Kompakt Stol-seng (33 Bilder): Mini-sammenleggbare Modeller, Hvordan Velge En Liten Stol For Et Lite Rom

Innholdsfortegnelse:

Video: Kompakt Stol-seng (33 Bilder): Mini-sammenleggbare Modeller, Hvordan Velge En Liten Stol For Et Lite Rom

Video: Kompakt Stol-seng (33 Bilder): Mini-sammenleggbare Modeller, Hvordan Velge En Liten Stol For Et Lite Rom
Video: 20 Умных Дизайнов Мебели | Преобразование и Экономия пространства 2024, Kan
Kompakt Stol-seng (33 Bilder): Mini-sammenleggbare Modeller, Hvordan Velge En Liten Stol For Et Lite Rom
Kompakt Stol-seng (33 Bilder): Mini-sammenleggbare Modeller, Hvordan Velge En Liten Stol For Et Lite Rom
Anonim

Når man tenker på interiøret til minste detalj, ønsker alle at det skal være så funksjonelt og estetisk som mulig. Når vi velger møbler, står vi ofte overfor problemet med en overflod av alternativer. Hvis tidligere mennesker levde under mangel, i dag er alt akkurat det motsatte - du må velge fra hele variasjonen de tingene som passer inn i interiøret, vil være praktiske, praktiske og etterspurte.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Funksjoner og fordeler

En lenestol er et komfortabelt møbel som kan gi et respektabelt utseende til ethvert rom. Imidlertid tillater du ikke alltid å plassere slike omfangsrike objekter ved å kvadrere plassen, spesielt på bekostning av mer nødvendige. I dette tilfellet er en liten lenestol-seng et flott alternativ for små mellomrom.

Moderne produksjon av lenestoler produserer produkter som kan tilfredsstille alle grunnleggende krav til kjøperen:

  • komfort;
  • enkel folding;
  • slitestyrke av materialer.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Selvfølgelig vil ikke en enkel stol-seng konkurrere med en fullverdig romslig seng med en ortopedisk madrass, men i tilfelle av å spare kvadratmeter kan det være en uunnværlig assistent for å organisere et soveplass.

5 gode grunner til å kjøpe en kompakt stolseng:

  • du trenger en ekstra seng;
  • du må organisere et kompakt midlertidig soveplass for barnet;
  • du bor i en leid leilighet og ikke vil bruke penger på en full seng;
  • du trenger å bo komfortabelt i et landsted, på en veranda, loft;
  • noen ganger kan gjester eller slektninger overnatte hos deg.

I alle disse tilfellene vil en komfortabel sammenleggbar stolseng spare deg for bryet med å kjøpe store og dyre sovemuligheter.

Bilde
Bilde

Typer foldemekanismer

Moderne lenestolssenger kjennetegnes ved enkelheten og bekvemmeligheten ved å forvandle en modell fra sittestilling til soveplass. La oss vurdere de mest populære:

Bok . Et vanlig alternativ, kjent for alle fra barndommen. På en gang var det praktisk talt den eneste på hele markedet for møbelprodukter til sofaer og lenestoler. Stolsenger av denne modellen har en enkel design, foldemekanismen utløses når ryggen og setet er brettet, som når du lukker en bok. Etter et karakteristisk klikk, senkes begge halvdelene til en horisontal posisjon. Ulempen er behovet for å flytte stolen bort fra veggen når den brettes ut, noe som kan skade gulvbelegget.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Eurobook . Komfortabel modell, som er spesielt populær på grunn av strukturens stabilitet. Enkelheten til mekanismen gjør at selv et barn enkelt kan brette ut og brette sengen. Stolens sete, utstyrt med hjul, beveger seg fremover, og ryggen hviler ned til ledig plass.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Trekkspill . Den mest funksjonelle sovestolsmodellen. Når den brettes ut, danner den en flat overflate og har en sengetøyskuff, noe som er en udiskutabel fordel. Består av tre deler og bretter seg ut ved å trekke ut den nedre delen, som belgen på et musikkinstrument.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Delfin . Modell med uttrekkbar blokk nederst. Den fikk navnet på grunn av mekanismen som trekker ut den bevegelige blokken til overflaten og danner et flatt soveplass.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fransk og amerikansk musling … Transformasjonsmekanismene er en sammenleggbar seng gjemt inne i stolen, som bretter seg ut ved å brette ut delene. Forskjellene mellom de franske og amerikanske typene er i tykkelsen på barnesengmadrassen og foldemekanismen. I den amerikanske versjonen er madrassen tykkere og sammenleggbare senger dobbelfoldet. Den franske typen er mer som en vanlig leierseng: en tynn madrass og trippel fold.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Materialer

Når du lager stolsenger, brukes forskjellige materialer til innvendig fylling, polstring og ramme av produktet. La oss vurdere hovedtypene.

Hjelpestoffer

En av betingelsene for produktets komfort og holdbarhet er fyllmaterialet for polstrede møbler. Når det gjelder lenestoler designet for å sove, blir dette et enda viktigere aspekt, siden soveplassen skal være så behagelig som mulig for en god hvile.

Det mest økonomiske alternativet er skumgummi - kortvarig, mister raskt sine kvaliteter, derfor er det praktisk talt ikke funnet i sin rene form blant setefyllingene.

Av de siste materialene kan man trekke frem latex og holofiber … De har tilstrekkelig elastisitet, faller ikke, beholder kvaliteten og utseendet selv ved hyppig bruk. Moderne modeller har en tendens til å inneholde kombinerte typer fyllstoffer … Dette oppfyller alle kvalitetsstandarder og garanterer holdbarhet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Møbeltrekk

Valget av møbeltrekk avhenger av kjøperens estetiske preferanser.

Det kan være ekte lær billigere øko-skinn og alle slags tekstiler: bomull eller "halvbomull" jacquard, delikat velour, fløyelsaktig flokk og mange andre. De fleste moderne materialer impregner tekstiler med smussavvisende forbindelser, men ikke alle belegg egner seg til normal tørking eller reagerer positivt på rengjøringsmidler.

Det er først og fremst verdt å være oppmerksom på beleggets smussmotstand og muligheten for rengjøring.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ramme

Foten til lenestolen er en viktig komponent i hele produktet som krever spesiell oppmerksomhet.

Møblers holdbarhet og funksjonalitet avhenger av materialets styrke og foldemekanismen.

Ved produksjon av foldestoler kan forskjellige materialer brukes: fra tre til metall

  • De mest holdbare modellene vil være med bindingsverk … Som regel brukes nåletre til slike rammer. Treet er motstandsdyktig mot stress, noe som vil sikre lang levetid på produktet.
  • Sponplate og kryssfiner lenestoler i rammen er attraktive for sin lave pris per produkt, men ved daglig bruk og tung belastning er de kortvarige.
  • Stål rammene er holdbare og perfekte for daglig bruk.
  • Aluminium hule rør i rammen gir letthet i hele strukturen, men tåler ikke konstant belastning dårlig.
  • Som regel er de fleste moderne modeller basert på på kombinerte rammer kombinere de maksimale fordelene med alle typer materialer.

For eksempel kan en ekstern trebjelke kombineres med en kryssfinerbase for rygg og sete, foldemekanismene kan være stål, og benene på den franske foldesengen kan være laget av aluminium.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fargeløsninger i interiøret

Utfellbare design av ministolene blander perfekt i stil og ånd med minimalisme. Hvis rommet ditt, der du planlegger å plassere stolen, er laget i akkurat en så moderne stil, vil det ikke være vanskelig å velge en modell som matcher fargen. Det viktigste er å kjenne en følelse av proporsjon og å kombinere farger gunstig.

Bilde
Bilde

En liten lenestol-seng i et veldig lite rom kan bli den sentrale dekorasjonen i interiøret, og da er det å foretrekke å lage en lysere fargetone på den. For eksempel, for et lite rom, er lett veggbekledning egnet, noe som vil gjøre rommet mer romslig, og en lys liten stol vil fungere som en slags avgrensning for rekreasjonsområdet.

Anbefalt: