Crib Leker For Nyfødte (29 Bilder): Musikalske Baby Rangler På Sengen, Når Du Kan Henge Myke Hengende Produkter

Innholdsfortegnelse:

Video: Crib Leker For Nyfødte (29 Bilder): Musikalske Baby Rangler På Sengen, Når Du Kan Henge Myke Hengende Produkter

Video: Crib Leker For Nyfødte (29 Bilder): Musikalske Baby Rangler På Sengen, Når Du Kan Henge Myke Hengende Produkter
Video: Baby Annabell interaktiv dukke - den lille, interaktive dukken på 36 cm 2024, April
Crib Leker For Nyfødte (29 Bilder): Musikalske Baby Rangler På Sengen, Når Du Kan Henge Myke Hengende Produkter
Crib Leker For Nyfødte (29 Bilder): Musikalske Baby Rangler På Sengen, Når Du Kan Henge Myke Hengende Produkter
Anonim

I moderne butikker er det et stort utvalg av alle slags leker til en barneseng for nyfødte. Du kan velge et anheng med myke leker, rangler, eller du kan velge musikalske anhengsobjekter. Du bør lære litt mer om de mest populære barnelekene som kan henges på sengen.

Bilde
Bilde

Hva er fordelen?

Hvis mange tidligere trodde at hengende leker bare var nødvendig for å underholde babyen og hjelpe ham med å sovne, har det allerede blitt bevist at slike moduler utvikler hørselen og synet til den nyfødte. Og på grunn av det faktum at slike produkter virkelig er fordelaktige for barnet, begynte unge foreldre å kjøpe dem oftere og oftere. Ulike hengende leker hjelper babyen med å mestre plassen og hjelper til med å oppfatte følelsen av objektets volum. Som regel begynner nyfødte å oppfatte dette fra to måneder.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fra fire måneders alder hjelper disse lekene barna med å utvikle gripefleksen. Og fra et halvt år vil barna kunne studere ikke bare det nære rommet, men også det fjerne. I tillegg, hvis leken er musikalsk, vil barnet gradvis lære å sovne til denne melodien i barnesengen, og moren trenger ikke å rocke ham i armene, og deretter flytte den … Og også når babyen observerer objekter som beveger seg sakte, blir øynene litt slitne, han pleier å sove. Av disse grunnene sovner barn med slike hengende leker i barnesengene mye bedre.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Vanligvis elsker barna mobiler, ettersom leker beveger seg dit, og dette tiltrekker seg oppmerksomheten, og utvikler oppmerksomhet. Det anbefales å henge bare ett leketøy til å begynne med, slik at barnets øyne ikke blir slitne. Dette blir en slags trening for øynene hans. Gradvis, så snart han lærer å holde styr på ett leketøy, kan du legge til et sekund og så gradvis øke antallet. I tillegg er en annen betydelig fordel med slike leker til senger at en ung mor i det minste for en kort stund kan komme bort fra babyen sin og gjøre andre ting. Vi kan trygt si at takket være slike leker som vil distrahere og underholde babyen, vil foreldrene ha minst femten minutter ledig tid.

Bilde
Bilde

Når du bruker slike leker, må du huske at du ikke bør overbelaste babyen din med lydeffektene til mobilen.

Selv stille og melodiske lyder bør ikke slås på i mer enn en time. Det er også verdt å huske at alle slike leker krever regelmessig rengjøring. Spesielt i den perioden barnet begynner å strekke seg etter dem og trekke dem inn i munnen. Hver leke må være ren.

Typer og funksjoner

I dag produserer ulike produsenter av barneprodukter en rekke modeller og typer lignende leker. For å gjøre det lettere å gjøre det riktige valget, bør du vurdere de populære typene mer detaljert.

Bilde
Bilde

Vi starter med de tradisjonelle karusellene, som er så attraktive for unge foreldre og så mye for babyer. Som regel er de av to typer: mekanisk og batteridrevet. Det første alternativet er veldig populært, og det er flere gode grunner til dette. Musikken på den mekaniske modellen er mer melodisk og hyggelig, dette tiltrekker mange. I tillegg preges slike modeller av en helt demokratisk pris. Den eneste ulempen er at den mekaniske viklingen ikke er nok på lenge, så mødre må ofte gå til barnesengen for å starte karusellen igjen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Den batteridrevne modellen er enkel å betjene. Det er nok bare å trykke på en knapp og hyggelige melodier begynner å høres, og søte leker beveger seg i en sirkel. I slike modeller kan det være mer enn en eller to melodier, det kan til og med være mer enn ti. Det er modeller med volumkontroll, noe som er veldig hyggelig for foreldre. Det er også karuseller som selges med et kontrollpanel, som gjør at moren kan slå den på eller av på avstand. Jo flere funksjoner en modell har, desto dyrere blir prisen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Et annet alternativ for krybbe leker er anheng. Vanligvis er de på en spesiell bue, som skal festes til siden. Det er opphengsmuligheter som umiddelbart installeres på siden av barnesengen.

Leker i anheng kan være veldig forskjellige. De kan være myke, plastiske eller gummiprodukter. De kan knirke, ringe, rasle, lage dyrelyder eller spille en hyggelig melodi når den trykkes. Det er modeller der et lite nattlys allerede er innebygd. Dette alternativet er mer praktisk og multifunksjonelt.

Bilde
Bilde

Den enkleste og mest populære typen leketøy er en krans. Det er enkelt å feste både på sidene av barnesengen og til barnevognen. På grunn av sin allsidighet, velger mange foreldre dette spesielle alternativet for babyene sine. Vanligvis er slike kranser laget av plast, og hvert leketøy er også en rangle som babyen kan leke med. Mindre vanlig er det alternativer for stoff eller tre.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hva skal du se etter når du velger?

Når foreldrene velger et hengende leketøy på sengen til barnet sitt, vil foreldrene at det ikke bare skal være interessant eller lyst, men også av høy kvalitet. Derfor har vi flere retningslinjer for å hjelpe deg med å gjøre det riktige valget.

Bilde
Bilde

Hvis leken er laget av trygge materialer av høy kvalitet, bør det ikke lukte. Hvis den valgte modellen har en skarp ubehagelig lukt eller til og med en behagelig aroma, bør et slikt kjøp kastes. Mange produsenter produserer duftende leker med en behagelig aroma av vanilje, jordbær, etc. Men uansett hvor behagelig duften kan være, kan det skade babyens helse.

Bilde
Bilde

Hvis du velger et leketøy på en plast- eller gummibase, bør du definitivt inspisere det fra alle sider. I tilfeller der det er hvite prikker eller striper på overflaten, og fargen på leketøyet er ujevn, indikerer dette at fargestoffer og materialer av lav kvalitet ble brukt i produksjonsprosessen. I tillegg, ikke velg for lyse farger, dette vil irritere og raskt trette barnet . For hver enkelt del, leker, skal kantene være jevne, glatte. Modeller av lav kvalitet har ofte skarpe "grader" som kan skade den sarte huden til en nyfødt.

Bilde
Bilde

Det er best å velge modeller med leker som enkelt kan fjernes. Dette lar deg enkelt rengjøre dem uten å fjerne hovedfestet. Alle hengende modellleker bør være mellomstore. Hvis det er små detaljer, er det en mulighet for at barnet vil kunne svelge dem. Svært store vil ikke tillate ham å se hva som skjer rundt. Du bør prøve å velge modeller med forskjellige leker. Det vil si at de skal være forskjellige dyr, forskjellige gjenstander, siden de samme lekene ikke vil være av interesse for ungen.

Bilde
Bilde

Hvis valget har avgjort på en musikalsk modell, er det viktig å lytte til alle melodiene. Hvis de er for høye, skarpe og uventet avbrutt på slutten, uten å spille til slutten, vil denne modellen ikke fungere. Musikk skal være melodisk, rolig, den skal ikke skremme babyen.

Da kan du være oppmerksom på festet. En kvalitetsmodell skal ha et komfortabelt og sikkert feste. Selgere kan demonstrere rett i butikken hvordan du fester en slik modul til en barneseng. Hvis hele strukturen er løs og lett kan fjernes, er det bedre å nekte et slikt kjøp. Ellers, når babyen trekker i en av lekene, er det stor sannsynlighet for at hele strukturen vil falle direkte på ham.

Bilde
Bilde

Etter at modulen er installert, skal leker være nær babyens øyne. Den ideelle avstanden er tretti centimeter. Det er nødvendig å kjøpe slike varer i spesialforretninger som har bevist seg på den gode siden og har et godt rykte. I slike butikker vil selgere kunne sende inn alle nødvendige dokumenter som bekrefter kvaliteten og sikkerheten til varene.

Anbefalt: