Konvertibel Seng For Tenåringer (31 Bilder): Modeller Med Bord Og Garderobe For Gutter Og Jenter, Hvordan Du Demonterer En Barns Struktur Med En Kommode

Innholdsfortegnelse:

Video: Konvertibel Seng For Tenåringer (31 Bilder): Modeller Med Bord Og Garderobe For Gutter Og Jenter, Hvordan Du Demonterer En Barns Struktur Med En Kommode

Video: Konvertibel Seng For Tenåringer (31 Bilder): Modeller Med Bord Og Garderobe For Gutter Og Jenter, Hvordan Du Demonterer En Barns Struktur Med En Kommode
Video: World Most Beautiful Estephania Ha Biography | Age, Wiki, Height, Bio, Info 2024, Kan
Konvertibel Seng For Tenåringer (31 Bilder): Modeller Med Bord Og Garderobe For Gutter Og Jenter, Hvordan Du Demonterer En Barns Struktur Med En Kommode
Konvertibel Seng For Tenåringer (31 Bilder): Modeller Med Bord Og Garderobe For Gutter Og Jenter, Hvordan Du Demonterer En Barns Struktur Med En Kommode
Anonim

Omforming av senger løser problemet med små rom. De er spesielt relevante for familier med to barn. Slike design ser moderne ut, og hvis du velger dem riktig, kan de harmonisk integreres i interiøret i et tenåringsrom.

Bilde
Bilde

Særegenheter

Transformering av møbler organiserer ikke bare praktisk plass i et lite rom, det er enda mer nødvendig hvis en tenåring ikke har sitt eget rom, og han trenger personlig plass. På en liten tomt kan en tenåring ha sin egen seng, bord, garderobe, bytte av møbler til forskjellige tider av dagen. Designene på de transformerende møblene er varierte, sengen kan bli til et bord, kommode, sofa, eller den kan forsvinne helt inn i skapets volum eller smelte sammen med veggen. En soveplass med en sammenleggbar mekanisme er en del av et møbelsett.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Transformatoren, når du endrer omgivelser, er lett å demontere og montere på et nytt sted. Men man bør ikke glemme stikkontaktene ved sengen, hvis det i fremtiden vil tjene som et bord. Soveplassen har et fullverdig utseende, utstyrt med en ortopedisk madrass, tilpasset en sunn ungdoms søvn.

Fordeler og ulemper

For familier med flere barn og mangel på plass er fordelene klare, men Det er andre fordeler som lar deg velge transformerende senger uten å ta hensyn til opptakene i rommet.

  • Slike møbler er originale, du finner dem ikke i hver leilighet. Tenåringer kan sette pris på det unike i det indre av rommet sitt.
  • Møbler som kan "forsvinne" under transformasjon frigjør en betydelig del av plassen.
  • Varianter av soveplasser som forvandles til andre møbler (bord, sofa, hyller) er nyttige for deres allsidighet.
  • Slike modeller er bare laget av materialer av høy kvalitet, fordi foldemekanismer i daglig drift skal vare i mange år.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Slike design er ergonomiske, alt er gjennomtenkt i dem til minste detalj, for rask transformasjon.
  • Mekanismene er ekstremt enkle, ikke bare en tenåring, men også et barn kan takle dem.
  • Denne designen lærer en tenåring å være ryddig. Det er umulig å la ting stå på bordet eller ikke lage sengen før du transformerer.
  • Konvertible møbler kan tilpasses ethvert interiør; det finnes modeller av forskjellige farger, teksturer og formål på markedet for dette.
Bilde
Bilde

Ulempene med transformatorer inkluderer de høye kostnadene på grunn av materialer av høy kvalitet. Slike møbler må legges ut hver dag. Du kan ikke hoppe på en seng som har blitt satt sammen i fem minutter før timen.

Varianter av modeller

På møbelmarkedet har transformatorer lenge sluttet å forbløffe kunder. Deres brede utvalg lar deg velge modeller for forskjellige formål. Sengen kan enkelt bygges om til sofa, hylle, komfortabelt bord, kommode eller nattbord. Transformasjonsmetodene er også forskjellige: Soveplassen kan gli ut under sofaen, bygges inn i en garderobe eller møbelvegg, brette opp, skjule bordet eller gli ut av kommoden. Transformatorer er:

Bilde
Bilde

Bord-seng

Det er forskjellige måter å omdanne et bord til en komfortabel fullseng.

  • Utvendig ligner designet på et piano, bare i stedet for nøkler - et bordpanel. Rett foran arbeidsplassen, i transformatorens kropp, er det en seng, den ser ut som en vanlig vegg av møbler. Med en liten bevegelse senkes køyen, og bordet går forsiktig ned med alt innholdet, selv den bærbare datamaskinen kan stå igjen uten å fjerne den. Under søvnen beveger bordet seg under sengen. I tillegg til bord og seng, er modellen utstyrt med tre dype hyller.
  • Et annet enkelt alternativ, når sengen bare bretter seg i to, danner et bord i form av en "boks" på hjul. Det er heller en magasinversjon av møbler, lyse og stilige.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Ganske stort bordpanel festet under sengen. Transformatormeldingen er i sin tur innebygd i møbelveggen. Når sengen står oppreist og opptar sin nisje i headsettet, er bordet bygget fra den hevede bunnen av sengen.
  • Matryoshka -versjonen er designet for to tenåringer. Den høye sengen er innebygd i møbelveggen, under den, og gjentar formen på sovestrukturen, det er et elegant bord, og under bordet er det et annet soveplass. All denne "hekkende dukken" er trygt satt frem og danner tre møbler som har et helt uavhengig utseende.
  • Sengen stiger tradisjonelt og går inn i veggen, og bordet forvandles fra topp til bunn, siden det under søvn danner et høyt "tak" over sengen.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Garderobeseng

Skapet i rommet tar mindre plass enn sengen. Noen hadde en god idé å sette soveplassen i garderoben, og frigjøre en betydelig plass i rommet.

Den fjernes på to måter, stigende vertikalt eller horisontalt

  • Strukturelt har problemet med å ikke bare forsvinne sengen i skapet en stund, men også utseendet til den tredje typen møbler - bordet - blitt løst.
  • Noen ganger er kompaktiteten og utseendet til chiffonier gitt større betydning enn funksjonalitet. I dette tilfellet rommer transformatoren bare en seng forkledd som garderobe, og flere mesaniner og andre typer møbler brukes til praktiske formål.
  • Sengen går inn i skapet, og skaper en enkelt serie med elegante møbler, og når den er montert gir den ikke bort tilstedeværelsen av et soveplass.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Loftseng

Strukturene har to etasjer (loft) og flere soveplasser. Dette inkluderer også arbeidsområdet.

Hvis sengen henger over skrivebordet, er dette loftmodellen

  • Transformatorer ser noen ganger ut som et kompakt rom, hvor flere soveplasser, et bord, en garderobe og mange skuffer er samlet på et lite territorium.
  • Sengen i denne designen kan stige og forsvinne i elementene i andre møbler.
  • Strukturen, som inneholder to senger, en arbeidsstasjon og en kommode, ser litt overveldet ut. For å lette den visuelle oppfatningen av møbler og frigjøre plass, er en av sengene omgjort til en garderobe.
  • Det er modeller av køyesenger, hvorav den nedre kan omdannes til to små sofaer og et bord, som mirakuløst løser problemet med et sted å tilbringe fritid på dagtid.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sofa seng

Det er ikke veldig behagelig å sove på sofaen. Tenåringen vokser, kroppen hans er formet, og derfor trenger han et kvalitets soveplass for god søvn. På dagtid vil sengen, hvis den ikke er på soverommet, alltid være overflødig.

Transformatoren vil være en god løsning for å dekorere et tenåringsrom

  • I løpet av dagen er det en fantastisk liten sofa på rommet, og om natten blir den til en køyeseng. Ikke alle sofaer har plass til to køyer og en festemekanisme på en gang, vanligvis blir bare den nedre delen transformert.
  • Den nedre delen kan brettes ut og settes sammen som en vanlig sofa, noe som trekker lett på soveplassen.
  • Den enkleste måten å gjøre en seng til en sofa på grunn av puter, de må legges ut i stedet for ryggen.
  • Det er sofaer med en uttrekkbar seng, som kan rulles ut fra bunnen og festes ved siden av den, eller flyttes ved hjelp av ruller til hvilket som helst ledig rom.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valg

Når et barnerom for en jente eller en gutt blir ubehagelig, betyr det at eierne har vokst ut møblene sine, og det er på tide å se nærmere på de nye møblene. Rommet vokser ikke med barna, for å få plass til alt du trenger, velger de møbler med transformasjonselementer.

Du bør bestemme deg for lignende modeller

  • Temaet gjelder sengen, så kvaliteten på den ortopediske madrassen sjekkes først. Tenåringens helse og humør avhenger av om det vil være behagelig å sove på den.
  • Deretter bør du kontrollere løft, uttrekkbar og andre mekanismer. Med tanke på at de må brukes to ganger om dagen i mange år, må de være forberedt på å tåle denne typen stress.
  • Brukervennligheten til modellen er av stor betydning, så det er verdt å sjekke om eieren av rommet kan håndtere det.
  • Materialet som møblene er laget av er sjelden tre, oftere MDV eller sponplater. Det er også metallstrukturer. Dette er et budsjettmateriale, men med en forsiktig holdning vil det vare lenge nok. Det viktigste er at de kjøpte møblene ikke avgir en sterk lukt. Skrupelløse produsenter av små private firmaer bruker skadelige limsammensetninger for å redusere kostnadene for produktene sine. Slike røyk kan undergrave helsen til en tenåring.
Bilde
Bilde
  • Før du velger møbler, bør du bestemme stedet i rommet, ta målinger fra hjørnet til døren eller vinduet, slik at sengen ikke forstyrrer fri bevegelse. Og velg deretter transformatoren du liker i henhold til størrelsen. Noen ganger er møbler venstre- eller høyrehendte, noe som også må tas i betraktning.
  • I dag vil det ikke være noen problemer med valg av farge og tekstur, alt kan tilpasses det eksisterende interiøret. Det er verdt å ta hensyn til modellens stil, den må matche miljøet.
  • Størrelsene beregnes individuelt, med tanke på tenåringens høyde og vekt. Antall senger er avhengig av antall barn som bor i rommet.
Bilde
Bilde

En transformator kan betraktes som et godt valg for en tenåring, siden slike modeller er vakre, praktiske og originale.

Anbefalt: