TV -vegg I Moderne Stil (33 Bilder): Lange Og Modulære Strukturer For TV I "loft" -stil

Innholdsfortegnelse:

Video: TV -vegg I Moderne Stil (33 Bilder): Lange Og Modulære Strukturer For TV I "loft" -stil

Video: TV -vegg I Moderne Stil (33 Bilder): Lange Og Modulære Strukturer For TV I
Video: +100 Modern TV unit designs | TV cabinets design ideas 2021 2024, April
TV -vegg I Moderne Stil (33 Bilder): Lange Og Modulære Strukturer For TV I "loft" -stil
TV -vegg I Moderne Stil (33 Bilder): Lange Og Modulære Strukturer For TV I "loft" -stil
Anonim

En av hoveddelene i hver stue er et avslapningsområde, hvor hele familien samles etter en hard arbeidsdag for å tilbringe tid sammen, slappe av, chatte, se en interessant film eller et program. Derfor er en TV ofte installert i midten. Den kan installeres på et spesialskap eller festes direkte på veggen. Det er imidlertid et annet veldig praktisk installasjonsalternativ - bruk av en møbelvegg til en TV.

I dag er det mange modeller av vegger i en moderne stil, som ikke bare vil være komfortable og funksjonelle møbler, men også et stilig element i interiøret.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Funksjoner og formål

Møbler vegger for TV har mange fordeler:

Moderne veggmodeller er utstyrt med forskjellige hyller og nisjer hvor du kan installere en TV og annet utstyr. Disse møblene har hull som du enkelt kan legge alle kablene gjennom; noen modeller har til og med stikkontakter og belysning

Bilde
Bilde
  • I tillegg til TV, på hyllene på veggen kan du plassere andre personlige ting og tilbehør - bøker, retter, minibar, fotografier, suvenirer og annet tilbehør;
  • Denne typen møbler er kompakt og romslig på samme tid;
  • Et bredt utvalg av møbler i veggdesign - du kan enkelt velge det rette alternativet for enhver interiørstil.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan velge?

Selvfølgelig er kvalitet, pris og utseende de viktigste kriteriene for å velge en møbelvegg til en TV. Men før du kjøper møbler, må du også vurdere følgende nyanser:

Det er nødvendig å bestemme hvor veggen skal plasseres, og avhengig av dette - hvilken størrelse den skal være

Bilde
Bilde
  • Tenk på størrelsen på TV -en din, siden en nisje for en TV i veggen må samsvare med parameterne;
  • Muligheten for å installere TV -en er også viktig - den vil bli montert på veggen eller stå på nattbordet;
  • Tilstedeværelsen i veggen av det nødvendige antallet hyller og oppbevaringsbokser for dine behov.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Varianter

I dag er det et stort antall varianter av moderne møbelvegger. De er forskjellige i konfigurasjon og funksjonalitet.

For eksempel er det såkalte transformerende vegger, som inneholder et innebygd datamaskinbord. Dette alternativet vil være bra i tilfeller der du må kombinere stuen med en arbeidsplass. Det er veldig praktisk når det også er innebygd belysning på arbeidsplassen i transformatormodeller.

Bilde
Bilde

Det finnes varianter der det tilbys en bokhylle, samt åpne hyller for lagring av suvenirer, fotografier eller annet tilbehør. Det er til og med vegger der en spesiell nisje er montert for installasjon av et akvarium.

Nattbordet, som er en del av de modulære veggene, inneholder oftest hyller hvor du enkelt kan lagre DVD -spiller, høyttalere, plater og andre ting.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hodesettrom er åpne og lukkede. Baksiden av møbelveggen kan også være helt eller delvis åpen. Åpne modeller har en liten ulempe - overflatene på hyllene og tingene som er lagret på dem, blir støvete. Derfor er det beste alternativet å bruke glassmodeller.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En nisje for TV, utstyrt med skyvedører, ser veldig original og uvanlig ut. En slik modell vil passe perfekt inn i den fasjonable "loft" -stilen i dag. Noen TV -stativer kan ha hjul i stedet for vanlige føtter. Det er også slike modeller der det ikke er noe TV -stativ i det hele tatt. Dette er veggmonterte versjoner som inneholder en TV-nisje (veggmontert) og oppbevaringsrom for tilbehør. Slike modeller er veldig kompakte, men samtidig mindre romslige.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Møbler vegger for TV kan være frontal eller hjørne. Du kan finne lange og forkortede modeller. Det beste alternativet ville være å kjøpe en modulær vegg, i så fall kan du ordne elementene som det vil være mest behagelig og vakkert. Og i fremtiden kan du alltid enkelt endre plasseringen av individuelle moduler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Produksjonsmaterialer

De vanligste materialene som møbelvegger er laget av er:

  • Naturlig massivt tre - møbler av dette materialet ser luksuriøse ut, er av høyeste kvalitet, men har en ganske høy pris;
  • Sponplater, sponplater og MDF - rimelige materialer, utseendet på produktene etterligner naturlig tre, det er et stort utvalg av forskjellige design;
  • Kombinerte produkter - i slike modeller kan forskjellige elementer være laget av naturlig tre, MDF, plast, glass og metall.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Design

Stil, farge og tekstur på møbelveggen må absolutt kombineres med andre interiørartikler i rommet. Velg skyggen på headsettet slik at det er i nærheten av fargeskjemaet på gulv, dører eller vinduskarmer.

For et lite rom er det bedre å bruke ett fargevalg for alle interiørartikler. For eksempel, for hvite vegger, tak, polstrede møbler, er det best å velge en møbelvegg for en TV i lyse farger. Lyse farger kan også visuelt forstørre rommet, gjøre det lettere og mer behagelig.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Men i et romslig rom kan du bruke kontrastfarger. For eksempel, hvis veggdekorasjonen er mørk, velg lyse møbler. Valget av et stort utvalg av møbelveggdesigner i dag er så stort at du enkelt kan velge et alternativ som er passende i stil og farge, som ideelt sett vil passe inn i interiøret i hjemmet ditt.

Anbefalt: