheten til slike armaturer kan være mindre enn den som er oppgitt av produsenten, siden det ikke bare avhenger av driftspotensialet til dioder, men også av effektiviteten til kjøleribben og levetiden til sjåføren.
  3. Små indikatorer på lysstrøm.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Til tross for manglene foretrekker flere og flere potensielle forbrukere hvert år LED -runde lamper. De er enkle å installere, økonomiske, sikre og holdbare. Alle disse fordelene kompenserer mer enn de ovennevnte ulempene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valgregler

Før du kjøper en sirkellampe, er det viktig å studere de tekniske egenskapene til enheten og velge en enhet, med tanke på installasjonen og rommets egenskaper. For private anlegg vil den beste løsningen være å kjøpe en middels kraftig enhet (5-12W). Jo større areal i rommet, desto kraftigere utstyr vil være nødvendig for belysning av høy kvalitet. Det er også viktig å vurdere typen dioder og produsenten. Gi preferanse til varer fra kjente og tidstestede merker-på denne måten vil du beskytte deg mot å kjøpe produkter av lav kvalitet.

Vær oppmerksom på beskyttelsesgraden til enheten (IP -indeks 20 til 68). Jo høyere verdi, jo mer beskyttet utstyret mot støv, smuss og fuktighet.

For våtrom (bad, kjøkken) er det lurt å se nærmere på modeller med høy indeks (fra 40). Produsenter angir ofte på hvilke overflater enheten kan monteres (tak, vegg, strekkstruktur). Når du velger, må du ta hensyn til denne informasjonen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er også verdt å ta hensyn til enhetens utseende: design, farge, dimensjoner. Den runde, flate armaturen passer til enhver innredning og stil.

Ved hjelp av slike enheter er det mulig å legge til en glede i designet, til å sonere rommet, for å plassere lyse aksenter. Det er et stort antall runde modeller på markedet, noe som betyr at alle kan velge det beste alternativet for seg selv og dekorere rommet på en original måte.

Anbefalt: